San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyilván, az öreg Bill sem könnyű ember, de Kraft valahogy elviseli a négy gyűrű társaságában. A játékosok is hőzönghetnek, de valahogy csak jobb győztes csapatban lenni, mint az 1/1 elkerüléséért harcolni. Persze, nem sziporkázott az offense, mert mondjuk nem egy Packers kaliberű támadósor van Rodgers társaságában, hanem egy D orientált keret. Itt jön a képbe, hogy a vezetők azt hiszik ők a qrvajók nem a HC, túlbecsülik a keret erejét, mondván szürke az offense, ennél sokkal jobb is lehetne. Ja, látjuk.Kívülről belepofázva, és a színfalak mögé nem teljesen belátva sztem a gond Harbaugh elengedése/kirúgása volt. Amikor egy csapatnál van egy olyan HC, aki képes volt felépíteni egy addig igencsak döglődő franchise-t, majd éveken keresztül kontenderként működtetni, ahhoz addig ragaszkodni kell, ameddig lehet. Itt pedig egy rossz év után meg lett köszönve a munka. Arról nyilván nincs infóm, hogy Harbaugh ténylegesen mennyire akart maradni, milyen volt a viszonya a vezetőkkel, hogy nézett ki ez a történet, de nekem nagyon furcsa volt, hogy neki ilyen vége lett ennél a csapatnál. Sztem a visszavonulások sem véletlenek, lehet, hogy azok közül, akik szögre akasztották a cipőt, páran folytatták volna, ha marad a korábbi HC. Meg lehet nézni, mire mennek azok a csapatok, ahol két-három évenként új HC van, és mire, akik komolyabb bizalmat kapnak. Itt most lehet imádkozni, hogy Tomsula után (meglepne, ha ő nem csak egy éves átmeneti megoldás lenne) jó ember jöjjön, mert garancia nincs a sikerre, bele lehet bukni korábbi, máshol viszonylag sikeres HC-be, egy újonnan kinevezett korábbi koordinátorba, vagy az egyetemről érkező paliba is.ez már milliószor meg lett vitatva itt. de csak röviden 😊
De még egyszer hangsúlyozom, nem tudom, mi állt Harbaugh távozása mögött, ő akart-e mindenképp menni, vagy a vezetők gondoltak magukról, a keretről többet, mint ami benne van. Ilyenkor jut eszembe, hogy hány szurkoló kívánja a halálba az edzőt egy-egy szarabb meccs után, miközben abba nem gondol bele, hogy egy HC váltás következtében nem feltétlenül jobb edző jön, hanem lehet, hogy sokkal szarabb. Jó példa erre a Bengals, ahol Lewis építkezik a maga hibáival, fele akkora sikereket sem ér el, mint amiket itt Harbaught elért jóval rövidebb idő alatt, de most úgy néz ki végre összeálltak. Persze lehet, hogy idén megint kizúgnak a PO első körében, de 20 csapat már oda sem jut el…
gabokocka
- Harbs történelme. sehol nem volt hosszabb ideig, kb. összeférhetetlen az ürge
- itt is összezördült a vezetőséggel, így elkezdték szép lassan erodálni
- a játékosok is mondták hogy már sok nekik ez a college szerű légkör, itt felnőtt emberek vannak
- állítólag tavaly már november környékén már elkezdett tárgyalni a Michigennel
- nem feltétlenül akarták kirakni, de tett érte hogy ez legyen
- fafejűség, lásd az offense beragadását. nem volt kreativitás már, szürke, unalmas kiismerhető lett a játék
- GM/Tulaj inkompetenciája bizonyos dolgokban, berágtak Harbóra de ugye ő sem szent, kettőn állt a vásár. legalábbisa amit mi láttunk.
szóval ennyi, én most hajlok arra hogy ezt az idényt tankoljuk, egy fiatal kerettel, visszavonult ILB, RT, DE-vel, ezeket kéne pótolni és egy új edzői stáb akik letettek már valamit, és akkor talán elindulunk vissza.
