San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Kissé borúlátóan, de inkább ne nyerjek matricát, 6-9 lesz a szezon.na ez hogy jött ki. lemondunk egy meccset 3-0-ával? 😀
Csiriba
több mint 10 éve
Kissé borúlátóan, de inkább ne nyerjek matricát, 6-9 lesz a szezon.
több mint 10 éve
vs Minnesota W@ Pittsburgh L
@ Arizona L
vs Green Bay L
@ New York Giants W
vs Baltimore W
vs Seattle L
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona W
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti L
@ Detroit L
vs St. Louis W
9-7
baatmann
több mint 10 éve
8-8.| jó lesz összefirkálni azt a matricát |
😊
több mint 10 éve
10-6, wildcard és egy rakás csodálkozó szagértő lesz ebből
több mint 10 éve
9-7 lesz!
több mint 10 éve
7-9. reddel majd osztozom a matrican

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
vs Minnesota L@ Pittsburgh W
@ Arizona L
vs Green Bay W
@ New York Giants W
vs Baltimore L
vs Seattle W
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona W
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti W
@ Detroit L
vs St. Louis W
10-6
több mint 10 éve
kedves topiclakók, elindul a tippeld meg a dolgot egy mágneses matricáért competition 😀10-6 Go Niners!!
idén "csak" azt kell eltalálni hogyan végzünk az alapszakaszban 😀
tehát várom a tippeket (holtverseny esetére 3db matricával készültem, meg ollóval ha még több ugyanolyan tipp lesz ami nyerő 😀 )
tippeljetek!
(az én tippem 8-8 )
Josszi
Ja ès szerintem is Acker lesz a màsik corner..
több mint 10 éve
kedves topiclakók, elindul a tippeld meg a dolgot egy mágneses matricáért competition 😀idén "csak" azt kell eltalálni hogyan végzünk az alapszakaszban 😀
tehát várom a tippeket (holtverseny esetére 3db matricával készültem, meg ollóval ha még több ugyanolyan tipp lesz ami nyerő 😀 )
tippeljetek!
(az én tippem 8-8 )
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
The 49ers ended up electing nine captains for the season: quarterback Colin Kaepernick, wide receiver Anquan Boldin, tight end Vernon Davis, left tackle Joe Staley, nose tackle Ian Williams, linebacker NaVorro Bowman, safeties Antoine Bethea and Eric Reid, and kicker Phil DawsonAckerre tippelek én is
kicsit sok, de JimmyT nem akarja hogy csak 4 ember legyen "kivételezett". 😊
www.csnbayarea.com/49ers/tomsula-lets-49ers-players-elect-nine-captains
Uraim tegyék meg tétjeiket hogy ki lesz a kezdő CB Brock mellett. Acker vagy Reaser? Reaser vagy Acker? vagy más? 😀 *szerintem Acker*
petey
több mint 10 éve
The 49ers ended up electing nine captains for the season: quarterback Colin Kaepernick, wide receiver Anquan Boldin, tight end Vernon Davis, left tackle Joe Staley, nose tackle Ian Williams, linebacker NaVorro Bowman, safeties Antoine Bethea and Eric Reid, and kicker Phil Dawsonkicsit sok, de JimmyT nem akarja hogy csak 4 ember legyen "kivételezett". 😊
www.csnbayarea.com/49ers/tomsula-lets-49ers-players-elect-nine-captains
Uraim tegyék meg tétjeiket hogy ki lesz a kezdő CB Brock mellett. Acker vagy Reaser? Reaser vagy Acker? vagy más? 😀 *szerintem Acker*
Szerkesztette: petey
több mint 10 éve
5-11-el fogunk végezni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDPffff... Miert van az ha mas csapatnal nezed ugyan azt a fordulot mas eredmeny van ott? LOL
espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14647/2015-san-francisco-49ers-game-by-game-predictions
Coolearie
több mint 10 éve
5-11-el fogunk végezni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDespn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14647/2015-san-francisco-49ers-game-by-game-predictions
több mint 10 éve
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSThZqf_07wnW-jhgwslEydL2wMqylbisMCCCJgwdR3Yaro1if-zQGabbert mégjobban illik a szerephez.Ő nem elég kemény a szerephez. Patrick az.Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
diverdoc
iktriad
Coolearie

több mint 10 éve
Gabbert mégjobban illik a szerephez.Ő nem elég kemény a szerephez. Patrick az.Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
diverdoc
iktriad
több mint 10 éve
Ő nem elég kemény a szerephez. Patrick az.Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
diverdoc
több mint 10 éve
Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad