San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261
Arizonában ki lehet kapni -főleg ilyen offseason után- de nem ilyen játékkal. Nyitott könyv volt a játékunk, de ez nem volt elég. Hibát hibára halmoztunk, nagyon szarok voltak a játékhívások is. Kaep rögtön dob egy INT-t, erre hívunk egy hasonló játékot?? Futni szinte csak a bal oldal felé futunk, mondjuk Hyde még így is dicsérhető. Én simán cseréltem volna QB-t már a második INT után. Jimmy T látni akarta Colint megküzdeni a nehézségekkel, nem sikerült. Viszont az önbizalma most a béka segge alatt van. Rosszabb lett volna a helyzet Gabberttel? Nem hiszem. A támadófallal is kezdeni kellene valamit, legalább kísérletezzünk. Ott sem lehet rosszabb a helyzet.
SFGaben
szerintem Kaep-nek ezt el kell viselnie, és ha a következő meccsen is ilyen teljesítményt nyújt nos akkor lehet elkezdeni gondolkodni a a padon, ezt a tapasztalatot nem úszhatja meg, most lesz megméretve hogy mentálisan mit bír és mit nem..
Josszi
Nem azt mondom, hogy Gabbert legyen a kezdő irányító, de a tegnapi mérkőzésen én cseréltem volna. Úgy tűnik ez a mérkőzés túl nagy falat volt az edzői stábnak is. Hiányzik a kreativitás, az ötlet. Nem tudtak belenyúlni a mérkőzésbe, keserves volt. Szeretnék hinni Jimmy T.-ben, de ez a két pofon elég kijózanító volt.
SFGaben
igen ez az volt.. csak nehéz úgy kreatívnak lenni hogy a fejekben nincs rend, és nem látszik hogy követelne a stáb keményen a gárdától, mintha feladtuk volna előre a szezont.. de ne legyen igazam, készüljünk a Packers ellen

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 931
Nem akarok feszültségeket szítani, de én valami ilyesmit vártam a szezon előtt tőletek. Ilyen offseason után az első heti teljesítményetek emberfeletti volt.

Kaepnek nem használjátok ki az erősségét, így az O is szenved, a D pedig nem idén fog összeállni szerintem.

Hyde játéka kellemes meglepetés, erre lehet alapozni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Arizonában ki lehet kapni -főleg ilyen offseason után- de nem ilyen játékkal. Nyitott könyv volt a játékunk, de ez nem volt elég. Hibát hibára halmoztunk, nagyon szarok voltak a játékhívások is. Kaep rögtön dob egy INT-t, erre hívunk egy hasonló játékot?? Futni szinte csak a bal oldal felé futunk, mondjuk Hyde még így is dicsérhető. Én simán cseréltem volna QB-t már a második INT után. Jimmy T látni akarta Colint megküzdeni a nehézségekkel, nem sikerült. Viszont az önbizalma most a béka segge alatt van. Rosszabb lett volna a helyzet Gabberttel? Nem hiszem. A támadófallal is kezdeni kellene valamit, legalább kísérletezzünk. Ott sem lehet rosszabb a helyzet.
SFGaben
szerintem Kaep-nek ezt el kell viselnie, és ha a következő meccsen is ilyen teljesítményt nyújt nos akkor lehet elkezdeni gondolkodni a a padon, ezt a tapasztalatot nem úszhatja meg, most lesz megméretve hogy mentálisan mit bír és mit nem..
Josszi
Nem azt mondom, hogy Gabbert legyen a kezdő irányító, de a tegnapi mérkőzésen én cseréltem volna. Úgy tűnik ez a mérkőzés túl nagy falat volt az edzői stábnak is. Hiányzik a kreativitás, az ötlet. Nem tudtak belenyúlni a mérkőzésbe, keserves volt. Szeretnék hinni Jimmy T.-ben, de ez a két pofon elég kijózanító volt.
több mint 10 éve
SFGaben

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Nem szeretnénk Gabbertet látni, de ha ilyen szituáció van és tényleg hiszünk Colinban akkor nem szenvedtetem vele végig a mérkőzést. Ezt a teljesítményt hozta volna Gabbert is. Nem akarom csak Kaep nyakába varrni a vereséget, csak nem értek dolgokat.
Az oké, hogy rebuilding van, de ilyen vereségekkel nem lehet építkezni.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azért Gabbertet szerintem ne akarjátok látni meg.

Nálatok legalább lehetett tudni, hogy rebuilding. Tomshulat el kell felejteni, és -nem akarok.vitát szitani,de- be kell látni, hogy Kap nem alkalmazható pocket passerkent, és újra be kell építeni a read optiont és a playaction heavy playbookot. Most már teljesen felesleges attól félni, hogy megserul, ő a lábai miatt használható qb.

Vagy a másik opció, hogy passhappy O #, de akkor meg kell egy új Qb. Matyi nyilatkozqta mindent elmond, és az is,hogy pl a Buffalo O # szqrnyal kb Roman alatt. Az nem állapot,hogy két éve baj van a fejekben, mert egy profi játékost nem.viselhet meg semmi ilyen szinten, ilyen hosszu ideig, mert ez azt jelenti, hogy alkalmatlan.

Én GM-kent elkezdenem a fiatalokat beepiteni, snapet afni nekik, hogy kihamozzam kik lehetnek a következő csapat gerince. Most kell reagálni, mert bekerultok egy spiralba és vege.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
...ez eléggé reménytelen volt, úgy mindenki, a teljes csapat. Azt nem értem, hogy a CB-k miután már egy ideje szanszét passzolták őket, miért nem fogták szorosabban az elkapókat?
Nagyon remélem, hogy nem lesz igaza a sok minket temető emberkének.
Alabama Niners
mintha fejben sem lenne ott mindenki...
jön a Packers kinéz egy kiadós vereség, úgyhogy lehet 1-2 embert pihentetni kéne hogy az arcból is visszavegyen..

a védelemről tudtuk hogy sokat gyengült.. de hogy ennyire??
a küzdeni tudás is hiányzott, persze lehet Colinra kenni az egészet mert gyorsan bűnbakot találni mindig egyszerűbb de itt többről van szó.. a fejekben van káosz,
nem hiszem hogy az 1/1 a célunk..
jól drafoltni meg mikor volt utoljára jellemző ránk? 😀
nem hinném hogy jövőre akkora ászok jönnek ki a college-ból.. de majd az okosok megaszongyák..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
...ez eléggé reménytelen volt, úgy mindenki, a teljes csapat. Azt nem értem, hogy a CB-k miután már egy ideje szanszét passzolták őket, miért nem fogták szorosabban az elkapókat?
Nagyon remélem, hogy nem lesz igaza a sok minket temető emberkének.
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
jo sokat fejlodott colinka a nyaron 😀 😀 😀
gyalazat volt ez a meccs is. remelem 1/1-re hajtunk es normalis iranyitot hozunk draftrol. bar, ahhoz edzore es normalis vezetesre is szukseg lenne.

Szerkesztette: Vegita

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 707 — no es importante
Végigszenvedtem, hihetetlen fos volt amit előadtunk minden téren. A legszomorúbb, hogy most úgy érzem nincs se megfelelő edzőnk, se QB-nk.
SFGaben
 twitter.com/Bruce_Jenkins1/status/648287086550736897

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Végigszenvedtem, hihetetlen fos volt amit előadtunk minden téren. A legszomorúbb, hogy most úgy érzem nincs se megfelelő edzőnk, se QB-nk.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
undormány amit bemutattak ma. mégis ez mi volt