a visszavonulásokba nem látok annyit bele. PWill küszködött a lábával, Justin Smith korban odaért, Borland féltette a fejét, Anthony Davis meg jövőre visszatér. Aldumb meg egy hülye volt azért vágtuk ki.
petey
Lehet tankolni, csak könnyen bele lehet ragadni a szarba a liga alján, nem egy példát lehetne erre hozni. Szóval sztem itt minden győzelemért meg kell dögleni, aztán jó döntéseket hozni az offseasonban, kezdve a HC/GM kérdéssel. Aztán ha meglesz a megoldás el kell dönteni, kell-e nekik CK, vagy teljes rebuildben látják a megoldást. Nagyon bele lehet szaladni a késbe, szóval én sztem jobban meg kell becsülni a jó edzőket, még akkor is ha nehéz emberek. Persze Kelly jelenlegi mélyrepülése a Phillynél meg arra remek példa, hogy az se biztos, hogy jó, ha egy öntörvényű HC megkap minden hatalmat. Mondjuk ott is mehet még bármerre a franchise sorsa, csak jelenleg inkább a sikertelenség néz ki, mint a diadalmenet.
Szóval nem egyszerű helyzet, amikor ilyen dolgokban kell dönteni, de én úgy érzem, hogy itt rossz irányba indultak el a dolgok, aztán majd tavasszal lehet javítani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A ninersnél már csak a topic lakói a rosszabbak, akik szezon előtt elhitték, hogy annyira mély volt a depth h simán átvészelik ennyi sztárjátékos elvesztését és jók lesznek. Bezzeg mennyien, de mennyien megmondták előre, hogy nem így lesz. És igazuk is volt!En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Josszi
peach
uhh, látom nem jött át az irónia senkinél. mea culpa, absz. nem akartam köcsögösködni, nem gondoltam, hogy félre érthető lesz 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kívülről belepofázva, és a színfalak mögé nem teljesen belátva sztem a gond Harbaugh elengedése/kirúgása volt. Amikor egy csapatnál van egy olyan HC, aki képes volt felépíteni egy addig igencsak döglődő franchise-t, majd éveken keresztül kontenderként működtetni, ahhoz addig ragaszkodni kell, ameddig lehet. Itt pedig egy rossz év után meg lett köszönve a munka. Arról nyilván nincs infóm, hogy Harbaugh ténylegesen mennyire akart maradni, milyen volt a viszonya a vezetőkkel, hogy nézett ki ez a történet, de nekem nagyon furcsa volt, hogy neki ilyen vége lett ennél a csapatnál. Sztem a visszavonulások sem véletlenek, lehet, hogy azok közül, akik szögre akasztották a cipőt, páran folytatták volna, ha marad a korábbi HC. Meg lehet nézni, mire mennek azok a csapatok, ahol két-három évenként új HC van, és mire, akik komolyabb bizalmat kapnak. Itt most lehet imádkozni, hogy Tomsula után (meglepne, ha ő nem csak egy éves átmeneti megoldás lenne) jó ember jöjjön, mert garancia nincs a sikerre, bele lehet bukni korábbi, máshol viszonylag sikeres HC-be, egy újonnan kinevezett korábbi koordinátorba, vagy az egyetemről érkező paliba is.ez már milliószor meg lett vitatva itt. de csak röviden 😊
De még egyszer hangsúlyozom, nem tudom, mi állt Harbaugh távozása mögött, ő akart-e mindenképp menni, vagy a vezetők gondoltak magukról, a keretről többet, mint ami benne van. Ilyenkor jut eszembe, hogy hány szurkoló kívánja a halálba az edzőt egy-egy szarabb meccs után, miközben abba nem gondol bele, hogy egy HC váltás következtében nem feltétlenül jobb edző jön, hanem lehet, hogy sokkal szarabb. Jó példa erre a Bengals, ahol Lewis építkezik a maga hibáival, fele akkora sikereket sem ér el, mint amiket itt Harbaught elért jóval rövidebb idő alatt, de most úgy néz ki végre összeálltak. Persze lehet, hogy idén megint kizúgnak a PO első körében, de 20 csapat már oda sem jut el…
gabokocka
- Harbs történelme. sehol nem volt hosszabb ideig, kb. összeférhetetlen az ürge
- itt is összezördült a vezetőséggel, így elkezdték szép lassan erodálni
- a játékosok is mondták hogy már sok nekik ez a college szerű légkör, itt felnőtt emberek vannak
- állítólag tavaly már november környékén már elkezdett tárgyalni a Michigennel
- nem feltétlenül akarták kirakni, de tett érte hogy ez legyen
- fafejűség, lásd az offense beragadását. nem volt kreativitás már, szürke, unalmas kiismerhető lett a játék
- GM/Tulaj inkompetenciája bizonyos dolgokban, berágtak Harbóra de ugye ő sem szent, kettőn állt a vásár. legalábbisa amit mi láttunk.
