Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem ugyanezzel a mérleggel állnánk ha QB1, WR1, RB1-el játszotta volna le az Off. a szezont. Urambocsá a Defense sem ezen a szinten játszana. Minkah az oka mindennek. Túl későn jött, ő lett az ötödik majom. Senki nem mondta meg neki, hogy ne nyúljon a banánért mert zzzz lesz. A többi már történelem.
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Örülni kell, hogy összeállt a D. Mondjuk én Butlert akkor is zavarnám, mert szerintem keveset tesz hozzá.Istenem...ha rossz a védelem akkor Butler menjen a csába, ha fasza a védelem akkor is menjen a csába, mert szerinted keveset tesz hozzá? Mit kéne csinálnia? Álljon be Watt túlfelére siettetni a QB-t, vagy mi az elvárás tőle?
Örülni kell Hodgesnak, mert Ő egy karakter. Remélem Batch-féle csereirányítót találtunk egy évtizedre a személyében.
Szokol
Értem én hogy a legtöbben a fejükbe vették, hogy szar és minden az Ő hibája, de amikor jó a védelem amit irányít még akkor sem vagyunk elégedettek?
Persze jön a duma, hogy mennyi első kör...stb. Laci leírta, a sok első kört ki is dobhatod a kukába, mert egy rakás első körös játékosnak nincs sok köze ehhez a védelemhez. Ha pedig ez az elvárt a védelemtől, attól még elismerhetjük hogy az elvártat ki is hozza belőlük...
Korábban az volt a baj, hogy Shazier-re volt építve az egész védelem, kiesése után pedig összeomlott az egész. Most nem egy emberre van építve, még is Butler takarodj van?
Hodges-nél meg örülnék ha Batch féle csereirányítónál több lenne benne. Egyelőre nyilván nem váltja meg a világot, undrafted volt, kevés edzői munka van még benne, viszont elég jó amit eddig csinál. Jól lát a pályán, jól dobál és maximálisan jó a hozzáállása is. Szóval elég jó alap, és 1-2 szezon első csapatos edzés és edzői munkát ha belerakunk, akkor igenis örömteli lenne ha nem "csak" hosszútávú csere lenne belőle.
Korai elvárni tőle hogy Ő legyen a franchise irányítója, de azért bízni lehet ebben. 😊
több mint 6 éve
Ok, akkor nézzük a másik oldalról!Tavaly mennyi volt? Pont Bush és Fitzel kevesebb. De most tényleg Alualu-t vagy Burnst idevesszük? Sok értelme nincs így számolni. Heyward, Watt, Dupree, Haden, Edmunds(bár nem úgy néz ki), Fitz akik kezdő első körösök. Bush pl Barronnal és Vincével cserél folyamatosan, hol több, hol kevesebb szerepet kap. De sok első kör sem csinál jó csapatot, erről tudna mesélni a Browns akár. Hiába van pl Edmunds, rohadtul nem úgy játszik, ahogy egy első köröstől elvárná az ember, tehát nem kell ez a 10 első körös duma, mert erős csúsztatás a tények alapján 😊Ne állítsuk már meg a napot, a D-ben vagy 10 elsőkörös játékos van! Ennyi prémium pickkel feltöltött egységtől alap elvárás hogy top5 legyen.Előzetesen a csoportgyőzelem. Ehhez jött egyrészt Ben sérülése ami után kb egy 6-10-es szezon nézett ki, főképp JuJu, Conner és McDonald, Sanders, stb sérülésekkel, valamit a Tuitt IR-rel. Másrészt a Ravens jelentős és meglehetősen váratlan teljesítménye. Ezután a 4 és a 6-7 győzelem között szerintem reális teljesítmény lett volna.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
Nincs klikkesedés ---> egymásért küzdés van!
Nincs alkalmankénti pontzuhatag ---> Steelers Football van!
Nincsenek ügyek ---> szeretet van!
Nincsen esélytelenebb elleni váratlan zakó ---> fegyelem és alázat van!
