NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
129
27
19:00
RedZone week 15
73
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
53
13
New York Giants - Washington Commanders
39
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
27
6
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
8
7
Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Bocsánat az általánosításért. Ettől függetlenül majd a végén kiderül, h kinek hol a helye. A Jets játéka kicsit hasonlít a Steelers-hez és emiatt kár tőlük gálameccseket várni, lévén h az offense nem képes arra, h szarráverje az ellenfeleket, ők is a védelemre építenek. Most egyértelműen gödörben vannak de minden csapatnál vannak hullámhegyek-hullámvölgyek, ti most épp a csúcson vagytok, kérdés meddig...Mutass egy hsz-t amiben túlértékelésről írtam az év elején. Megkíméllek a kereséstől, nem fogsz találni.Ergo teljesen értelmetlen többesszámban hivatkozni rám.Ez a Jets a liga leginkább túlértékelt csapata...undisputedlyDeja vú.. a bajnokság elején ment ugyanez, aztán amikor elkezdtek nyerni akkor csöndben voltatok, most hirtelen megint ők lettek a legtúlértékeltebb csapat. Ilyen alapon sztem meg ti vagytok azok 😉Szesze
Talán még pont,hogy úgy voltam vele, a Jets játékban is nagyon erős csapat lesz az évben.
Aztán jöttek a nyögvenyelés győzelmek, mindegyiknél Fortuna segítségével. Akkor azt mondtam, ez a nagy csapatok ismerve.
De elnézve az elmúlt meccseket, egyértelmű,hogy bőven gyengébb csapat mint ahogyan azt a számaik mutatják.Persze PO-ban még bármi történhet, de ez a Jets túl van értékelve, Rex-től Sanchezig...undisputedly
több mint 15 éve
Szerintem nagy jelmentőssége lehet a turnovereknek. A mi mutatónk +14, az ővék +5 (ha jól emlékszem). Sanchez nyomás alatt hamarabb dobja el homályra, minthogy benyeljen egy ütést. Ben inkább tartja a labdát. A homály dobásokkal, pedig megnyerheti a D a találkozót. Soldival kell egyetértsek, bár örültem volna ha nincs a mondatban "ha", valószínűleg meglesz e-nélkül is a csoport. A Houston segíthetett volna. :mad:Holnap reggel jelenik meg a prewiev a steelers.hu-n.
több mint 15 éve
Lassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/vassadi27Nos, futni nem fogunk, BB-t valószínűleg rommá fogják gyötörni, abban bízom, hogy futni ők sem fognak tudni, bár ők nem 1 futóra támaszkodhatnak - még ha Ladányi Tomlinsont álalában meg szoktuk oldani, de ez nem a Chargers és más játékot nyomnak, faluk is jobb. Szóval szerintem szoros meccs lesz ugyan, de bizton megmondani, hogy ki nyer az szvsz nem műxik.
Remélem, hogy száncsó panza se fogja jól érezni magát a meccsen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Mutass egy hsz-t amiben túlértékelésről írtam az év elején. Megkíméllek a kereséstől, nem fogsz találni.Ergo teljesen értelmetlen többesszámban hivatkozni rám.Deja vú.. a bajnokság elején ment ugyanez, aztán amikor elkezdtek nyerni akkor csöndben voltatok, most hirtelen megint ők lettek a legtúlértékeltebb csapat. Ilyen alapon sztem meg ti vagytok azok 😉SzeszeLassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/vassadi27Ez a Jets a liga leginkább túlértékelt csapata...undisputedly
Talán még pont,hogy úgy voltam vele, a Jets játékban is nagyon erős csapat lesz az évben.
Aztán jöttek a nyögvenyelés győzelmek, mindegyiknél Fortuna segítségével. Akkor azt mondtam, ez a nagy csapatok ismerve.