szóval ennyi, én most hajlok arra hogy ezt az idényt tankoljuk, egy fiatal kerettel, visszavonult ILB, RT, DE-vel, ezeket kéne pótolni és egy új edzői stáb akik letettek már valamit, és akkor talán elindulunk vissza.
a visszavonulásokba nem látok annyit bele. PWill küszködött a lábával, Justin Smith korban odaért, Borland féltette a fejét, Anthony Davis meg jövőre visszatér. Aldumb meg egy hülye volt azért vágtuk ki.
Szerkesztette: petey
több mint 10 éve
Az utolsó félmondat biztos nem igaz 😁Tekerj vissza es nezd meg a hozzaszolasaimat az ofszezonban!A ninersnél már csak a topic lakói a rosszabbak, akik szezon előtt elhitték, hogy annyira mély volt a depth h simán átvészelik ennyi sztárjátékos elvesztését és jók lesznek.Bezzeg mennyien, de mennyien megmondták előre, hogy nem így lesz. És igazuk is volt!En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz,folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz"
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Josszi
peach
De igazad van zsak a foltjat, legrosszabb csapat a legrosszabb szurkerekkel.
Adj halat a joistennek, hogy jo csapatnak szurkolsz a csapatnal is jobb topiclakokkal.!
diverdoc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez tényleg nem korrekt így, a szurkolók attól szurkolók, mert sokszor irracionálisan, erősen kedvenceik felé húzva szubjektíven látják és láttatják a dolgokat (kivéve a Lions fanokat, akikben már rég eltört valami). Kívülállóként nyilvánvalóan ez esetben is inkább viccesnek tűnt a rengeteg rossz előjel után a kincstári optimizmus, de a reménynek kell meghalnia utoljára, az nem igazi drukker, aki előre temeti csapatát.A ninersnél már csak a topic lakói a rosszabbak, akik szezon előtt elhitték, hogy annyira mély volt a depth h simán átvészelik ennyi sztárjátékos elvesztését és jók lesznek. Bezzeg mennyien, de mennyien megmondták előre, hogy nem így lesz. És igazuk is volt!En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Josszi
peach
Egyedül azt nem szeretem, amikor a hőbörgés megy, hogy "fú de alulértékelnek minket, jajj de fos ez meg az a cikk" (mert fordítva is meg lehetne érteni az ilyet), amire mondjuk itt is volt példa.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kívülről belepofázva, és a színfalak mögé nem teljesen belátva sztem a gond Harbaugh elengedése/kirúgása volt. Amikor egy csapatnál van egy olyan HC, aki képes volt felépíteni egy addig igencsak döglődő franchise-t, majd éveken keresztül kontenderként működtetni, ahhoz addig ragaszkodni kell, ameddig lehet. Itt pedig egy rossz év után meg lett köszönve a munka. Arról nyilván nincs infóm, hogy Harbaugh ténylegesen mennyire akart maradni, milyen volt a viszonya a vezetőkkel, hogy nézett ki ez a történet, de nekem nagyon furcsa volt, hogy neki ilyen vége lett ennél a csapatnál. Sztem a visszavonulások sem véletlenek, lehet, hogy azok közül, akik szögre akasztották a cipőt, páran folytatták volna, ha marad a korábbi HC. Meg lehet nézni, mire mennek azok a csapatok, ahol két-három évenként új HC van, és mire, akik komolyabb bizalmat kapnak. Itt most lehet imádkozni, hogy Tomsula után (meglepne, ha ő nem