San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
na akkor Deebo out, Warner doubtful. szerintem meg pihenjen, a jövő heti fontosabb, igazából múlt vasárnap sem tűnt fel hogy már nincs a pályán 😊

viszont Deebo hinyában fel kell lépni Aiyuknak, JJ-nek és a TE-knek. Kittle hol a picsában volt? 😀 remélem most tömve lesz.
Hasty is játszhat.

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 682
bár Normanban bízhatnak 😀 mit leművelt az a félkegyelmű megint baszki 😀 ütötte Thielen hátát a fumble-nál amit visszaszereztek, de miért? jó hogy nem vették észre. rakétatudós bazze.
petey
Az az eset nekem is szemet szúrt. 😀 Ütni azt kifejezetten jól tud, az a hét (vagy mennyi) forced fumbli elég komoly teljesítmény eddig, de a szezon végén azért inkább húzzon a f*szba, nincs szükség az általa szállított DPI-kre.
Niner Empire
Ha azzal számolsz , hogy Verrett visszatér egészségesen akkor tévedsz. 😃
KeyG
JV kurva jó volt, ez az ACL tényleg nem rajta múlott. én bízom benne, hogy visszajön egészségesen, mint Bosa. ettől függetlenül be kell ruházni DB-re, bár nem értem Lenoir miért nem kap több szerepet.
petey
40 meccset játszott egész életében , 2014-es draftolása óta. Nem reménykednék benne , hogy rá lehet komolyabb feladatot bízni.
Sosem a tehetségével volt a gond. Szerintem a Secondary és a QB kérdés tartja vissza a 9erst , olyan szezonhoz amit a Bowl szezon hozott. Lance-nek jót fog tenni még egy Offseason , Secondary és talán O line így. Aztán megint ott lesztek ahol voltatok.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
bár Normanban bízhatnak 😀 mit leművelt az a félkegyelmű megint baszki 😀 ütötte Thielen hátát a fumble-nál amit visszaszereztek, de miért? jó hogy nem vették észre. rakétatudós bazze.
petey
Az az eset nekem is szemet szúrt. 😀 Ütni azt kifejezetten jól tud, az a hét (vagy mennyi) forced fumbli elég komoly teljesítmény eddig, de a szezon végén azért inkább húzzon a f*szba, nincs szükség az általa szállított DPI-kre.
Niner Empire
KeyG
JV kurva jó volt, ez az ACL tényleg nem rajta múlott. én bízom benne, hogy visszajön egészségesen, mint Bosa. ettől függetlenül be kell ruházni DB-re, bár nem értem Lenoir miért nem kap több szerepet.

több mint 4 éve
petey
Niner Empire

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603
petey
több mint 4 éve
Mitchell megint állat volt, nem érződött rajta a sérülés és hogy erősen kérdőjeles volt a játéka egészen vasárnapig.
Nagyon kár az új sérültekért, de a Hawks perpill elég fos ahhoz, hogy Deboo és Warner nélkül is elkapjuk őket.
Niner Empire
a hags mindig úgy játszik ellenünk, hogy nem mehetsz biztosra. pláne most hogy Deebo meg Warner, Greenlaw out. viszont JJ egyre jobb, ez tetszik, éppencsak nem húzta be a 2. TD-jét.
de ha hozzuk a szokásos hosszú drive-okat, beütünk 2 TD-t akkor be is vertünk még 1 szöget a koporsójukba.

Szerkesztette: petey

több mint 4 éve
Mitchell megint állat volt, nem érződött rajta a sérülés és hogy erősen kérdőjeles volt a játéka egészen vasárnapig.
Nagyon kár az új sérültekért, de a Hawks perpill elég fos ahhoz, hogy Deboo és Warner nélkül is elkapjuk őket.
több mint 4 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 408
Meg van a W és csak ez számít....

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
Greenlaw aktiválva. Mitchell pedig expected to play 😊
A mai PO meccs lesz, remélem felrobban az a fos stadion a hangorkántól 😅

több mint 4 éve
Az elmúlt 20 évben a 49ers első támadójátéka a Jags ellen volt a leghosszabb támadás a ligában 13 perc 5 másodperccel.
KeyG
Ahhoz azért kellett a bolond Jenkins is. Ő nem lesz ott minden meccsünkön. 😀
Niner Empire
A rekordot nem kell megmagyarázni. 😃

