Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Colbert nyilatkozott Wallace-ügyben, de lényegében csak megerősítette, hogy nem áll szándékukban csökkenteni a játékos tenderének értékét (a tegnapi naptól van erre lehetőségük).
több mint 13 éve
Leigazoltuk Brandon Johnson korábbi Bengals linebackert, aki a tegnap szerződtetett Katulához hasonlóan szintén még május elején járt nálunk tryouton. Wes Lyons elküldésével szabadítottunk fel helyet.
több mint 13 éve
Morgan Cox előtt volt nálunk LS, nagyon jó a srác, akkor nem is értettem, hogy miért nem Ő maradt, de már nem emlékszem mi volt a csere oka... sztem jól jártatok vele...CollapoEzzel még várjunk, előbb le kell gyűrnie Greg Warrent, aki 2005 óta van a csapatnál. Szikrázó csata várható kettejük között a TC-ben. 😛
több mint 13 éve
Szerződtettünk egy long snappert, Matt Katulát, aki néhány héttel ezelőtt járt nálunk tryouton.vassadiMorgan Cox előtt volt nálunk LS, nagyon jó a srác, akkor nem is értettem, hogy miért nem Ő maradt, de már nem emlékszem mi volt a csere oka... sztem jól jártatok vele...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
A minicampről:- A first team OL Gilbert-Colon-Pouncey-Foster-Essex összeállításban gyakorolt, de a két újonc, DeCastro és Adams is sok snapet kapott. Most edzettek először együtt a többiekkel, így érthető, hogy nem kerültek azonnal az első csapatba.
- Ahogy az várható is volt, az egyetemen left tackle-t játszó Kelvin Beachum guard poszton szerepel.
- Az OTA-k alatt Mendenhall azt mondta, nem kizárt, hogy már Denverben pályára léphet, és most ugyanezt nyilatkozta Hampton is.
- Sanders saját megítélése szerint száz százalékos állapotban van.
több mint 13 éve
Szerződtettünk egy long snappert, Matt Katulát, aki néhány héttel ezelőtt járt nálunk tryouton.
több mint 13 éve
Trai Essex on Oline: "I started at RT, Ramon (Foster) started at RG, 'Pounce' (Maurkice Pouncey), Willie (Colon) and Marcus (Gilbert) ..No,ez hanyadik verzió?
Nem is fontos,még csak június van,viszont nekem az jön le,Essex nem nagyon van oda Adamsért..
több mint 13 éve
Na,minicamp elrajtolt,Wallace és Harrison nélkül,viszont Adams,DeCastro és Ta'amu a fedélzeten.
több mint 13 éve
Kívánom,hogy ez volt a "neheze",s most már csak az öröm és kacagás marad Nektek!
több mint 13 éve
Óóóó Ez nagyszerű hír. Igazán örülök. 😀
több mint 13 éve
Hazaértünk, mindenki 😀sutianapEz tényleg igazán jó hír. Sok örömöt, boldogságot, önfeledt mosolyt a családnak!
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Hazaértünk, mindenki 😀sutianapÖrülök,nagyon örülök. 😊 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Hazaértünk, mindenki 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én -10 után tervezek még ennyit, és gyurmázást, de azért nem ilyenre, ez már groteszk szvsz😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ez tapasztalatom szerint ösztönözhet egy férfit. Gratuláció és Jó egészség innen is.
több mint 13 éve
BB-éknél gyermekáldás lesz.kishasziÉrkezik SmallBen.
több mint 13 éve
BB-éknél gyermekáldás lesz.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Azért elnézve az OTA utolsó napi fotóit,finom utalást érzek BB 78-as mezben való fellépésére.. 😊BlitzburghTavaly a TC-ben is végig azt viselte, miután cutoltuk Starks-t.
több mint 13 éve
Azért elnézve az OTA utolsó napi fotóit,finom utalást érzek BB 78-as mezben való fellépésére.. 😊
több mint 13 éve
Heyward-ra én is kíváncsi leszek. 2. éve most már azért egyre több snappet kellene kapnia.DarthFog is, mivel most már ő az elsőszámú csere DE poszton, lesz mögötte egy év rutin és egy teljes offseason, Keisel pedig nem mai gyerek, egyre többször kell majd lehozni, amiről a napokban ő maga is beszélt.
több mint 13 éve
Hoodról szépeket írnak,zsír le-izom fel.BlitzburghEgy hónap alatt 18 font zsírt sikerült 20 font izomra cserélnie.
Ed Bouchette szerint július 25-én kezdődik majd a TC.
több mint 13 éve
Hát nemtom, Ziggynek kellene már valamit produkálnia, hogy méltó legyen az első köréhez, mert jelenleg nem nagyon mutat semmit.Erősödjön csak Ziggy rá fér.... szerintem nem volt rossz eddig sem, csak nem volt kiemelkedő amit egy 1 köröstől várni lehetne.
Heywardra kíváncsibb vagyok.tenorx
Heyward-ra én is kíváncsi leszek. 2. éve most már azért egyre több snappet kellene kapnia.
több mint 13 éve
Hát nemtom, Ziggynek kellene már valamit produkálnia, hogy méltó legyen az első köréhez, mert jelenleg nem nagyon mutat semmit.Heywardra kíváncsibb vagyok.
több mint 13 éve
Hoodról szépeket írnak,zsír le-izom fel.Na nézzük:
http://www.youtube.com/watch?v=KEfDDpjQY64
http://www.youtube.com/watch?v=t5beqytZ7_0
http://www.youtube.com/watch?v=Aml0vKvfrqU
több mint 13 éve
Oké, köszi. 😊Vettem 2-3 hete egy Hines Ward M-es reebok mezt. Viszont a 70 kilós gizda testemre bő lett sajnos. Nem érdekel esetleg valakit?Steelers.hu-n és esetleg a Facebook oldalunkon is érdemes rákérdezni.vassadi
Fekete, varrott, az a Micskoo féle amit szoktak rendelni. 12-ért vettem.laby