csak egy éves átmeneti megoldás lenne) jó ember jöjjön, mert garancia nincs a sikerre, bele lehet bukni korábbi, máshol viszonylag sikeres HC-be, egy újonnan kinevezett korábbi koordinátorba, vagy az egyetemről érkező paliba is. De még egyszer hangsúlyozom, nem tudom, mi állt Harbaugh távozása mögött, ő akart-e mindenképp menni, vagy a vezetők gondoltak magukról, a keretről többet, mint ami benne van. Ilyenkor jut eszembe, hogy hány szurkoló kívánja a halálba az edzőt egy-egy szarabb meccs után, miközben abba nem gondol bele, hogy egy HC váltás következtében nem feltétlenül jobb edző jön, hanem lehet, hogy sokkal szarabb. Jó példa erre a Bengals, ahol Lewis építkezik a maga hibáival, fele akkora sikereket sem ér el, mint amiket itt Harbaught elért jóval rövidebb idő alatt, de most úgy néz ki végre összeálltak. Persze lehet, hogy idén megint kizúgnak a PO első körében, de 20 csapat már oda sem jut el…
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Óóóóó...... sírva fakadtam 😀 , köszönöm az "értékes" véleménytA ninersnél már csak a topic lakói a rosszabbak, akik szezon előtt elhitték, hogy annyira mély volt a depth h simán átvészelik ennyi sztárjátékos elvesztését és jók lesznek. Bezzeg mennyien, de mennyien megmondták előre, hogy nem így lesz. És igazuk is volt!En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Josszi
peach
ajánlom figyelmedbe: www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Istenem ezek a postok...most akkor szar szemét szar alakok vagyunk mert mertünk reménykedni hogy esetleg kifuthat egy jobb szezon. Debezzeg mennyi okos ember van itt és mi nem hittünk a prófétáknak. le vagyok törve
több mint 10 éve
Tekerj vissza es nezd meg a hozzaszolasaimat az ofszezonban!A ninersnél már csak a topic lakói a rosszabbak, akik szezon előtt elhitték, hogy annyira mély volt a depth h simán átvészelik ennyi sztárjátékos elvesztését és jók lesznek.Bezzeg mennyien, de mennyien megmondták előre, hogy nem így lesz. És igazuk is volt!En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz,folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz"
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Josszi
peach
De igazad van zsak a foltjat, legrosszabb csapat a legrosszabb szurkerekkel.
Adj halat a joistennek, hogy jo csapatnak szurkolsz a csapatnal is jobb topiclakokkal.!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
A ninersnél már csak a topic lakói a rosszabbak, akik szezon előtt elhitték, hogy annyira mély volt a depth h simán átvészelik ennyi sztárjátékos elvesztését és jók lesznek. Bezzeg mennyien, de mennyien megmondták előre, hogy nem így lesz. És igazuk is volt!En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Josszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
En csak orultem egy masik ember lenyegretoro kendozetlen velemenyenek 😉) jojjenek oszt mongyak 😉köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
az hát csak rárebbentem mint gyöngytyúk a takonyra.szerintem ez szatíra volt Helmut részéről.Diverdocáltalában egyet szoktam érteni Veled, tisztelem véleményedet. De most nem gondolom hogy így és ebben a formában igazad lenne.
megmondom hogy van ez. szar ez a csapat! de már mikor látható volt, hogy el van ez b@szva. már amikor elment az egyetlen igaz játékosfejjel góndolkodni tudó szakember szamurái mike, már akkor látni lehetett hogy véget ér itt a hardnosed white colour foci. hozták helyette ezt a sok nagyképű kalifornijai ficsúrt az elitista szemléletükkel, meg a staffordi nyakkendőjükkel. nem tudtak ezek semmit sem csak elherdálni mindazt, amit mike singelatieaery felépített. jött itt Harbaugh a nagy összetartásokkal, meg a "Who's Got It Better Than Us? Nobody!" azt széthullott az egész kendácsolás alatta. de azért, mert nem tudta azt, amit samurai mike tudott,...hogy hogyan kell szerelni Baalket, meg Yorkot még a LOS (magyarul edzőlétesítmény ajtaja) előtt...ennyi
Emlékezzünk!
www.youtube.com/watch?v=hfYhYft8dwI
Helmut Zimmer
diverdoc
Alabama Niners

több mint 10 éve
szerintem ez szatíra volt Helmut részéről.Diverdocáltalában egyet szoktam érteni Veled, tisztelem véleményedet. De most nem gondolom hogy így és ebben a formában igazad lenne.
megmondom hogy van ez. szar ez a csapat! de már mikor látható volt, hogy el van ez b@szva. már amikor elment az egyetlen igaz játékosfejjel góndolkodni tudó szakember szamurái mike, már akkor látni lehetett hogy véget ér itt a hardnosed white colour foci. hozták helyette ezt a sok nagyképű kalifornijai ficsúrt az elitista szemléletükkel, meg a staffordi nyakkendőjükkel. nem tudtak ezek semmit sem csak elherdálni mindazt, amit mike singelatieaery felépített. jött itt Harbaugh a nagy összetartásokkal, meg a "Who's Got It Better Than Us? Nobody!" azt széthullott az egész kendácsolás alatta. de azért, mert nem tudta azt, amit samurai mike tudott,...hogy hogyan kell szerelni Baalket, meg Yorkot még a LOS (magyarul edzőlétesítmény ajtaja) előtt...ennyi
Emlékezzünk!
Helmut Zimmer
diverdoc
több mint 10 éve
Diverdocáltalában egyet szoktam érteni Veled, tisztelem véleményedet. De most nem gondolom hogy így és ebben a formában igazad lenne.
Emlékezzünk!
Helmut Zimmer

több mint 10 éve
Diverdocmegmondom hogy van ez. szar ez a csapat! de már mikor látható volt, hogy el van ez b@szva. már amikor elment az egyetlen igaz játékosfejjel góndolkodni tudó szakember szamurái mike, már akkor látni lehetett hogy véget ér itt a hardnosed white colour foci. hozták helyette ezt a sok nagyképű kalifornijai ficsúrt az elitista szemléletükkel, meg a staffordi nyakkendőjükkel. nem tudtak ezek semmit sem csak elherdálni mindazt, amit mike singelatieaery felépített. jött itt Harbaugh a nagy összetartásokkal, meg a "Who's Got It Better Than Us? Nobody!" azt széthullott az egész kendácsolás alatta. de azért, mert nem tudta azt, amit samurai mike tudott,...hogy hogyan kell szerelni Baalket, meg Yorkot még a LOS (magyarul edzőlétesítmény ajtaja) előtt...ennyi
Emlékezzünk!
több mint 10 éve
Remélem ennek a cserének semmi köze nincs Bowman térdének egészségéhez.Eastont végül elcseréltük Hodgesért + egy 6.körös pickértBowman utódja a volt a Penn State-ben, érdekes.
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-acquire-hodges-vikings-easton-sixth-round-pick
SFGaben
Höri
Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
Bazz nem kell a szimpátiás fájás, van 5 Lombardiuk!!!Hozzánk már nem is járnak megmondani, mert annyira nyilvánvaló. Kell hozzá pár év de majd lecsendesednek a hangok.köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Aztán jönnek a "megérdemeltétek volna a győzelmet nem voltatok rosszak" meg az "együtt érzek veletek" dolgok. (:
Bazzani
több mint 10 éve
Hozzánk már nem is járnak megmondani, mert annyira nyilvánvaló. Kell hozzá pár év de majd lecsendesednek a hangok.köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van
diverdoc
Aztán jönnek a "megérdemeltétek volna a győzelmet nem voltatok rosszak" meg az "együtt érzek veletek" dolgok. (:
több mint 10 éve
köszönjük az elemzést 😀tékitizi! Ez egy ilyen év lesz, folyamatosan jönnek majd az "énmegmondtamhogyszaranájnersz".
