NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Félreértés ne essék, szerintem sem lesz megélhetési gondja, ha nem csinál hülyeséget. Pusztán azt találgattam/tuk,hogy mennyi pénztől esett így el, és ,hogy vajon mit láthatott/tapasztalhatott az elmúlt egy évben ami ennyire megrémítette. Lehet,hogy a TC-ben beszedett agyrázkódásnak voltak szövődményei.
több mint 9 éve
Továbbá ismert név, biztosan voltak szponzori szerződései is. Nem lesz túl nehéz elhelyezkednie, megkockáztatom kapkodni fognak érte a cégek. Jó marketing befektetésnek is.Watt csapattársa volt a Wisconsinon, aki maga se tudta, hogy mire költse azt a rengeteg pénzt, amit már eddig megkeresett. Borland kiemelkedő átlaggal diplomázott, azzal elhelyezkedve simán keres annyit, amiből egy átlagember vígan megél.baggio"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?CoolearieIgen, jövőre ezt mégegyszer, majd ha kifutott volna a szerződése, jó pár milliós garantált szerződést.
Nem tudom,hogy pl a családja mivel foglalkozik, de usa-ban is pénznek számít 500 ezer dollár, az 5-6 millióról meg ne is beszéljünk.
Valaki/valami amit látott eléggé megijesztette.undisputedly
Nagy kár érte, mert bőven átlagon felüli játékos volt!
több mint 9 éve
Watt csapattársa volt a Wisconsinon, aki maga se tudta, hogy mire költse azt a rengeteg pénzt, amit már eddig megkeresett. Borland kiemelkedő átlaggal diplomázott, azzal elhelyezkedve simán keres annyit, amiből egy átlagember vígan megél."A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?CoolearieIgen, jövőre ezt mégegyszer, majd ha kifutott volna a szerződése, jó pár milliós garantált szerződést.
Nem tudom,hogy pl a családja mivel foglalkozik, de usa-ban is pénznek számít 500 ezer dollár, az 5-6 millióról meg ne is beszéljünk.
Valaki/valami amit látott eléggé megijesztette.undisputedly
Amúgy a családi életéről annyit illik tudni, hogy az apja egyik fiát sem engedte tackle focizni középiskolás korukig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
MI A TÖKÖM? Újabb példa, hogy mennyire nem lehet előre tervezni, tavaly ilyenkor az LB poszt volt a legbiztosabb pont a csapatban most meg eh, de ezzel akkor meg is van a legnagyobb need... Lesz értelmes ILB egyáltalán a drafton?
több mint 9 éve
"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?CoolearieIgen, jövőre ezt mégegyszer, majd ha kifutott volna a szerződése, jó pár milliós garantált szerződést.
Valaki/valami amit látott eléggé megijesztette.
több mint 9 éve
"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?Coolearieoverthecap.com/position/punter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?
több mint 9 éve
bakker mi folyik a bay tul oldalan?lassan mar konteo-ért kiállt ez a rengeteg visszavonulás...
több mint 9 éve
gaborik
514
mi a fasz?mostmár lassan én is elkezdek aggódni vállvonogatás helyett
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
Egyrészt miért ilyenkor ismerteti a döntését? Feltéve,hogy tényleg csak most szólt a vezetőségnek is. Nem tavaly kezdte a footballt, tudta,hogy milyen hatásokkal jár.Másrészt viszont az offseason legbátrabb döntése. Kiszáll még visszafordíthatatlan károsodást okozó sérülés előtt, ezzel forintban kb 2-4 milliárdot kivesz a saját pénztárcájából. Mindezt úgy, hogy eddig még nem kereste meg azt a vagyont amire alapozhatja az életét. Szóval bátor döntés, mert itt tényleg valószínűsíthető,hogy az egészsége miatt döntött a visszavonulás mellett.
több mint 9 éve
Lassan kezdem érteni Fangio miért jött hozzánk. Halmozódnak a gondok rendesen.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?Alabama NinersVagy Eric Reid :-/
Kemény lesz a felkészülés, engem mint szurkolót sokkolnak a hírek (mondjuk már nem lepődök meg semmin), nehéz lesz így 100% a munkára koncentrálni.
több mint 9 éve
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?Alabama NinersFested csak nem ecsettel hanem baszott nagy festékszóróval...
Front 7-ből Front semmi lesz...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?Alabama NinersBenne van a pakliban.
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Vazzeg sajnálom Őt nagyon (meg minket is)! Most már tényleg nagyon ránkférne egy jó draft.
több mint 9 éve
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?
több mint 9 éve
durva...
több mint 9 éve
Hát...ez meredek. Két játékost elveszíteni egy poszton. Erre nem tudok mit mondani. Az Ő élete, az Ő egészsége. Megértem, csak bosszantó, hogy egyre több a lyuk a csapatban.
több mint 9 éve
Borland visszavonul nem csökken inkább sokasodnak a gondjaitok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Chris Borland is visszavonult 😮 😮Hulkeinsteinhát ez kemény 😮
Borland, the 49ers' third-round pick last year, is calling it quits because of safety issues in the league, as he's concerned about the long-term effects of head trauma. "I just honestly want to do what's best for my health," Borland said. "From what I've researched and what I've experienced, I don't think it's worth the risk." Borland has been diagnosed with two concussions in his lifetime, but may have suffered others
több mint 9 éve
Chris Borland is visszavonult 😮 😮
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Én még Hardy-ban reménykedem tik-tokban 😉CB Sterling Moore scheduled to visit #49ers on Wednesdaygaborikmiért ne?petey
több mint 9 éve
CB Sterling Moore scheduled to visit #49ers on Wednesdaygaborikremélem nem jut el hozzátok, mert holnap nálunk vizitál