Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Irígy 😊10 perces highlight alapján:Staleyről és Stoudtlandról ne álmodozz 😊 Előbbiből könnyen OC lehet(de ha nem, akkor is végtelenül lojális a csapathoz) , és utóbbit se engedjük el, ha csak, mondjuk ti OCnak akarnátok elhozni, amit kétlek. Szóval remélem! 😊 nem mennek tőlünk sehová 😊
- Nekem most érződött először igazán Munchak hiánya. Borzasztóan osztottuk el a blitzeket.
- Sajnos a pengeélen táncoló meccsekbe nem fér bele ennyi hiba. Hodges legalább 2 INT-et simán túldobott, nem érezte a zsebet, a fellépést és a vakoldalt.
-Kretén dolgokat sem kellett volna csinálnunk, mint a wildcat fumble meg az idióta 30 yard alatti punt.
- Nem értettem Conner hanyagolását, mikor haladt, amikor kellett.
Most hiányzott egy higgadt QB, egy jó runblock. Az OL leginkább ebben esett vissza erre az évre.
Én elgondolkodnék vmi OL gurun és draft utánpótláson pl LG-be.
Ha robbantják a Panthers stábot, én Matsko-t pl megpróbálnám. Linehan esetleg vagy Stoutland Phillybű és Staley-t hoznám a RB-knek.😁
PO-ban sztem most nem sok esélyünk van, legjobb matchup talán a Texans v Titans lenne, a Ravens ellen max ha 500%-ot hoz a D.
Fast Willie
dande
több mint 6 éve
10 perces highlight alapján:Staleyről és Stoudtlandról ne álmodozz 😊 Előbbiből könnyen OC lehet(de ha nem, akkor is végtelenül lojális a csapathoz) , és utóbbit se engedjük el, ha csak, mondjuk ti OCnak akarnátok elhozni, amit kétlek. Szóval remélem! 😊 nem mennek tőlünk sehová 😊
- Nekem most érződött először igazán Munchak hiánya. Borzasztóan osztottuk el a blitzeket.
- Sajnos a pengeélen táncoló meccsekbe nem fér bele ennyi hiba. Hodges legalább 2 INT-et simán túldobott, nem érezte a zsebet, a fellépést és a vakoldalt.
-Kretén dolgokat sem kellett volna csinálnunk, mint a wildcat fumble meg az idióta 30 yard alatti punt.
Most hiányzott egy higgadt QB, egy jó runblock. Az OL leginkább ebben esett vissza erre az évre.
Ha robbantják a Panthers stábot, én Matsko-t pl megpróbálnám. Linehan esetleg vagy Stoutland Phillybű és Staley-t hoznám a RB-knek.😁
PO-ban sztem most nem sok esélyünk van, legjobb matchup talán a Texans v Titans lenne, a Ravens ellen max ha 500%-ot hoz a D.
Fast Willie
több mint 6 éve
Ez sokat mond a playhívásokról:Coming into Sunday’s game
Bills:
- 3rd ranked pass defense
- 14th ranked run defense
Steelers:
- 5th ranked pass defense
- 9th ranked run defense
The Bills ran the ball 38 times. The Steelers threw the ball 38 times. One team had the right idea & it wasn’t the Steelers.
több mint 6 éve
10 perces highlight alapján:- Nekem most érződött először igazán Munchak hiánya. Borzasztóan osztottuk el a blitzeket.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Egy mondat Hodgestól mindent elárul az OC-ról:Nem vártak, nem készültek ekkora nyomásra a korai downoknál.....itt eldobtam a cerkát....ha valamit biztosra veszek a kurva életbe, akkor az az, hogy konzisztens nyomást várok a D-től és a lehető legváltozatosabban és ennek megfelelően készítem fel e rookie QB-t.
Hozzáteszem rögtön, hogy vaskos része volt abban, hogy az O így teljesített, de érezhető volt az elejétől kezdve, hogy az O nem így és nem erre készült...
Hodges egyébként nekem nagyon szimpatikusan nyilatkozik, bár kis önmarketing is van benne, mikor azt mondja, hogy az fogja őt minősíteni/beárazni, hogy ez után a meccs után hogy áll fel és milyen teljesítményt tol le.
több mint 6 éve
Volt 2-3 teljesen pofás drive. Aztán a többi meg a borzalom maga. 1&goal 10 yard és a már eleve kockázatos wildcat-et meg azzal tetézzük, hogy az RB átadja a labdát a WR-nek, aki épp a backfildről indul. Ez meg leírva is szörnyű.
