San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
red6t6
988
Lehet, hogy a dobó mozdulata szebb lett, de engem inkább az érdekel, hogy fejben mennyit fejlődött. 😊
több mint 9 éve
Cubehead
2 541
Nálam hozzáértőbbek, tényleg szignifikáns a különbség tavalyhoz képest Kaep mozgásában?A lábmunkája még mindig érdekes de a dobó mozdulata tényleg kiforrottabb, egyenletesebb.
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-kaepernick-flashes-new-re-tooled-throwing-motiondankodavid
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Nálam hozzáértőbbek, tényleg szignifikáns a különbség tavalyhoz képest Kaep mozgásában?www.csnbayarea.com/49ers/49ers-kaepernick-flashes-new-re-tooled-throwing-motion
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
gaborik
514
1/15-öt ebből a CB felhozatalból senki sem ér, bár ettől függetlenül lehet waynes-t hamarabb is elviszik...nálam az első kör lehetőség szerint valahogy így nézne ki, kicsit elrugaszkodva a talajtól de azért reális kereteken belül::
1. scherff
2. devante parker
3. DGB
4. shelton
ha ők kimennek és náluk jobb opció nincs(leginkább WR poszton) akkor viszont lefelé cserélnék, és inkább a keret mélységét bővíteném
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Ha bent lesz Waynes, remélem, hogy rámegyünk, az első 3 körben minimum az egyikben muszáj hozni valakit oda, aki azonnal játszhat, jelenleg nálam egyértelműen a legnagyobb need. Igazából egy CB-WR-ILB első 3 körrel ki is lennék békülve, de ha a másodikban jönne corner DGB miatt, azzal is elvagyok, de könyörgöm, idén valahol elöl húzzunk CB-t.revalidálom az álláspontom, nem vinném Armsteadet első körben 😊 inkább projekt playa ő. nekünk most azonnali impact ember kell. ha visszatrédelünk 30-31re és ot lesz akkor ok addig reach.Szerintem Sheltonnal vagy Malcom Brownnal nem járnánk rosszul, más kérdés, hogy 1/15-re megéri-e őket választani. Sheltont igen, de WR kellene az első körben. Bízom benne, hogy esetleg Parker még elérhető lesz, ha nem, jöjjön DGB.SFGaben
Coates rendben is van a 2. körre de csak ha Ty Montgomery nincs ott.
amúgy felpattantam a DGB bandwagonra 😀petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Szerintem Sheltonnal vagy Malcom Brownnal nem járnánk rosszul, más kérdés, hogy 1/15-re megéri-e őket választani. Sheltont igen, de WR kellene az első körben. Bízom benne, hogy esetleg Parker még elérhető lesz, ha nem, jöjjön DGB.Zierlein 7 körös mock draftja:revalidálom az álláspontom, nem vinném Armsteadet első körben 😊 inkább projekt playa ő. nekünk most azonnali impact ember kell. ha visszatrédelünk 30-31re és ot lesz akkor ok addig reach.
San Francisco 49ers
Round 1 (15): Arik Armstead, DE, Oregon
Round 2 (46): Sammie Coates, WR, Auburn
Round 3 (79): Jamil Douglas, G, Arizona State
Round 4 (126): Craig Mager, CB, Texas State
Round 4 (132): Taiwan Jones, ILB, Michigan State
Round 5 (151): Tyler Kroft, TE, Rutgers
Round 6 (190): Matt Jones, RB, Florida
Round 7 (246): Ben Beckwith, G, Mississippi State
Round 7 (254): Taylor Heinicke, QB, Old DominionSFGaben
amúgy felpattantam a DGB bandwagonra 😀petey
több mint 9 éve
Zierlein 7 körös mock draftja:revalidálom az álláspontom, nem vinném Armsteadet első körben 😊 inkább projekt playa ő. nekünk most azonnali impact ember kell. ha visszatrédelünk 30-31re és ot lesz akkor ok addig reach.
San Francisco 49ers
Round 7 (254): Taylor Heinicke, QB, Old DominionSFGaben
amúgy felpattantam a DGB bandwagonra 😀
több mint 9 éve
szerintetek Brandon Thomas mit fog nyújtani ha kezdő lesz?JossziHosszabb távon megoldás lesz. Jövőre 95%, hogy Boone is elmegy, így kelleni fog egy G draftolása is akár már idén. AJ Cann vagy Tomlinson 2. körben hozható. Nálunk kiemelten fontos a támadó fal minősége.
EL drafton 2/19-re AJ Cann-t draftoltam, pedig nálam még Iupati SF játékos és Boone is megvan., de BrandonThomas nem nálam van.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Zierlein 7 körös mock draftja:San Francisco 49ers
Round 7 (254): Taylor Heinicke, QB, Old Dominion
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
szerintetek Brandon Thomas mit fog nyújtani ha kezdő lesz?JossziSzerintem nem lesz rossz, ő egyébként OT-t is tud játszani. Pears lesz az ellenfele a posztért vívott harcban.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
szerintetek Brandon Thomas mit fog nyújtani ha kezdő lesz?
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
hát többen is Armsteadet mockolják nekünk. hát most már nem örülnék ha őt húznánk, bár nem hiszem bent lesz 15-re már..Én sem örülnék, szerintem ő nem az a játékos, akit azonnal be tudsz állítani a kezdőcsapatba.
inkább menjünk WR/DB iránybapetey
több mint 9 éve
hát többen is Armsteadet mockolják nekünk. hát most már nem örülnék ha őt húznánk, bár nem hiszem bent lesz 15-re már..inkább menjünk WR/DB irányba
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Azert a 12-4 sem fogjuk banni. 😀 na uj csapat, no eselyesseg terhe, majd meglatjuk! 49ers! Fel egy erdekes szezonra! Yiippiiiez a 4-12 boldogság 😀😀Alabama Niners3-6 al megyünk bájra, és 6-10 a vége. A 2. meccstől lesz brutál az az 5-6 hét, zokogni fogunk.diverdocnem érdekel csak a hawks/cards-t oda-vissza xDpetey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ez a 4-12 boldogság 😀😀3-6 al megyünk bájra, és 6-10 a vége. A 2. meccstől lesz brutál az az 5-6 hét, zokogni fogunk.diverdocnem érdekel csak a hawks/cards-t oda-vissza xDpetey
több mint 9 éve
3-6 al megyünk bájra, és 6-10 a vége. A 2. meccstől lesz brutál az az 5-6 hét, zokogni fogunk.diverdocnem érdekel csak a hawks/cards-t oda-vissza xD
több mint 9 éve
Harlequin
332
Én nem tudom ti mit számolgattok!!!16-0 és mindenki megy a ..csába!!!😊
GO NINERS!!!!
több mint 9 éve
8-8
több mint 9 éve
Kemény, hogy ellenünk mindenki W-re tippel 😀tenorxellenünk nem? 😀
több mint 9 éve
ti mit szívtok Josszival hogy a Browns L? :cool: ami nem lehetetlen, csak fura 😛peteyKi tudja, kijózanodott Focijani és lealáznak mindenkit a Barnák 😀
több mint 9 éve
Josszi
3 367
ti mit szívtok Josszival hogy a Browns L? :cool: ami nem lehetetlen, csak fura 😛peteyA meccs elott Kaepet cigizesen kapja YesMan es helyette xxxxxx lesz a qb 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
3-6 al megyünk bájra, és 6-10 a vége. A 2. meccstől lesz brutál az az 5-6 hét, zokogni fogunk.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P