Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Az a pénz jó helyen van,ennyien nem tévedhetünk..😊)
több mint 13 éve
Antonio Brown just signed a 5 year extension for $42.5mil with the Steelers. (Schefter)Húúúúúúúúú ez enyhén jelzés értékű lehet.
Mike Wallace hogy "örülhet"...iktriad
Egyébként én imádom Brownt, de egy szezon után ennyit adni neki, hááát.
több mint 13 éve
Antonio Brown just signed a 5 year extension for $42.5mil with the Steelers. (Schefter) Mike Wallace hogy "örülhet"...
több mint 13 éve
A lényeg, hogy nincs miért aggódni. Legrosszabb esetben Wallace a tenderért marad 1 évet, aztán elmegy UFA-ként, de idén akkor meg fog halni a pályán, hisz akkor kaphat olyan zsíros szerződést más csapattól, mint amilyenre vágyik. Jobb esetben pedig aláír hosszútávra. De amiben nagyon bízom, hogy Tónit mindenképpen megtartjuk. Számomra ő most etalon az O-ban, de ezt már tavaly is mondtam, hogy mentalitásában ugyanolyan, mint Ward.Egész éves holdout szóba se jöhet, az senkinek nem az érdeke. A játékosnak sem, mert azzal csak veszít az értékéből. Pár napon belül alá kell írnia a tendert, aztán a TC alatt folytathatják a tárgyalásokat.ha az FO is ezt mondja 😊Viszont akkor Valasznak tekernie kellene, hogy odérjen valahol a gubáhozsutianap
Az már csak a szubjektív véleményem, hogy ha Wallace és Tóni között választanom kell, nem kérdés kit választanék. Brown igazi clutch playának tűnik, nagymunkabítrású, alázatos, szorgalmas, jókezű, igazi Steeler-egyéniség. Számomra egyértelmű Ward-utód.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Az már csak a szubjektív véleményem, hogy ha Wallace és Tóni között választanom kell, nem kérdés kit választanék. Brown igazi clutch playának tűnik, nagymunkabítrású, alázatos, szorgalmas, jókezű, igazi Steeler-egyéniség. Számomra egyértelmű Ward-utód.SoldadosMaximálisan +1. 😊
több mint 13 éve
Egész éves holdout szóba se jöhet, az senkinek nem az érdeke. A játékosnak sem, mert azzal csak veszít az értékéből. Pár napon belül alá kell írnia a tendert, aztán a TC alatt folytathatják a tárgyalásokat.ha az FO is ezt mondja 😊Viszont akkor Valasznak tekernie kellene, hogy odérjen valahol a gubához
Az már csak a szubjektív véleményem, hogy ha Wallace és Tóni között választanom kell, nem kérdés kit választanék. Brown igazi clutch playának tűnik, nagymunkabítrású, alázatos, szorgalmas, jókezű, igazi Steeler-egyéniség. Számomra egyértelmű Ward-utód.Soldados

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egész éves holdout szóba se jöhet, az senkinek nem az érdeke. A játékosnak sem, mert azzal csak veszít az értékéből. Pár napon belül alá kell írnia a tendert, aztán a TC alatt folytathatják a tárgyalásokat.Az már csak a szubjektív véleményem, hogy ha Wallace és Tóni között választanom kell, nem kérdés kit választanék. Brown igazi clutch playának tűnik, nagymunkabítrású, alázatos, szorgalmas, jókezű, igazi Steeler-egyéniség. Számomra egyértelmű Ward-utód.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Al Woods(LSU) is megint itt, vagy Stoller(Yale) ha nagyon megerőszakoljáksutianapWoods inkább LDE backup lehet, Corbin Bryanttel versenyezhet majd a roster spotért, ha csak hét DL-t viszünk (amennyiben Hampton PUP-on kezd). Utóbbival kapcsolatban emlegették, hogy esetleg kipróbáljuk a fal közepén is, de úgy néz ki, marad defensive end teljes munkaidőben. Stoller 284 font, ő biztosan nem lesz NT.
