San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
Még nem beszéltetek Romanról és Fangióról.
Úgy tűnik mindkettő eredményesen dolgozott az offseasonben az új csapatával.

Főleg Roman az érdekes, mert ő kb hasonló állományt vett át (azt leszámítva, hogy ment a snap elosztás a három Qb között), mint amilyen itt is volt. És kb signature számokat is hozott a Billsnél a rendszere.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261
Zomboritol tanulok en is. kozhelyszotar v1.0

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 329 — settenke1976@gmail.com
Brock versus Brown nagy csata lesz, kiváncsi vagyok duplázzuk e brownt, mert ma ő az egyik legjobb elkapó a ligában, és BigBen sem a pontatlan passzairól híres..
Josszi
Brock hibátlan volt a Vikings ellen, Brownnak viszont zsinórban 33 olyan mérkőzése van, ahol legalább 5 elkapást és 50 yardot hozott. Szép feladat lesz, az biztos.
SFGaben
kérdés több pontot fogunk e felrakni a táblára mint a Steelers.. remélem igen
Josszi
Zombori Sándortól hallottam, hogy csak akkor nyerhet a Niners, ha több pontot szerez mint az ellenfele. Remélem igazat szólt a nagy taktikus 😀
több mint 10 éve
hát óvatos optimizmussal nézek a szezon elé.
Mangini remek gameplant rakott össze, Acker gyakorlatilag lenullázta az emberét. volt pass rush is.
az csak segíteni fog hogy a Steelersből ugye páran kényszerpihenőn vannak. Brownt duplázni kell és fogni a futást.
Offenzben Kapon látszott a belerakott munka, nem futott elsőre, végigment a readeken, és amin legjobban meglepődtem az hogy többször is megcsináltuk a 3 és hosszút. volt, screen! RB dumpoff, checkdown passzok.
Az OL is jól muzsikált, pár meccs és összeérnek, ahogy a ZBS működött az csodás volt.

most egy kategóriával feljebb levő csapat jön, el tudjuk hozni a W-t, ha koncentrálunk, jöhetnek a passzok, mert Hyde teljesítménye után teletömik a boxot az tuti.
Bow meg Bow 😊
 www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-NaVorro-Bowman-vs-Vikings/494b3574-a571-4e73-968a-be80f6d2b86c

vannak negatívumok is, de azok ilyen kijavítható hibák, első éles meccs, kicsit rozsdás volt az eleje.
petey
végre már... de hol marad a bővebb elemzés mester? 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
hát óvatos optimizmussal nézek a szezon elé.
Mangini remek gameplant rakott össze, Acker gyakorlatilag lenullázta az emberét. volt pass rush is.
az csak segíteni fog hogy a Steelersből ugye páran kényszerpihenőn vannak. Brownt duplázni kell és fogni a futást.
Offenzben Kapon látszott a belerakott munka, nem futott elsőre, végigment a readeken, és amin legjobban meglepődtem az hogy többször is megcsináltuk a 3 és hosszút. volt, screen! RB dumpoff, checkdown passzok.
Az OL is jól muzsikált, pár meccs és összeérnek, ahogy a ZBS működött az csodás volt.

most egy kategóriával feljebb levő csapat jön, el tudjuk hozni a W-t, ha koncentrálunk, jöhetnek a passzok, mert Hyde teljesítménye után teletömik a boxot az tuti.
Bow meg Bow 😊
 www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-NaVorro-Bowman-vs-Vikings/494b3574-a571-4e73-968a-be80f6d2b86c

vannak negatívumok is, de azok ilyen kijavítható hibák, első éles meccs, kicsit rozsdás volt az eleje.

több mint 10 éve
Brock versus Brown nagy csata lesz, kiváncsi vagyok duplázzuk e brownt, mert ma ő az egyik legjobb elkapó a ligában, és BigBen sem a pontatlan passzairól híres..
Josszi
Brock hibátlan volt a Vikings ellen, Brownnak viszont zsinórban 33 olyan mérkőzése van, ahol legalább 5 elkapást és 50 yardot hozott. Szép feladat lesz, az biztos.
SFGaben
Josszi
Ahhoz szükség lesz egy jó passzjátékra, mert a futásokra biztos nagyon készülni fognak.
SFGaben
egy Boldin, Torey Smith, Vernon 3assal menni fog az

