San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
undorító volt amit ma is előadtak O részrőlAzért az már kezd látszani, hogy nem Geep fogja megoldani a problémákat. Persze kellene egy korrekt fal, Colin is teljesen maga alatt van, nincs önbizalma, fejben nincs ott, szétesett a játéka. Azzal biztatom magam, hogy Kilgore és majd A.Davis visszatértével jobb lesz a helyzet, addig meg szopóroller.
le a kalappal a védelem előtt
petey
több mint 10 éve
Ha lenne 10 ezer forintom vennék Colin-nak egy támadófalat.Én meg egy irányítót aki lát a pályán.
he7edik
több mint 10 éve
"Csak" 6 sack és sok QB pressure. Dat O-Line.
több mint 10 éve
undorító volt amit ma is előadtak O részrőlle a kalappal a védelem előtt
több mint 10 éve
Vernon Davis játszik ma?sajnos nem
csupi4
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 10 éve
XD Az menni fog.Mi amúgy a koncepció kábé a maira?70 kapott pont alatt maradni.
Minitron
he7edik
több mint 10 éve
Mi amúgy a koncepció kábé a maira?70 kapott pont alatt maradni.
Minitron

több mint 10 éve
Mi amúgy a koncepció kábé a maira?pozitiv hullamok
Minitron

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mi amúgy a koncepció kábé a maira?
több mint 10 éve
Vernon Davis játszik ma?Fantasy liga? 😀
csupi4
több mint 10 éve
Nem sok sanszotok van, de én nektek szorítok.Mint egy hógolyónak a pokolban.
Minitron
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Nem sok sanszotok van, de én nektek szorítok.
több mint 10 éve
Vernon Davis játszik ma?
több mint 10 éve
A "rendes csapat" témáhozvidea.hu/videok/film-animacio/annie-hall-biboldo-woody-allen-zC6VN1bQRkLXN9fJ
"Tisztán, világosan hallottam, hogy azt mormogta.....
Woody Allen, Annie Hall
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy más csapatok magyar szurkolói nem bírják elviselni a kritikát, ha van kedvük szigorúan privátban folytathatjuk.Nem kritikát fogalmaztál meg, hanem simán le írtad, h a Raiders nem egy rendes csapat. Nem először tetted az elmúlt napokban.
A vicc az, hogy észre sem vették, hogy még méltattam is az egykori játékosunk játékát az ő csapatukban...
Egyébként nem nézem le egyik csapatot sem, csak mondjuk úgy, hogy nem tartom SB favoritnak a raiderst. A Browns-t és a Niners-t sem egyébként.
Csiriba
A játékát méltattad, de a csapatot leszóltad...ezt mivel nem az első már észre is vettem.
Ha nem nézed le, miért írod, h nem rendes csapat?
De mindegy én vagyok a hülye, h belekezdtem ebbe...lépek is
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy más csapatok magyar szurkolói nem bírják elviselni a kritikát, ha van kedvük szigorúan privátban folytathatjuk.A vicc az, hogy észre sem vették, hogy még méltattam is az egykori játékosunk játékát az ő csapatukban...
Egyébként nem nézem le egyik csapatot sem, csak mondjuk úgy, hogy nem tartom SB favoritnak a raiderst. A Browns-t és a Niners-t sem egyébként.
több mint 10 éve
majdnem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na mindjart jon a homokozolapat is 😉
több mint 10 éve
úgy látom elő kell szedni még egy dobozzal 😀csak elő kell szedni megint 😀Te használod petey? Csak mert mostanában keveset jársz hozzánk (LOL)
petey
silent7939
több mint 10 éve
csak elő kell szedni megint 😀Te használod petey? Csak mert mostanában keveset jársz hozzánk (LOL)
petey