NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
azt hiszik még mindig félnek tőlük a tavalyi után. sok meccset nyertek tavaly az utolsó pillanatokban(Rams, Texans, Tampa) mákos playekkel.Hát ennek a Hawksnak se Harvinnal , se Harvin nélkül nem megy jelenleg!😊Harlequinvoltunk mi is így tavaly.... vagy a Baltimore az SB győzelem után...
a lényeg hogy mi nyerjünk! bár ma nekem belefér a vereség is Denverben...
sok Niners fan ment szurkolni, jó lehet a hangulat...
ki lesz meccskövetőben?Josszi
eddig visszanyal a fagyi. de ez nem tárgya topikunknak :cool:
én nem leszek, csak nyugodtan szurkoljatok 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Hát ennek a Hawksnak se Harvinnal , se Harvin nélkül nem megy jelenleg!😊Harlequinvoltunk mi is így tavaly.... vagy a Baltimore az SB győzelem után...
a lényeg hogy mi nyerjünk! bár ma nekem belefér a vereség is Denverben...
sok Niners fan ment szurkolni, jó lehet a hangulat...
ki lesz meccskövetőben?
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Hát ennek a Hawksnak se Harvinnal , se Harvin nélkül nem megy jelenleg!😊
több mint 10 éve
szerintem elfogadható szintet hoz, Iupati valahogy árnyéka önmagának idén. szörnyű nézniWillis, Iupati out a hétvégén. Borland és Looney time. a többiekről egyelőre nincs hírpeteyLooney Tunes.... Borland remélem nem pörgi túl magát, inkább a rutin és az írányitás fog hiányozni Willis nélkül... Looneynak nagyon össze kell szednie magát mert eddig nem volt meggyőző... rajta (is) lesz a világ szeme...Josszi
több mint 10 éve
Kezd érdekesen alakulni a csoportunk. Ma nem szabad hagynunk meglépni az Arizonát. Szerintem ők tutira behúzzák a mait (ezt megtippelni jelen pillanatban nem kell nagy kurázsi). Szóval van egy kis W-need-ünk is. (Most kezd fájni különösen az Arizona elleni L.)
több mint 10 éve
Josszi
3 365
tessék ügyesen tippelni! 😀Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Én is szeretnék egy ilyet.. 😕 😊49ersfan
red6t6
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Willis, Iupati out a hétvégén. Borland és Looney time. a többiekről egyelőre nincs hírpeteyLooney Tunes.... Borland remélem nem pörgi túl magát, inkább a rutin és az írányitás fog hiányozni Willis nélkül... Looneynak nagyon össze kell szednie magát mert eddig nem volt meggyőző... rajta (is) lesz a világ szeme...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
😊 neked van 9ers-es táskád nem? az majdnem olyan mint matrica az autón 😀 *woman edition*Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Én is szeretnék egy ilyet.. 😕 😊49ersfan
red6t6
több mint 10 éve
Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Én is szeretnék egy ilyet.. 😕 😊
red6t6
több mint 10 éve
sokszor meg kéne ütni... 2 leggyorsabban dobó qb aktuálisan... 😀Jossziha fogjuk a célpontjait akkor nem fog elfutni a DL elől azt garantálom 😀
több mint 10 éve
Sztem meg nem. A hóksz nem az a csapat, amibe Harvin kellett. Ebben az évben nem a hóksz játékot játszották. Így , hogy elmegy visszafognak térni saját magukhoz, ami jobban fog menni nekik. Tate hiányát jobban megérzik, mint Harvinét. Ha már ennyire a hókszot taglaljuk itt, sztem ami bizatató lehet számunkra, hogy a védelmük teljesítménye lett szarabb. LOB????diverdocA védelem visszaesése részben a támadósor gyengülése miatt is lehet. Nincsenek elég időt a pályán, egy csomó 3&out-juk van, és LOB ide vagy oda, nincs az a védelem amelyik 35+ percig bírja szusszal. Illetve tavaly talán lett volna, de ahhoz meg olyan depth kell ami tavaly megvolt. De a depth eligazolt, idén nincs olyan minőség sem a front7-ben sem a secondary-ban Shermanék mögött, mint tavaly. Ha nem szedik össze az offense-et, akkor csilloghatnak Shermanék, nem jutnak oda a mézesbödön közelébe se.