(folytathatjátok...)
Pittsburgh Steelers - én így szeretlek!
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
A védelem nyilván magasan felül, a támadók az eredetihez képest messze alul teljesítenek. De így sem olyan rossz.
Klaci79
Nem is tudom, van-e a ligában még egy olyan D, amiben ennyi 1st rounder van egyszerre?
Jan
Klaci79
Egy olyan csapatnál, ahol 2013-óta minden 1 kör a D-be ment, plusz a jövő évi 1 kör is, de még FA-n is lettek hozva jó játékosok, ott mi lenne az elvárás?
Brownst ne vegyük ide, légyszi, pont tegnap írtam a Ravens topikba, hogy évtizedes léptékben nézve is példátlan az a tehetség-herdálás, ami Clevelandben ment az elmúlt években. Az nem lehet viszonyítási alap, nem csak nekünk, de egyetlen funkcionálisan működő csapatnak sem.
több mint 6 éve
Senki nem a játékról beszél.A jatekban nem latom a komoly felulteljesitest, D csinalja amit tud, az O biztos nem teljesit tul, bar biztos ide ideirod az "adott korulmenyek kozott". Juju mikor jatszott sem volt rendesen kiaknazva es Conner valoszinuleg sosem fog tolni egy normal evet ( legjobb esetben szetosztjak a labdaerinteseket es nem rohad le meccsekre).Mindegy, az adott körülmények között ez komoly felülteljesítés eddig.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
bcsarli
Az eredmenyekben sincs tulteljesites, adott evben PO-t erhet. Ennyi. Ott majd tulteljesithetitek az elvarast
no
De azt mondani, hogy eredményekben egy 7-1-es sorozat nem túlteljesítés, az vicces.
És le is írtad, hogy miért.
Az általad leírtakhoz pluszban még rájön egy fogalmatlan oc, egy részben fogalmatlan dc és egy draftolatlan, meg egy eddig semminek tűnő újonc qb.
És szerinted így, ezekkel együtt ez nem egy erdményekben felülteljesített szezon?
több mint 6 éve
Jó, vedd ki légy szíves Lamar Jacksont (alá Big Ben), Andrewst (kb. Juju szerepkör) és Ingramet (Conner) a Ravens Off-ból, majd még szedd ki Judon-t (Tuitt) a Def-ből és megnézzük, hogy mit tud Harbaugh kihozni belőle. Nem hinném, hogy 8-5-öt.A kulonbseg az elmult evekbeli versegeknel, hogy akkor bomba volt a csapat es nem porogtek fel es valljuk be nem is konnyu, amikor raadasul az O a jo es a D nulla akkor ha ok rosszul jatszanak nincs esely. Ezzel egyutt mondjuk egy ilyen vereseggel lenne 10-3.Mirol beszeltek. A 8-5, egyedul a Rams aki jobb papiron es legyoztetek. Akkor is 7 W alapbol es meg jon a Jets. A masodik "skalp" a Colts, akik nem BB-t veszitettek el hanem Luck-ot. Teljesen realis, hogy itt vagytok.Nézzük már meg, hány csapat áll pozitív mérleggel azok közül, akik 2+QB-t használtak idén.
A csoportunk 4 meccset jatszott, akik nem is akartak nyerni vagy legalabbis olyan helyzetbe vannak hozva + a Jets otodiknek.
no
Én a minap 1-ig jutottam...Te esetleg tudsz még?
Arról már nem beszélve, hogy az elmúlt években hány negatív mérlegű csapat ellen volt vereségünk, illetve pl a nyugati parton milyen eredményesek voltunk. De ez már a mi problémánk persze. Csere QB-val én a Bengals elleni meccseket sem 0-2-re írtam volna, nem beszélve mondjuk a Chargers elleniről, vagy a Cards/Colts meccsekről.
Klaci79
Mindenkinek meggyulik a baja a birokkal/ szerencsevel/ serulessel/ sorsolassal.
Latod az allaspontok nem fognak soha talalkozni ha te a Cicak ellen nem irtad be a gyozelmeket. Tulertekelitek a csereQB helyzetet. Igen a PO-ban keves lesz, de ahogy ti hasznaljatok oket ne legyen mar akkora kulonbseg egy Brissett/ Murray/ Darnold/ Finley/ BakerM. Ti annyival erosebbek vagytok mashol. Csak ugy mellesleg a legnagyobb vereseg es legkilatastalanabb jatek a full egeszseges QB1, WR1, RB1 jatekaval szuletett az 1. forduloban ahol volt ido felkeszulni es a Pats-nek nem a Vasas elleni az "ev meccse es a Seahawks ellen Rudi nem volt rosszabb mint BB.
A D-ben meg szamit a rengeteg elsokor. Minden csapatban van hatsokoros jo jatekos es elsokoros "bust" is. Nalatok is, de tudod a nagy szamok torvenye......
Egy masik csapat amelyik igy tomve van az bizony SB eselyes. Ok ott egy Garappolo a QB es van egy Kittle es foleg ott van egy Shanahan.
no
Szerk: Tudom, hogy a Steelers rossz úton van, nekem nem kell ecsetelned, de engedtessék meg, hogy egy UDFA sikerének örülhessek, akármilyen is körölette a körítés.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
A sorsolás jövőre...csillaggal még változhata NFC EASTet nem sorolták át a CFLbe?
twitter.com/Steelersdepot/status/1204159907638870016?s=20
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Lehet egyfajta istenkáromlás, de...Szerintem azért hozzuk a győzelmeket a negatív mérlegű csapatok ellen, mert nincs Ben. (AB-ről nem is szólva)
Itt nem arra gondolok, hogy Ő lenne a hibás, de valahol lehet kicsit kerékkötője is a csapatnak bizonyos helyzetekben.
Vele nyugodtabb a csapat, "úgyisjobbakvagyunk", "BBmajdmegoldja" stb...
Most mindenki tudja, hogy csak 100% erőbedobással nyerhetünk, egységesebb az egész társaság, minden helyzetben szeretés és akarás van mindenféle primadonnaság helyett.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
A kulonbseg az elmult evekbeli versegeknel, hogy akkor bomba volt a csapat es nem porogtek fel es valljuk be nem is konnyu, amikor raadasul az O a jo es a D nulla akkor ha ok rosszul jatszanak nincs esely. Ezzel egyutt mondjuk egy ilyen vereseggel lenne 10-3.Mirol beszeltek. A 8-5, egyedul a Rams aki jobb papiron es legyoztetek. Akkor is 7 W alapbol es meg jon a Jets. A masodik "skalp" a Colts, akik nem BB-t veszitettek el hanem Luck-ot. Teljesen realis, hogy itt vagytok.Nézzük már meg, hány csapat áll pozitív mérleggel azok közül, akik 2+QB-t használtak idén.
A csoportunk 4 meccset jatszott, akik nem is akartak nyerni vagy legalabbis olyan helyzetbe vannak hozva + a Jets otodiknek.
no
Arról már nem beszélve, hogy az elmúlt években hány negatív mérlegű csapat ellen volt vereségünk, illetve pl a nyugati parton milyen eredményesek voltunk. De ez már a mi problémánk persze. Csere QB-val én a Bengals elleni meccseket sem 0-2-re írtam volna, nem beszélve mondjuk a Chargers elleniről, vagy a Cards/Colts meccsekről.
Klaci79
Mindenkinek meggyulik a baja a birokkal/ szerencsevel/ serulessel/ sorsolassal.