De elnézve az elmúlt meccseket, egyértelmű,hogy bőven gyengébb csapat mint ahogyan azt a számaik mutatják.Persze PO-ban még bármi történhet, de ez a Jets túl van értékelve, Rex-től Sanchezig...
több mint 15 éve
A Jets nagyon nem fog ízleni nekünk. Futni nem fogunk, az OL-t szét fogják kapni, azaz az O-nk teljesen le lesz bénulva. Ami a szerencsénk, hogy a várakozások szerint ez fordítva is így lesz. De ez akkor sem vetít előre 50%-osnál nagyobb győzelmi esélyt.A meccseket külön-külön vizsgálva nem a mérleg, vagy a túl és alulértékeltség számít, hanem a matchupok. És ez nekünk most nem kedvez. De ez a zakó még beleférne a 2, kiemeléshez, úgyhogy szarok is rá mi lesz, csak ne sérüljön meg újabb ember, mert már így is csoda, hogy még mindig versenyképesek vagyunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Lassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/vassadi276-ot fog, mert szerintem a Bills is megveri őket 😂 na jó, nem, bár tavaly is 1:1 lett.
Félreértés ne essen, papíron elképesztően erős csapat a Jets, de nem véletlenül szoktuk mondani, hogy a legtúlértékeltebb gárda. Dőreség lenne azt gondolni, hogy a Jets és Ryan módszere pusztán arra korlátozódna, hogy megtekerik a pénztárgépet, és a piacon elérhető minőségi szabad-ügynökökből próbálnak ütőképes gárdát építeni. Ennél azért sokkal alaposabb, megfontoltabb munkáról van szó, de már számtalanszor bebizonyosodott, hogy mint minden nem alulról építkező szupergrupp, a Jetsnél sincs igazán mihez nyúlni krízis idején. Most pedig krízis van. A Jets egy őszinte csapat, azt kapod, vagy annál kevesebbet, mint amennyit látsz. Tavaly a rájátszásban elgázolták a Chargerst, meglepetésre. (Tegyük hozzá, elképesztő ostoba def playhívások mentek a Chargers részéről). Következő meccs Indy ellen hatalmas zakót kaptak, közük nem volt a meccshez. A Chargers elleni meglepit leszámítva nagyon sok meglepit eredményben, playhívásban, játékfelfogásban pl. az O oldalán nem látsz. Attól sem tartok, hogy Danny Woodheadek kerüljenek elő a mellényzsebből...
Szóval az a Jets O is olyan, hogy annyira játszik jól, amennyire az ellenfél hagyja őket, de óriási meglepetésekre nem kell felkészülni kis Schottitól. Ha egy Steelers erejű csapat tisztességesen felkészül ellenük (hogy a Steelers idén ebben mennyire jó azt döntsétek el Ti), akkor azt a meccset hozni lehet, illetve szerintem hozni kell.
több mint 15 éve
ebben a ligában csak túl- és alulértékelt csapatok vannak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Deja vu.. a bajnokság elején ment ugyanez, aztán amikor elkezdtek nyerni akkor csöndben voltatok, most hirtelen megint ők lettek a legtúlértékeltebb csapat. Ilyen alapon sztem meg ti vagytok azok 😉Lassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/vassadi27Ez a Jets a liga leginkább túlértékelt csapata...undisputedly
több mint 15 éve
Jó, de mer ti aláztatok, az nem biztos közel se, hogy mi meg nem szoppódunk le tőlük.Lassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/vassadi27Ez a Jets a liga leginkább túlértékelt csapata...undisputedly
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Lassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/vassadi27Ez a Jets a liga leginkább túlértékelt csapata...
több mint 15 éve
Lassan szerintem kezdhetünk rátérni a Jets-re. Hogy látjátok az esélyeket azok után, hogy otthon kikaptak a 'Fins-től? Én személy szerint kicsit talán még jobban is aggódok ezek után, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Jets 5 vereséget szenvedjen el az alapszakaszban. :/
több mint 15 éve
azt gondolom, hogy a legtobben meg csak eloben sem lattunk NFL szintu jatekot...egeszen megdobbento egyebkent a sebessegkulonbseg akar csak az osztrak jatekosok es a magyar jatekosok kozt is. DE! Szerintem annak is erdemes lemenni egy magyar meccsre, aki csak NFL-t szeret nezni...mert egesz mas ulni a palya szelen es hallani a csattanasokat. Altalanossagban igaz, hogy a hazai focsi gyerekcipoben jar, de ettol meg ember ember ellen, csapat csapat ellen, igazi ferfias kuzdelem tobbnyire. Aki egyszer mar kiprobalta, hogy milyen muvelni ezt a jatekot, az egesz mas szemmel nezi akar a tv-t is. Arrol mar nem is beszelve, hogy kicsit hazabeszeljek, hogy probalj meg beallni bironak es aztan szidd a birokat 😊 Szerencsemre en mindket oldalt kiprobaltam, latom, hogy milyen nehez jatszani es milyen borzaszto, ha egy hibasnak tuno biroi dontes miatt 'veszteseget erzunk', de hoztam magam is ilyen dontest. Mindenkinek van sajat velemenye es minel tobb nezopontbol nezzuk a dolgot, valoszinuleg annal tisztabb lesz a kep.85!Csak vélemény, nincs nagy háttértudásom a sport otthoni fejlődéséről és ez már tényleg nem pittsburgh topik, de ha már szóba került megválaszolom: nem hiszem hogy néhány évnyi MAFL foci túlságosan megnövelné egy ember belelátását a sportba - no offense, de amit itthon fociként csinálnak az mondjuk inkább hobbiszint jelenleg mint profi már amennyire én látom, bár kétségkívül nagyon profinak akar tűnni.
