San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
DaddyBear
888
Briggs és Desmond Bishop jön vizitálni Hétfőn- Veterán power😀SFGabenA power az még csak oké,de hogy sebesség már sehol nincs azt se feledd. Briggs-szel nem sok csapat lenne előrébb! 😊
több mint 9 éve
"1,100+ career tackles. 7 pro bowls. Lance Briggs visiting to the 49ers facility"
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Briggs és Desmond Bishop jön vizitálni Hétfőn- Veterán power😀
több mint 9 éve
Cameron Fuller (CB) is kivágva. Emlékét megőrizzük. Ki is volt ő? Nem lényeges. Már.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
akkor bye bye Jonathan MartinpeteyNem hullatunk érte könnyeket, a teljesítménye alapján rászolgált erre a sziára.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Tomsula szerint maradunk a 3-4es felállásnál, megfelelően mélynek találja a védőfalat. Ian Williams és Dorsey játszhat NT, vagy akár DE pozícióban is. Ez szintén igaz Dialra is, ő hat mérkőzésen kezdett, mint NT. Dockett és J.Smith (persze, ha marad) mellett egyre nagyobb szerep hárulhat Tankra, Jimmy T. nagyon elégedett az ő fejlődésével. További jó hír, hogy N.Bowman rehabjáról pozitív hírek vannak, a doktorok és Bow szerint is jól haladnak a dolgok. (Y)
több mint 9 éve
Ray Mcdonaldról érdeklődnék, tudnátok mondani róla pár dolgot?hpeter93hogy jó 😊 stabil pont a DL-ben, futás és passz ellen is kiváló. én sajnáltam hogy ezek történtek vele, mert tényleg egy all down DE a srác
több mint 9 éve
akkor erről lemaradtam :-/jelenleg nincs csapata, és pereli azt a nőt aki megvádolta a szexuális zaklatással.Alabama NinersAláírt a Bearshezempty taxi
több mint 9 éve
jelenleg nincs csapata, és pereli azt a nőt aki megvádolta a szexuális zaklatással.Alabama NinersAláírt a Bearshez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ray Mcdonaldról érdeklődnék, tudnátok mondani róla pár dolgot?hpeter93jelenleg nincs csapata, és pereli azt a nőt aki megvádolta a szexuális zaklatással.
több mint 9 éve
Ray Mcdonaldról érdeklődnék, tudnátok mondani róla pár dolgot?
több mint 9 éve
A jégkorongról nem is beszélve, a maga intézményesített bunyójával... Persze nem szabad elmismásolni ezen sport káros hatásait sem, csak nem értem, hogy ezek miért nem merülnek fel soha sehol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Csak azt vedd alapul, hogy mennyi orrtörés van mostanában a profi fociban, "amióta rájöttek", hogy úgy kell felugrani fejelni, hogy a könyököd is megy vele, és azzal csinálsz helyet magadnak. Egy "jófajta" könyökös nem merül ki csak vérző orrban, fogkiverésben, hanem párosul agyrázkódással is.Egy egész korrekt cikk a visszavonulásokról:Középiskoláig nem játszik tackle focit Borland, erre "beszed" egy agyrázkódást soccer közben, ironikus. De elég csak a vb döntős esetre gondolni, majd 10-15 év múlva ott is elérnek arra a szintre, ahol most az amfocival kapcsolatos pánik tart.baggio
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/03/23/nfl_korai_visszavonulas_fejserules_cte_willis_locker_worilds_borland/Alabama Niners
Arra kíváncsi lennék, hogy rögbiben mi a helyzet, azt személy szerint durvább és veszélyesebb sportnak tartom az amerikai focinál. Védőfelszerelés nélkül gyepálják egymást a csávók.
több mint 9 éve
Egy egész korrekt cikk a visszavonulásokról:Középiskoláig nem játszik tackle focit Borland, erre "beszed" egy agyrázkódást soccer közben, ironikus. De elég csak a vb döntős esetre gondolni, majd 10-15 év múlva ott is elérnek arra a szintre, ahol most az amfocival kapcsolatos pánik tart.