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az elmúlt 20 évben a 49ers első támadójátéka a Jags ellen volt a leghosszabb támadás a ligában 13 perc 5 másodperccel.
KeyG
Ahhoz azért kellett a bolond Jenkins is. Ő nem lesz ott minden meccsünkön. 😀
több mint 4 éve
KeyG
Azért abban megállapodhatunk, hogy lesz ez még így sem. 😁🙂
PatrickSKOL
Lesz , de Zimmer szerintem rohamot fog kapni Vasárnap attól , ahogy futtatja az időt a 9ers Vasárnap. 😃

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 473
KeyG
Azért abban megállapodhatunk, hogy lesz ez még így sem. 😁🙂
több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nehéz 100%-ban bízni a csapatban, mert sokszor magukat lövik lábon jó helyzetben is. Sok hajtépős, balfasz pillanat van a számlájukon idén: rengeteg turover, büntetések (talán még mindig ligaelsők vagyunk DPI-ben), számolatlan látványos misstackle, ...
Niner Empire
úgy tűnik ez megfordult, nincs turnoverünk ellenben összeszedtünk már 4-et? szerelésben is javultunk, bünti sem volt annyi.
petey
Igen, az elmúlt két héten látványos volt a javulás, ami nagyon fasza, csak hát fenn kellene ezt tartani még a maradék mérkőzésekre is, ha el akarunk érni bármit. Ebben a tekintetben még kicsit szkeptikus vagyok, de remélem, hogy rám cáfolnak a srácok.
több mint 4 éve
Nehéz 100%-ban bízni a csapatban, mert sokszor magukat lövik lábon jó helyzetben is. Sok hajtépős, balfasz pillanat van a számlájukon idén: rengeteg turover, büntetések (talán még mindig ligaelsők vagyunk DPI-ben), számolatlan látványos misstackle, ...
Niner Empire
úgy tűnik ez megfordult, nincs turnoverünk ellenben összeszedtünk már 4-et? szerelésben is javultunk, bünti sem volt annyi.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 473
Fordot lehet utálni, de ha a pályán van, akkor egyértelműen magasabb szintre kerül a pass rush. Plusz remélem, hogy Mitchell is visszatér. A Jags közepes erősségű védelme ellen eléggé akadozott a futójáték, a Vikest viszont muszáj lesz szétfutni.
Niner Empire
annyira azért nem akadozott, tény nem voltak 20+ yardos futások, viszont amikor kellett jöttek a yardok. na és Deebo 😀

Mitchell már edz, igaz limitáltan de vasárnapra szerintem jó lesz a fiú.
petey
Lassan teljesen mindegy, hogy ki lesz jó vagy nem nálatok.😀
Biztos látjátok az eseményeket Griffennel kapcsolatban. DE mellett nincs a NO1. belső falemberünk sem, akinek elvileg a futás megállítása lenne a fő feladata. Innentől kezdve azt hiszem nem sok dologról kell beszéljünk.
több mint 4 éve
Fordot lehet utálni, de ha a pályán van, akkor egyértelműen magasabb szintre kerül a pass rush. Plusz remélem, hogy Mitchell is visszatér. A Jags közepes erősségű védelme ellen eléggé akadozott a futójáték, a Vikest viszont muszáj lesz szétfutni.
Niner Empire
annyira azért nem akadozott, tény nem voltak 20+ yardos futások, viszont amikor kellett jöttek a yardok. na és Deebo 😀

Mitchell már edz, igaz limitáltan de vasárnapra szerintem jó lesz a fiú.

több mint 4 éve

Szerkesztette: Niner Empire
több mint 4 éve
Dee Ford és Dre Greenlaw is aktiválva lesz a héten, nagy eséllyel Ford játszani is fog.
Alakul a D.

több mint 4 éve
Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀
Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
Niner Empire
én olyan 2019-es feelinget érzek. kemény D, hosszú drive-ok, futás hegyek.
petey
Hááát... Akkor 9-1 volt a stat ilyenkor, nem 5-5. 😀
Niner Empire
a divisional-ra gondoltam, ott is féltem a Vikes-tól de lehoztuk mondhatni simán.

több mint 4 éve
Az uccsó két fellépés bíztató volt, de ennek ellenére a Texanson kívül egyik hátralévő meccsükön sem mernék a W-re fogadni. 😀
Szerencsére a védelembe visszatértek a hiányzók. Ha nem adjuk el a labdát, akkor sztem jók a kilátásaink a Vikes ellen.
Niner Empire
petey
Niner Empire
Szerintem 9-8 vagy 10-7 lesz a vége. És bitang kellemetlen lesz ellenetek bárkinek is játszani 40 perces labdabirtoklásra képes O-val.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Niner Empire
petey
több mint 4 éve
Niner Empire