NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Hogy nez ki most a front 7 d oldalon?JanekAzt mi is szeretnénk tudni 😀😀😀
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Erin Henderson (LB) will visit Niners on WednesdaygaborikAz tévés bemondó, nem? 😀😀😀
több mint 9 éve
gaborik
514
Erin Henderson (LB) will visit Niners on Wednesday
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
Perryman jó lehet ebbe a D#-be, de igen nagy az esélye hogy el viszik.
több mint 9 éve
Ha ott lesz 3. körben akkor simán. Perryman, Kendricks, McKinneyt vinni fogják, mint a cukrot. hát meglátjuk.Nézegettem őket, Heeney se rossz, de nálam Stephone Anthony a nyerő 😊SFGabenHeeney pickkel tudok azonosulni 😀peteyDePriest a feladat ellátására tökéletes lenne Alabamából, 5-6. körösnek írják.MI A TÖKÖM?www.ninersnation.com/2015/3/17/8229191/chris-borland-retirement-inside-linebackers-free-agency-nfl-draft-2015
Újabb példa, hogy mennyire nem lehet előre tervezni, tavaly ilyenkor az LB poszt volt a legbiztosabb pont a csapatban most meg eh, de ezzel akkor meg is van a legnagyobb need... Lesz értelmes ILB egyáltalán a drafton?picstii
vannak egész jók Stephone Anthony mondhatni kezdő szint, Ben Heeney egy pitbull mint Borland az ő stílusa hasonlít talán a legjobban rá..gaborik
Tudom mindig az Alabama játékosokat favorizálom, de őket látom sokat játszani. Továbbá azok a játékosok itt könnyebben tudnak beilleszkedni, mert a játékfelfogása a két csapatnak nagyon hasonló.Alabama Niners
az biztos, hogy most Baalke nem húzhatja meg azt a luxust, hogy redshirtet playákat draftoljon. olyanok kellenek akik egyből bevethetőek. így nem tartom kizártnak a trédelgetéseket hogy minnél több pick legyen.
szóval még hátrébb is mehetünk 15-nél ha olyan ajánlat lesz.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Nézegettem őket, Heeney se rossz, de nálam Stephone Anthony a nyerő 😊Heeney pickkel tudok azonosulni 😀peteyDePriest a feladat ellátására tökéletes lenne Alabamából, 5-6. körösnek írják.MI A TÖKÖM?www.ninersnation.com/2015/3/17/8229191/chris-borland-retirement-inside-linebackers-free-agency-nfl-draft-2015
Újabb példa, hogy mennyire nem lehet előre tervezni, tavaly ilyenkor az LB poszt volt a legbiztosabb pont a csapatban most meg eh, de ezzel akkor meg is van a legnagyobb need... Lesz értelmes ILB egyáltalán a drafton?picstii
vannak egész jók Stephone Anthony mondhatni kezdő szint, Ben Heeney egy pitbull mint Borland az ő stílusa hasonlít talán a legjobban rá..gaborik
Tudom mindig az Alabama játékosokat favorizálom, de őket látom sokat játszani. Továbbá azok a játékosok itt könnyebben tudnak beilleszkedni, mert a játékfelfogása a két csapatnak nagyon hasonló.Alabama Niners
több mint 9 éve
A 49ersből 24 évesen visszavonult Chris Borland visszaadja a csapatnak az aláírási bónuszként kapott 617 436 dollár háromnegyedét. Respect (Y)
több mint 9 éve
Heeney pickkel tudok azonosulni 😀DePriest a feladat ellátására tökéletes lenne Alabamából, 5-6. körösnek írják.MI A TÖKÖM?www.ninersnation.com/2015/3/17/8229191/chris-borland-retirement-inside-linebackers-free-agency-nfl-draft-2015
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Közel a megállapodás Crabtree és a Dolphins között. Mi pedig úgy látszik bízunk az új WR coachban Henry Meltonban, hogy hatékonyan fog dolgozni a két fiatal elkapónkkal Pattonnal és Ellingtonnal.SFGaben3,5-4 misi között kaphat, az lofsz...
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Közel a megállapodás Crabtree és a Dolphins között. Mi pedig úgy látszik bízunk az új WR coachban Henry Meltonban, hogy hatékonyan fog dolgozni a két fiatal elkapónkkal Pattonnal és Ellingtonnal.
több mint 9 éve
gaborik
514
Sterling Moore-ról semmi hír?he7edik1-year deal with a max value of $1.525M RT @AroundTheNFL: Buccaneers add Sterling Moore
SFGaben
1 076
(Y)
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Sterling Moore-ról semmi hír?he7edikEgyelőre semmi, közben Crabtree Miamiban vizitál.
több mint 9 éve
nem azért tettem be, mert azt gondolnám, hogy komoly a lista, csak jó példa arra, hogy mennyire alábecsülnek minket.ennek aztán semmi jelentősége. pláne draft előtt. de értem én hogy kell valami töltelék addig is. Pats 2? Hawks meg 1 Jimmah miatt? 😀peteyNFL Power ranking:Az eddigi történések alapján nagyon vitatkozni nem lehet vele, de szerencsére a fontos dolgok a pályán dőlnek majd el. Egy jó draftra most nagy szűkségünk lenne. Én annak is örülnék, ha látnánk biztató dolgokat a labda mindkét oldalán. Aztán jövőre Baalke a 10+ draftválasztással újra építi a csapatot. 😉SFGaben
www.nfl.com/news/story/0ap3000000479557/article/nfl-power-rankings-seahawks-rise-above-super-bowl-champs?campaign=Facebook_writers_harrison
no. 23 SF
az NFC West leggyengébb csapatának tartanak ebben minket.Alabama Niners
több mint 9 éve
ennek aztán semmi jelentősége. pláne draft előtt. de értem én hogy kell valami töltelék addig is. Pats 2? Hawks meg 1 Jimmah miatt? 😀NFL Power ranking:Az eddigi történések alapján nagyon vitatkozni nem lehet vele, de szerencsére a fontos dolgok a pályán dőlnek majd el. Egy jó draftra most nagy szűkségünk lenne. Én annak is örülnék, ha látnánk biztató dolgokat a labda mindkét oldalán. Aztán jövőre Baalke a 10+ draftválasztással újra építi a csapatot. 😉SFGaben
www.nfl.com/news/story/0ap3000000479557/article/nfl-power-rankings-seahawks-rise-above-super-bowl-champs?campaign=Facebook_writers_harrison
no. 23 SF
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
NFL Power ranking:Az eddigi történések alapján nagyon vitatkozni nem lehet vele, de szerencsére a fontos dolgok a pályán dőlnek majd el. Egy jó draftra most nagy szűkségünk lenne. Én annak is örülnék, ha látnánk biztató dolgokat a labda mindkét oldalán. Aztán jövőre Baalke a 10+ draftválasztással újra építi a csapatot. 😉
no. 23 SF
több mint 9 éve
NFL Power ranking:no. 23 SF
az NFC West leggyengébb csapatának tartanak ebben minket.
több mint 9 éve
DePriest a feladat ellátására tökéletes lenne Alabamából, 5-6. körösnek írják.MI A TÖKÖM?www.ninersnation.com/2015/3/17/8229191/chris-borland-retirement-inside-linebackers-free-agency-nfl-draft-2015
Tudom mindig az Alabama játékosokat favorizálom, de őket látom sokat játszani. Továbbá azok a játékosok itt könnyebben tudnak beilleszkedni, mert a játékfelfogása a két csapatnak nagyon hasonló.
több mint 9 éve
gaborik
514
MI A TÖKÖM?www.ninersnation.com/2015/3/17/8229191/chris-borland-retirement-inside-linebackers-free-agency-nfl-draft-2015
vannak egész jók Stephone Anthony mondhatni kezdő szint, Ben Heeney egy pitbull mint Borland az ő stílusa hasonlít talán a legjobban rá..
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Félreértés ne essék, szerintem sem lesz megélhetési gondja, ha nem csinál hülyeséget. Pusztán azt találgattam/tuk,hogy mennyi pénztől esett így el, és ,hogy vajon mit láthatott/tapasztalhatott az elmúlt egy évben ami ennyire megrémítette. Lehet,hogy a TC-ben beszedett agyrázkódásnak voltak szövődményei.undisputedlyMondjuk sokan nem fogják fel, hogy akár egy agyrázkódás is rendkívül komoly dolog, nem hogy több. Pláne azok, akiknek nem volt még egy sem.
több mint 9 éve
Félreértés ne essék, szerintem sem lesz megélhetési gondja, ha nem csinál hülyeséget. Pusztán azt találgattam/tuk,hogy mennyi pénztől esett így el, és ,hogy vajon mit láthatott/tapasztalhatott az elmúlt egy évben ami ennyire megrémítette. Lehet,hogy a TC-ben beszedett agyrázkódásnak voltak szövődményei.undisputedlyprofootballtalk.nbcsports.com/2015/03/17/borlands-family-knew-all-year-his-first-season-could-be-his-last/
Borland, the Defensive Rookie of the Year candidate who shocked the football world by announcing that his rookie season would be his last, has been telling his loved ones that from Day One. Mike Garafolo of FOX Sports reports that Borland told his family before the season started that his career might only last a year, and as a result his parents and all five of his siblings made a point of getting to the games so they could see his career while it lasted.
hát, jól titkolta :/