San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
31 éves, motivacios problemak, hanyatlik már második éve.
undisputedly
 www.youtube.com/watch?v=78qF72JwJwA

ezóta hanyatlik...
Josszi
Graham is kapott rendeset azért most Reidtől, de nem ekkorát persze.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261
nemrég még ezek miatt voltunk dühösek..
 www.youtube.com/watch?v=bU6v8m9O8hM

www.youtube.com/watch?v=aAqmABFfJUY

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 329 — settenke1976@gmail.com
Valóban, ez bennem is maradandó nyomot hagyott volna...
több mint 10 éve
undisputedly
 www.youtube.com/watch?v=78qF72JwJwA

ezóta hanyatlik...

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Erre a Devey-Pears párosra mi a magyarázat? Már olyan értelemben, hogy miért erőltetjük őket? Devey helyére ott van Tiller, de akár kipróbálhatnánk Thomast is. Pears helyett pedig Brownt. Ennél a performancenál nagyon rosszabbak nem lehetnek, vagy ha mégis akkor nagy a baj. Nem tudom ki súg Baalkenak OL ügyben, de sürgősen el kellene felejteni. Jobban járnánk, ha B.Miller vagy Celek játszana falembert 😀
 www.ninersnation.com/2015/10/28/9630436/49ers-vs-seahawks-film-breakdown-jordan-devey-colin-kaepernick-oh-god-why
SFGaben
ehhez is mehetne a bennyhill zene tényleg... erre a magyarázatra csak JimT szavait tudom idézni (bullshit generator v1.0): we will analize this..
az érdekes hogy az OL coach nem kezdő, és a Washingtonnál mint teljesítményben (yards/carry) vagy összesen futott yard jók voltak az általa kovácsolt OL-nek az eredményei, valamint volt olyan szezonja vele a Redskinsnek (sicc.. Washingtonnak) amikor 10 különböző felállásban rakták össze a falat, rookiekat is sikerrel épített be, így tényleg nem tünik úgy hogy nem lenne szakmai alap próbálkozni a cserével... kérdés ki dönt nálunk?.. és mire vár?

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Erre a Devey-Pears párosra mi a magyarázat? Már olyan értelemben, hogy miért erőltetjük őket? Devey helyére ott van Tiller, de akár kipróbálhatnánk Thomast is. Pears helyett pedig Brownt. Ennél a performancenál nagyon rosszabbak nem lehetnek, vagy ha mégis akkor nagy a baj. Nem tudom ki súg Baalkenak OL ügyben, de sürgősen el kellene felejteni. Jobban járnánk, ha B.Miller vagy Celek játszana falembert 😀
 www.ninersnation.com/2015/10/28/9630436/49ers-vs-seahawks-film-breakdown-jordan-devey-colin-kaepernick-oh-god-why
több mint 10 éve
Ti kit tradelnetek el? Realisan akiert valaki adna draft jogot..
En Vernont es Brooksot
Josszi
Vernonért sztem sokan nem mennének rá. Brooks meg jó helyen van itt. De ha Vernon-t valahogy sikerülne eltradelni akkor max egy 2-3.körös picket adnának, legyen 3.
Coolearie
Brooks helyett én már hoznám Haroldot kezdőbe.. és a 2016 sapka alatti pénze már elég húzos lesz...
Josszi
Harold engem még nem győzött meg, sebessége van, de ez egyelőre kevés. Brooks valóban húzós pénzt keresne 2016-ban, annyit szerintem nem is ér, de jövőre éppen elférne a sapka alatt.
VD második éve keresi önmagát, FA lesz, csak akkor tudnám elképzelni az eltrédelését, ha valameliyik PO esélyes csapatnál végigsöpörne egy sérüléshullám és szükségük van TE-re. De sztem is 6 - 7.kör max.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
En Vernont es Brooksot
Josszi
Vernonért sztem sokan nem mennének rá. Brooks meg jó helyen van itt. De ha Vernon-t valahogy sikerülne eltradelni akkor max egy 2-3.körös picket adnának, legyen 3.
Coolearie
5. kör, látva a helyzeteteket.
Amadeus91
szerintem megér két 8. kört is!
Alabama Niners

Marshall mennyiért ment el a Jetshez? 5 v 6?

