Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Jöhetne valami vadászati szaklap vagy valami egy reklámra Hodges főszereplésével. Megérdemli, hogy keressen egy kis pénzt. 😊🦆🦆🦆
Klaci79
Vagy kihozhatna egy sajátmárkás vadhívó készletet. Lenne keletje 😊
Én mindenesetre rendelek egy ilyet, gyakorolni:
 www.z-shops.eu/Vadhivo--sipok-es-Csalifolyadek/Vadhivo-sipok-kurtok/HUBERTUS-kacsa-es-varju-hivo-71341000?zenid=fhbjmarsnr0ado5idhalgn22e4
😊
A következő hazai meccsen fülsiketítő hápogásra számítok 😊
bcsarli
Ne tőlük rendelj, közepes minőség, elég drágán. A Mihálkó-félék messze a legjobbak, extra minőség, örök garancia, szolid ár:
 shop.devana.sk/hu/12-sarnyas-vad

Ha Hodges ismerné, csak ilyet használna 😀
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
A többi meccsen meg nagyjából kiderült, hogy a Titans lesz a vetélytársunk a 6th seedért.
Jan
Ez azért nem biztos. A Houstonnal azonos, 8-5-ös a mérlegünk, és még kétszer játszunk velük. Tehát a csoportgyőzelem még teljesen nyílt az AFC Southban.
Nandito
Ok, valóban így van. A korábbi eredmények miatt kb biztosra vettem, hogy a Texans behúzza a csoportot. Nem számítottam rá, hogy tegnap így beleszaladnak a késbe, valami 30 pontos hátrányban voltak, amikor a mi meccsünkön mutatták az eredményt.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Hát az a döbbenet, hogy elkúrtuk a TE draftot/pótlást az előszezonban még a sérüléshullám és kulcsember kiesések mellett....Emberi számítás pedig az, hogy ilyenkor egy csapat tényleg megzuhan.....

Johnson kapcsán azért még várnék a gyémánt hasonlattal. A tegnapi meccse szenzációs volt, de az előző pedig az idény mélypontja. A realitás (még) valahol középen van. Az viszont nagyon jó jel, hogy amikor kellett, akkor előlépett. Eszembe jutott anno AB bemutatkozása, rookie idénye...a helmet catch.....hasonlított....viszont Johnsonnak erősödnie kell, ha tartósan ezt szeretné hozni. Meglátjuk..

De no igen....ez a steelers football....nincsenek primadonnák, vér-veríték-küzdelem.... 😊
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Nincsenek hisztis primadonnák ---> vannak jómunkásemberek!
Nincs klikkesedés ---> egymásért küzdés van!
Nincs alkalmankénti pontzuhatag ---> Steelers Football van!
Nincsenek ügyek ---> szeretet van!
Nincsen esélytelenebb elleni váratlan zakó ---> fegyelem és alázat van!
(folytathatjátok...)

Pittsburgh Steelers - én így szeretlek!
bcsarli
Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...
kishaszi
Nem így kell hozzáállni, élvezni kell, hogy sorra nyerjük a szoros meccseket. Élvezni kell, hogy összeállt a D.

Johnson személyében gyémántra leltünk, Washington szintet tudott lépni. Az a lesajnált WR sor jövőre rögtön jól néz ki, nyami!

Örülni kell, hogy összeállt a D. Mondjuk én Butlert akkor is zavarnám, mert szerintem keveset tesz hozzá.

Örülni kell Hodgesnak, mert Ő egy karakter. Remélem Batch-féle csereirányítót találtunk egy évtizedre a személyében.

Viszont már mondom, hogy a drafton TE-et húznék a második körben, mert a mostaniak lófaszt nem tesznek hozzá a játékhoz.

Lehet keresni az évet, amikor a csapat túlteljesítette a reális elvárásokat, szerintem messzire kell menni az időben! 😊
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 153 — Steelers fan
(folytathatjátok...)

bcsarli
Azért ez se volt annyira sima, és nem fog 3 picket dobni minden esélytelenebb csapat QB-ja...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Mcdonald agyrázkódás protokoll. Jó lenne ha tudna játszani next. A Bills védelem ellen kelleni fog minden bevethető fegyver. Amúgy csak Gentry és Vannett van ott.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
(folytathatjátok...)