Miért is nem számít az MAFL?!!Helmut Zimmer
A játékosok nagy része már felnőttként kezdett el kíváncsiságból játszani és közülük is elég sokan nem rendelkeznek túl nagy atlétamúlttal, épp ezért nincs túl magas technikai képzettségük, felteszem (de erről tényleg nem tudok semmit) edzés sincs több max heti 4-nél.
A meccsek nagy részén vagy 70-0-ra veri el a fővárosi nagyágyú egy vidéki alakulatot vagy játszanak egy jó szoros meccset ahol az irányítóknak kb minden 5. passzkísérlete talál elkapót. Nem akartam megbántani senkit aki itthon focizik, nyilván egy jó sport tehát játszani is jó lehet de itt Magyarországon még nagyon gyerekcipőben jár a dolog.
Nagyjából ezért mondtam azt, hogy nem hiszem hogy Soldados mondjuk 2-3 éves MAFL múltja (ha lenne) miatt értené és látná át ennyire a játékot. A stílus ahogy néha ő megnyilvánul (megintcsak no offense) olyan mintha egy több éve profi játékos/edző oktatna ki egy kezdő szurkolót, amire néhány év MAFL (ha lenne) nem "jogosítaná fel".85
több mint 15 éve
Nyugodtan menjünk át. 😊 Érdekel a véleményed.Ettől függetlenül szvsz (és ez nem bántás), Te is ugyanúgy "szakmázol", de nem mindig helyesen (nem fogom visszakeresni, de pl Lambert és Ham viszonylatában asszem Lambertre írtad, hogy coverben milyen jó volt és ezzel megújította az LB-posztot, holott éppen Hamnél nemigen volt jobb cover LB, sőt sokak minden idők legösszetettebb legsokoldalúbb LB-jének tartják Hamet, épp ezért furcsáltam is, hogy Te pl nem tetted 100-as listádra, pedig Ham újat hozott az OLB posztba, annyira zseniális volt coverben) . Ugyanúgy egzakt kijelentéseket teszel, erre jó példa volt a TOP100 sorozat. Ott pl jó pár dologgal nem értettem egyet, de ez ilyen, különböző emberek különböző véleményei.SoldadosErről szívesen beszélgetek, de szerintem a "régi idők"-ben lenne a helye.
A "szakmázás"-t meg úgy általában mondtam, nem kifejezetten rád.deacon75

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezzel azért nem értek egyet, mert tök mindegy milyen szinten játszanak itthon a csapatok, sok edző nagyon sok foci elméletet tanul amit megpróbál nap mint nap implementálni a saját csapatába. Nyilvánvalóan ezek az emberek, lehet, hogy jobban átlátják a történéseket mint valaki aki nem foglalkozik stratégiával, technikával, elemzéssel napi szinten.85!Csak vélemény, nincs nagy háttértudásom a sport otthoni fejlődéséről és ez már tényleg nem pittsburgh topik, de ha már szóba került megválaszolom: nem hiszem hogy néhány évnyi MAFL foci túlságosan megnövelné egy ember belelátását a sportba - no offense, de amit itthon fociként csinálnak az mondjuk inkább hobbiszint jelenleg mint profi már amennyire én látom, bár kétségkívül nagyon profinak akar tűnni.
A játékosok nagy része már felnőttként kezdett el kíváncsiságból játszani és közülük is elég sokan nem rendelkeznek túl nagy atlétamúlttal, épp ezért nincs túl magas technikai képzettségük, felteszem (de erről tényleg nem tudok semmit) edzés sincs több max heti 4-nél.
A meccsek nagy részén vagy 70-0-ra veri el a fővárosi nagyágyú egy vidéki alakulatot vagy játszanak egy jó szoros meccset ahol az irányítóknak kb minden 5. passzkísérlete talál elkapót. Nem akartam megbántani senkit aki itthon focizik, nyilván egy jó sport tehát játszani is jó lehet de itt Magyarországon még nagyon gyerekcipőben jár a dolog.
Nagyjából ezért mondtam azt, hogy nem hiszem hogy Soldados mondjuk 2-3 éves MAFL múltja (ha lenne) miatt értené és látná át ennyire a játékot. A stílus ahogy néha ő megnyilvánul (megintcsak no offense) olyan mintha egy több éve profi játékos/edző oktatna ki egy kezdő szurkolót, amire néhány év MAFL (ha lenne) nem "jogosítaná fel".85
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ettől függetlenül szvsz (és ez nem bántás), Te is ugyanúgy "szakmázol", de nem mindig helyesen (nem fogom visszakeresni, de pl Lambert és Ham viszonylatában asszem Lambertre írtad, hogy coverben milyen jó volt és ezzel megújította az LB-posztot, holott éppen Hamnél nemigen volt jobb cover LB, sőt sokak minden idők legösszetettebb legsokoldalúbb LB-jének tartják Hamet, épp ezért furcsáltam is, hogy Te pl nem tetted 100-as listádra, pedig Ham újat hozott az OLB posztba, annyira zseniális volt coverben) . Ugyanúgy egzakt kijelentéseket teszel, erre jó példa volt a TOP100 sorozat. Ott pl jó pár dologgal nem értettem egyet, de ez ilyen, különböző emberek különböző véleményei.SoldadosErről szívesen beszélgetek, de szerintem a "régi idők"-ben lenne a helye.
A "szakmázás"-t meg úgy általában mondtam, nem kifejezetten rád.
több mint 15 éve
85!Csak vélemény, nincs nagy háttértudásom a sport otthoni fejlődéséről és ez már tényleg nem pittsburgh topik, de ha már szóba került megválaszolom: nem hiszem hogy néhány évnyi MAFL foci túlságosan megnövelné egy ember belelátását a sportba - no offense, de amit itthon fociként csinálnak az mondjuk inkább hobbiszint jelenleg mint profi már amennyire én látom, bár kétségkívül nagyon profinak akar tűnni.
Nagyjából ezért mondtam azt, hogy nem hiszem hogy Soldados mondjuk 2-3 éves MAFL múltja (ha lenne) miatt értené és látná át ennyire a játékot. A stílus ahogy néha ő megnyilvánul (megintcsak no offense) olyan mintha egy több éve profi játékos/edző oktatna ki egy kezdő szurkolót, amire néhány év MAFL (ha lenne) nem "jogosítaná fel".

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 15 éve
Egyrészt én nem "szakmázok", ezt sosem állítottam. Hanem pontosan azt csinálom, amit írtál, needeket sorolok, rosterhelyzetet elemzek és globálisan nézem egy franchise alakulását, összefüggeseket keresek cselekmények és következmények között. 😉 Ami a Steelersnél folyik, arra szvsz elég jó rálátásom lett az évek folyamán.[. Lehet nagyképűnek tartani, de a Steelers-re kicsit nagyobb rálátásom van, mint itt bárkinek, elvégre 95 óta követem ezt a csapatot egyre nagyobb energiaráfordítással.SoldadosHát figyelj, én szoktam olvasni ezt a fórumot és nagyon durva amit sok -általában szerkesztő- megenged magának. Azt hiszik sokan, hogy szakmáznak, holott csak a need-eket, a draftspot-okat meg az ilyeneket fújják, míg magáról a fociról fingjuk sincsen, de hát hogyan is lehetne, mivel soha nem foglalkoztak (tisztelet a kivételnek) focival, csak a fotelből. Márpedig onnan nehéz a "szakmát" megtanulni. Máshonnan is, de onnan a legnehezebb.
Amiről itt általában szó van az az igazi rajongói hozzáállás mindenféle igazi insight nélkül. Ezzel nem is lenne igazán probléma, ha nem "szakmázás" néven menne a dolog.