több mint 10 éve
nálunk: Bush, Ellington és Vance Mcdonald nem játszik ma, náluk Iupati aki nem lesz ma fent..
Josszi
Ellingtont sajnálom a legjobban, Pattonban egyre kevésbé tudok hinni.
több mint 10 éve
nálunk: Bush, Ellington és Vance Mcdonald nem játszik ma, náluk Iupati aki nem lesz ma fent..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Sajnálom Aldont, mert mint látszik a focihoz eléggé ért..A MLB poston míg Willis-Bowman duó volt, meg se lepődtem😀
Coolearie
nem ez volt igazán a célom hanem az hogy így voltunk top5 defense 4 évig, hogy a közpszerű secondarynk így muzsikált kíválóan, hogy megvolt a segítség, mintha a takeovert is vezettük volna?
na ehhez kéne felnőni ma este is pl...
Josszi
Egy év alatt nem lehet pótolni ilyen neveket. Idő kell, hogy a fiatalok kiforrjanak. Nagyon kellene ma egy jó teljesítmény a védőfaltól, valaki aki extrát hoz, Lynch esetleg.
SFGaben
igen,igen
ezert lennek elegedett a 8-8as szezonnal 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Sajnálom Aldont, mert mint látszik a focihoz eléggé ért..A MLB poston míg Willis-Bowman duó volt, meg se lepődtem😀
Coolearie
nem ez volt igazán a célom hanem az hogy így voltunk top5 defense 4 évig, hogy a közpszerű secondarynk így muzsikált kíválóan, hogy megvolt a segítség, mintha a takeovert is vezettük volna?
Josszi
Egy év alatt nem lehet pótolni ilyen neveket. Idő kell, hogy a fiatalok kiforrjanak. Nagyon kellene ma egy jó teljesítmény a védőfaltól, valaki aki extrát hoz, Lynch esetleg.
több mint 10 éve
Oakland, meg a Philly, meg a Colts, meg a Steelers, szimultán van

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
19:00-tól melyiket nézitek?
he7edik
Rams-Steelers
több mint 10 éve
Coolearie

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
na Bob Messie visszatért a Cardsnál, így már az RT pozició sem lesz könnyü eset a védelmünknek... mármint pass rusht illetően, eddig ott volt a gyenge pontjuk

aludhatott volna megint piásan a parkolóban.. 😀 egy LOL volt az a DUI büntetés egyébként.. ezzel csökkentek az esélyeink amik eddig sem vertek az egekbe, Palmer press alatt is jól dobál nehéz dolgunk lesz..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
19:00-tól melyiket nézitek?

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Van itt valaki a válogatott meccsen?
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
ezt a teljesitményt utolérni nem lesz egyszerü, és az idén nem biztos hogy sikerül,
csak hogy tudjuk mekkora az a cipő amit az új srácoknak kell majd viselniük.. 😀
2011-1014 között kigyüjtöttem a 3-4 defenset játszó csapatok közül a mi fiainkat.
a secondary még nincs kész, ha igény van rá felrakom azt is

3-4 defense statisztikák a PFF alapján:
a zárójelben a snappek száma

Cumulative Defense Tackle & Nose Tackle Summary

2011: 88 player
26. Isaac Sopoaga (466)

2012: 85 player
81. Isaac Sopoaga (331)

2013: 69 player
23. Glenn Dorsey (433)

2014: 81 player
26. Quinton Dial (258)

Cumulative 3-4 Defensive Ends Summary

2011: 32 player közül az 1. és 2. hely!!!
1. Justin Smith (947)
2. Ray Mcdonald (868)

2012: 34 player
6. Justin Smith (840)
11. Ray Mcdonald (982)

2013: 45 player
16. Justin Smith (796)
22. Ray Mcdonald (657)

2014: 47 player
11. Justin Smith (715)
12. Ray Mcdonald (713)

Cumulative 3-4 Outside Linebackers Summary

2011: 28 player
2. Aldon Smith (506)
18. Parys Haralson (511)
20. Ahmad Brooks (967)

2012: 34 player
3. Aldon Smith (1025)
5. Ahmad Brooks (997)

2013: 42 player
5. Aldon Smith (582)
16. Dan Skuta (302)
34. Ahmad Brooks(983)

2014: 46 player
20. Aldon Smith (426)
21. Aaron Lynch (521)
29. Dan Skuta (398)

Cumulative Inside Linebacker Summary

2011: 51 player közül a 1. és 2. hely!!
1.Navorro Bowman (1012)
2.Patrick Willis (782)

2012: 53 player
1.Patrick Willis (1007)
6.Navorro Bowman (1024)

2013: 55 player közül a 1. és 3. hely!
1.Navorro Bowman (1062)
3.Patrick Willis (880)

2014: 60 player
4.Chris Borland (487)
21.Patrick Willis (352)
37.Michael Wilhoite(1040)
Josszi
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
F@szom a Chrome-ba