Latod az allaspontok nem fognak soha talalkozni ha te a Cicak ellen nem irtad be a gyozelmeket. Tulertekelitek a csereQB helyzetet. Igen a PO-ban keves lesz, de ahogy ti hasznaljatok oket ne legyen mar akkora kulonbseg egy Brissett/ Murray/ Darnold/ Finley/ BakerM. Ti annyival erosebbek vagytok mashol. Csak ugy mellesleg a legnagyobb vereseg es legkilatastalanabb jatek a full egeszseges QB1, WR1, RB1 jatekaval szuletett az 1. forduloban ahol volt ido felkeszulni es a Pats-nek nem a Vasas elleni az "ev meccse es a Seahawks ellen Rudi nem volt rosszabb mint BB.
A D-ben meg szamit a rengeteg elsokor. Minden csapatban van hatsokoros jo jatekos es elsokoros "bust" is. Nalatok is, de tudod a nagy szamok torvenye......
Egy masik csapat amelyik igy tomve van az bizony SB eselyes. Ok ott egy Garappolo a QB es van egy Kittle es foleg ott van egy Shanahan.
több mint 6 éve
A sorsolás jövőre...csillaggal még változhattwitter.com/Steelersdepot/status/1204159907638870016?s=20
Újabb szép statisztika:
Devlin Hodges against Kyler Murray was the first time ever that a rookie quarterback drafted No. 1 overall went against an undrafted rookie quarterback
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Mirol beszeltek. A 8-5, egyedul a Rams aki jobb papiron es legyoztetek. Akkor is 7 W alapbol es meg jon a Jets. A masodik "skalp" a Colts, akik nem BB-t veszitettek el hanem Luck-ot. Teljesen realis, hogy itt vagytok.Nézzük már meg, hány csapat áll pozitív mérleggel azok közül, akik 2+QB-t használtak idén.
no
több mint 6 éve
Tavaly mennyi volt? Pont Bush és Fitzel kevesebb. De most tényleg Alualu-t vagy Burnst idevesszük? Sok értelme nincs így számolni. Heyward, Watt, Dupree, Haden, Edmunds(bár nem úgy néz ki), Fitz akik kezdő első körösök. Bush pl Barronnal és Vincével cserél folyamatosan, hol több, hol kevesebb szerepet kap. De sok első kör sem csinál jó csapatot, erről tudna mesélni a Browns akár. Hiába van pl Edmunds, rohadtul nem úgy játszik, ahogy egy első köröstől elvárná az ember, tehát nem kell ez a 10 első körös duma, mert erős csúsztatás a tények alapján 😊Ne állítsuk már meg a napot, a D-ben vagy 10 elsőkörös játékos van! Ennyi prémium pickkel feltöltött egységtől alap elvárás hogy top5 legyen.Előzetesen a csoportgyőzelem. Ehhez jött egyrészt Ben sérülése ami után kb egy 6-10-es szezon nézett ki, főképp JuJu, Conner és McDonald, Sanders, stb sérülésekkel, valamit a Tuitt IR-rel. Másrészt a Ravens jelentős és meglehetősen váratlan teljesítménye. Ezután a 4 és a 6-7 győzelem között szerintem reális teljesítmény lett volna.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
A védelem nyilván magasan felül, a támadók az eredetihez képest messze alul teljesítenek. De így sem olyan rossz.
Klaci79
Nem is tudom, van-e a ligában még egy olyan D, amiben ennyi 1st rounder van egyszerre?
Jan
több mint 6 éve
Mirol beszeltek. A 8-5, egyedul a Rams aki jobb papiron es legyoztetek. Akkor is 7 W alapbol es meg jon a Jets. A masodik "skalp" a Colts, akik nem BB-t veszitettek el hanem Luck-ot. Teljesen realis, hogy itt vagytok. A csoportunk 4 meccset jatszott, akik nem is akartak nyerni vagy legalabbis olyan helyzetbe vannak hozva + a Jets otodiknek.
