San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Papírforma: Armstead
több mint 9 éve
Hát, mégse😀😀😀
több mint 9 éve
és akkor újra mondom kiket szeretnék!Bud Dupree! megérzés
Ray, Dupree, Gregory!Alabama Niners
több mint 9 éve
és akkor újra mondom kiket szeretnék!Ray, Dupree, Gregory!
több mint 9 éve
Kaptunk egy 4. kört és egy jövő évi 5. körtSFGabenSzerintem megérte.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Kaptunk egy 4. kört és egy jövő évi 5. kört
több mint 9 éve
attól nem lennék annyira boldogRay, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama NinersArmstead lesz, figyu.😀Coolearie
több mint 9 éve
Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama NinersArmstead lesz, figyu.😀
több mint 9 éve
Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama Niners...ez érdekes
több mint 9 éve
Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Letrade a SD helyére
több mint 9 éve
én is próbálom figyelniÉn😛CoolearieKi lesz éjjel draftot nézni?he7edikénAlabama Niners
több mint 9 éve
Ki lesz éjjel draftot nézni?he7edikén
több mint 9 éve
Azért messze nem annyira mint a GB kék-sárgája vagy a Steelers darázsmeze.Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)Szörnyűhe7edik
Coolearie
Pécs és Honvéd szurkolóknak biztosan tetszik. Nekem bejön! Ha lehet be is szerzek egyet!
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)Szörnyű
Coolearie
több mint 9 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)piros-fekete a legjobb szinkombináció! (szerintem 😊 )
Coolearie
több mint 9 éve
Philip Wheeler ex-Dolphins érkezett 1 évre
több mint 9 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)több mint 9 éve
Boone megint full kretént nyommenjen, aztán majd úgy jár mint Goldson meg a többiek...
nincs edzésen és trédet is akarna
www.csnbayarea.com/49ers/source-boone-skip-49ers-voluntary-activities
hadd menjenpetey
több mint 9 éve
www.49ers.com/video/videos/The-Remix-2015-Minicamp-Practices/961605f5-b2f3-462f-801a-53d08facc624FOCI! VD! BOWMAN! ááá de hiányzott! 😀
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Kicsit unalmas már, tényleg eltrédelhetnénk. Mit kaphatunk érte, egy 5., vagy 6. kört?
több mint 9 éve
Boone megint full kretént nyomnincs edzésen és trédet is akarna
www.csnbayarea.com/49ers/source-boone-skip-49ers-voluntary-activities
hadd menjen
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ha olyan játékok lesznek az új OC alatt, amiben otthonosan tud mozogni, akkor nem lesz gond.