több mint 6 éve
A fake punt kapcsán kiderült közben, hogy ugyan Tomlin hívta be, de közben a csapatkapitány (Dangerfield) lefújta, csak ez az infó nem jutott el Berryhez....megjegyzem ez nem menti fel Tomlint attól, hogy ezt behívta, de ez Dangerfield-től is óriási hiba volt így....mindegy lépjünk.
több mint 6 éve
Az O olyan amilyen. Talan csak az hianyzik a teljes 2008-as erzeshez, hogy a kacsa kimenekuljon es dobjon valami oltari nagyot, mint anno BB. nah ilyen talan nem lesz.
xtaki
Hodges nyomott egy ilyen kritikus playt tegnap a végén Johnsonnal. Nekem ez a play tetszett nála a legjobban a TD play mellett természetesen. Mind a kettő jelzi, hogy elkezdtek bízni egymásban és elkezdték érezni a másikat. Johnson tipikus X reciever type és ezt tegnap szépen be is mutatta. Ha JuJu visszatér, akkor mehet középre és Washington pedig a jobboldalra alapból. Már csak az kellene, ha lenne egy normális OC-nk....
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jöhetne valami vadászati szaklap vagy valami egy reklámra Hodges főszereplésével. Megérdemli, hogy keressen egy kis pénzt. 😊🦆🦆🦆
Klaci79
Vagy kihozhatna egy sajátmárkás vadhívó készletet. Lenne keletje 😊
Én mindenesetre rendelek egy ilyet, gyakorolni:
 www.z-shops.eu/Vadhivo--sipok-es-Csalifolyadek/Vadhivo-sipok-kurtok/HUBERTUS-kacsa-es-varju-hivo-71341000?zenid=fhbjmarsnr0ado5idhalgn22e4
😊
A következő hazai meccsen fülsiketítő hápogásra számítok 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 6 éve
Klaci79
Nálam 2020-ban FA lesz....valamit adnom kell neki úgy is... 😊
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 592
Szerintem bejutott a csapat a PO-ba, ha a Titans kikap NO-tol ( legalabb velem drukkoltok nekik 😊 ).

Klaci79 felvetett egy dolgot, hogy jojjunk es mondjuk hogy keves. En szeretem a kihivasokat. Keves.
A lenyeg persze a cel kituzese es tudom a PO elereese nagy dolog, de ez koszonheto a D-nek es a tobbi csapat hasonlo erejenek, sorsolas erejenek. Ettol fuggetlenul bejutni nagy dolog es sajnalhatjatok hogy nincs BB, mert vele lenne esely akarki ellen a PO-ban is, mert most nincs egy kiemelkedoen nagyon jo csapat akit nem tudnatok legyozni. Persze BB formaja kerdes lenne, de meg akkor is. A csapat viszont megtette amit tudott es erre lehetnek buszkek. Azt nem irom hogy nalam a D-nek a kerdesei ugyanazok maradtak, de majd a PO-ban talalkoztok olyan csapattal aki valaszt fog ra kerni es meglatjuk, O reszt meg hagyom is mert elcsepeltem mar mindkettot.

A PO-ban annak nincs eselye aki nem jut be. Akar SB-t is lehet nyerni, mert a csapatok jok de mindenkinek van eleg hibaja hogy ki is kaphasson.
De ellenetek csak fegyelem ( ne legyen buntetes/ingyen yardok ) kell az O ellen es Kacsa kezebe adni a labdat, mig a D ellen kerulni kell a kockazatot, turelmesen kell jatszani es akkor lehet haladni meg ha keveset is elobb utobb jon a tores es hatranybol eselytelenek vagytok 4 meccsen. Cserebe annyi hulye van hogy lattunk mar sok mindent.

2008 csapattal valo "hasonlitas" meg a lelkesedes szamlajara irom. De en latok eselyt a PO-ban de megint foleg az ellenfelek miatt. 😊

Kotelezo a Jets ellen, de meglephetik magukat a Bills ellen.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Így szól a kacsahívő Arizonában 😀
 twitter.com/DevlinHodges10/status/1203851335910559749?s=20

Ez a játék(!)....nyilván ezt így akartuk, mert ha nem, akkor fogalmam sincs miféle játékokat hív be Fichtner 😉
 twitter.com/schrayguy/status/1203819410911301632?s=20

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Mondtam, vagy sem? PO lesz ebből
Wyatt
mondjad csak...szeretjük hallani 😀
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
baromira jo nezni a D-t, meg ha ez a meccs nem allt nekik[ kiveve az utolso drive ] mert vagy futottak, vagy baromira gyorsan eldobtak a lasztit es a ket OLB-nek nem volt ideje odaerni. Egyebkent Bud az elso negyedben osszehozott 4 tackle-t, meg egy sacket, aztan a negyedik negyed vegeig semmit.

