Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!Jo meccs volt, jo volt a defense meccset nezni.
BillsFan
A gond a tul sok TO volt a mi oldalunkrol.
Talan a punt-tal ment felre a dolog, ahol elvesztettuk a kezdemenyezest.
Az az igazsag, hogy ha csak egy icipicit jobb lenne az O, akkor nem is bannam.
Igy csak akkor van eselyunk, ha egy alig vedelemmel kerulunk szembe es a mi D-nek meg egy pont match O jon szembe.
több mint 6 éve
Nagy meccs volt, jöttök ti is a PO-ba , a Defensetek megcsinálja!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Meglehet ez még, utitek a Jetst, tolunk kikaptok, mikozben a Titans kiszopik a Saintstol, sima liba.. Még a saját kezetekben van, en adnám, ha ott lennétek.
több mint 6 éve
pirosfehérződbe?Kicsit olyan, mintha valami turiban szerezte volna 😊
Pittsburgh Steelers quarterback Devlin Hodges arrives Sunday, December 15, 2019, at Heinz Field Pittsburgh. @PittsburghPG @PGVisuals @PGSportsNow #Duck t.co/PRFK6MH8nG
sutianap
több mint 6 éve
pirosfehérződbe?Pittsburgh Steelers quarterback Devlin Hodges arrives Sunday, December 15, 2019, at Heinz Field Pittsburgh. @PittsburghPG @PGVisuals @PGSportsNow #Duck t.co/PRFK6MH8nG

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Én meg nem gondolom, hogy a decemberi fociban gondolkodni kell. Ütni kell minenkit akkor és azt, aki ott van. Utolsó hazai meccsünk az idényben (szinte biztosan), és ez erőben sokat adhat. Ellenben, ha úgy megyük fel, hogy nem must have a win, az kihathat a Jets ellenire is.
több mint 6 éve
Titans kikapott otthon. Bármi lesz a Bills meccsen, maradunk PO helyen.
több mint 6 éve
Azért az jó, hogy ezt a meccset nem kell túlizgulnunk, mert ha zakó lesz, akkor sincs baj. Nekünk a Jets meccs a kötelezö, ami elég is lehet.Ettől függetlenül nagyon várom a meccset. Én úgy érzem, hogy nekünk annyival hatékonyabb a védelmünk, mint a Billsnek a támadósora. Egy nagyon szimpatikus ellenfél ellen egy igazi oldschool meccset remélek!
több mint 6 éve
Ez a meccs azon fog mulni Allen hogy játszik. Ha ugy mint a Cowboys ellen akkor gyengébb ez a Steelers szedett-vedett O de ha ugy ahogy többször is játszott idén sima Vasas gyözelem lehetNa ne csessz...Sokszor nézel magyar foci szakértőket mi? 😀
Hightower94
Ha több pontot szerzünk mint ők, akkor szerintem nyerni fogunk. Ha kevesebbet akkor pedig kikapunk.
több mint 6 éve
d2dytk4tvgwhb4.cloudfront.net/merchansite.com/products/5cf5fc945581ef00017b822f/hoodie/4/regular.jpgimg.teeherivar.com/190802CFD74-1.jpg
pickcheaptee.com/wp-content/uploads/2019/02/image-3262.jpeg
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ide mutat a link, de itt van sokminden. Egy Steelers szőnyeg a nappaliba?Ezek közül egyik sem NFC-s 😕
alcaidos.com/product-tag/pittsburgh-steelers/?fbclid=IwAR16Y-A1SsJZ7_-G5WMTVRWQMWpWhO9IgvkdTCeCOqBjQTxOw68QXSBDaXI
bcsarli

több mint 6 éve
Így karácsony előtt elgondolkodtatott.www.facebook.com/106543577455821/photos/p.123619859081526/123619859081526/?type=3&theaterAzt én is. 😀
Azt a harmadikat adom 😊)
Valamiért nem húzza a képet 😕
Wyatt
kishaszi
Melyikőtök adja olcsóbban? 😉
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Ide mutat a link, de itt van sokminden. Egy Steelers szőnyeg a nappaliba? alcaidos.com/product-tag/pittsburgh-steelers/?fbclid=IwAR16Y-A1SsJZ7_-G5WMTVRWQMWpWhO9IgvkdTCeCOqBjQTxOw68QXSBDaXI
több mint 6 éve
www.facebook.com/106543577455821/photos/p.123619859081526/123619859081526/?type=3&theaterAzt én is. 😀
