Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
gabimalu 175
ilyenkor sajnalom hogy hoke visszavonult. Most semmi baj nem lenne ha aktiv lenne. Nem?
több mint 13 éve
gabimalu 175
ez azt mutatja hogy steve mcledeonban nagyon biznak kezdokent?
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ja és még annyit hozzátennék, hogy ez az OT pick a szememben jelentősen emelt a DeCastro pick értékén, mert önmagában egy RG nekem nem BB megvédéséről és elit falról szólt volna, de így együtt már nagyon más a leányzó fekvése a szememben, egész más megvilágításba helyezi azt a picket is. 😊 Épp azért mert 2013-ra összeállhat egy valóban kiváló OL, ráadásul évekre, mert csup-csupa fiatal lesz benne. :cool: Csak váljanak is be!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Na én most lefekszem és reggelre NT-t, vagy ILB-t kérek az álommanótól. 😊 De most jól fogok aludni, ennek az Adams picknek piszkosul örülök. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy rögtön kezdő lesz, főleg nem mindkettő, akkor a fal teljes jobb oldala rookie lenne, ami sztem elképzelhetetlen.Soldados
Én se gondolom, de Colonnak nem lesz egyszerű dolga.vassadi
2013-ban már nem akarom a csapatban látni. 😉

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Nem hiszem, hogy rögtön kezdő lesz, főleg nem mindkettő, akkor a fal teljes jobb oldala rookie lenne, ami sztem elképzelhetetlen.Soldados
Én se gondolom, de Colonnak nem lesz egyszerű dolga.
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Na ez helyes pick volt, ennek én pl 100x jobban örülök, mint DeCastrónak. Ennek jövőre nézve (persze ha beválik, akkor) nagy impactje lehet.

Így mondjuk jövőre összeállhat egy Gilbert-akárki-Pouncey-DeCastro-Adams fal, ami viszont kihasználva a skill pozikban lévő anyagbőségünket, überjó Offense állhat össze. Az viszont más kérdés, hogy ez bajnoki cím(ek)et hozhat-e, mert ugye a védelem nyeri a bajnokságot... NT és ILB poszt nagy need marad.Soldados
Szerintem Adamst fogják LTnek próbálni, tökéletes felépítése van hozzá. De így 4/5 már kurva jó lesz, nagyon izgatott vagyok 😀tenorx
Idén tuti nem, rookie LT egyenlő kivégzés. De később (tanuló év(ek)) után én is el tudom ezt képzelni, Talán nekem felépítésileg ideálisabbnak is tűnik LT-nek, mint Gilbert.

Azért azt mindenkinek mondanám, hogy ennek a draftnak a gyümölcsét ideális esetben legkorábban 2013-ban érezhetjük majd. 😉Soldados
És? Nem jövőre kell beválniuk, hanem kb 10+ évig 😊
Amúgy amennyire fos a falunk általában szerintem jövőre is fognak lehetőséget kapni bőven.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 999 — Nega Scott
Azért azt mindenkinek mondanám, hogy ennek a draftnak a gyümölcsét ideális esetben legkorábban 2013-ban érezhetjük majd. 😉Soldados
Amikor a draftolt újoncok hathatós közreműködésének köszönhetően 1/1-et húzhat a Steelers 😛

több mint 13 éve
Na ez helyes pick volt, ennek én pl 100x jobban örülök, mint DeCastrónak. Ennek jövőre nézve (persze ha beválik, akkor) nagy impactje lehet.

Így mondjuk jövőre összeállhat egy Gilbert-akárki-Pouncey-DeCastro-Adams fal, ami viszont kihasználva a skill pozikban lévő anyagbőségünket, überjó Offense állhat össze. Az viszont más kérdés, hogy ez bajnoki cím(ek)et hozhat-e, mert ugye a védelem nyeri a bajnokságot... NT és ILB poszt nagy need marad.Soldados
Szerintem Adamst fogják LTnek próbálni, tökéletes felépítése van hozzá. De így 4/5 már kurva jó lesz, nagyon izgatott vagyok 😀tenorx
Idén tuti nem, rookie LT egyenlő kivégzés. De később (tanuló év(ek)) után én is el tudom ezt képzelni, Talán nekem felépítésileg ideálisabbnak is tűnik LT-nek, mint Gilbert.

