Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
KÖSZÖNÖM EZT A MECCSET!!! IMÁDOM A CSAPATOT!!! HIHETETLENEK!!! Még valamit szeretnék kiemelni: Mike Tomlin és stábja. Hihetetlen mi munkát végeznek. 4. éve Tomlinnak 3 playoff, most már 2 AFC döntő és 1 SB win.MEGVAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!
" class="embed">
több mint 13 éve
Grat!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Grat srácok, jó meccs volt, mi hoztuk a szokásos meltdown-t.... na majd jövőre 😉
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Kész vagyok, cafatokban lógnak az idegeim, és nem maradt körmöm 😀 😀MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool: 😀
Szerencsét hozozz a félidőben frissített avatarom, asszem marad ez így 😂
K.rva nagy meccs volt!
Kihagytam... Big Ben.... respect! :cool:
Akkorát üvöltöttem a végén a hosszú Brown passzánál hogy szerintem felijedt a lakótelep téli álmából 😂
több mint 13 éve
Gratulálok, a mutatott játék és küzdeni tudás alapján ezt a meccsetnagyon megérdemeltétek...
Újfent bejött nálunk az O töketlensége... mármint, hogy képtelenek 60 percig pörögni.
Egy apróság: a punt return esetében, mondja már meg nekem valaki, hogy ha a labdás mögülem jön, akkor azt nekem honnan kell látni, hogy hova blokkoljak? Az véleményes nálam, mint bünti, de ez nem változtat a csapatotok érdemein ma... szép comeback volt.
A zebráknak meg a femenőit... ismét megmutatták, hogy egy meccset hogy kell ronggyá fújni oda-vissza...
Szeptemberben Ellenetek Újra...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Gratula nektek, verjétek el a New Englandet!
több mint 13 éve
Grat nektek, alapvetően a jobbik csapat nyert most! Ez a feltámadásos győzelem nagy löketet adhat a következő körre.
több mint 13 éve
Jah és mégvalaki: Tomlin. Nagyon durva beszédet mondhatott félidőben, amiből visszahozta a csapatot. Gyakorlatilag egy másik csapat volt a pályán, az offense turnovereit felváltotta a defense által okozott turnoverek. IMÁDLAK TITEKET!
több mint 13 éve
fantasztikus csapatunk van.kedvelem őket.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
Defense, istenek vagytok!Az offense majdnem elbalfaszkodta, de a defense megoldotta!
STEEL CURTAIN!
több mint 13 éve
A Pens nyert 3:2-re, ez az eredmény akár az Steelers meccsen is elképzelhető 😀bcsarlién kiegyeznék vele, de szerintem Soldi szerint ez már túl sok pont lenne 😛
több mint 13 éve
A Pens nyert 3:2-re, ez az eredmény akár az Steelers meccsen is elképzelhető 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
A két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀bcsarliÉn ugyan egyik tábor tagja sem vagyok, de ha nem gond hozzászólnék.
Takarodjon a pitsába, mer' kezd egy cirkuszra hasonlítani a liga...
több mint 13 éve
A két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀bcsarliÉdesanyukájával létesítsen közös szexuális kapcsolatot!
Vrijbloed: +1! Sérülésmentes meccset!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Egy magyar NBII-es meccset nézzen meg addig, az úgy is olyan pörgős 😀Én inkább kreatív ötleteket várok arra vonatkozóan, hogy a két tábor tagjai mit javasolnak neki szabadidős tevékenységnek 😀bcsarliEzt már én is felvetettem 2 napja a Ravens topikban. 😊 😛Dehogy sápadtan sírva. Már erre készül mióta, végre jön a pénz 😀tenorx
Adja magát a dolog. 😊
Sápadtan, sírva nézi majd a meccset, és írogatja a cetlijeit a büntetéseivel. Bár hozzáteszem, ha ezt teszi, akkor nem szereti a focit. 😛 😂 😊
Sérülésmentes meccset kívánok mindkét csapatnak, győzzön a jobb!
GO RAVENS!Vrijbloed
több mint 13 éve
Én inkább kreatív ötleteket várok arra vonatkozóan, hogy a két tábor tagjai mit javasolnak neki szabadidős tevékenységnek 😀Dehogy sápadtan sírva. Már erre készül mióta, végre jön a pénz 😀tenorxA két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀bcsarliEzt már én is felvetettem 2 napja a Ravens topikban. 😊 😛
Adja magát a dolog. 😊
Sápadtan, sírva nézi majd a meccset, és írogatja a cetlijeit a büntetéseivel. Bár hozzáteszem, ha ezt teszi, akkor nem szereti a focit. 😛 😂 😊
GO RAVENS!Vrijbloed
több mint 13 éve
De azért szörnyülködik majd a big hit-eken. 😛Dehogy sápadtan sírva. Már erre készül mióta, végre jön a pénz 😀tenorxA két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀bcsarliEzt már én is felvetettem 2 napja a Ravens topikban. 😊 😛
Adja magát a dolog. 😊
GO RAVENS!Vrijbloed
Még "jó", hogy büntetéseket oszthat, különben más öröme nem lenne. 😂
több mint 13 éve
Dehogy sápadtan sírva. Már erre készül mióta, végre jön a pénz 😀A két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀bcsarliEzt már én is felvetettem 2 napja a Ravens topikban. 😊 😛
Adja magát a dolog. 😊
GO RAVENS!Vrijbloed
több mint 13 éve
A két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀bcsarliEzt már én is felvetettem 2 napja a Ravens topikban. 😊 😛
Adja magát a dolog. 😊
GO RAVENS!
több mint 13 éve
A két tábor egyetlen közös pontjára tapintanék rá tisztelettel: javaslatokat várok arra vonatkozóan hogy mit csináljon Goodell a közeljövőben 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Illetve még annyit, hogy ha a Ravensen túljutunk, és utána nem a Pats lenne az ellen, hanem a Jets, akkor ott is győzelmet várnék. Ha pedig SB-t játszanánk, ott már egyértelműen, bárki ellen.JanEz is igaz; ha a Jets-el játszanánk AFC-döntőt, akkor nekem is hasonlóképpen módosulnának az elvárásaim. Az SB pedig egyértelmű.
több mint 13 éve
A Pens vezet Bostonban :cool:
több mint 13 éve
Brett Keisel mehet a Pro Bowlra, mert Freeney lemondta.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egy a biztos, nagyon jó meccs lesz. Alig várom 😀 Ma már egész nap mezben mászkáltam 😀