NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Félreértés ne essék, szerintem sem lesz megélhetési gondja, ha nem csinál hülyeséget. Pusztán azt találgattam/tuk,hogy mennyi pénztől esett így el, és ,hogy vajon mit láthatott/tapasztalhatott az elmúlt egy évben ami ennyire megrémítette. Lehet,hogy a TC-ben beszedett agyrázkódásnak voltak szövődményei.
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?Coolearie
Igen, jövőre ezt mégegyszer, majd ha kifutott volna a szerződése, jó pár milliós garantált szerződést.

Nem tudom,hogy pl a családja mivel foglalkozik, de usa-ban is pénznek számít 500 ezer dollár, az 5-6 millióról meg ne is beszéljünk.

Valaki/valami amit látott eléggé megijesztette.undisputedly
Watt csapattársa volt a Wisconsinon, aki maga se tudta, hogy mire költse azt a rengeteg pénzt, amit már eddig megkeresett. Borland kiemelkedő átlaggal diplomázott, azzal elhelyezkedve simán keres annyit, amiből egy átlagember vígan megél.baggio
Továbbá ismert név, biztosan voltak szponzori szerződései is. Nem lesz túl nehéz elhelyezkednie, megkockáztatom kapkodni fognak érte a cégek. Jó marketing befektetésnek is.
Nagy kár érte, mert bőven átlagon felüli játékos volt!
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?Coolearie
Igen, jövőre ezt mégegyszer, majd ha kifutott volna a szerződése, jó pár milliós garantált szerződést.

Nem tudom,hogy pl a családja mivel foglalkozik, de usa-ban is pénznek számít 500 ezer dollár, az 5-6 millióról meg ne is beszéljünk.

Valaki/valami amit látott eléggé megijesztette.undisputedly
Watt csapattársa volt a Wisconsinon, aki maga se tudta, hogy mire költse azt a rengeteg pénzt, amit már eddig megkeresett. Borland kiemelkedő átlaggal diplomázott, azzal elhelyezkedve simán keres annyit, amiből egy átlagember vígan megél.

Amúgy a családi életéről annyit illik tudni, hogy az apja egyik fiát sem engedte tackle focizni középiskolás korukig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
MI A TÖKÖM?
Újabb példa, hogy mennyire nem lehet előre tervezni, tavaly ilyenkor az LB poszt volt a legbiztosabb pont a csapatban most meg eh, de ezzel akkor meg is van a legnagyobb need... Lesz értelmes ILB egyáltalán a drafton?
több mint 9 éve

Valaki/valami amit látott eléggé megijesztette.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
 overthecap.com/position/punter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
"A meglepetésszerűen visszavonult Chris Borland ebben az évben 540 000 dollárt, vagyis mai árfolyamon számolva kábé 154 és félmililó forintot keresett volna." Jó ez a rookie fizetés.Én is örülnék neki.Am a punterek mennyit keresnek?
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
bakker mi folyik a bay tul oldalan?
lassan mar konteo-ért kiállt ez a rengeteg visszavonulás...
több mint 9 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
mi a fasz?
mostmár lassan én is elkezdek aggódni vállvonogatás helyett

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
Egyrészt miért ilyenkor ismerteti a döntését? Feltéve,hogy tényleg csak most szólt a vezetőségnek is. Nem tavaly kezdte a footballt, tudta,hogy milyen hatásokkal jár.

Másrészt viszont az offseason legbátrabb döntése. Kiszáll még visszafordíthatatlan károsodást okozó sérülés előtt, ezzel forintban kb 2-4 milliárdot kivesz a saját pénztárcájából. Mindezt úgy, hogy eddig még nem kereste meg azt a vagyont amire alapozhatja az életét. Szóval bátor döntés, mert itt tényleg valószínűsíthető,hogy az egészsége miatt döntött a visszavonulás mellett.
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Lassan kezdem érteni Fangio miért jött hozzánk. Halmozódnak a gondok rendesen.

több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?Alabama Niners
Vagy Eric Reid :-/
Kemény lesz a felkészülés, engem mint szurkolót sokkolnak a hírek (mondjuk már nem lepődök meg semmin), nehéz lesz így 100% a munkára koncentrálni.
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?Alabama Niners
Fested csak nem ecsettel hanem baszott nagy festékszóróval...

Front 7-ből Front semmi lesz...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Benne van a pakliban.

több mint 9 éve
Vazzeg sajnálom Őt nagyon (meg minket is)! Most már tényleg nagyon ránkférne egy jó draft.

több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Most az ördögöt festem a falra: a következő Bowman lesz aki visszavonul?
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
durva...
több mint 9 éve
Hát...ez meredek. Két játékost elveszíteni egy poszton. Erre nem tudok mit mondani. Az Ő élete, az Ő egészsége. Megértem, csak bosszantó, hogy egyre több a lyuk a csapatban.
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Tátott szájjal a faszerdőben.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Borland visszavonul nem csökken inkább sokasodnak a gondjaitok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Chris Borland is visszavonult 😮 😮Hulkeinstein
hát ez kemény 😮

Borland, the 49ers' third-round pick last year, is calling it quits because of safety issues in the league, as he's concerned about the long-term effects of head trauma. "I just honestly want to do what's best for my health," Borland said. "From what I've researched and what I've experienced, I don't think it's worth the risk." Borland has been diagnosed with two concussions in his lifetime, but may have suffered others

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Chris Borland is visszavonult 😮 😮
több mint 9 éve
CB Sterling Moore scheduled to visit #49ers on Wednesdaygaborik
miért ne?petey
Én még Hardy-ban reménykedem tik-tokban 😉

több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
CB Sterling Moore scheduled to visit #49ers on Wednesdaygaborik