Az O olyan amilyen. Talan csak az hianyzik a teljes 2008-as erzeshez, hogy a kacsa kimenekuljon es dobjon valami oltari nagyot, mint anno BB. nah ilyen talan nem lesz.
Nagyon faztam ettol a meccstol, mert nekunk evek ota az ilyen meccsek az Achilles sarkunk. Majdnem sikerult is tokonloni magunkat azzal a fakepunttal. Azt sem ertem, hogy ott miert kellett volna ezt behivni. Nyilvan ha megvan akkor mar leporgethetjuk az orat. De ha nem jon be, akkor iszonyatos veszely. Nem erte meg a probat sem.

Jon a Bills, azon a meccsen kb el is dol a PO-ba jutas. Elorehozott PO meccs 😊

kacsa mezt fogok venni, lehetoleg olyat amin van is kacsa 😊
Pedig en mar lemondtam a szezonrol hetekkel ezelott.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Watt kisses Tomlin #Steelers  t.co/VWw9csboVj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Tomlin hívta a fake puntot...legalábbis mindenképp magára vállalta és nem is hiszem, hogy más dönthet így.
Volt bajom vele, mert hülyeség ilyen védelemmel, de ha már csináljuk, akkor valami értelmes passzal legalább....szegény srácot ilyen darálóba küldeni...

Most olvasom, hogy állítólag valaki lemondta, hogy mégse fake punt legyen, de nem hallotta Berry
Klaci79
Lehet benne vmi mert amikor elkezdett furni, nem voltak blokkolói. Mindenki szaladt előre mint a normál puntnál.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondtam, vagy sem? PO lesz ebből

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Mea culpa, nagyon örülök, hogy nem futottunk bele a szokásos hülye L-be 😀 Pedig a legutóbbi években pont ezeketől a "sim" meccsketől kell félni.
A Titans/Texanstól azért nem félek annyira, mert kétszer egymás ellen játszanak még a maradék 3 meccsből, ami rohadt jó nekünk - mert aki abból a 2ből jól jön ki, az a csoportgyőzelmet kapja meg, ergo nekünk mindegy, a másik viszont potn emiatt fog lemaradni mögöttünk (jó esetben).
A legrosszabb az 1-1 lenne azokon a meccseken.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
A többi meccsen meg nagyjából kiderült, hogy a Titans lesz a vetélytársunk a 6th seedért.
Jan
Ez azért nem biztos. A Houstonnal azonos, 8-5-ös a mérlegünk, és még kétszer játszunk velük. Tehát a csoportgyőzelem még teljesen nyílt az AFC Southban.
Nandito
Egyetértek, ez közel sem biztos, de ha nem a Titans, akkor a Texans...egy kutya nekünk... 😊
több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 3 314 — Titans fan
Jan

Music City Miracle
több mint 6 éve
Tomlin hívta a fake puntot...legalábbis mindenképp magára vállalta és nem is hiszem, hogy más dönthet így.
Volt bajom vele, mert hülyeség ilyen védelemmel, de ha már csináljuk, akkor valami értelmes passzal legalább....szegény srácot ilyen darálóba küldeni...

Most olvasom, hogy állítólag valaki lemondta, hogy mégse fake punt legyen, de nem hallotta Berry

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 592
3 csapat megy 2 helyert es magasan a legkonnyebb a sorsolasotok. Ezek kozott lesz meg egy kotelezo es a Ravens valoszinuleg pihenon lesz mar.
több mint 6 éve
nem is volt oly rég, amikor egy ilyen "gyengébb" csapat ellen simán borítékolható volt a győzelem, miközben egy erősebb csapat ellen meg parádét láthattunk....
hát most nem játszik szépen az O, de amikor kell odateszik magukat és a védelem pedig sokszor kárpótolja az embert...
sokszor elhangzott már, hogy ha ezt nem nyerjük meg, akkor mit akarunk a PO-ban, de most igazi PO meccset játszhatunk prime time-ban egy jó csapat ellen...már nagyon várom 😀