San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
gaborik
514
ilyen ez a draft akik előtted vannak hamarabb választhatnak...egyértelmű volt hogy nem fogunk felfelé cserélni senkiért(gondolom collins-ra és waynes-re gondoltál), idén a mennyiségre megyünk rá hiszen sok a kiöregedő és nem a következő szezonban akarunk dobbantani.dafuq ez a Tartt draft? értem én hogy Reid egy csomó agyrázkódás, meg Bethea 30, de miért nem Rowe-t????Az egyebkent nagyon kemeny, hogy buktunk ket kezdo cb-tdankodavid
egy biztos, Baalke nem az a fan friendly GMpetey
bár Tartt húzása nálam is eléggé wtf, jobban örültem volna egy OG-nak
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
Nem tudom miért de a CB draft sosem ment igazán. Nagyon jó érzékkel hoztunk linemaneket, lb-ket, de a wr-cb drafttal voltak azért problémáink. De akkor miért nem oldják meg FA-ról?...dafuq ez a Tartt draft? értem én hogy Reid egy csomó agyrázkódás, meg Bethea 30, de miért nem Rowe-t????Az egyebkent nagyon kemeny, hogy buktunk ket kezdo cb-t, es az elso harom korben eszebe se jutott, hogy oda draftoljon valakit, annak ellenere, hogy nem egy remek jatekos elerheto lett volna.dankodavid
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
dafuq ez a Tartt draft? értem én hogy Reid egy csomó agyrázkódás, meg Bethea 30, de miért nem Rowe-t????Az egyebkent nagyon kemeny, hogy buktunk ket kezdo cb-t, es az elso harom korben eszebe se jutott, hogy oda draftoljon valakit, annak ellenere, hogy nem egy remek jatekos elerheto lett volna.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
dafuq ez a Tartt draft? értem én hogy Reid egy csomó agyrázkódás, meg Bethea 30, de miért nem Rowe-t???? egy biztos, Baalke nem az a fan friendly GM
több mint 9 éve
Jó hangulatú volt az új mez bemutatása Kaepernick, Bowman, Davis trióval. Első héten a Vikings ellen a MNF-en ebben játszunk!www.49ers.com/video/videos/49ers-Reveal-Alternate-Jerseys-at-Draft-Party/151f1cb0-47ea-4795-b5f8-26e52eb63f37
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Nagyon kíváncsi vagyok, mi a koncepció, és, hogy Kaepet vajon idén is beküldjük-e az életéért menekülni, főleg, ha mondjuk boone kihisztizi magának a trade-et. Akkor lenne csak igazán káprázatos a helyzet.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Tetszik ez a pick. Az első három választásunk a védelembe jött.SFGabenés inkább mélységre, újraépítésre. Neki is lesz ideje belerázódni, nem kell egyből mély vízbe menni. Lynch szintet várok tőle.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Tetszik ez a pick. Az első három választásunk a védelembe jött.
több mint 9 éve
3. kör Eli Harold, DE/OLB Virginiatöbb mint 9 éve
SFGaben
1 076
Tartt egy tavalyi Ward szerű választás.Alabama NinersPontosan, mondjuk azt sem értettem.😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Tartt egy tavalyi Ward szerű választás.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Na erre nem számítottam, Jaquiski Tartt lett a 2. körös választott. Nem igazán értem :-/
több mint 9 éve
Szerintem nagyon necces lesz a dolog mivel 2/46-on vagyunk. Főleg ha megint lesz egy trade. Amit elfogad a 49'ers..Akkor meg végképp.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Szerintem is WR kellene elsősorban, de gondolom BPA választások jönnek a petey által írt posztokra. Azt sajnálom hogy S.Anthonyt elvitte tegnap a Saints, bíztam benne, hogy őt húzzuk ILB-nek. Bár most, hogy jött Wheeler is mennyiségre megvagyunk.
Trade okos húzás volt, jövőre rengeteg pickünk lesz. Okosan kell építkezni tovább, idén úgy sem lesz nagy elvárás a csapattal szemben.
több mint 9 éve
nem, most WR kell, Strong/DGB, Montgomery. de a mai pickek ezek lesznek OL, ILB, WR, OLB
több mint 9 éve
Végiggondolva a lehetőségeket és azt láttam, hogy a Ray, Gregory, Dupree, Armstead négyes volt a lehetséges jó választásunk a 17. helyen. Ray és Gregory kihagyását meg tudom érteni a balhéik miatt. Nem akartunk még egy Aldont.Dupree inkább OLB, Armstead pedig DE. A DE poszton a kiöregedés fenyegeti a két kezdő posztot. OLB szinten Brooks max 1 évig marad ezzel a fizetéssel, Aldon-t kérdéses, hogy jövőre meg tudjuk/akarjuk e tartani. Viszont idén még itt lesznek. Így végigjátszva csak Armstead maradt mint lehetséges opció. Ami bizakodással tölt el, hogy remek játékosoktól tanulhat és remek edző stábbal, élen JimmyT-vel. Bónusz, hogy két picket is sikerült mellé szerezni. Ezért pedig dicséret Baalke pajtinak.