több mint 6 éve
Először meg akartuk lepni őket a sok passzal, (csak mi lepődtünk meg jobban) a végén pedig szaladtunk az eredmény után.Pedig nem kellene! Ez a szomorú valóság...Hát őszintén szólva, meg.Nem láttam a meccset, de ez a 38 passzkiserlet mi a fax? Az volt Fitch terve, hogy egy top3 D-t szét passzoltat Hodgessel?ezen te meglepocc? 😊
Jan
xtaki
Jan
Klaci79
Egyébként sztem BB-vel hasonlóan jártunk volna.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Pedig nem kellene! Ez a szomorú valóság...Hát őszintén szólva, meg.Nem láttam a meccset, de ez a 38 passzkiserlet mi a fax? Az volt Fitch terve, hogy egy top3 D-t szét passzoltat Hodgessel?ezen te meglepocc? 😊
Jan
xtaki
Jan
több mint 6 éve
Hát őszintén szólva, meg.Nem láttam a meccset, de ez a 38 passzkiserlet mi a fax? Az volt Fitch terve, hogy egy top3 D-t szét passzoltat Hodgessel?ezen te meglepocc? 😊
Jan
xtaki
több mint 6 éve
Nem láttam a meccset, de ez a 38 passzkiserlet mi a fax? Az volt Fitch terve, hogy egy top3 D-t szét passzoltat Hodgessel?ezen te meglepocc? 😊
Jan
több mint 6 éve
Nem láttam a meccset, de ez a 38 passzkiserlet mi a fax? Az volt Fitch terve, hogy egy top3 D-t szét passzoltat Hodgessel?
több mint 6 éve
Nincs kezdő QB, no1Wr, Conner is állandóan sérült....és van egy akkora gyökér OC, hogy a elképesztő. Semmivel nincs jobb offense a Bills-nek, de nem egy ilyen kivert f@sz irányítja őket.
Mondjuk az is igaz, hogy a rossz Edmunds védő nálunk van sajnos...
Hodges amúgy hülye volt és többször túlvállalta magát, illetve aluldobta az elkapót, de ilyen amikor egy rookie hirtelen SNF-en találja magát, egy potens védelemmel szemben, oldalról pedig segítség nélkül.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Hát Kacsa kap még két drive-ot, aztán le kell cserélni, ahogy Rudit is a Bronz meccs után.Számomra érthetetlen dolgok történnek offenz oldalon,
1. mért nem tudjuk váltogatni a futókat?
2. meg se kíséreljük támadni a belső LB zónákat?
3. ezeket a wildcat hívásokat mér nem tudjuk elfelejteni?
4. ha látjuk, hogy nyomorult nem hozta el a lőlapját, minek hívunk 40 passzt?
demost komoly, vót amkkor Bigbennek nemment azt in20 egyből jött Boz, az 3 pontocska, másrészt a teljesn halott 3 futókísérlettel is lemegy 2 perc az órán, azt pörgessük a futókat, ez az egykét azt el van felejtve miért?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Azért a WR sorról. Nincs ugye Brown és nincs JuJu sem, de van egy rookie QB. Maradjunk annyiban, hogy ennek a WR szettnek még kell minimum egy év, hogy ilyen meccseken érdemben segíteni tudjon. Itt ugyanis nem elég, ha jó útvonalat futsz. Washington kapcsán csak egy példa. Ha tudja, hogy nem ő a hot read, és látja az utat maga előtt, akkor egy-egy rutinróka itt szokta felemelni a kezét.....de lehet ő is csak a végén látta mennyire üres lesz.....nem ő volt a hibás, csak mondom, hogy pici dolgok hogyan tudnak segíteni...
több mint 6 éve
Több meccs volt, amikor szerencsénk volt. Ez nem volt az. Nyilván más a meccs, ha a félidő végén nem szerencsétlenkedjük el a lasztit és legalább 7-6-tal, job esetben 10-7-es vezetéssel megyünk be az öltözőbe. Kijött, hogy Hodges miért is volt UDFA.....nem lenne fair bántani, Sunday Night Game.....legtöbbjük csak álmodik erről.....elvitte a hév Én azt gondolom...nem hozott jó döntéseket és akkor sem, amikor nagyon kellett. Hodges-ban benne van, hogy megnyeri, de most láttuk, hogy az is, hogy elveszti. Tudtuk ezt korábban is, csak ez most jött ki.
Egy dolog miatt viszont örülök ennek a SNF-nek. Ez PO volt a javából és így átesett a tűzkeresztségen Hodges és az egész brigád. Tomlin viszont döntés előtt áll. Egy ilyen meccs után Ruditól elvette a kapitányi karszalagot. Igaz, neki nem volt olyan meccse, mint előtte Hodges-nek. Az a félelmem, hogy visszakapja a csapatot Rudi és ezen el is megy a PO....(ettől még igaz az az állítás is, hogy Hodges-on is elmehet)
Összességében semmi meglepő nem történt. Ha az O többet adja el a lasztit, mint amennyit a D szerez, akkor nyilvánvalóan kikapunk. Azt is tudtuk, hogy egy UDFA QB-tól nem lehet várni reálisan, hogy megnyeri a meccset, legfeljebb azt, hogy nem veszíti el.
Egyébként csak jelzem, hogy a Titans-szal nagyon egálban vagyunk a tie breaker rendszerében is. Vicces, de a Ravens elleni ucsó meccs még fontosabb is lehet, mint a Jets elleni, mert ekkor jobb lenne e Divizión belüli mérlegünk.....
több mint 6 éve
Úgy voltunk vele h inkább most kapjunk ki, mint a PO-ba! 😆
több mint 6 éve
gedam
6 478
ááá, az az ember nem olvassa a játékot. ami az első terv, azt dobja. ha brownt kettőznék akkor is rádobná, ha az az elsődleges opcióDe Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
A gond a tul sok TO volt a mi oldalunkrol.
Talan a punt-tal ment felre a dolog, ahol elvesztettuk a kezdemenyezest.
Az az igazsag, hogy ha csak egy icipicit jobb lenne az O, akkor nem is bannam.
Igy csak akkor van eselyunk, ha egy alig vedelemmel kerulunk szembe es a mi D-nek meg egy pont match O jon szembe.
xtaki
iktriad
gedam
iktriad
több mint 6 éve
En nem lattam a meccset, de ha nem is fog ilyen D-el talakozni a PO-ban ennel erosebb vagy minimum ilyen eros csapatokkal fogtok. A Cicak-Browns-Arizona nem fog bejutni. A lolap alapjan nem ment a futas es egy Kacsatol ( Ruditol ) varni a W-t az nem visz messzire. A KC talan a legjobb csapat az AFC-ben, de oket latom a legjobb ellenfelnek mert ot Mahomes-ek talan nem az eszuket hasznaljak hanem a karjukat. Utana mi azon barmi lehetne, akkor is ha Punci a QB.Én csak részleteket láttam eddig a meccsből, mert többet aludtam mint néztem. Nagyon reménytelen volt Hodges? Mondjuk ilyen D-vel nem fog találkozni gyakran.attol tartok sosem lesz o mar tipp topp allapotban. valszeg CTE, vagy egyeb mentalis betegseg. Ha ez bebizonyosodik, meg utalni sem fogom.De Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
Igy csak akkor van eselyunk, ha egy alig vedelemmel kerulunk szembe es a mi D-nek meg egy pont match O jon szembe.
xtaki
iktriad
gedam
iktriad
ertem en a viccet, de nem WR poszton vagyunk vekonyak 😊
Viszont Kaepernick-et elhozhattuk volna meg az ev elejen.
mondjuk akkor Rudiban biztunk, aztan meg a kacsaban biztunk.
xtaki
bcsarli
De szep lesz az ev igy is, BB ezt latva biztos fel van spanolva.
több mint 6 éve
total homalynak nem mondanam, igazabol meglett volna az esely az egyenlitesre 2x is a vegen, de eloszor vak volt mert DJ-nek akarta mindenaron mikozben Washington tok uresen volt az endzoneban, masodszor meg mar sietett. az O fal nem hagyott neki sok idot mondjuk.Én csak részleteket láttam eddig a meccsből, mert többet aludtam mint néztem. Nagyon reménytelen volt Hodges? Mondjuk ilyen D-vel nem fog találkozni gyakran.attol tartok sosem lesz o mar tipp topp allapotban. valszeg CTE, vagy egyeb mentalis betegseg. Ha ez bebizonyosodik, meg utalni sem fogom.De Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki
iktriad
gedam
iktriad
xtaki
bcsarli
több mint 6 éve
Fogalmazzunk úgy nem ez volt élete meccse.Én csak részleteket láttam eddig a meccsből, mert többet aludtam mint néztem. Nagyon reménytelen volt Hodges? Mondjuk ilyen D-vel nem fog találkozni gyakran.attol tartok sosem lesz o mar tipp topp allapotban. valszeg CTE, vagy egyeb mentalis betegseg. Ha ez bebizonyosodik, meg utalni sem fogom.De Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki
iktriad
gedam
iktriad
xtaki
bcsarli
több mint 6 éve
Én csak részleteket láttam eddig a meccsből, mert többet aludtam mint néztem. Nagyon reménytelen volt Hodges? Mondjuk ilyen D-vel nem fog találkozni gyakran.attol tartok sosem lesz o mar tipp topp allapotban. valszeg CTE, vagy egyeb mentalis betegseg. Ha ez bebizonyosodik, meg utalni sem fogom.De Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki
iktriad
gedam
iktriad
xtaki
több mint 6 éve
attol tartok sosem lesz o mar tipp topp allapotban. valszeg CTE, vagy egyeb mentalis betegseg. Ha ez bebizonyosodik, meg utalni sem fogom.De Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki
iktriad
gedam
iktriad
több mint 6 éve
De Hodges el tudná találni 1-2 passzal, ha még mindig tip-top állapotban lenne. 😉ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki
iktriad
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
ő nem túl jó qbAntonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki
iktriad
több mint 6 éve
Antonio Brown FA. Csak mondom. 😉 😊Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
xtaki