több mint 13 éve
Al Woods(LSU) is megint itt, vagy Stoller(Yale) ha nagyon megerőszakoljákTaamu gondolom kizárólag NT poszton jöhet szóba, mint Hampton cseréje. Van más jelölt is erre a posztra?Jansteelers.hu/training-camp-elozetes/
McLendon lesz a kezdő NT, ha Hampton nem lesz bevethető az első fordulóban. Ta'amu említett sérülése miatt a mai edzésen Kade Weston a második csapat nose tackle-je, ő esetleg a PS-be beférhet majd. Még egy játékos, az undrafted Mike Blanc tagja a 90-es rosternek ezen a poszton, de ahogy a cikkben is írtam, alulméretezett, egyszerű camp body, a PS-re sincs szinte semmi esélye.vassadi

több mint 13 éve
Taamu gondolom kizárólag NT poszton jöhet szóba, mint Hampton cseréje. Van más jelölt is erre a posztra?Jansteelers.hu/training-camp-elozetes/
McLendon lesz a kezdő NT, ha Hampton nem lesz bevethető az első fordulóban. Ta'amu említett sérülése miatt a mai edzésen Kade Weston a második csapat nose tackle-je, ő esetleg a PS-be beférhet majd. Még egy játékos, az undrafted Mike Blanc tagja a 90-es rosternek ezen a poszton, de ahogy a cikkben is írtam, alulméretezett, egyszerű camp body, a PS-re sincs szinte semmi esélye.
több mint 13 éve
A tegnapi napról:Taamu gondolom kizárólag NT poszton jöhet szóba, mint Hampton cseréje. Van más jelölt is erre a posztra?
- reggel csak walk-thru-val kezdtek, délután non-kontakt edzés volt
- a kezdő OL Essex-Colon-Pouncey-Foster-Gilbert összeállításban gyakorolt, de LT és RG poszton folyamatosan rotáltak Adams-szel, illetve DeCastróval
- Lewis volt a kezdő, Allen a nickel corner
- Harrison és Worilds hiányában Chris Carter volt a jobb oldali OLB az első csapatnál
- Miller és Ta'amu kisebb sérülést szedett össze, de Tomlin szerint egyik sem komolyvassadi
több mint 13 éve
Direkt azért írtam idézőjelbe, hogy utána ne jöjjenek ilyen hozzászólások. 😊 Arra céloztam, hogy Colberték eddig korrektül kezelték a helyzetet, nem csökkentették a tender értékét, most pedig Wallace-nak kellene hasonlóan cselekednie, azzal, hogy aláírja a tendert, és jelentkezik a campben. Az egész éves holdout gondolom nála is az utolsó helyen szerepel a lehetőségek sorában, minden máshoz pedig innentől az RFA tenderen keresztül vezet az út.Eszondom, ha most beetetik Valaszt, jövőre nem lesz csalink. Az lehet, hogy jobban bíznak BarnaTóniban, talán mentálisan elfogadóbb a csapat irányában, kiesett Hines, aki mindig fix volt. Mike érezheti úgy, hogy övé a megüresedett hely, ezmegitt a Rúáni-tanya, vagy az övék vagy szőröstől-bőröstől, vagy irány pápá. Eddig ha vastag boríték kellett Fitchék már tolták is következő csimotát, igenám de kiesett a tengely a kerék közepéről - no szerintem Kólber azért megpróbálja kisakkozni a tandemet, mert ha ránk esik az ég még mindig ott van Emánuelle. Kíváncsi vagyok.
Az már egy másik része a dolgoknak, amit sutianap mond. A cap elvileg nem lehet akadály a csapat számára, hogy reális összeget kínáljon Wallace-nak, de ettől függetlenül persze nem kizárt, hogy Colberték a szűkmarkúak, mert ott az utánpótlás Wallace mögött (akikkel mellesleg jövőre szintén hosszútávú kontraktust kell aláíratni), és így igyekeznek minél többet megspórolni az ő szerződésén.vassadi

több mint 13 éve
Direkt azért írtam idézőjelbe, hogy utána ne jöjjenek ilyen hozzászólások. 😊 Arra céloztam, hogy Colberték eddig korrektül kezelték a helyzetet, nem csökkentették a tender értékét, most pedig Wallace-nak kellene hasonlóan cselekednie, azzal, hogy aláírja a tendert, és jelentkezik a campben. Az egész éves holdout gondolom nála is az utolsó helyen szerepel a lehetőségek sorában, minden máshoz pedig innentől az RFA tenderen keresztül vezet az út.Az már egy másik része a dolgoknak, amit sutianap mond. A cap elvileg nem lehet akadály a csapat számára, hogy reális összeget kínáljon Wallace-nak, de ettől függetlenül persze nem kizárt, hogy Colberték a szűkmarkúak, mert ott az utánpótlás Wallace mögött (akikkel mellesleg jövőre szintén hosszútávú kontraktust kell aláíratni), és így igyekeznek minél többet megspórolni az ő szerződésén.
