NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Akkor jon Bush? BeleferneMost pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik9,7 millió, ha J.Smith marad
www.spotrac.com/nfl/san-francisco-49ers/cap/SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!Alabama Niners
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!Alabama NinersAhogy elszalltak az arak abszolut jah
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Most pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik9,7 millió, ha J.Smith marad
www.spotrac.com/nfl/san-francisco-49ers/cap/
több mint 9 éve
Skins mint a Real. játékostemető sok pénzért.Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.Jól elgurult a gyógyszere valakinek ott a fővárosban. Illetve jó az ügynöke Chris-nek.
(nóóórmális???)he7edik
Most leírom előre, hogy nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. Uff én beszéltem.Alabama Niners
Per Tom Pelissero: Chris Culliver's 4-year, $32 million deal with #Redskins includes $16M fully guaranteed over first two years.
BWAHAHAHAHAAA LMAO@Snyder
Cook státusz: Per Maiocco: The 49ers have spoken to free-agent CB Chris Cook about returning, but they’ve had no recent conversations, according to a source.
több mint 9 éve
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!
több mint 9 éve
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.Jól elgurult a gyógyszere valakinek ott a fővárosban. Illetve jó az ügynöke Chris-nek.
(nóóórmális???)he7edik
Most leírom előre, hogy nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. Uff én beszéltem.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.Tényleg elképesztően elszaladtak a CB-k fizetései. Nem csodálom, hogy nem tartottuk meg ennyiért, akkor inkább jöjjenek a fiatalok.
(nóóórmális???)he7edik
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.(nóóórmális???)
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Jóllakott napközis és a tanárnéni :pközben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi
de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...petey
több mint 9 éve
Josszi
3 367
ő meg a kertészre gondolt utolsóként hogy ... 😀Rá gondoltam volna kb utolsóként, hogy bajba kerül.SFGabenközben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi
de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Rá gondoltam volna kb utolsóként, hogy bajba kerül.közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi
több mint 9 éve
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi
de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...
több mint 9 éve
Josszi
3 367
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Crabtree körül mi ez a nagy csönd? Ennyire ijesztő volt a tavalyi performance? 😛lehet ha nem kapja meg a pénzt amit ügynöke gondol akkor marad, és Simpsonnal küzdenek majd hogy ki legyen bent többet?
Cully is érdekes, bár nála tényező lehet a múltbeli problémái.SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Cully megy vizitálni Washingtonba, Cox pedig a Brownshoz, holnap meg a Titanshoz.
több mint 9 éve
Ingram nem való olyan csapatba mint a Saints, nem is értettem miért igazolták le. Más stílusú csapatban már rég sokkal sikeresebb lett volna. Meg hát alabamai Louisianában???? Az milyen paradoxon!Most nagyon haza fogok beszélni, de 2 ex-alabamait idehoznék azonnal.Ingram is nagyon gyengén játszott első 3 évében a pass heavy offense Saintsbe most meg összeszedte magát ahogy több snapet kap.he7edik
Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
A másik Milliner, a Jetsnél a nyakára hozták a horrorba fizetett Revist és most Cromartiet is. Szerintem a Jets elpasszolná 4-5 körért ezek után. Csak összevetésként (bár nem teljesen poszt azonosak) jobb mint a mi Reidünk. A túlhypolt Honeybadgersnél meg fényévekkel.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.Alabama Niners
több mint 9 éve
he7edik
1 239
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyezé' nem fogják évekre eltiltani
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Most nagyon haza fogok beszélni, de 2 ex-alabamait idehoznék azonnal.Ingram is nagyon gyengén játszott első 3 évében a pass heavy offense Saintsbe most meg összeszedte magát ahogy több snapet kap.
Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
A másik Milliner, a Jetsnél a nyakára hozták a horrorba fizetett Revist és most Cromartiet is. Szerintem a Jets elpasszolná 4-5 körért ezek után. Csak összevetésként (bár nem teljesen poszt azonosak) jobb mint a mi Reidünk. A túlhypolt Honeybadgersnél meg fényévekkel.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.Alabama Niners
több mint 9 éve
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.
több mint 9 éve
Crabtree körül mi ez a nagy csönd? Ennyire ijesztő volt a tavalyi performance? 😛Nem fog kelleni egyik sem senkinek és veterán minimumért aláírnak hozzánk még 5-5 évre. 😛 😛 😛 😛 😛
Cully is érdekes, bár nála tényező lehet a múltbeli problémái.SFGaben
több mint 9 éve
Most nagyon haza fogok beszélni, de 2 ex-alabamait idehoznék azonnal.Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Én Keenan Lewis-t is el bírnám viselni , úgy hírlik nem igazán tud megegyezni a Szentekkel és odament Browner is.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Crabtree körül mi ez a nagy csönd? Ennyire ijesztő volt a tavalyi performance? 😛 Cully is érdekes, bár nála tényező lehet a múltbeli problémái.