Egyébként meg csak annyit, hogy ha nagyobb rálátásod van a steelers-re, akkor hogyhogy azt sem tudtad, hogy mi a Stunt 43? A Wikipedia teljesen fals infoját másoltad be amikor szóba került véletlenül a "töri" topicban. Tudom az csak egy eset volt, de hidd el, ha szakmázunk és főleg védelemről ( ami a Steelers arculatát adta mindíg is), akkor ott tudnálak megfogni ahol akarlak (ez személyeskedés volt, bocs).
Fociban elmélyedni nem azt jelenti, hogy fújod a neveket meg az adatokat meg a statokat... azt pont MINDENKI be tudja seggelni. Az összefüggéseket kell látni, az meg hosszú évek kemény melója és legritkábban lehet elsajátítani egy szobában.deacon75
Mint gyakorló edző nyilvánvalóan meg tudnál fogni játékelméleti kérdésekben. Viszont információéhes laikusként, aki 95 óta nézem, bújom és olvasom ezt a játékot, meg tudom pl állapítani, hogy Gay jól játszik-e vagy sem. Ehhez nem kell edzőnek lenni. Az erős túlzás lenne, hogy fogalmam sincs a Stunt 43-ról, de nyilvánvalóan Te sokkal mélyebbre hatóan ismered mind játékelméleti oldalról, mind a tekintetben, hogy mit eredményezett, milyen hatásai következményei voltak. Viszont kétségtelenül lusta voltam, amikor wikiről bemásoltam neked egy szösszenetet.
Ettől függetlenül szvsz (és ez nem bántás), Te is ugyanúgy "szakmázol", de nem mindig helyesen (nem fogom visszakeresni, de pl Lambert és Ham viszonylatában asszem Lambertre írtad, hogy coverben milyen jó volt és ezzel megújította az LB-posztot, holott éppen Hamnél nemigen volt jobb cover LB, sőt sokak minden idők legösszetettebb legsokoldalúbb LB-jének tartják Hamet, épp ezért furcsáltam is, hogy Te pl nem tetted 100-as listádra, pedig Ham újat hozott az OLB posztba, annyira zseniális volt coverben) . Ugyanúgy egzakt kijelentéseket teszel, erre jó példa volt a TOP100 sorozat. Ott pl jó pár dologgal nem értettem egyet, de ez ilyen, különböző emberek különböző véleményei.

több mint 15 éve
Nem csodálom, hogy nem tudta mi az a Stunt 43, de ez a Ti vitátok
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
[. Lehet nagyképűnek tartani, de a Steelers-re kicsit nagyobb rálátásom van, mint itt bárkinek, elvégre 95 óta követem ezt a csapatot egyre nagyobb energiaráfordítással.SoldadosHát figyelj, én szoktam olvasni ezt a fórumot és nagyon durva amit sok -általában szerkesztő- megenged magának. Azt hiszik sokan, hogy szakmáznak, holott csak a need-eket, a draftspot-okat meg az ilyeneket fújják, míg magáról a fociról fingjuk sincsen, de hát hogyan is lehetne, mivel soha nem foglalkoztak (tisztelet a kivételnek) focival, csak a fotelből. Márpedig onnan nehéz a "szakmát" megtanulni. Máshonnan is, de onnan a legnehezebb.
Amiről itt általában szó van az az igazi rajongói hozzáállás mindenféle igazi insight nélkül. Ezzel nem is lenne igazán probléma, ha nem "szakmázás" néven menne a dolog.
Egyébként meg csak annyit, hogy ha nagyobb rálátásod van a steelers-re, akkor hogyhogy azt sem tudtad, hogy mi a Stunt 43? A Wikipedia teljesen fals infoját másoltad be amikor szóba került véletlenül a "töri" topicban. Tudom az csak egy eset volt, de hidd el, ha szakmázunk és főleg védelemről ( ami a Steelers arculatát adta mindíg is), akkor ott tudnálak megfogni ahol akarlak (ez személyeskedés volt, bocs).
Fociban elmélyedni nem azt jelenti, hogy fújod a neveket meg az adatokat meg a statokat... azt pont MINDENKI be tudja seggelni. Az összefüggéseket kell látni, az meg hosszú évek kemény melója és legritkábban lehet elsajátítani egy szobában.
több mint 15 éve
Egyébként annyira felesleges ez a flamelés. Soldi úgyse fog megváltozni, meggyőzni nem lehet, engem se fog, és amúgy se értek hozzá.tenorxAnnyira nem értesz hozzá, amennyire egyikünk sem... .
