San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Sracok, MNF-rol valami?Én a pass rushra leszek kíváncsi, tudunk-e nyomást gyakorolni Teddyre. Illetve a játékhívásokra -főleg- az offense oldalán. Remélem kreatívak, gyorsak leszünk.
Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
Sracok, MNF-rol valami?Peterson most játszik elősször élesben, szerintem egy-icsit még viszakell rázódnia, ezért őt letudjuk szabályozni. A Vikings #D-t nem lesz egyszerű falat megállítani, főleg Greenwayt, Barr, Wynes kombót, na meg persze Harrison Smith is ott van. SZoros meccs lesz, OT-vel remélem😀
Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
Josszi
több mint 10 éve
Sracok, MNF-rol valami?Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Sajnos nagy az esélye, hogy Crab is azt az utat fogja bejárni, mint pár nálunk sztárként játszó, aztán máshol elbukó játékos. Lásd: Sopoaga, RJF, Goldson. Valamint ehhez még szerintem hozzájön Culliver is.
több mint 10 éve
én mondtam hogy nem sűrűn lesz aktív Hayne, azért a PS =/= a rendes szezonnal. max akkor tudom elképzelni ha Bush/Ellington/White nem tud semmit csinálni. azért mégiscsak egy projekt Hayne. szal no para.Tehát akkor azt mondta, hogy neki olyan Qb kell aki tudja delivererni neki a ballt. Akkor miért Oaklandbe ment? 😀
Crabtree meg elmegy a búsba: www.49erswebzone.com/news/85498-michael-crabtree-needed-quarterback-can-deliver-ball/
gondolom nem Kap volt aki 1k-s WR-t csinált belőle. hát majd rájön hogy Carr mennyire jó QB
petey
(no offense az Oaklanddel szemben, semmi bajom velük, és elnézést a magyar nyelven tett erőszakomért.)
több mint 10 éve
én mondtam hogy nem sűrűn lesz aktív Hayne, azért a PS =/= a rendes szezonnal. max akkor tudom elképzelni ha Bush/Ellington/White nem tud semmit csinálni. azért mégiscsak egy projekt Hayne. szal no para.Crabtree meg elmegy a búsba: www.49erswebzone.com/news/85498-michael-crabtree-needed-quarterback-can-deliver-ball/
gondolom nem Kap volt aki 1k-s WR-t csinált belőle. hát majd rájön hogy Carr mennyire jó QB
több mint 10 éve
Lehet Jimtom meg jegeli hogy aztan felporogve fussa szet az ellent 😀Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pffszerintem ez akkor is W T F döntés. Pontosan a hype miatt kellett volna ott tartani beöltözve a pálya szélén, hogy érezze az atmoszférát testközelben. Hiába lesz ott úgyis, az más mikor tudja, hogy úgyse játszhat.
Coolearie
Csiriba
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pffszerintem ez akkor is W T F döntés. Pontosan a hype miatt kellett volna ott tartani beöltözve a pálya szélén, hogy érezze az atmoszférát testközelben. Hiába lesz ott úgyis, az más mikor tudja, hogy úgyse játszhat.
Coolearie
több mint 10 éve
😀 turelem, latjuk meg idenAz nincs. Túl sok ez nekem. Elősször Dahl, majd Aiyegbusi, most meg Hayne.. 👎Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. PffEgyreszt a hypeot akarja megfogni, ne legyen a csapaton belul se feszultseg hogy na itt egy hypeolt rugbys aki rookie es semmi rutinja, bar Whitenak sem sok meg, de hosszu meg a szezon latjuk meg ot aktiv rosteren es a palyan is 😀 turelem
Coolearie
Josszi
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Az nincs. Túl sok ez nekem. Elősször Dahl, majd Aiyegbusi, most meg Hayne.. 👎Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. PffEgyreszt a hypeot akarja megfogni, ne legyen a csapaton belul se feszultseg hogy na itt egy hypeolt rugbys aki rookie es semmi rutinja, bar Whitenak sem sok meg, de hosszu meg a szezon latjuk meg ot aktiv rosteren es a palyan is 😀 turelem
Coolearie
Josszi
több mint 10 éve
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. PffEgyreszt a hypeot akarja megfogni, ne legyen a csapaton belul se feszultseg hogy na itt egy hypeolt rugbys aki rookie es semmi rutinja, bar Whitenak sem sok meg, de hosszu meg a szezon latjuk meg ot aktiv rosteren es a palyan is 😀 turelem
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pff
több mint 10 éve
espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14883/cohesion-right-side-of-o-line-question-marks-for-49ersAz elso teszt mindjart itt van az O linenak.. sok futas zone blockingal? Kivancsi vagyok mit talalnak ki Christek
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
egy kérdésem lenne: A. Smith a törvénnyel nincs nagy barátságban, a piával annál inkább, de az öltözőben nincs vele probléma, és mindig jó kondiban van, igaz-e?Az oltozoben nem volt vele problema, igaz Willis es Cowboy rendet is tartott, a palyan kivul talan a szemelyisegebol adodoan sajnos igen, a camp elejet kemenyem vegigdolgozta a hirek szerint csucsformab an varta a szezont a tobbi ismert mar.. kap egy eselyt nalatok ez jo. Kar lenne ha elkalodna.
deyell
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Jaja, a pia meg a fű sokba kerül ám 😀ott lakik, nemrég fel is került a háza, hogy el akarja adni 1,6m-ért.Innen már nem igen hiszek abban, hogy balhé mentes marad, hiszen gyakorlatilag maradt a lakóhelyén, abban a környezetben amiben a korábbi balhéi is születtek.úgy tudom nem SF-ben ill a bay areaban lakik
undisputedly
sapka
Alabama
több mint 10 éve
ott lakik, nemrég fel is került a háza, hogy el akarja adni 1,6m-ért.Innen már nem igen hiszek abban, hogy balhé mentes marad, hiszen gyakorlatilag maradt a lakóhelyén, abban a környezetben amiben a korábbi balhéi is születtek.úgy tudom nem SF-ben ill a bay areaban lakik
undisputedly
sapka
több mint 10 éve
Innen már nem igen hiszek abban, hogy balhé mentes marad, hiszen gyakorlatilag maradt a lakóhelyén, abban a környezetben amiben a korábbi balhéi is születtek.úgy tudom nem SF-ben ill a bay areaban lakik
undisputedly
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
egy kérdésem lenne: A. Smith a törvénnyel nincs nagy barátságban, a piával annál inkább, de az öltözőben nincs vele probléma, és mindig jó kondiban van, igaz-e?
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Innen már nem igen hiszek abban, hogy balhé mentes marad, hiszen gyakorlatilag maradt a lakóhelyén, abban a környezetben amiben a korábbi balhéi is születtek.
több mint 10 éve
sok sikert neki! elvileg játszhat amíg el nem tiltják, de ez bármikor megtörténhet. kérdés mennyire van fizikailag rendben és hogy milyen hamar képes megtanulni a def call-okat. nem úgy ismert mint aki pengeéles aggyal rendelkezik (sajnos) :-/
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Aldon Smith a Raidersnel.gondolom az NFL eléggé elfoglalt volt Brady ügyével, nem ért rá holmi eltiltásokat kiszabni.
undisputedly
ha tiszta marad jövőre visszahozzuk, és visszajön AD is 😀
több mint 10 éve
Aldon Smith a Raidersnel.
több mint 10 éve
Hátha vki nem látta.A CB pozició még náluk sem dölt el (mondjuk Depth Charton Acker a befutó)
www.49ers.com/video/videos/49ers-Live-Offensive-Position-by-position-Preview/6c2654c4-6807-4b17-a240-7500f9452c65
www.49ers.com/video/videos/49ers-Live-Defensive-Position-by-position-Preview/e565d780-02ed-49cc-ae74-f5f28909719e
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Jó hír, hogy egyedül Brock bajlódik kisebb sérüléssel, de valószínű ő is pályára tud majd lépni.meglepne ha nem kínlódna sérüléssel, porcelán a srác sajnos :-/
The 49ers announced that cornerback Tramaine Brock was limited in practice with a hamstring injury.
SFGaben
¯\_(ツ)_/¯