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Josszi
SFGaben
Josszi
Ahhoz szükség lesz egy jó passzjátékra, mert a futásokra biztos nagyon készülni fognak.
több mint 10 éve
Josszi
SFGaben

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Josszi
több mint 10 éve
doka San Francisco 49ers 111
Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány meccsnek (győzelemnek) kell eltelnie, hogy ne úgy kezdjenek a riporterek, újságírók a mondatot, hogy egy ilyen szar előszezon után ... Szerintetek?
több mint 10 éve

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
csak nem.. a ket gyurus elkapot kell most mar elo venni es szarra dobalnia oket a Colinkanak.
Vegita
WTF?
Coolearie
segítek. TS és Q
petey
koszi, valoban picit felreertheto voltam 😊

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
csak nem.. a ket gyurus elkapot kell most mar elo venni es szarra dobalnia oket a Colinkanak.
Vegita
WTF?
Coolearie
segítek. TS és Q
petey
Jajajaj..Én egybe értettemhogy a két gyűrűs wr-t elővenni(magamba néztem furcsán hogy mióta van nekünk két gyürűs elkapónk)
De akkor így minden tiszta 😀
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
Vegita
WTF?
Coolearie
segítek. TS és Q

több mint 10 éve
Vegita
WTF?
több mint 10 éve

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Egy kis érdekesség:
The 49ers used 3+ tight ends on 33 offensive plays in Week 1, the most by any team in a game in the last 10 seasons, and more than they COMBINED for all of last season.
Kíváncsi vagyok, hogy a Steelers ellen is ilyen sokat használjuk-e a 3+ TE felállásokat

Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hát akkor üzentünk mindenkinek:
"You can run, but you can't HYDE"
Mi a fasz volt velünk? wooooow!!!!! Yeeeeh!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Torry Smith-el mi van?

több mint 10 éve
szerencsere a Viks nem porgott nagyon, igy gyozhettunk, ennek pedig orulni kell. de ez a jatek a Steelers ellen igen karcsu lesz. nehezen indult a meccs, nem teptem a hajam(mondjuk nincs is mit), hype szepen fut, haynes is rendesen odatette magat 😊 a 2 gyurus elkaponak azert joval tobb bogyot dobnek, de remelem ez szepen fejlodik majd hetrol hetre es szepen beindul a csapat. punt-nal meg gyakorolni kell az elkapast azert 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD ginn jr te vagy az?
Vegita
közhelyszótár on:
mindenki annyira pörög amennyire hagyják szerintem.. 😀
Josszi
gonosz 😀

több mint 10 éve
Nekem a macskalányok tetszettek a legjobban. Rég láttam ennyire felüdültnek a Ninerst
több mint 10 éve
szerencsere a Viks nem porgott nagyon, igy gyozhettunk, ennek pedig orulni kell. de ez a jatek a Steelers ellen igen karcsu lesz. nehezen indult a meccs, nem teptem a hajam(mondjuk nincs is mit), hype szepen fut, haynes is rendesen odatette magat 😊 a 2 gyurus elkaponak azert joval tobb bogyot dobnek, de remelem ez szepen fejlodik majd hetrol hetre es szepen beindul a csapat. punt-nal meg gyakorolni kell az elkapast azert 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD ginn jr te vagy az?
Vegita
közhelyszótár on:
mindenki annyira pörög amennyire hagyják szerintem.. 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hatalmas fazon:
 twitter.com/JamesBradySBN/status/643647558921920512

Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve

több mint 10 éve
jóóó volt, csak a szépre emlékezem 😀
futás (HYDE and SEEK vagy Slip and HYde? 😀 😀 majd betojtam a gyönyörtől.. ja közben Kap szaladt neki blokkolni?? és a zone blocking és egyéb nyalánkságok...
tetszett hogy volt TE játék!
a pass majd fejlődik, Torey Smith inkább szerintem arra lesz hasznosabb hogy több tér jusson Boldinnak..

tetszett a fiatal védelem, tetszett a secondary munkája is kivéve talán azt a 2 hosszú paszt amit benyeltek, jövő héten a Világítótorony ellen nagyon kell majd figyelni... más kaliber mint most még Bridgewater (no offense!)
sajnálom Hayne-t de talán mint mindenki tanul a hibájából..

a többi negatívumokat meghagyom a szakértőbbeknek 😀

szép napot emberek!

¯\_(ツ)_/¯