Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Pittsburgh Steelers announced a three-year contract extension for HC Mike Tomlin that ties him to team through 2016.Mércsak három?
Nagyon helyes.tenorx

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Pittsburgh Steelers announced a three-year contract extension for HC Mike Tomlin that ties him to team through 2016.Nagyon helyes.
több mint 13 éve
A Scott elküldése után megüresedő roster helyre egy UDFA OL-t, az Eastern Michiganes Bridger Buche-t igazoltuk le.
több mint 13 éve
DeCastro is aláírt. Valamivel kevesebb, mint 8 millió $ a szerződés teljes összege.
több mint 13 éve
Nem tudom az új OC mondott-e valamit erről, de úgy emlékszem Kansasban elég jó futójáték volt.Itt is az lesz.Haley akar klasszikus FB-t is,és bár magam is úgy vélem,hogy többet passzoló csapatunk lesz mint eddig,azért a futás az futás...😊
több mint 13 éve
Olvastam valami "szakértő" véleményét,aki a RB corpunkat a 30-ik helyre tette a 32 csapat közül,mondván,hogy Mendy nélkül ez a realitás.A 30. az abszolút túlzó, talán a corp tapasztalatlanságát "díjazták" így. Nem kezdek el aggódni, főleg Izsák miatt nem.
Ez azért elég sarkos,pláne,hogy még egy yardot se futottak preseason meccsen.Blitzburgh
több mint 13 éve
Olvastam valami "szakértő" véleményét,aki a RB corpunkat a 30-ik helyre tette a 32 csapat közül,mondván,hogy Mendy nélkül ez a realitás.Hogy milyen lesz a futásunk, az attól is függ, hogy miként alakul az O line. Rámegyünk a pass heavy -re, és Ben védelme lesz a prioritás, vagy valóban haladási céllal akarunk futni is?
Ez azért elég sarkos,pláne,hogy még egy yardot se futottak preseason meccsen.Blitzburgh
Nem tudom az új OC mondott-e valamit erről, de úgy emlékszem Kansasban elég jó futójáték volt.
több mint 13 éve
Ádi: Dvájernek olyan sok lehetősége nem volt eddig. Ez egyébként ilyen szakma. Alig van lehetőséged, kvázi bemelegedni sem, és ha nem sikerül, akkor szivola.kishasziEz tény. Ettől függetlenül, ha idén sem produkál valamit, meg fogjuk köszönni a szolgálatait, örökké nem fogunk várni rá. Colbert is kb. egy ultimátumot adott neki az egyik nyilatkozatában még az offseason elején. Állítólag Dwyer keményen edzett az egész holtszezon alatt, hogy formában legyen a TC-re. A position battle-t Clay-jel szemben szerintem meg fogja nyerni, aztán majd kiderül, élni tud-e a lehetőséggel. Nem kell olyan számokat hoznia, mint pl. Redman tette azt tavaly Mendenhall mögött, de mindenképpen többre van szükség tőle is.
több mint 13 éve
Jó ez az RB-corp. Sokan vannak, és ugyan senki nem egy szupersztár, de jól kiegészítik egymást. Én abban bízom, hogy jó kis split carry lesz Mendy visszatérése után Redmannel. És őszintén szólva én még Raineyben bízom, hogy villant a gyorsaságával, ő egészíthetné ki tökéletesen a fentebbi 2 RB-t a gyorsaságával, mögöttük Dwyer, Batch és Clay is legfeljebb a roster 4., de többnyire inaktív RB-posztjáért versenyezhet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
neki kb. az volt az ereje ránézésre, hogy ismeretlen szinte...Lásd Clay TD-je.
több mint 13 éve
Ádi: Dvájernek olyan sok lehetősége nem volt eddig. Ez egyébként ilyen szakma. Alig van lehetőséged, kvázi bemelegedni sem, és ha nem sikerül, akkor szivola. Szerintem egyébként nem lesz jobb feature backnek Redman, neki kb. az volt az ereje ránézésre, hogy ismeretlen szinte...Amúgy a power rankingekkel foglalkozni érdemben nem túl hasznos cselekedet.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Olvastam valami "szakértő" véleményét,aki a RB corpunkat a 30-ik helyre tette a 32 csapat közül,mondván,hogy Mendy nélkül ez a realitás.Redmannek egy playoff-meccsen kellett először all-down backké előlépnie, és rögtön 121 yardig jutott (ennek több mint kétharmadát kontakt után hozta), ráadásul az a Broncos D nem is volt éppen gyenge. Ez egy meccs, de már előtte is legalább olyan jó volt, mint Mendy. A számok is ezt támasztják alá. Szerintem feature backként sem fog csalódást okozni, és ha így lesz, gyaníthatóan nem is fogjuk Mendy-t a kezdőbe erőltetni, miután visszatér a sérüléséből.