85!
Miért is nem számít az MAFL?!!
Az RG fontosságáról vitatkozni szerintem felesleges. Baromi fontos poszt az övé is. A kérdés pusztán az, hogy hol vannak a hangsúlyok. Sold folyamatosan arról beszél, hogy a Steelers a D-ről szól tradicionálisan, ha az rendben van, akkor nagy baj nem lehet. Emlékezzetek mi volt tavaly, amikor a D nem hozta a meccseket, és az O nem tudott minden meccsen felnőni a feladathoz. Akkor is mekkora hirig volt, nem, inkább úgy mondanám az volt csak egy szép parázs....
több mint 15 éve
Áh, Igor, sztem nem elit. Elit a futás ellen, annak ellenére, hogy Aaron Smith kiesett, meg Keisel is gyakran sérült. Passz ellen viszont baromi sebezhetők vagyunk. Emiatt én nem mondom, hogy elit, vagy a legjobb lenne, viszont ezen hiáynosságot valamennyire tudja kompenzálni a front7 és Troy. A 2.68 már nem lesz meg, ahhoz kevés a meccs, ez teljesen világos.1st% 20+ 40+ FUM3.0 yard alatti atlag mindig igencsak korrekt 😊 kivancsi vagyok megcsinaljatok-e azt a bravurt mint a 2000-es Ravens D (1000 yard alatt maradni), igaz az atlag teren meg lehet kicsit javulni 😉 (2.68 volt nekunk)
1 Pittsburgh Steelers 13 15.2 198 267 20.5 781 2.9 60.1 4 24 43 16.1 1 0 4
Futás elleni védekezés. Nehéz erre szavakat találni, s mindezt úgy, hogy a meccsek felén egyik kezdő DE-nk se volt a pályán...Soldados
Ez egy nagyon popec D lett az iden is.. meg egy-ket shutoutot belenyomtok ev vegere akar az elit szot is rasutom 😊 (felreertes ne legyen, a futas elleni vedekezes mar most az)Igor
több mint 15 éve
Nem akarok én is beszállni a vitába, de egy dolgot nagyon nem értek Soldi. Az honnan jött, hogy az RG a legkevésbé fontos pozíció a támadófalban? Nem vagyok szakértője a témának, de ahol eddig olvastam erről a kérdésről, ott azt találtam hogy a belső falemberek közül pont ez a legfontosabb pozíció, mert szinte mindig egy az egyben kell felvennie a DT-t, DE-t felállástól függően.F.SchleckEz igaz. Az RG dolga nehezebb, mint az LG-é. De kisebb hatása van a csapatra, mert nem a vakoldalon van. Ha onnan jön a nyomás, azt látja a QB és BB mobilitásával ez könnyen áthidalható probléma. A Steelersnél nem gyakorol túl nagy hatást az OL pass protectionjére az RG. Ez tisztán látszik idén is. Tök mindegy, hogy Essex, vagy Foster bénázik ott, ez simán elviselhető, ellenben pl a Pats ellen látszott, hogy mit okoz, ha a fal bal oldala fos.
A 2008-as bajnokcsapat ki volt az RG? emlékszik még vki rá? Darnell Stapleton, egy undrafted rookie. Szar volt. És? Volt hatása a csapatra? Nem igazán. Most van csapata? Nincs. Mégis működött a rendszer, egyszerűen az RG nehezebb dolga van, mint az LG-nek, de kisebb hatása van a csapatra nézve.

több mint 15 éve
Egyébként annyira felesleges ez a flamelés. Soldi úgyse fog megváltozni, meggyőzni nem lehet, engem se fog, és amúgy se értek hozzá.
több mint 15 éve
Nem akarok én is beszállni a vitába, de egy dolgot nagyon nem értek Soldi. Az honnan jött, hogy az RG a legkevésbé fontos pozíció a támadófalban? Nem vagyok szakértője a témának, de ahol eddig olvastam erről a kérdésről, ott azt találtam hogy a belső falemberek közül pont ez a legfontosabb pozíció, mert szinte mindig egy az egyben kell felvennie a DT-t, DE-t felállástól függően.