több mint 13 éve
Mint mondtam volt WR csúcsszerződés tárgyalásokban nem vagyunk parádésak, ez azért is van mert a Fitchner-Montgomery tengely azért gyönyörűségeket tud kihozni a beérkezett alapanyagokból. Tehát kvázi nem szakadunk bele. hogy teletömjünk lóvéval FastMoney-t, és azon túl az egész YMC-t (Young Money Crew). A másik oldalról viszont Valasz összegsorozatában pszichológiailag szerepel a legutóbb Ward-dal történtek, ahogy a nóta is mondja - Gondolj majd apádra, ha rákerülsz a lapátra. Ezért bátorkodtam volt kijelenteni, miszerint Valasz megtartása nehéz ügy, lojális megnyilvánulásokat nem várhatunk el, ám így hogy nincs kérője irgalmatlan rizikót vállalna be - tehát felénk fúj a szél.és most Pukkini nagykátai fúgája szeretettel

több mint 13 éve
Akkor se lesz ROSSZ Válasz. NE felejtsük el, hogy ez biznisz és nem szeretetotthon. Bármennyire is szeretnénk, hogy Mikey sokáig itt játsszon, bármennyire is szeretnénk mindezt minél olcsóbban, attól ő még a piacon egy igenis sokat érő, és kérő játékos, amit meg fok kapni, ha nem itt, akkor máshol. Lehet imádja a Steelerst, de ha nagyon messze lesz a csapat elképzelése attól, amit ő gondol, hogy megér, akkor nem lesz Steeler. Ilyen egyszerű. Ettől még nem lesz rossz, csak max. a mi szánk íze marad keserű, de minden emberre nem lehet "ráerőltetni", hogy diszkont áron üzemeljen, csak mert az milyen fasza neki, a csapatnak, meg aszurkolóknak. Kvázi.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Wallace sem rossz. Nincs aláírt szerződése, mert nyilván nem 2 millás tenderért akar játszani, ő pénzt akar és hosszútávút. Idáig mindkét fél érthető. Majd ha kihagyja az egész TC-t, majd akkor rossz lesz. Eddig egyik fél sem tett semmi rosszat, mindkettő azt tette, ami várható volt.

több mint 13 éve
Öööö, asszem félreértettél. Wallace nyomásgyakorlásáról írtam és egyetértek a csapat lépésével. Én úgy gondolom (bár elég messze vagyok és a részleteket nem ismerem), hogy a csapat eddig korrekt volt és Wallace van kissé eltájolódva.kittliNyugi, nem értettelek félre. 😊 Csak kicsit részletesebben kifejtettem, amit akkor és most is írtál, hogy itt már Wallace a "rossz".
