San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 11 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Akkor ki lesz az OC, ha végül nem jön Chud? Shanahan? Vagy van még valaki a pakliban?
Egy érdekes felvetés - Josh Gordon -tart az offseason:
 bleacherreport.com/articles/2339156-josh-gordon-must-be-at-the-top-of-the-san-francisco-49ers-wish-list
Bár én jobban örülnék, ha draftról jönne egy fiatal, sikeréhes WR, aki bizonyítani szeretne. Az első kör 15. helyén várhatóan még izgalmas nevek lesznek elérhetőek: Kevin White, DeVante Parker, DGB, Jaelen Strong
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Kiffin marad a Bamánál, már biztosbaggio
ja, szerintem is csak egy feldobott laszti volt. maradjon nyugodtan 😉petey
..egyik szemem sír...a másik üveg.

Örülök, meg nem is, hogy Kiffin marad Alabamában.

Az tetszik, hogy eléggé tapasztalt "harcedzett" szakikkal töltjük fel az edzői stábot, ez illik JimmyT-hez.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 019 — Csodabogár
Kiffin marad a Bamánál, már biztosbaggio
ja, szerintem is csak egy feldobott laszti volt. maradjon nyugodtan 😉

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Kiffin marad a Bamánál, már biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fewell szvsz tehetségesebb DC, mint Mangini, mondjuk Mangini rendszere jobban hasonlít Fangioéra.empty taxi
Mangini 3-4-et futtat, de agresszívabb mint Fangio. meglátjuk. nekem egyelőre az jön le, hogy egy olyan stábot akarnak összerakni, akik tudnak együtt dolgozni, ha kell a gameplanben is. meglepő módon némi tervszerűséget vélek felfedezni, bár a legfontosabb láncszem az OC még várat magára..szerintem Chudot akarjukpetey
Szerintem is Chud az első számú kiszemelt + ott lesz még Sparano. Ha így lesz, az offense se panaszkodhat tapasztalatlanságra.
több mint 11 éve
Fewell szvsz tehetségesebb DC, mint Mangini, mondjuk Mangini rendszere jobban hasonlít Fangioéra.empty taxi
Mangini 3-4-et futtat, de agresszívabb mint Fangio. meglátjuk. nekem egyelőre az jön le, hogy egy olyan stábot akarnak összerakni, akik tudnak együtt dolgozni, ha kell a gameplanben is. meglepő módon némi tervszerűséget vélek felfedezni, bár a legfontosabb láncszem az OC még várat magára..szerintem Chudot akarjuk

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
Fewell szvsz tehetségesebb DC, mint Mangini, mondjuk Mangini rendszere jobban hasonlít Fangioéra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Perry Fewell, the ex-Giants defensive coordinator, is heading to the Bay Area today to meet with the 49ers about becoming their defensive backs coach, FOX Sports reported.
Read more here:  www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article7993767.html#storylink=cpy

Hírek szerint Gamble is lehet újra csatlakozik a FO-hoz.petey
Úgy látszik az a cél, hogy minél több tapasztalt edző legyen a stábban. Talán így kisebb lesz a nyomás Jimmy T-n.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gamble érkezése elvileg már hivatalos

www.bleedinggreennation.com/2015/1/22/7875457/tom-gamble-san-francisco-49ers-trent-baalke-eagles
több mint 11 éve
Perry Fewell, the ex-Giants defensive coordinator, is heading to the Bay Area today to meet with the 49ers about becoming their defensive backs coach, FOX Sports reported.
Read more here:  www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article7993767.html#storylink=cpy

Hírek szerint Gamble is lehet újra csatlakozik a FO-hoz.

több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerintbaggio
Mangini bejött mint DC.....ezek után remélem Kiffint mint OC-t is telibe találod.Alabama Niners
Örülnèl-e neki? Vagy várjunk Chudra? Mint Crimson tide fan..😀petey
Örülnék Kiffinnek, látható fejlődést ért el az Alabamánál, egy Blake Sims kaliberű QB-ból a Bama történetének legtöbb yardot passzoló játékosa lett. Sok futással alapozott offense, persze van ott RB alapanyag, mint itt is.
A személyisége megosztó lenne a fórumolvasóknak, de az pont lesz@rom. Amikor tavaly Saban odavitte, mindenki savazta, hogy minek kell, de rácáfolt a kétkedőkre. Vitathatatlan jó szakember, de nem volt túl szerencsés eddig.
Nemrég lenyilatkozta, hogy marad Tuscaloosában, gondolom akkor nem volt komoly megkeresése még.Alabama Niners
...akkor feltradelünk Cooper-ért :cool:he7edik
adja az ég! Ha Sims rá tudott dobni 14 meccsen 1800 yardot, akkor Kaep is tudna közel ennyit.
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerintbaggio
Mangini bejött mint DC.....ezek után remélem Kiffint mint OC-t is telibe találod.Alabama Niners
Örülnék Kiffinnek, látható fejlődést ért el az Alabamánál, egy Blake Sims kaliberű QB-ból a Bama történetének legtöbb yardot passzoló játékosa lett. Sok futással alapozott offense, persze van ott RB alapanyag, mint itt is.
A személyisége megosztó lenne a fórumolvasóknak, de az pont lesz@rom. Amikor tavaly Saban odavitte, mindenki savazta, hogy minek kell, de rácáfolt a kétkedőkre. Vitathatatlan jó szakember, de nem volt túl szerencsés eddig.
Nemrég lenyilatkozta, hogy marad Tuscaloosában, gondolom akkor nem volt komoly megkeresése még.Alabama Niners
...akkor feltradelünk Cooper-ért :cool:

több mint 11 éve
Nemrég lenyilatkozta, hogy marad Tuscaloosában, gondolom akkor nem volt komoly megkeresése még.
több mint 11 éve
Örülnèl-e neki? Vagy várjunk Chudra? Mint Crimson tide fan..😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
WTF:::::::::::::::::::::: Baalke meg York büszke lehet magára majd 1 év múlva, hogy milyen szuper főnökök és hogy megmutatták JH-nak vagy nem.........
több mint 11 éve
Mangini bejött mint DC.....ezek után remélem Kiffint mint OC-t is telibe találod.
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 328 — settenke1976@gmail.com
na abból lesz a csodabogár
több mint 11 éve
Sparano lett a TE edző

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szeretném hinni, hogy van valamiféle terv 😕
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk ha Tarverből LB-edzőt csinálnak és mellé Mangenius lesz a DC, az azért igencsak a legalja lenne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tarver lett az LB edző, egy darabig állt a pletyka, hogy DC lesz...aztán mégsem. Régebben volt itt jó pár évig ugyanebben a pozícióban. Ez már megvan, kíváncsi leszek ki lesz a DC.
Mike Shanahant mondogatják OC posztra...nem tudom....Alabama Niners
Ez azért meglepő. A nagyon jól értesült helyi sajtónál Tarver volt No 1 DC jelölt
több mint 11 éve
Tarver lett az LB edző, egy darabig állt a pletyka, hogy DC lesz...aztán mégsem. Régebben volt itt jó pár évig ugyanebben a pozícióban. Ez már megvan, kíváncsi leszek ki lesz a DC.
Mike Shanahant mondogatják OC posztra...nem tudom....
több mint 11 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
Na ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/
 www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article7760280.htmldiverdoc
így működik az nfl
 bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/kibol_lehet_2014-ben_nfl_vezetoedzo/1261388baggio
Tehát adott az O#consultantunk, akit két év után JimmyT kinevezése után kirúgunk, majd egy hét múlva DC-nek vissza akarunk venni. Az OK, hogy táblázat, meg így működik az nfl, de továbbra sem értemdiverdoc
fogynak a haverok
petey és korábban én is ezt emeltem ki, hogy a legnagyobb probléma általában a pozíciós edzőkből lett HC-kkel (pláne azokkal, akik egy helyen dolgoztak hosszabb ideig), hogy nincs meg a megfelelő kapcsolatrendszerük egy normális stáb összeállításához.

Az NFL edzőkre pláne igaz, hogy azokkal szeretnek együtt dolgozni, akiket ismernek, na Tomsula korábbi kollégái közül hány elérhető jelenleg? Az NFL Europe-osok közül alig ragadt meg valaki a profiknál, 2007 óta a Frisco-nál Bill Davis (Philly), Manusky (Colts) és Fangio (Bears) fordult meg DC-ként, így Mangini mellett maximum még Mike Nolan adná magát.baggio
ebbol tul sok jot nem szurok le. kb annyit, hogy talan 3 gyozelmet feltudunk pakolni jovore. csodas!

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Olyan itt a hangulat, mintha 0-16-tal zártunk volna. Nekem se szimpatikus Jed, de Baalke csak konyít valamit a focihoz. Nem akarom védeni őt sem, de még azt sem tudjuk kik lesznek a koordinátorok. Annyira rosszra számít mindenki,hogy ebből csak valami jó sülhet ki. 😊SFGaben
pont ez a baj. már rég ki kellett volna jelölni a koordinátorokat. tiszta Singletary éra..ott is lett egy Jimmy Raye-ünk. kifutunk az időből.petey
Arra akartam utalni, hogy nem tudjuk milyen tárgyalások folynak a háttérben. Lehet, hogy kifutunk az időből, lehet hogy közel a megállapodás olyan valakikkel akiknek nagyon örülnénk. Ráérünk ezen aggódni a kinevezések után. Azért itt a D-ből lehetne építkezni, szerintem elég vonzó a névsor. Más tészta a támadóalakulat, de azért ott is van potenciál.SFGaben
Mikor ez a két opció van, hogy háttéralku van biztos, csak nem szólnak róla vagy kifutunk az időből akkor sajna mindig az utóbbi eset következik be.Csiriba
Kikről maradtunk eddig le pl az O oldalán? Trestman? Chudzinski? Inkább az a baj, hogy nem is nagyon volt olyan név a pakliban, akit nagyon sajnálnánk. Vagy Gase az lesz?