több mint 6 éve
Ne állítsuk már meg a napot, a D-ben vagy 10 elsőkörös játékos van! Ennyi prémium pickkel feltöltött egységtől alap elvárás hogy top5 legyen.Előzetesen a csoportgyőzelem. Ehhez jött egyrészt Ben sérülése ami után kb egy 6-10-es szezon nézett ki, főképp JuJu, Conner és McDonald, Sanders, stb sérülésekkel, valamit a Tuitt IR-rel. Másrészt a Ravens jelentős és meglehetősen váratlan teljesítménye. Ezután a 4 és a 6-7 győzelem között szerintem reális teljesítmény lett volna.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
Klaci79
több mint 6 éve
Mióta nyerünk, jönnek a Varjak, pedig még Hodges sem hìvta őket. Mondjuk stìlszerűen lelőhetné a szezonjukat😁 a kacsák úgyis falkában támadnak#Duckpack
Mindenhez képest is felülteljesítünk.😂
Ahhoz képest, h Tomlin a HC-nk, aki próbálja elrontani a jót és semmi hozzáadott értéke nincs, nem is érti a játékot (some say)
Ahhoz képest, h Butler a DC-nk, aki egy kókler és különben is egy aludttej a faszi, lajhárlassú a progresse és még fakockákat se tud építeni (some say)
Ahhoz képest, h Fichtner is itt van, aki gameplant se tud írni ( I say).
Ahhoz képest, hogy Ben az OC, és néha magával sem ért egyet. Ahhoz képest, h a mentalitásunk egy éve a béka segge alatt volt, tele mentálhigiénés esetekkel.
Ahhoz képest, h a rúgónk úgy kóválygott tavaly, mint aki Bellel szívott.
Ahhoz képest, hogy egy concussion gyanús plüssmaci meg egy túlkoros egyetemista az irányítónk.
Ahhoz képest, hogy a tavalyi jól teljesítőink többet vannak a SZTK-ban, mint Mari néni.
Ahhoz képest, hogy a Brónz mekkorát húzott OBJ-vel.
Ja igen, ki ne hagyjam, hogy én nem is néztem élő meccset, amìg a Más On Rudolf hudínízett.
Ahhoz képest nem vagyunk szarok, h voltak hangok itt és ott meg amott ilyen 2-14-es rémképekről.
Ahhoz képest, h leszarom a PO-t, mert úgyis megint -HETEDSZER - a Peeetsss nyer, és nézhetem BB savanyú pofáját
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
1:4 után 8:5Azért a vereségek nem voltak olyan durvák, csak az elején a sorsolás volt kegyetlen.
Lehet szerencsére, könnyű sorsolásra, bírókra vagy akár
goodell-re fogni, de ez csak egy 7:1-es sorozat. Bármi lesz a maradék 3 meccsen, ha lesz PO ha nem, én már elégedett vagyok a csapattal. Egy ezer sebből vérző O-val (vagy éppen ellenére) reménykedhetünk még a rájátszásban.
Azért úgy kíváncsi lettem volna a miami vezérkarának arcára minden egyes győztes meccsünk után. Gyanúsan nem erre számítottak a cserénél. (betáraztak rendesen de nehogy már a bab is hús legyen.)
kittli
Szokásos szopás Bostonban egy jelenleg is 10-3-as csapat ellen.
Big Ben kiválás, csúnya kamu bíráskodás, végül 2 pontos vereség 10-3-as Sea.
4 pontos vereség utolsó pillanatban fumble 11-2-es 9ers
Game winning drive helyett újabb fumble -3 pont 11-2-es Ravens
Rams elleni győzelem után csütörtök este idegenben egy túlpörgetett Browns ellen...
Ezek bőven vállalható vereségek voltak eddig...
több mint 6 éve
Előzetesen a csoportgyőzelem. Ehhez jött egyrészt Ben sérülése ami után kb egy 6-10-es szezon nézett ki, főképp JuJu, Conner és McDonald, Sanders, stb sérülésekkel, valamit a Tuitt IR-rel. Másrészt a Ravens jelentős és meglehetősen váratlan teljesítménye. Ezután a 4 és a 6-7 győzelem között szerintem reális teljesítmény lett volna.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
több mint 6 éve
A jatekban nem latom a komoly felulteljesitest, D csinalja amit tud, az O biztos nem teljesit tul, bar biztos ide ideirod az "adott korulmenyek kozott". Juju mikor jatszott sem volt rendesen kiaknazva es Conner valoszinuleg sosem fog tolni egy normal evet ( legjobb esetben szetosztjak a labdaerinteseket es nem rohad le meccsekre).Mindegy, az adott körülmények között ez komoly felülteljesítés eddig.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
bcsarli
Az eredmenyekben sincs tulteljesites, adott evben PO-t erhet. Ennyi. Ott majd tulteljesithetitek az elvarast
több mint 6 éve
1:4 után 8:5Lehet szerencsére, könnyű sorsolásra, bírókra vagy akár
goodell-re fogni, de ez csak egy 7:1-es sorozat. Bármi lesz a maradék 3 meccsen, ha lesz PO ha nem, én már elégedett vagyok a csapattal. Egy ezer sebből vérző O-val (vagy éppen ellenére) reménykedhetünk még a rájátszásban.
Azért úgy kíváncsi lettem volna a miami vezérkarának arcára minden egyes győztes meccsünk után. Gyanúsan nem erre számítottak a cserénél. (betáraztak rendesen de nehogy már a bab is hús legyen.)
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
beállunk a földbe, elküljük az összes kócsot és új életet kezdünk a Bahamákon Rudival....Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Mindegy, az adott körülmények között ez komoly felülteljesítés eddig.Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
no
több mint 6 éve
Iden mi volt a realis elvaras?Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Szokol
több mint 6 éve
Csak jeleztem, hogy azért maradjunk a földön. Kacsa nagyon nagy meglepi 3rd qb státusza ellenére, és ha ránézésre nem is olyan nagyon sok stat ügyileg, amit csinál, még így is bőven több, mint várható volt. Egész tökös és pontos, jó gyerek.Nem így kell hozzáállni, élvezni kell, hogy sorra nyerjük a szoros meccseket. Élvezni kell, hogy összeállt a D.Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
(folytathatjátok...)
bcsarli
kishaszi
Johnson személyében gyémántra leltünk, Washington szintet tudott lépni. Az a lesajnált WR sor jövőre rögtön jól néz ki, nyami!
Örülni kell, hogy összeállt a D. Mondjuk én Butlert akkor is zavarnám, mert szerintem keveset tesz hozzá.
Örülni kell Hodgesnak, mert Ő egy karakter. Remélem Batch-féle csereirányítót találtunk egy évtizedre a személyében.
Viszont már mondom, hogy a drafton TE-et húznék a második körben, mert a mostaniak lófaszt nem tesznek hozzá a játékhoz.
Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊
Szokol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Jöhet az Edmunds Bowl!
több mint 6 éve
Ezt Tomlin majdnem elqurta a hülye trükkös játékkal. 😕Vagy a houston mert a titans csoportgyöztes lesz...
De a lényeg: a végén, amikor kellett, az O és a D is odatette magát. Jó meccs volt, W megvan, és nekem tetszik amit látok: elmúlt a csilivili O, pontháború korszak, és visszajött a Steelers football.
A többi meccsen meg nagyjából kiderült, hogy a Titans lesz a vetélytársunk a 6th seedért.
Jan
több mint 6 éve
Johnson kapcsán azért még várnék a gyémánt hasonlattal. A tegnapi meccse szenzációs volt, de az előző pedig az idény mélypontja. A realitás (még) valahol középen van. Az viszont nagyon jó jel, hogy amikor kellett, akkor előlépett. Eszembe jutott anno AB bemutatkozása, rookie idénye...a helmet catch.....hasonlított....viszont Johnsonnak erősödnie kell, ha tartósan ezt szeretné hozni. Meglátjuk..Nem várok! 😊 Írtam már tegnap is: AB is a clown, Johnson is an AB-clown! A fiúban van spiritusz, egy offseasonre van a sztárságtól, többet látok benne, mint Jujuban valaha.
Klemó