Ha Batch olyan jó lesz élesben, mint tavaly a TC-ben, akkor Moore pótlása gond nélkül megoldva. Dwyer az, akinek még domborítania kellene valamit, alighanem ez az utolsó lehetősége a bizonyításra. Rainey pedig remélhetőleg szállítja majd a big playeket.
Mendy nélkül is teljesen rendben van ez az RB corps.
több mint 13 éve
Olvastam valami "szakértő" véleményét,aki a RB corpunkat a 30-ik helyre tette a 32 csapat közül,mondván,hogy Mendy nélkül ez a realitás.Ez azért elég sarkos,pláne,hogy még egy yardot se futottak preseason meccsen.
több mint 13 éve
OFF: Hey! Természetesen láttam a "Fantasy Football" témakört, de szerettem volna itt feltenni a kérdést, hogy alakul (alakult)-e valahol fantasy league magyar Steelers szurkolók részére. Szívesen részt vennék benne!Köszönöm!
több mint 13 éve
bleacherreport.com/articles/1265082-who-is-the-most-overrated-most-underrated-player-on-the-pittsburgh-steelersA kommenteket is érdemes elolvasni...
több mint 13 éve
Scott egyértelmű volt Starks újraigazolása után. Az csak plusz indok hozzá, hogy amúgy is kell a cap space Wallace-hoz.Én is úgy emlékszem, hogy ott volt, de nem edzett.
És ha már Wallace és DeCastro, emlékeim szerint 2005 óta nem volt holdout a csapatnál. Akkor asszem Ward hagyott ki - eredményesen - pár napot a TC-ből új szerződés reményében. (Hozzáteszem, Ward emlékeim szerint jelen volt a TC-n, csak mintha nem edzett volna.)Soldados
Végre Scott el, Uzsidoboznak is örülök, bármennyire is kérdéses achilles-után, de ott azért csak jobb orvosi stáb van meg gyógyszerek...
szerk.: Porternak nagyon örülök, meg is érdemli, hogy Steelerként vonulhasson vissza! Igazából ez minimum elvárás volt a csapattól.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ja, igen már azt álmodom, hogy az idény kezdődik, de "csak" a TC 😀Starks lehet, ogy csak PUP-on kezdi az idényt.polamaluNem az idényt, csak a TC-t.vassadi
több mint 13 éve
Starks lehet, ogy csak PUP-on kezdi az idényt.polamaluNem az idényt, csak a TC-t.
több mint 13 éve
Végre eljött ez a pillanat is: kitettük Scottot.vassadiEnnek a hírnek a Make Love topicban is helye lenne. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Starks lehet, ogy csak PUP-on kezdi az idényt. Ass blocking repült végre és jól kezdődött a napom😀
több mint 13 éve
Végre eljött ez a pillanat is: kitettük Scottot.vassadiIdeje volt már.
Egy ilyen OL-depth már egész jól mutat: Max Starks, Marcus Gilbert, Mike Adams, Willie Colon, Dave DeCastro, Ramon Foster, Trai Essex, Doug Legursky, Maurkice Pouncey.
több mint 13 éve
Scott egyértelmű volt Starks újraigazolása után. Az csak plusz indok hozzá, hogy amúgy is kell a cap space Wallace-hoz.És ha már Wallace és DeCastro, emlékeim szerint 2005 óta nem volt holdout a csapatnál. Akkor asszem Ward hagyott ki - eredményesen - pár napot a TC-ből új szerződés reményében. (Hozzáteszem, Ward emlékeim szerint jelen volt a TC-n, csak mintha nem edzett volna.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Közben La Canfora szerint haladtak a tárgyalások a csapat és Wallace között. Szeretném azt hinni, hogy azért raktuk ki Scottot, mert már közel a megegyezés Wallace-szal, és kellett a cap space, de az Ass Blockernek amúgy is meg voltak számlálva a napjai Steelerként. Lehet, hogy azért is tettük ki még most, hogy a TC elejétől az új csapatával készülhessen, már ha egyáltalán igényt tart rá valaki. Wallace szerződése szerintem legkorábban a training camp első napjaiban lehet meg, előtte nem tartom valószínűnek.DeCastro sem írt még alá, de az utána draftolt Hightower tegnap már igen, úgyhogy minden bizonnyal a mi első körös pickünk szerződésének ügye is nemsokára rendeződik, talán még a TC előtt.
több mint 13 éve
Végre eljött ez a pillanat is: kitettük Scottot.vassadiVáháh, erre a hírre szisszentek egy sört 😊