Azt a harmadikat adom 😊)
Wyatt
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
www.facebook.com/106543577455821/photos/p.123619859081526/123619859081526/?type=3&theaterAzt a harmadikat adom 😊)
Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Suggsot kivágta a Cards, elhozhatnànk | PO-ra | ! 😁
több mint 6 éve
meg terdNem agyrázkodása volt?Mi van Jujuval h még mindig sérült?Igen...rásérült az első fullos edzésén, vagy a második elején 😕
steelwolf
Klaci79
Kohonen
több mint 6 éve
Nem agyrázkodása volt?Mi van Jujuval h még mindig sérült?Igen...rásérült az első fullos edzésén, vagy a második elején 😕
steelwolf
Klaci79
több mint 6 éve
Last time the Bills beat the Steelers (Oct 10 1999):- Devin Bush was a year old
- Duck Hodges was 3 years old
- Ben Roethlisberger was in his senior year at Findlay High School
- Mike Tomlin had not broken into the NFL yet & was a DB coach at U of Cincinnati
több mint 6 éve
Mi van Jujuval h még mindig sérült?Igen...rásérült az első fullos edzésén, vagy a második elején 😕
steelwolf
több mint 6 éve
Mi van Jujuval h még mindig sérült?
több mint 6 éve
Uhhh...igen.... :dEddig, az O akkor volt éles, ha nagyon kellett pontot csinálnia, de akkor pontot csinált. A mi D-nk ne feledjétek, hogy nem shootout D, vagyis simán előfordulhat egy-egy meccsen, hogy 20 pont felett kapunk.KlemóHát pedig akkor ez egy shootout defense. 😉
(Shutdown akart lenni gondolom.)
peterk2005
több mint 6 éve
Eddig, az O akkor volt éles, ha nagyon kellett pontot csinálnia, de akkor pontot csinált. A mi D-nk ne feledjétek, hogy nem shootout D, vagyis simán előfordulhat egy-egy meccsen, hogy 20 pont felett kapunk.KlemóHát pedig akkor ez egy shootout defense. 😉
(Shutdown akart lenni gondolom.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Eddig, az O akkor volt éles, ha nagyon kellett pontot csinálnia, de akkor pontot csinált. A mi D-nk ne feledjétek, hogy nem shootout D, vagyis simán előfordulhat egy-egy meccsen, hogy 20 pont felett kapunk. Tudom lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de Én nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy az O-nk követi ezt a ritmust. Kifejezetten jól áll Hodges-nak és az egész O-nak, ha kinyitjuk a pályát és sok a WR a pályán. Még azt is gondolom, hogy nem is ártana megtapasztalni hogy reagál az O arra ha 30 pont közelébe kellene pontot felraknia.Meg nyilván a játékban szeretnél végre egy normális irányítót 😛
Persze értsétek jól, Én is azt szeretném, ha a D 10 pont környékén tartaná a Billst és ekkor is van a legnagyobb esélyünk a győzelemre, csak hangosan gondolkodtam...
Klemó
Na még mit nem...nyerjünk csak 13-10-re 😉
több mint 6 éve
Eddig, az O akkor volt éles, ha nagyon kellett pontot csinálnia, de akkor pontot csinált. A mi D-nk ne feledjétek, hogy nem shootout D, vagyis simán előfordulhat egy-egy meccsen, hogy 20 pont felett kapunk. Tudom lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de Én nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy az O-nk követi ezt a ritmust. Kifejezetten jól áll Hodges-nak és az egész O-nak, ha kinyitjuk a pályát és sok a WR a pályán. Még azt is gondolom, hogy nem is ártana megtapasztalni hogy reagál az O arra ha 30 pont közelébe kellene pontot felraknia.Persze értsétek jól, Én is azt szeretném, ha a D 10 pont környékén tartaná a Billst és ekkor is van a legnagyobb esélyünk a győzelemre, csak hangosan gondolkodtam...