NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
6
3
2:15, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Ennyi? valami nagyobb durranást vártam, de ez csak rózsapatron 😊Na mi van azzal a nagy bejelentéssel? Vagy csak átsiklottam felette?silent793999% P.Willis visszavonulSFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Na mi van azzal a nagy bejelentéssel? Vagy csak átsiklottam felette?silent793999% P.Willis visszavonul
több mint 9 éve
Na mi van azzal a nagy bejelentéssel? Vagy csak átsiklottam felette?
több mint 9 éve
red6t6
988
Urak, már megint olvasgatom itt a gyásztáviratokat... mire ez a nagy temetői hangulat???? Még el sem kezdődött a szezon, már mindenki temet! Igen, én is sajnálom, hogy elmennek a nagy nevek, de ez már csak így megy az aktív sportban, morzsoljuk el a könnycseppeket, és lépjünk rajta túl. Ugye senki sem gondolta, hogy ugyanez a csapat marad, amíg meg nem halunk?! Messze még a szezon kezdete, még bármi lehet, de egy biztos, lesz csapatunk a következő idényben is, akit 49ERS-nek hívnak. Én nekik fogok szurkolni, bárki játsszon a csapatban, bármilyen eredmények szülessenek... a többi csak körítés. GO 9ERS!
több mint 9 éve
Vegita
363
igen, csak volt arrol szo, cut-olva lesz, ezt linkeltem. ennek nyilvan volt alapja. velhetoen ugy gondolta, -de legalabbis ezt latom logikusnak- hogy nem menne mashova jatszani. persze ez csak talany, sosem fog kiderulni a valosag.az szerintem nem megtartás kérdése volt, Willis döntött így, más kérdés hogy ebben mennyire motiválta a vallásossága, és mennyiben az hogy nem azonosul tovább ezzel a management gárdával. Sok sikert neki és az Isten áldja meg. ennyiJosszikb.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...Csiribaakik nem Baalke draftoltjai voltak vagy a régi kemény mag tagjai azok elmentek így vagy úgy, ez is egy vélemény... szép új jövő épülJosszi
a fos vernont megkellett tartani, de az 52-est mar nem. szanalmas.Vegita
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Jed York szavaira érdemes figyelni és pont az ellenkezője fog történni, mint amit mond. "Winning with class" ez a jelszavunk idénre 😉 Vicces .Baalket is lehet szidni, de szvsz ő nem végez rossz munkát. Nem lesz P.Willis, J.Smith, F.Gore, de ott vannak mögöttük már a többé-kevésbé bizonyító fiatalok: Borland, T.Carradine/Dial, Hyde. Persze még nem képviselik ugyanazt a minőséget, de nem a nulláról kell kezdeni az építkezést.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
az szerintem nem megtartás kérdése volt, Willis döntött így, más kérdés hogy ebben mennyire motiválta a vallásossága, és mennyiben az hogy nem azonosul tovább ezzel a management gárdával. Sok sikert neki és az Isten áldja meg. ennyikb.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...Csiribaakik nem Baalke draftoltjai voltak vagy a régi kemény mag tagjai azok elmentek így vagy úgy, ez is egy vélemény... szép új jövő épülJosszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Az 52-est nem küldtük el, hanem (valószínűleg) a vallásnak szenteli az életét és visszavonul.kb.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...Csiribaakik nem Baalke draftoltjai voltak vagy a régi kemény mag tagjai azok elmentek így vagy úgy, ez is egy vélemény... szép új jövő épülJosszi
több mint 9 éve
Vegita
363
kb.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...Csiribaakik nem Baalke draftoltjai voltak vagy a régi kemény mag tagjai azok elmentek így vagy úgy, ez is egy vélemény... szép új jövő épülJosszi
a fos vernont megkellett tartani, de az 52-est mar nem. szanalmas.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...Csiribaakik nem Baalke draftoltjai voltak vagy a régi kemény mag tagjai azok elmentek így vagy úgy, ez is egy vélemény... szép új jövő épül
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Gore --> Eagles, ColtsIuapati --> Cards
Skuta --> Jags
P.Willis --> visszavonul
J.Smith --> visszavonul (?)
B.Miller --> arrested (gratulálok neki)
Akiről nem tudunk még biztosat: Crabtree, Culliver, Cox, Stevie Johnson.
Jimmy T. szép feladattal kezdi a munkáját. Jöhetnek a fiatalok 😉
több mint 9 éve
Dan Skuta is elment innen hozzánk Adam Caplan szerint.
több mint 9 éve
Now trade Kaepernick to finish the day with flair, 49ers
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
csrnyei
489
A nap végére még egy kellemesen szar hír:FB Bruce Miller arrested in Santa Clara on spousal battery charge via arrest log. Investigation handed over to DA office. - Matt Maiocco
több mint 9 éve
Lehet, hogy Gore mégsem köt ki nálunkIan Rapoport @RapSheet 8 p8 perccel ezelőtt
Free agent shocker: Frank Gore reconsiders potential/pending deal with the #Eagles, I’m told.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...CsiribaRemek ötlet volt Harbót megpuccsolni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...
több mint 9 éve
Iupati közben Arizona felé tart. Ez is Gabbert miatt van.
több mint 9 éve
na akkor én is jelentkezem :A:Nincs ponthatár, pofára megy 😀😀😀he7edikMindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Ha megadod meghívlak e-mail cím alapjánMindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7ediknekem még mindig pendingpetey
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Nincs ponthatár, pofára megy 😀😀😀Mindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande
több mint 9 éve
Mindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7ediknekem még mindig pending
több mint 9 éve
Az hittem azt írja majd valaki: "neked túl magas" :p49.iktriadMindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande