San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Jó hír, hogy egyedül Brock bajlódik kisebb sérüléssel, de valószínű ő is pályára tud majd lépni.
The 49ers announced that cornerback Tramaine Brock was limited in practice with a hamstring injury.

Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
4-12
Pari
hm, nem a Raiders mérlegét kérdeztük 😀
petey
Erős az a 4 győzelem

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
4-12
Pari
hm, nem a Raiders mérlegét kérdeztük 😀

több mint 10 éve
10-6 es rajatszunk!
Vegita
Jó lenne, de előtte szokjon össze a csapat. Én egy 8-8, vagyneadjisten 9-7el bőven megelégednék az első évben. (mondjuk a SB sem lenne rossz😂)
Coolearie
ugyan. csak optimistan. nincs vesziteni valonk. rosszabb esetben gabberttel bepoccenunk wildcardon iktriad oromere 😀 gyuru a Levisben, jihaaaaaa !
kulon varom a Hayne futasait, azzal az egyenes testartassal, (szakszoval talan magasan a sulypont?) hogy fogja viselni pl Clay zuzasat majd a GB ellen.
a Vikingeket szerintem szoros meccsen eppen hozzuk, (gyanitom Peterson nem sok lehetoseget kap) akkor meglatjuk, mit tud a csapat, elesben.
Vegita
nem hinném Hayne túl sokszor lesz aktív.
hát, ha nem kergeti meg a védelem Teddyt, akkor meg is érdemeljük, nincs Sullivan meg Loadholt. Griffent meg Staley tudja tartani. előny itt 😀

több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
10-6 es rajatszunk!
Vegita
Jó lenne, de előtte szokjon össze a csapat. Én egy 8-8, vagyneadjisten 9-7el bőven megelégednék az első évben. (mondjuk a SB sem lenne rossz😂)
Coolearie
ugyan. csak optimistan. nincs vesziteni valonk. rosszabb esetben gabberttel bepoccenunk wildcardon iktriad oromere 😀 gyuru a Levisben, jihaaaaaa !
kulon varom a Hayne futasait, azzal az egyenes testartassal, (szakszoval talan magasan a sulypont?) hogy fogja viselni pl Clay zuzasat majd a GB ellen.
a Vikingeket szerintem szoros meccsen eppen hozzuk, (gyanitom Peterson nem sok lehetoseget kap) akkor meglatjuk, mit tud a csapat, elesben.

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Miért neadjisten?

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
10-6 es rajatszunk!
Vegita
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
10-6 es rajatszunk!

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 329 — settenke1976@gmail.com
Frisco - Minnesota S2 Kedd 4:40..😮 Akkor még talán tudom a suliban nézni a végét😀
Coolearie
hmm csak 1óra 20 perccel kell korábban kelnem mint szoktam, lehet megkapják az esélyt a srácok, hogy élőben bizonyítsanak.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261
én nem írok ilyen W/L dolgot, sosem voltam jó benne, meg aztán most is úgy zúdulunk neki a szezonnak mint Jimbo első évében, ahol egy sima 5-6 győzelmes szezont gondoltam, ugye a CBA lejárása miatt is. most megint hasonló érzésem van, azaz egy jó szezont fogunk futni a sok érdekesség ellenére ami történt offseasonban. azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy hirtelen kiba nagyot fogunk zuhanni, mert a mélységünk ott van. ezért remek GM Baalke, hogy ezt meghúzta az évek alatt.

persze ha ez egy átmeneti év lesz amíg összeér a gárda, az sem lesz egy nagy gyomros ha csak 5 győzelmünk lesz.

szóval win-win 😀 és inkább arról kellene beszélni kik vannak, nem azt kik mentek el.
petey
Uss a hasadra es mondj egy 8-8at 😉

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261
Frisco - Minnesota S2 Kedd 4:40..😮 Akkor még talán tudom a suliban nézni a végét😀
Coolearie
En a konyhaban cigi kv komboval 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
4-12
több mint 10 éve
vs Minnesota W
@ Pittsburgh L
@ Arizona L
vs Green Bay L
@ New York Giants W
vs Baltimore L
vs Seattle L
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona L
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti W
@ Detroit L
vs St. Louis W

8-8
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416
6-10
Amadeus91
A győztesnek a matricát az autójára kell ragasztania. Vállalod? 😊
szaszia
Nincs kocsim
több mint 10 éve
én nem írok ilyen W/L dolgot, sosem voltam jó benne, meg aztán most is úgy zúdulunk neki a szezonnak mint Jimbo első évében, ahol egy sima 5-6 győzelmes szezont gondoltam, ugye a CBA lejárása miatt is. most megint hasonló érzésem van, azaz egy jó szezont fogunk futni a sok érdekesség ellenére ami történt offseasonban. azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy hirtelen kiba nagyot fogunk zuhanni, mert a mélységünk ott van. ezért remek GM Baalke, hogy ezt meghúzta az évek alatt.

persze ha ez egy átmeneti év lesz amíg összeér a gárda, az sem lesz egy nagy gyomros ha csak 5 győzelmünk lesz.

szóval win-win 😀 és inkább arról kellene beszélni kik vannak, nem azt kik mentek el.

több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Moody megy vizitálni a Seahawkshoz is. Eleinte jó hírek jöttek róla, de valóban nem volt meggyőző a pre-season meccseken, Skov jobb volt nála, valahogy jobban olvasta a játékokat.
több mint 10 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
6-10
Amadeus91
A győztesnek a matricát az autójára kell ragasztania. Vállalod? 😊
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416
6-10
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
10-6
vs Minnesota W
@ Pittsburgh L
@ Arizona L
vs Green Bay L
@ New York Giants W
vs Baltimore W
vs Seattle W
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona W
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti L
@ Detroit L
vs St. Louis W

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Harlequin San Francisco 49ers 344
vs Minnesota W
@ Pittsburgh L
@ Arizona L
vs Green Bay L
@ New York Giants W
vs Baltimore L
vs Seattle L
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona W
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti W
@ Detroit L
vs St. Louis W

Mondom én!!! 😊
9-7! De az első 7 meccs után még nagyon rosszul fog állni a szénánk! A szezon második felére felkeményedünk és összeáll az Offense és:
WC!!!!
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 807 — SuperBowl Champions 2013/2014
9-7

vs Minnesota L
@ Pittsburgh L
@ Arizona L
vs Green Bay W
@ New York Giants W
vs Baltimore L
vs Seattle L
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona W
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti W
@ Detroit L
vs St. Louis W
több mint 10 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
10-6 ; csoport 2. hely ; WC.... ; szerintem kiemelkedő top5 D (sec. jól fog muzsikálni), az elején az OL gyengébb lesz, de a szezon második felére felkeményedik, ez kicsit a play-call-t is át fogja szabni, ez így kedvezni fog, ezért gondolom, hogy 10-6 (az első 5 meccsben negatív mérleggel)
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze
Reaser lesz.
Es 7-9 lesz

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 329 — settenke1976@gmail.com
Kissé borúlátóan, de inkább ne nyerjek matricát, 6-9 lesz a szezon.
Csiriba
na ez hogy jött ki. lemondunk egy meccset 3-0-ával? 😀
petey
lekésték a gépet, mert balhéztak a reptéren a fegyverek és a fű miatt 😀

ezért lesz a szezon végén 6-10