Boldin mennyiért jött hozzátok? 6?
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
En Vernont es Brooksot
Josszi
Coolearie
Amadeus91
szerintem megér két 8. kört is!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416
En Vernont es Brooksot
Josszi
Coolearie
több mint 10 éve
En Vernont es Brooksot
Josszi
Coolearie
Brooks helyett én már hoznám Haroldot kezdőbe.. és a 2016 sapka alatti pénze már elég húzos lesz...

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
 www.bayareasportsguy.com/source-vernon-davis-and-joe-staley-involved-in-two-locker-room-quarrels/

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
En Vernont es Brooksot
Josszi
több mint 10 éve
En Vernont es Brooksot

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Mallett szabad, egy próbát megérhet sztem.
Coolearie
????????????????? Nooormális? 😊
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Coolearie
se emberileg, se játékosként nem adna semmi pluszt
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
meg hozzuk vissza Dahlt, nem? 😀

bakker ennyire azért ne legyünk elborultak..mikor itt van Gabby 😀 (Iktrian in 5..4..3..2...)

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
érdekes eszmefuttatás..

www.mercurynews.com/tim-kawakami/ci_29015753/kawakami-49ers-sliding-jed-yorks-firing-line-is
Josszi
Valóban az, kíváncsi vagyok mi fog megvalósulni belőle. Chryst --> Sparano, Tomsula --> Mangini, Kaep --> Gabbert, egyikkel sem lennénk sokkal előbbre. A fő gond legfelül van, ott pedig nehéz változtatni. Olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket, ez is érdekes és sok igazság van benne
 www.bayareasportsguy.com/the-only-way-jed-york-can-fix-the-49ers/
SFGaben
egy Chryst-Sparano cserét meg lehetne probálni, rosszabbak nem nagyon tudunk lenni

több mint 10 éve
ha igaz ez a pletyka, ez sem tesz jót a csapatszellemnek..
 www.bayareasportsguy.com/kaepernick-aldon-smith-nessa-49ers-locker-room-drama/

Mondjuk pont most kezdenek szivarogni ilyen pletykak.. szivarogtatas pont jokor mint anno Harbaugh utolso eveben.. York Baalke paros modszerei?

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
érdekes eszmefuttatás..

www.mercurynews.com/tim-kawakami/ci_29015753/kawakami-49ers-sliding-jed-yorks-firing-line-is
Josszi
Valóban az, kíváncsi vagyok mi fog megvalósulni belőle. Chryst --> Sparano, Tomsula --> Mangini, Kaep --> Gabbert, egyikkel sem lennénk sokkal előbbre. A fő gond legfelül van, ott pedig nehéz változtatni. Olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket, ez is érdekes és sok igazság van benne
SFGaben
nagyon jó írás.. köszi!

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
érdekes eszmefuttatás..

Josszi
több mint 10 éve
érdekes eszmefuttatás..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
PFF ratings (offense csak mazochistáknak..)
offense:

defense:

passing:

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
igaz hogy az egyik legrosszabb OL ellen..de ezek szép momentumok voltak..
 www.ninersnation.com/2015/10/24/9607188/49ers-seahawks-recap-video-breakdown-aaron-lynch-ahmad-brooks

cdn1.vox-cdn.com/thumbor/fLk-_U3HLh_A5KepuCxQcmIU_V8=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4194069/49ers-Sack-01-Brooks.0.gif

cdn2.vox-cdn.com/thumbor/LjadNrTmN_PehoNz3sb2nyK6qKo=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4194071/49ers-Sack-02-Dial.0.gif

cdn0.vox-cdn.com/thumbor/zCB665hJp-Xf_lBJEG79cBL6vic=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4194073/49ers-Sack-03-Lynch.0.gif

cdn1.vox-cdn.com/thumbor/Mv50ZKyGHQ6fzjEigIlPX-ixH0I=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4194075/49ers-Sack-04-Lynch.0.gif

cdn2.vox-cdn.com/thumbor/nCDdn8-U9g1QgzltdJyrfQY6VGI=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4194077/49ers-Sack-05-Brooks.0.gif

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