Érdekes lesz a mai éjszaka, hogy kikre megyünk. Kiemelten fontossá vált az OG poszt, Boone újabb hisztije után. Azt megtapasztaltuk, hogy Looney nem megoldás jelenleg. Brandon Thomas és Pears duóval sem mennék neki a szezonnak.
Megfontolandó a második kört az OL-re szánni. AJ Cann mint a legjobb elérhető OG még bent van. Aztán a harmadikban CB/WR-re mennék, inkább a CB felé hajlanék.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
...hát ez nem jött be nekem. Legalább jó posztra jött. Meglátjuk, az biztos, hogy lesz kiktől tanulnia.igen, de ez még nem az ő szezonja lesz. tanuló idő ahogy írod, aztán kiderül tényleg hogy akkora tehetség mint amit a méretei jelenthetnek és ehhez társul e mentalítás kellően... 2,5 sack nem volt túl sok igaz nem tudom milyen rendszerben játszottak...
Cowboy és Dockettől lesz mit tanulnia.Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Nem is maradt bent olyan játékos Peters-szen kívül (vele meg gondolom nem akartunk kockáztatni) akit azonnal be tudtunk volna dobni a mély vízbe egy hiányposztra inkább a lehető legjobbat választottuk.A 2. körben viszont jó lenne okosan felhasználni a Chargers-től kapott 4. körös picket és feljebb tradelni magunkat.Jó karakter, hatalmas méretű srác. De inkább jövőre lehet kezdő.SFGabenA közvélekedéssel ellentétben én nem vártam olyan játékost akit azonnal kezdőbe kellene rakni a védelemben. Nehezen is tudnám elképzelni. A DL esetén a Dockett-Dorsey-Smith trióba az egész drafton nem volt jobb, a Brooks(Lynch)-Bowman-Wilhoite-A.Smith négyesbe sem egyszerő bekerülni. Viszont jövőre kell DE , de nagyon. Idén rotációban Carradine-el együtt szerezhetnek kellő rutint.Alabama Niners
több mint 9 éve
Montana
635
Üdv srácok,újra itt😊!Első választásunk letréddel jónak mondható,szinte az egész nfl.com os mock draft őt írta hozzánk.
Ami izgalmasabb lesz az a második kör.
WR vagy CB?Szerintem inkább az utóbbi.
Kicsit elfogultan,nagyon örülnék ha a Nolesből jönne P.J.Williams vagy Darby.
WR-nél Strongot szerintem a Titans egyből visszi és DGB-re se marad esélyünk.Greene(már megint FSU😊)szerintem megy Benjamin mellé a párducokhoz,így a maradék talán Devin Smith,Coates vagy esetleg Montgomery...
Maradjunk a CB-nél!
több mint 9 éve
Sztem a trade megérte, nagyon is, és tuti őt szemelték ki maguknak a fejesek. Lehet kritizálni a front officet, de drafton üzletet kötni tudnak azért 😀Papírforma húzás, megfelelő helyre a megfelelő ember. Nem kellenek a meglepetések a szenzációk, csak szépen csendesen dolgozni és hozni a meccseket.
több mint 9 éve
Jó karakter, hatalmas méretű srác. De inkább jövőre lehet kezdő.SFGabenA közvélekedéssel ellentétben én nem vártam olyan játékost akit azonnal kezdőbe kellene rakni a védelemben. Nehezen is tudnám elképzelni. A DL esetén a Dockett-Dorsey-Smith trióba az egész drafton nem volt jobb, a Brooks(Lynch)-Bowman-Wilhoite-A.Smith négyesbe sem egyszerő bekerülni. Viszont jövőre kell DE , de nagyon. Idén rotációban Carradine-el együtt szerezhetnek kellő rutint.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Jó karakter, hatalmas méretű srác. De inkább jövőre lehet kezdő.
több mint 9 éve
...hát ez nem jött be nekem. Legalább jó posztra jött. Meglátjuk, az biztos, hogy lesz kiktől tanulnia.Cowboy és Dockettől lesz mit tanulnia.