Engema Denver meccs sokkal jobban érdekel. Bár sztem egy denveri L abszolut vállalható és reális dolog. Sok pontos mérkőzés lesz, és bizzunk benne, hogy Coxék proból formát hoznak, meg PM-t agyon vegzáljuk. Ha ez meglesz, aakor talán hozható a meccs. Ha meg nem az sem lesz tragédia.diverdocSérültek ide vagy oda, a kezdő védelmetek (a front7-ben legalábbis) szerintem így is erős. Viszont a denveri magaslaton, ha a Denver tudja vezetni az 5-8 perces drivejait, akkor cserélni kell, mert elfogy a szusz. Ezért ott általában az tud nyerni, aki képes hosszú drive-okkal járatni az órát és lent tartani Manningéket a pályáról. Így nyert a Chargers tavaly, és idén így tudta a Chiefs megszorongatni őket. Ezt kéne csinálnia Kaepnek is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Josszi
3 365
a L vállalható, a bukiknál is underdogok vagyunk nem gyengén... ezért az esélytelenk nyugalmával, én speciel kiváló pass rush-al megáldott saját D-t ,nyitott gappekkel szétlyugatott morálisan instabil Denvert D látok a varázsgömbben , a tippem: 31 : 28 ideA kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.Sztem meg nem. A hóksz nem az a csapat, amibe Harvin kellett. Ebben az évben nem a hóksz játékot játszották. Így , hogy elmegy visszafognak térni saját magukhoz, ami jobban fog menni nekik. Tate hiányát jobban megérzik, mint Harvinét. Ha már ennyire a hókszot taglaljuk itt, sztem ami bizatató lehet számunkra, hogy a védelmük teljesítménye lett szarabb. LOB???? De mindegy ez nem a mi dolgunk, rágják magukat ők ez miatt, de szerintrem önámítás ezt számunkra pozitív trade-nek felfogni.
Érdekes, de nekünk a jövőre nézve csak jó lehet.zsazsa
Engema Denver meccs sokkal jobban érdekel. Bár sztem egy denveri L abszolut vállalható és reális dolog. Sok pontos mérkőzés lesz, és bizzunk benne, hogy Coxék proból formát hoznak, meg PM-t agyon vegzáljuk. Ha ez meglesz, aakor talán hozható a meccs. Ha meg nem az sem lesz tragédia.
Go ninersdiverdoc
😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.Sztem meg nem. A hóksz nem az a csapat, amibe Harvin kellett. Ebben az évben nem a hóksz játékot játszották. Így , hogy elmegy visszafognak térni saját magukhoz, ami jobban fog menni nekik. Tate hiányát jobban megérzik, mint Harvinét. Ha már ennyire a hókszot taglaljuk itt, sztem ami bizatató lehet számunkra, hogy a védelmük teljesítménye lett szarabb. LOB???? De mindegy ez nem a mi dolgunk, rágják magukat ők ez miatt, de szerintrem önámítás ezt számunkra pozitív trade-nek felfogni.
Engema Denver meccs sokkal jobban érdekel. Bár sztem egy denveri L abszolut vállalható és reális dolog. Sok pontos mérkőzés lesz, és bizzunk benne, hogy Coxék proból formát hoznak, meg PM-t agyon vegzáljuk. Ha ez meglesz, aakor talán hozható a meccs. Ha meg nem az sem lesz tragédia.
Go niners
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Josszi
3 365
sokszor meg kéne ütni... 2 leggyorsabban dobó qb aktuálisan... 😀hát így minden meccsen 8-9 ember lesz a boxban Lynch ellen. plusz az OL-jük is ramaty. nem néz ki jól a helyzet. Így a Boldin trade valami brilliáns volt nekünk tavaly :cool: amúgy meg:Hát kétlem,és remélem hogy nem 😊A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.szerintem ezzel inkább erősödtek, mentálisan, sok kavar volt az öltözőben miatta,mindenhol voltak vele problémák nem volt egy csapatépítő karakter, kemény üzenet az ottani hőzöngőknek hogy senkinek nem biztos a helye... meg spóroltak pénzt és nem is keveset hogy RW szerződés összejöjjön...Josszi
Nézzük kik maradtak wéerek:Baldwin,Kearse,a két rookie P-Rich és Norwood,az ST-s Lockette na meg Walters.