Azért azt mindenkinek mondanám, hogy ennek a draftnak a gyümölcsét ideális esetben legkorábban 2013-ban érezhetjük majd. 😉

több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi

Szerintem Adamst fogják LTnek próbálni, tökéletes felépítése van hozzá. De így 4/5 már kurva jó lesz, nagyon izgatott vagyok 😀
több mint 13 éve
Buckeye > füvezés. 😊 Nem gondoltam volna, hogy behúzzuk, de ha nem lesznek off the field problémák, nagy steal lehet, mert különben első körben is simán kimehetett volna. Sokak szerint idővel LT is lehet (bár nekünk ott van Gilbert, úgyhogy nyilván a jobb oldalon számolnak vele), Colonnak meg kell majd izzadnia a TC-ben a kezdő helyért.vassadi
Nem hiszem, hogy rögtön kezdő lesz, főleg nem mindkettő, akkor a fal teljes jobb oldala rookie lenne, ami sztem elképzelhetetlen.

több mint 13 éve
gabimalu 175
de igy lesz eselye bigbennek elve maradni. Es nem gipszben jatszani...
több mint 13 éve
Buckeye > füvezés. 😊 Nem gondoltam volna, hogy behúzzuk, de ha nem lesznek off the field problémák, nagy steal lehet, mert különben első körben is simán kimehetett volna. Sokak szerint idővel LT is lehet (bár nekünk ott van Gilbert, úgyhogy nyilván a jobb oldalon számolnak vele), Colonnak meg kell majd izzadnia a TC-ben a kezdő helyért.
több mint 13 éve

Így mondjuk jövőre összeállhat egy Gilbert-akárki-Pouncey-DeCastro-Adams fal, ami viszont kihasználva a skill pozikban lévő anyagbőségünket, überjó Offense állhat össze. Az viszont más kérdés, hogy ez bajnoki cím(ek)et hozhat-e, mert ugye a védelem nyeri a bajnokságot... NT és ILB poszt nagy need marad.

több mint 13 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 89
Mike Adams (OT). Én nagyon elégedett vagyok ezzel is, mert minőségileg az OT is hiányposzt (bár Jonathan Martin lett volna a tökéletes választás, de ha egyszer már kiment 😊 ). CB és WR volt még bent olyan, aki szerintem BPA alapon jöhetett volna, de az OT valamivel fontosabb. Egyértelmű az üzenet: végképp elit O-vá válni. :cool: Nálam eddig a két lement kör alapján A draftunk. 😉
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 128 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
BPA ismét és need is, nekem tetszik. Mostantól jöhet a D
több mint 13 éve
gabimalu 175
na akkor a szerintem gaz offensive falat erositik. Bar erdekes hogy most elso ket korben. Remelem igy leveszik a defensrol a nagy terhet es pontgyartosra allunk ra. Es nem kell def.
több mint 13 éve
2/24 - Mike Adams, OT (Ohio State)
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Az idei kedvenc tacklem! 😀 Azért 2/2 OL nagyon durva ahhoz képest, hogy erős D rebuildet várt szinte mindenki.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 347 — #neverpunt
Jó lesz ez az OLine 😊

több mint 13 éve
Mike Martin vagy Massie a legvalószínűbb szerintem, bár talán egy letrade is beleférne.
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Srácok ugyanazokat írjátok le már 4 oldalja, ti nem unjátok még? 😛 Úgyse lehet meggyőzni egymást és kész, majd meglátjuk jövőre mi lesz 😉
több mint 13 éve
gabimalu 175
ja marha jo haver, az osszes balhejanal ott volt vagy nem volt ott 😀
több mint 13 éve
na ezzel teljesen egyet ertek. ezert nem ertem miert colont valasztottuk, amikor flo nekem jobbnak tunt a helyen.gabimalu
Ben dumálta meg az FO-t, azzal a szerződéssel pedig nem lehetett kitenni Colont.
több mint 13 éve
gabimalu 175
na ezzel teljesen egyet ertek. ezert nem ertem miert colont valasztottuk, amikor flo nekem jobbnak tunt a helyen.