Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Amikor már rábólintanék Chapmanre, mint közös nevező, akkor jön az elérhető legjobb (O)LB, aki a méretei miatt nagyon kockázatos, de van benne potenciál: Sean Spence. Valahogy nekem inkább tűnik bustnak, mint boomnak, de ne legyen igazam. Papíron ez is jó pick. :cool:FranzFerdinand
Korántsem nevezném az elérhető legjobb linebackernek. Poszton belül is mást húztam volna, de egy Chapman-Carder leosztással is elégedettebb lennék. Butler azt mondta, Spence ILB (Mack) lesz, és lehet, hogy Worilds-et is kipróbálják belül.
több mint 13 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 89
Amikor már rábólintanék Chapmanre, mint közös nevező, akkor jön az elérhető legjobb (O)LB, aki a méretei miatt nagyon kockázatos, de van benne potenciál: Sean Spence. Valahogy nekem inkább tűnik bustnak, mint boomnak, de ne legyen igazam. Papíron ez is jó pick. :cool:
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Inkább Chapmant vagy Taamut vittem volna akkor már...
több mint 13 éve
Hát Spencenek annyira nem örülök :/tenorx
Én sem, rendesen megleptek vele. De biztos látnak benne valamit, ha 3. körben elvitték. Butler mindjárt nyilatkozik, majd kiderül, mit akarnak vele kezdeni.
több mint 13 éve
gabimalu 175
velemeny?
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Hát Spencenek annyira nem örülök :/
több mint 13 éve
3/24. - Sean Spence (LB, Miami-Fl.)
több mint 13 éve
gabimalu 175
na kit szeressunk?
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Én az RB picket se tartom kizártnak jelenleg.
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 128 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Inkább legyen Terell Manning és 4.-ben Fangupo
több mint 13 éve
Hát mégse lesz bent. 😕 Kezdj el barátkozni egy nagy darab NT-vel. 😉 (Vagy WR, vagy CB. 😀 )FranzFerdinand
Chapmant még behúzhatjuk, vagy jöhet egy ILB, és majd holnap az NT.
több mint 13 éve
Hát mégse lesz bent. 😕 Kezdj el barátkozni egy nagy darab NT-vel. 😉 (Vagy WR, vagy CB. 😀 )
több mint 13 éve
Martin szerintem biztos bent lesz még, de esetleg Ta'Amu is.FranzFerdinand
Ta'amu a lehető legrosszabb választás lenne, soha nem lesz belőle kezdő játékos, 3-4-es falban főleg nem. Martin vagy Chapman jöjjön, inkább előbbi. Méretre még nem a legjobb NT-nek, de project játékos.
több mint 13 éve
Brandon Thompsonban kiegyezünk?FranzFerdinand
Nem, nem NT-nek való. Mike Martin maradjon bent 3/24-ig.vassadi
De nehéz veled. 😊 Én megnézném ott, a méretei adottak hozzá. Martin szerintem biztos bent lesz még, de esetleg Ta'Amu is. Nem lenne jobb választás? Martinnal az a bajom, hogy "picinek" tartom a kedvenc játékosom, Hampton után. :cool: (De meggyőzhető vagyok. 😉 )
több mint 13 éve
Brandon Thompsonban kiegyezünk?FranzFerdinand
Nem, nem NT-nek való. Mike Martin maradjon bent 3/24-ig.
több mint 13 éve
Nem azt mondom, hogy akarom a WR-t (pl. Sanu) vagy a CB-t (pl. Dennard vagy Hosley), hanem azt, hogy jó értékű pickek vannak bent. 😉

Brandon Thompsonban kiegyezünk? 😊 A vége felé pedig behúzzuk LB-nek Burfictet, aki jó lesz, így beválva pedig hatalmas steal. :cool: 😀
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
http://www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-go-with-ohio-state-ot-in-second-round-633413/

Nem semmi story 😊 Bírom ezt a srácot, szerintem nagyon jól jártunk vele. (Amúgy érdekes, mostanában nagyon szeretjük az OSUt, és ők is szeretnek minket 😀 )
több mint 13 éve
ILB vagy DT kéne, de WR és CB van bent bőven olyan, aki nagy stealnek tűnik most.FranzFerdinand
Mint süti... Felejtsd el a CB-t, nem kell, legfeljebb a draft végén.
több mint 13 éve
gabimalu 175
Denverben szerintetek Manning mire lesz kepes. Olyan szinten faktor lesz mint indiben?
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Inkább azt mutatja, hogy nem volt olyan NT bent, aki megérte volna az 1. vagy 2. kört. Talán csak Poe, de neki meg Holló neve van és amúgyis kockázatos pick lett volna. Ennél jobb húzás csak a DeCastro - Martin páros lett volna számomra. :cool: Most jön a neheze, mert eddig könnyű dolgunk volt: elhoztuk a bent lévő legjobb játékost, aki ráadásul olyan poszton szerepel, ami még need is. ILB vagy DT kéne, de WR és CB van bent bőven olyan, aki nagy stealnek tűnik most. Érdekes lesz... 😉FranzFerdinand
CB és WR nekem nem kéne 5. kör előtt. Ezeken a posztokon megvagyunk akkor is, ha senki nem jön.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gabimalu 175
liszteszsakot is kikiabaltuk a csapatbol, es amikor nem jatszott akkor meg vissza. Remelem Colonnal nem jatszuk majd ugyanezt el.... 😀
több mint 13 éve
Inkább azt mutatja, hogy nem volt olyan NT bent, aki megérte volna az 1. vagy 2. kört. Talán csak Poe, de neki meg Holló neve van és amúgyis kockázatos pick lett volna. Ennél jobb húzás csak a DeCastro - Martin páros lett volna számomra. :cool: Most jön a neheze, mert eddig könnyű dolgunk volt: elhoztuk a bent lévő legjobb játékost, aki ráadásul olyan poszton szerepel, ami még need is. ILB vagy DT kéne, de WR és CB van bent bőven olyan, aki nagy stealnek tűnik most. Érdekes lesz... 😉
több mint 13 éve
De, ugyanúgy kellene az NT. A két offensive lineman után a harmadik körös pickünk attól is nagyban függ majd, hogy McLendontól NT-ként vagy Sylvestertől ILB-ként várnak többet. Martin vagy Chapman talán bent lesz, negyedik körben pedig jöhetne mondjuk Tank Carder. Vagy ha a nose-t hagyjuk későbbre, akkor 4/24-re Fangupo, most pedig JMJ.
több mint 13 éve
gabimalu 175
hat sajnalom. Mert nagy kedvencem volt o is. Tokeletes ember, es nem csak mint kiegeszito kezdokent is jol jatszott.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ilyenkor sajnalom hogy hoke visszavonult. Most semmi baj nem lenne ha aktiv lenne. Nem?gabimalu
Jó kérdés. McLendon? Vagy Hood felhízlalva? Vagy mégis bíznak Hampton felépülésében? Vagy 3. körben NT jön. Nagy kérdések ezen a poszton, de hogy nem vagyunk ott meg az tuti.

Hoke nyaka sajna tönkre ment, az idő vasfoga mindenkit megfog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!