Josszi
Szopoálarc on. Ez van

több mint 10 éve
szerintem csak annyi történt, hogy 1,5 év alatt ismerték ki ezt a rendkívül limitált játékost. haribó meg óriásit tévedett, amikor letette mellette a voksát smith-szel szemben (én már akkor sem értettem) és tavaly nem túl elegánsan schettinozott is a frencsi fedélzetéről. szegény tomsulát sajnálom, mert megörökölt egy széthullott csapatot és ő lesz a pancser, aki elviszi a balhét.köszönjük az elemzést 😀
gedam
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
gedam
6 459
szerintem csak annyi történt, hogy 1,5 év alatt ismerték ki ezt a rendkívül limitált játékost. haribó meg óriásit tévedett, amikor letette mellette a voksát smith-szel szemben (én már akkor sem értettem) és tavaly nem túl elegánsan schettinozott is a frencsi fedélzetéről. szegény tomsulát sajnálom, mert megörökölt egy széthullott csapatot és ő lesz a pancser, aki elviszi a balhét.Hogy jo qb azt bizonyitotta ket szezonon keresztul.. amig volt mellette tamogatas. Mentalis support Harbotol es Romantol. Ez megvan Wilsonnak es megvan volt Bradynak is. Raadasul Kaep talan labilisebb idegileg.. ezert vannak a dadogo passzok, olyan szitukban amiket maskor siman megoldott..Minden hibája ellenére nem varrnám Kaep nyakába a helyzetet. Fal nélkül nincs semmi! Se futás, se passz!!!Nem értek egyet Veled. Egy jó QB egy ilyen fal mögül is tudna teljesíteni. Láthattuk már Bradyt kurva szar fal mögött nagyot játszani és vinni előre a Patst. De csak egy friss példát mondjak (bár rohadtul nem esik jól, hogy pont a hókszot kell): Willson az életéért fut minden meccsén. Az OL ami mögött van az valami tragédia. nem tudom a pontos statisztikát, de 5-6 zsákot kap meccsenként. Javaslom, hogy csak a TD előtti két playt nézzétek meg mit csinált, mit hozott ki azokból a helyzetekből, milyen döntéseket hozott és miket dobott, miután a félmaratont le kellett futnia. Egy közepes, vagy közepesnél kicsit jobb irányítóval ez a hóksz sehol nem lenne, meccselhetnénk velük az 1/1ért. De mivel van egy jó kubijuk hozzák a meccseket (nem kell elmondani láttam, kurva mázli, fantasztikus védelem tudom). De mégis. Ennyit jelent egy jó kubi.
Kaep limitált ezt nem vitatom, hosszú passzokra nem alkalmas hiába van meg a kar ereje, a pontossága gyatra. Egy normális fal mögött maximum középhosszú passzokkal már hatékonyan alkalmazható, és a kiszámíthatatlansága futásokra aranyat ér. Fal nélkül viszont használhatatlan!
A fő probléma, hogy nincs normális falunk, Egy ilyen helyzet még Brady-Manning-Rodgers teljesítményét is nagymértékben csökkentené.
Alabama Niners
Gabbertet meg akarja a halál, ezt itt sztem senki sem mondta (talán Iki, de ő nem releváns). Gabbertel sem lenne jobb, de sokkal rosszabb sem.
diverdoc
Josszi
több mint 10 éve
Eastont végül elcseréltük Hodgesért + egy 6.körös pickértBowman utódja a volt a Penn State-ben, érdekes.
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-acquire-hodges-vikings-easton-sixth-round-pick
SFGaben