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/03/23/nfl_korai_visszavonulas_fejserules_cte_willis_locker_worilds_borland/Alabama Niners
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Briggs még csak-csak elkaristolna 3-4-ben ha elfogadná, hogy már nem all-down játékos. Sokat lassult, futás ellen még bőven átlag feletti, de passz védekezésben vége van. Pedig az egyik legjobb cover LB volt fénykorában.
több mint 9 éve
Dorsey játszhat DE poziban is. Fangio alatt nem sok 34-et játszottunk, mivel sok nickel package volt fent.Dorsey középen szokott játszani nálunk. Szerintem így néz ki a F7 cserékkel kb:Hogy nez ki most a front 7 d oldalon?JanekSzeintem így:
Dockett - Ian Williams - J.Smith(Dorsey)
A.Lynch(Brooks) - N. Bowman - Wilhoite - A. SmithSFGaben
Dockett (Jerrod-Eddie) - Dorsey (Williams/Dial) - J.Smith (Carradine)
Brooks(Lynch) - Bowman, Wilhoite (Mooney) - A. Smith(Lemonier, Skov)
Azért ez a F7 annyira nem rossz, több mint a fél liga elfogadná simán.Alabama Niners
a legutóbbi hírek szerint Briggst szemeltük ki,és Mason Fostert. hát jobban örülnék neki mint Hendersonnak.Briggs 34 könyörgöm 😀 Skov amúgy ILB - Mike pontosabban.
több mint 9 éve
Egy egész korrekt cikk a visszavonulásokról:sportgeza.hu/sport/nfl/2015/03/23/nfl_korai_visszavonulas_fejserules_cte_willis_locker_worilds_borland/
több mint 9 éve
Végre hozok nektek jó híreket is - 2 kompenzációs picket kaptatok idén:4/33
7/37
több mint 9 éve
Dorsey középen szokott játszani nálunk. Szerintem így néz ki a F7 cserékkel kb:Hogy nez ki most a front 7 d oldalon?JanekSzeintem így:
A.Lynch(Brooks) - N. Bowman - Wilhoite - A. SmithSFGaben
Dockett (Jerrod-Eddie) - Dorsey (Williams/Dial) - J.Smith (Carradine)
Brooks(Lynch) - Bowman, Wilhoite (Mooney) - A. Smith(Lemonier, Skov)
Azért ez a F7 annyira nem rossz, több mint a fél liga elfogadná simán.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ha ILB-t szeretnénk húzni, akkor szerintem is opció, hogy hátrébb menjünk. Paul Dawson is érdekes lehet. Nagyon kíváncsi leszek, hova draftolunk először.Ha ott lesz 3. körben akkor simán. Perryman, Kendricks, McKinneyt vinni fogják, mint a cukrot. hát meglátjuk.Nézegettem őket, Heeney se rossz, de nálam Stephone Anthony a nyerő 😊SFGabenHeeney pickkel tudok azonosulni 😀peteyDePriest a feladat ellátására tökéletes lenne Alabamából, 5-6. körösnek írják.MI A TÖKÖM?www.ninersnation.com/2015/3/17/8229191/chris-borland-retirement-inside-linebackers-free-agency-nfl-draft-2015
Újabb példa, hogy mennyire nem lehet előre tervezni, tavaly ilyenkor az LB poszt volt a legbiztosabb pont a csapatban most meg eh, de ezzel akkor meg is van a legnagyobb need... Lesz értelmes ILB egyáltalán a drafton?picstii
vannak egész jók Stephone Anthony mondhatni kezdő szint, Ben Heeney egy pitbull mint Borland az ő stílusa hasonlít talán a legjobban rá..gaborik
Tudom mindig az Alabama játékosokat favorizálom, de őket látom sokat játszani. Továbbá azok a játékosok itt könnyebben tudnak beilleszkedni, mert a játékfelfogása a két csapatnak nagyon hasonló.Alabama Niners
az biztos, hogy most Baalke nem húzhatja meg azt a luxust, hogy redshirtet playákat draftoljon. olyanok kellenek akik egyből bevethetőek. így nem tartom kizártnak a trédelgetéseket hogy minnél több pick legyen.
szóval még hátrébb is mehetünk 15-nél ha olyan ajánlat lesz.petey
több mint 9 éve
majdnem, Erin AndrewsErin Henderson (LB) will visit Niners on WednesdaygaborikAz tévés bemondó, nem? 😀😀😀he7edik
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Hogy nez ki most a front 7 d oldalon?JanekSzeintem így:
A.Lynch(Brooks) - N. Bowman - Wilhoite - A. Smith