Ez jelenleg a liga alja szerintem,nem lepődnék meg ha a Rams vasárnap elkapná őket.Bár a jövőt nézve P-Rich nagy erősség lehet.Montana
😀
koncentráljunk a Denver ellenire. ki fogja Thomast fogni? Borland, plusz Reid? hogy fogja Staley és AD kivenni Von Millert és Ware-t? tudjuk-e nyomni Peytont? sokdzor és gyakran meg kell ütni. izgalmas lesz, a végén lehet egy Dawson FG fog dönteni.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
u mad bro?A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.annyira vicces vagy ezzel a "kormorán" dumával
szerintem mindenki a hasát fogja nevettében, bármikor amikor leírodfunkyparduc
több mint 10 éve
hát így minden meccsen 8-9 ember lesz a boxban Lynch ellen. plusz az OL-jük is ramaty. nem néz ki jól a helyzet. Így a Boldin trade valami brilliáns volt nekünk tavaly :cool: amúgy meg:Hát kétlem,és remélem hogy nem 😊A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.szerintem ezzel inkább erősödtek, mentálisan, sok kavar volt az öltözőben miatta,mindenhol voltak vele problémák nem volt egy csapatépítő karakter, kemény üzenet az ottani hőzöngőknek hogy senkinek nem biztos a helye... meg spóroltak pénzt és nem is keveset hogy RW szerződés összejöjjön...Josszi
Nézzük kik maradtak wéerek:Baldwin,Kearse,a két rookie P-Rich és Norwood,az ST-s Lockette na meg Walters.
Ez jelenleg a liga alja szerintem,nem lepődnék meg ha a Rams vasárnap elkapná őket.Bár a jövőt nézve P-Rich nagy erősség lehet.Montana
😀
koncentráljunk a Denver ellenire. ki fogja Thomast fogni? Borland, plusz Reid? hogy fogja Staley és AD kivenni Von Millert és Ware-t? tudjuk-e nyomni Peytont? sokdzor és gyakran meg kell ütni. izgalmas lesz, a végén lehet egy Dawson FG fog dönteni.
több mint 10 éve
Montana
635
Hát kétlem,és remélem hogy nem 😊A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.szerintem ezzel inkább erősödtek, mentálisan, sok kavar volt az öltözőben miatta,mindenhol voltak vele problémák nem volt egy csapatépítő karakter, kemény üzenet az ottani hőzöngőknek hogy senkinek nem biztos a helye... meg spóroltak pénzt és nem is keveset hogy RW szerződés összejöjjön...Josszi
Ez jelenleg a liga alja szerintem,nem lepődnék meg ha a Rams vasárnap elkapná őket.Bár a jövőt nézve P-Rich nagy erősség lehet.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.kormoránok? 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
A kormoránok elcserélték Harvint a Jetssel.szerintem ezzel inkább erősödtek, mentálisan, sok kavar volt az öltözőben miatta,mindenhol voltak vele problémák nem volt egy csapatépítő karakter, kemény üzenet az ottani hőzöngőknek hogy senkinek nem biztos a helye... meg spóroltak pénzt és nem is keveset hogy RW szerződés összejöjjön...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Ahogy ígértem, felkerült a matrica, és itt a kép róla 😊Jóóó 😀 (Y)
red6t6
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Na most hogy már szinte mindenki 3 pontos győzelmet tippelt,akkor ideje elrugaszkodni:31-24 nekünk!
L benne van de nézzük szerintem mi lehet + vagy -:
+:
-Travathan kiesett,Kaepnek így jobb esélye van szaladgálni amivel meg lehet zavarni a D-t.
-Wilhoite,és Skuta remekül dolgoznak,jól hozzák amit vártunk tőlük Aldon és Navarro távollétében.
-P-Cox félelmetes,és Cook is kiveszi a részét a jóból.
-Boldinnak megvan az első TD-je és megint rajta érzem azt hogy rá bármikor lehet számítani.
-Lloyd,Johnson,Crabtree..a kiszámíthatatlanság jegyében.
-Iupati kiesésével nehezebb lesz futni(Denver ellen amúgy se könnyű),de Gore és Hyde bárkin képes átmenni.
-:
-Willis és Iupati.Iupati nélkül már többször játszottunk de Willis és Bowman együttes hiánya azért kétségeket ébreszt bennem.Borland pedig még nem győzőtt meg.
-Cully..a kosok ellen nagyon gyengén teljesített,amit felé dobtak az tuti yard volt az ellennek.Brock jöhetne már vissza.
-V.Davis.Sérüléssel bajlódik folyamatosan,és nagyon csúnya droppokat mutatott legutóbb.Helyettese McDonald,akinek a fumblija majdnem kulcs volt,és amikor egymást ütötték a redzonban az vicc kategória.
-PManning
Reméljük a legjobbakat és ami szerintem dönteni fog,Fuss Kaep Fuss! 😊
több mint 10 éve
doka
111
23-20 ide