több mint 13 éve
Öööö, asszem félreértettél. Wallace nyomásgyakorlásáról írtam és egyetértek a csapat lépésével. Én úgy gondolom (bár elég messze vagyok és a részleteket nem ismerem), hogy a csapat eddig korrekt volt és Wallace van kissé eltájolódva.Egyik oldalt megértem Wallace-t, pénzt szeretne, sokat. Másik oldalról viszont ez a nyomásgyakorlás, meg a "nemíromaláazrfatendertmegatcnsejelenekmeg" nekem legalábbis gusztustalan.kittliA csapat egész eddig tárgyalt vele úgy, hogy nem írta alá az RFA tendert, sőt, azzal a lehetőséggel sem éltek, hogy csökkentik a tender értékét. Innentől kezdve Wallace térfelén a labda. A csapaton nem múlik, ki lehet matekozni úgy a szerződést, hogy jelentős összeget kapjon kézhez már idén, mellette viszont a capből keveset foglaljon (érdemes a Depot cikkét elolvasni, ahol részletesen le van vezetve, de ez csak egy verzió a sokféle lehetőség közül). Irreálisan magas összegekről viszont hiába álmodozik, egy teljes kihagyott szezon után pedig főleg nem kapná ezt meg, még ha kérői egészen biztosan lennének is. De ha annyira pénzt akar már most, akkor nem fog egy teljes évet holdoutolni. A csapatnak meg kellett ezt lépnie, és ha Wallace-nak pénz kell, az RFA tender 2,7 milliójáért is játszani fog, aztán legfeljebb - ha a hosszútávú szerződésről továbbra sem tudnak megegyezni - jövőre búcsút int Pittsburgh-nek. De nekünk ez még mindig jobb, mintha holdoutolna. Szerintem két-három nap múlva meg fog jelenni a TC-ben.vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
A tegnapi napról:- reggel csak walk-thru-val kezdtek, délután non-kontakt edzés volt
- a kezdő OL Essex-Colon-Pouncey-Foster-Gilbert összeállításban gyakorolt, de LT és RG poszton folyamatosan rotáltak Adams-szel, illetve DeCastróval
- Lewis volt a kezdő, Allen a nickel corner
- Harrison és Worilds hiányában Chris Carter volt a jobb oldali OLB az első csapatnál
- Miller és Ta'amu kisebb sérülést szedett össze, de Tomlin szerint egyik sem komoly
több mint 13 éve
Egyik oldalt megértem Wallace-t, pénzt szeretne, sokat. Másik oldalról viszont ez a nyomásgyakorlás, meg a "nemíromaláazrfatendertmegatcnsejelenekmeg" nekem legalábbis gusztustalan.kittliA csapat egész eddig tárgyalt vele úgy, hogy nem írta alá az RFA tendert, sőt, azzal a lehetőséggel sem éltek, hogy csökkentik a tender értékét. Innentől kezdve Wallace térfelén a labda. A csapaton nem múlik, ki lehet matekozni úgy a szerződést, hogy jelentős összeget kapjon kézhez már idén, mellette viszont a capből keveset foglaljon (érdemes a Depot cikkét elolvasni, ahol részletesen le van vezetve, de ez csak egy verzió a sokféle lehetőség közül). Irreálisan magas összegekről viszont hiába álmodozik, egy teljes kihagyott szezon után pedig főleg nem kapná ezt meg, még ha kérői egészen biztosan lennének is. De ha annyira pénzt akar már most, akkor nem fog egy teljes évet holdoutolni. A csapatnak meg kellett ezt lépnie, és ha Wallace-nak pénz kell, az RFA tender 2,7 milliójáért is játszani fog, aztán legfeljebb - ha a hosszútávú szerződésről továbbra sem tudnak megegyezni - jövőre búcsút int Pittsburgh-nek. De nekünk ez még mindig jobb, mintha holdoutolna. Szerintem két-három nap múlva meg fog jelenni a TC-ben.
több mint 13 éve
Colbert megerősítette, hogy addig felfüggesztik a tárgyalásokat Wallace-szal, amíg alá nem írja az RFA tendert, és nem jelentkezik a TC-ben.vassadiEgyik oldalt megértem Wallace-t, pénzt szeretne, sokat. Másik oldalról viszont ez a nyomásgyakorlás, meg a "nemíromaláazrfatendertmegatcnsejelenekmeg" nekem legalábbis gusztustalan.
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Colbert megerősítette, hogy addig felfüggesztik a tárgyalásokat Wallace-szal, amíg alá nem írja az RFA tendert, és nem jelentkezik a TC-ben.
több mint 13 éve
A Pittsburgh Steelers sztori: bowl.hu/pittsburgh_steelersKöszi mindkettőjüknek.
Szerző: sutianap, lektorálta: vassadigsn
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Jelen állás szerint ki lesz Timmons mellett a másik belső LB?Foote-tal számolnak egyértelműen.
Erről lehet hallani valamit?Jan
több mint 13 éve
Jelen állás szerint ki lesz Timmons mellett a másik belső LB?Erről lehet hallani valamit?