NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
Most pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik
9,7 millió, ha J.Smith marad
 www.spotrac.com/nfl/san-francisco-49ers/cap/SFGaben
Akkor jon Bush? Beleferne

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!Alabama Niners
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!Alabama Niners
Ahogy elszalltak az arak abszolut jah

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Most pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik
9,7 millió, ha J.Smith marad
 www.spotrac.com/nfl/san-francisco-49ers/cap/
több mint 9 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Most pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.
(nóóórmális???)he7edik
Jól elgurult a gyógyszere valakinek ott a fővárosban. Illetve jó az ügynöke Chris-nek.
Most leírom előre, hogy nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. Uff én beszéltem.Alabama Niners
Skins mint a Real. játékostemető sok pénzért.

Per Tom Pelissero: Chris Culliver's 4-year, $32 million deal with #Redskins includes $16M fully guaranteed over first two years.
BWAHAHAHAHAAA LMAO@Snyder

Cook státusz: Per Maiocco: The 49ers have spoken to free-agent CB Chris Cook about returning, but they’ve had no recent conversations, according to a source.

több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
(nóóórmális???)he7edik
Jól elgurult a gyógyszere valakinek ott a fővárosban. Illetve jó az ügynöke Chris-nek.
Most leírom előre, hogy nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. Uff én beszéltem.
több mint 9 éve
(nóóórmális???)he7edik
Tényleg elképesztően elszaladtak a CB-k fizetései. Nem csodálom, hogy nem tartottuk meg ennyiért, akkor inkább jöjjenek a fiatalok.
több mint 9 éve
(nóóórmális???)

több mint 9 éve
RayMac-nek amúgy most mi a státusza?

több mint 9 éve
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.petey
az a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi

de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...petey
Jóllakott napközis és a tanárnéni :p

több mint 9 éve
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.petey
az a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi

de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...petey
Rá gondoltam volna kb utolsóként, hogy bajba kerül.SFGaben
ő meg a kertészre gondolt utolsóként hogy ... 😀

The Amazing Racoon
több mint 9 éve

Rá gondoltam volna kb utolsóként, hogy bajba kerül.
több mint 9 éve

de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...

több mint 9 éve
az a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Crabtree körül mi ez a nagy csönd? Ennyire ijesztő volt a tavalyi performance? 😛
Cully is érdekes, bár nála tényező lehet a múltbeli problémái.SFGaben
lehet ha nem kapja meg a pénzt amit ügynöke gondol akkor marad, és Simpsonnal küzdenek majd hogy ki legyen bent többet?

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Cully megy vizitálni Washingtonba, Cox pedig a Brownshoz, holnap meg a Titanshoz.
több mint 9 éve
Most nagyon haza fogok beszélni, de 2 ex-alabamait idehoznék azonnal.
Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
A másik Milliner, a Jetsnél a nyakára hozták a horrorba fizetett Revist és most Cromartiet is. Szerintem a Jets elpasszolná 4-5 körért ezek után. Csak összevetésként (bár nem teljesen poszt azonosak) jobb mint a mi Reidünk. A túlhypolt Honeybadgersnél meg fényévekkel.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.Alabama Niners
Ingram is nagyon gyengén játszott első 3 évében a pass heavy offense Saintsbe most meg összeszedte magát ahogy több snapet kap.he7edik
Ingram nem való olyan csapatba mint a Saints, nem is értettem miért igazolták le. Más stílusú csapatban már rég sokkal sikeresebb lett volna. Meg hát alabamai Louisianában???? Az milyen paradoxon!
több mint 9 éve
ezé' nem fogják évekre eltiltani

több mint 9 éve
Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
A másik Milliner, a Jetsnél a nyakára hozták a horrorba fizetett Revist és most Cromartiet is. Szerintem a Jets elpasszolná 4-5 körért ezek után. Csak összevetésként (bár nem teljesen poszt azonosak) jobb mint a mi Reidünk. A túlhypolt Honeybadgersnél meg fényévekkel.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.Alabama Niners
Ingram is nagyon gyengén játszott első 3 évében a pass heavy offense Saintsbe most meg összeszedte magát ahogy több snapet kap.

több mint 9 éve
közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.

több mint 9 éve
Crabtree körül mi ez a nagy csönd? Ennyire ijesztő volt a tavalyi performance? 😛
Cully is érdekes, bár nála tényező lehet a múltbeli problémái.SFGaben
Nem fog kelleni egyik sem senkinek és veterán minimumért aláírnak hozzánk még 5-5 évre. 😛 😛 😛 😛 😛
több mint 9 éve
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.
több mint 9 éve
Én Keenan Lewis-t is el bírnám viselni , úgy hírlik nem igazán tud megegyezni a Szentekkel és odament Browner is.

több mint 9 éve
Cully is érdekes, bár nála tényező lehet a múltbeli problémái.