Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát ha valakire akkor a Bengals-ra nem bíznám magunkat 😀 Csak a győzelem!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Red Star
206
Indítsuk ma este az évet csoport elsőséggel! És ne valami mázlival, hogy a cicák segítsenek hozzá, hanem a Ravens győzelme ellenére!
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Upsz. 😊Qrva jó cikk a CBA-ról. Interjú DeMaurice Smith-szel, aki az NFLPA elnöke. Szinte mindenben a Steelers-playákkal egyetértésben van és bizony qrvára a 18 meccses alapszakasz ellen van. De mondom érdemes elolvasni, mert egészségügyi biztosításról, büntikről, és még megannyi CBA-val kapcsolatos problémáról szó van.SoldadosJó-jó, de hol? 😛Szokol
Itt: http://www.post-gazette.com/pg/11002/1114981-66.stm
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Qrva jó cikk a CBA-ról. Interjú DeMaurice Smith-szel, aki az NFLPA elnöke. Szinte mindenben a Steelers-playákkal egyetértésben van és bizony qrvára a 18 meccses alapszakasz ellen van. De mondom érdemes elolvasni, mert egészségügyi biztosításról, büntikről, és még megannyi CBA-val kapcsolatos problémáról szó van.SoldadosJó-jó, de hol? 😛
több mint 13 éve
Qrva jó cikk a CBA-ról. Interjú DeMaurice Smith-szel, aki az NFLPA elnöke. Szinte mindenben a Steelers-playákkal egyetértésben van és bizony qrvára a 18 meccses alapszakasz ellen van. De mondom érdemes elolvasni, mert egészségügyi biztosításról, büntikről, és még megannyi CBA-val kapcsolatos problémáról szó van.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Miért melyik másik sportban rendeznék még döntőt? 😛o_OLehetne, ha nem éppen Dallasban készülne a nagydöntőre 😛Szokol
Nem gondoltam volna, de Brett Keisel a #1 alternate DEnek. Ha Babin, Freeney vagy Mathis nem megy el, akkor ő is Pro Bowler 😊tenorx
több mint 13 éve
o_OLehetne, ha nem éppen Dallasban készülne a nagydöntőre 😛
Nem gondoltam volna, de Brett Keisel a #1 alternate DEnek. Ha Babin, Freeney vagy Mathis nem megy el, akkor ő is Pro Bowler 😊tenorx
több mint 13 éve
o_ONem gondoltam volna, de Brett Keisel a #1 alternate DEnek. Ha Babin, Freeney vagy Mathis nem megy el, akkor ő is Pro Bowler 😊
több mint 13 éve
Boldog Űjévet szerencsét, egészséget, jólétet kívánok minden érző lénynek !!!Hajrá Pittsburgh Steelers !!!
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Boldog Új évet ,és Steelers sikereket 😊
több mint 13 éve
Eredményes és boldog új évet kívánok!
több mint 13 éve
Boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek. Kívánok egy SB gyűrűt és nagyon rövid offseasont.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BUÉK !Köszöntök Minden Steelers rajongót !
több mint 13 éve
Red Star
206
Minden Steelers hívőnek boldog új évet, és a hetediket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
http://steelerstoday.com/?p=7929&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SteelersToday+%28Steelers+Today%29LOL-
Mondjuk pont a tavalyi év a cáfolat erre, óriás hidegzuhany, de ettől még jópofa😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
off: a Penguins-Capitals Winter Classic úgy néz ki, hogy vasárnap hajnal kettőkor kezdődik az eső miatt, és nem ma este 7-kor, sajnos.
on
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Létezik olyan oldal, ahol tüzetesen utána lehet nézni a Steelersnek? Jó lenne több mindent megtudni a klubról, ki tudja még kedvenc csapat is lehet 😊 . Persze én magyar nyelvűre gondolnék elsősorban, és persze nem a Steelers.hu ra, nekem olyan hiányos az oldal.BéczkóMiben vagyunk hiányosak? Mire lennél kíváncsi? Ez az első szezonunk és a holtszezonban szeretnénk fejlődni ill. több történelmi és portré tartalmat feltölteni, de hát a szezon közben erre szerencsére a jó játék miatt nem sok idő volt. 😀
Boldogabb új évet mindenkinek!
több mint 13 éve
Létezik olyan oldal, ahol tüzetesen utána lehet nézni a Steelersnek? Jó lenne több mindent megtudni a klubról, ki tudja még kedvenc csapat is lehet 😊 . Persze én magyar nyelvűre gondolnék elsősorban, és persze nem a Steelers.hu ra, nekem olyan hiányos az oldal.BéczkóKeresgélj az archívumban, írtam pár cikket a Steelers halhatatlanjairól (Blount, Noll, asszem Lambert és JJ tollából Webster), és ezen írásokból azért sok mindent megtudhatsz a klubról, a hagyományairól, tradícióiról.
több mint 13 éve
Steelers sikerekben gazdag új évet kívánok srácok!
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Létezik olyan oldal, ahol tüzetesen utána lehet nézni a Steelersnek? Jó lenne több mindent megtudni a klubról, ki tudja még kedvenc csapat is lehet 😊 . Persze én magyar nyelvűre gondolnék elsősorban, és persze nem a Steelers.hu ra, nekem olyan hiányos az oldal.
több mint 13 éve
“Football is such a perfect team sport. It’s hard to make anybody, especially on our team the way we play defense, a most valuable player,” said Polamalu. “If I was ever a coach, I would never have an award like this because it’s such a team sport. There are so many parts that go into making plays on the football field. I think people just vote because they have to vote.”
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Boldog Új évet kívánok minden nfl fannak,a steelers szurkolókna ehez még egy sb győzelmet is . 😊
több mint 13 éve
Moore out, Troy és Worilds Q. Plusz természetesen Smith sem játszik.Szal Dwyer fanok készüljetek! 😊
több mint 13 éve
Minden Steelers Nation tagnak nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok!!! Ja és még azt kívánom magunknak, hogy áprilisban 32.ként húzzunk a drafton 😀
" class="embed">