NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Ki ne maradjak a tippelésből:
49ers-Rams: 38-13
Kaep 300+ yard 3 TD 0 INT
Gore 100- yard TD
Hyde TD
Cox INT 😊Montana
Egy kulcstartókarikát ez is megér 😀
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365

😀petey
LOL
a tegnapi meccsen volt egy srác a nézőtéren aki... lásd lent 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár

😀

több mint 10 éve
Azért Staley Quinn nagy csata lett... ahogy számíttoták(unk)am stb..)

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
szerencse hogy 3 kulcstartó van 😀
én 4től kezdtem nézni felvételről, de mivel cimorám elszólta messengeren hogy na végre vezetünk 😀 már nyugodtan kezdtem nézni a meccset 😀 bár a végét nehézzé tehettük volna de nem így történt...

bakker dölnek ki az emberek nálunk.. Willis ha lábúj repedés pl az lesz vagy 3-4 hét.. 😕

na küldjétek a címeket privátban indulnak a kulcstartók 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
31-17 49erspetey
😀
asszem ide is jár valami ajándék 😛petey
én ezt nem értem egy rugóra jár az agyunk petey!
Vagy csak a rutin meg az évek?
több mint 10 éve
31-17 49erspetey
😀
asszem ide is jár valami ajándék 😛

több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?he7edik
én leszek, és nyerünk 31-17-reAlabama Niners
jajjj, asszem ezt telibetaláltam! :A:Alabama Niners
ez igen, gratula!

több mint 10 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
jajjj, asszem ezt telibetaláltam! :A:Alabama Niners
Grat! 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
jajjj, asszem ezt telibetaláltam! :A:
több mint 10 éve
tegnap kicsit mocskosnak éreztem magam hogy szorítottam a Boysnak :[] de kellett nagyon 😀

ma meg Rams, fel kell kötni a gatyát, nem egy kellemes séta lesz a parkban. a Phillyt és a Cowboyst is megszorongatták.
futni kell nincs mese. Rams run D 29. 49ers Rush Off 3. akiről meg szeretnék emlékezni az Kilgore. hihetetlen milyen sallangmentes munkát végez C-ben. megugrotta a lécet. a másik Ian Williams a NT. idén megmutatja miért ő volt a kezdő NT mielőtt eltört a bokája. így tovább uraim.

a mai MNF: 2 csapat amelyikek ősi riválisok, az NFCW Derby. mindegy ki mennyivel áll.

több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
én is öreg vagyok, de jövök este 😊

parázok a meccstől, nem szeretem ha Fisher ellen játszunk

több mint 10 éve
Én megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)Montana
írok rád emailt 😀Josszi
Gondoltam hogy rád lehet számítani 😀
De mi ez a tipp tőled?:SMontana
nem szeretnék megint nyerni 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
szerintem kikapunk 20-16-ra...Josszi
nem mertem beirni, hogy kikapunk. viszont nezni fogom ejjel.. ^ ^

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
én leszek
am még jó, hogy a Cowboys-szal az első fordulóban kellett játszani, nagyon nem örülnék ha most kerülnének sorra...
Vernon Davis játszik este? fantasy questionablet ír. 15 ponttal megyek, ő van már csak ellenfélből 😀Borbinho
Attól újabbat még én sem láttam.
A teljes lista jelenleg:
Out: CB Tramaine Brock (toe)
Questionable: OT Anthony Davis (knee), TE Vernon Davis (back), C Marcus Martin(knee)
Probable: CB Chris Cook (quadricep), DE Tony Jerod-Eddie (shoulder), Andy Lee (ankle), DT Ray McDonald (knee), LB Nick Moody (hamstring), DT Ian Williams (ankle),Justin Smith (not injury related)Montana
szerintem nem fog játszani, nem hasít az #O de most nélküle is nyerni kéne, jövő héten meg nagyobb szükség lesz rá 100%-osan
több mint 10 éve
Vernon Davis játszik este? fantasy questionablet ír. 15 ponttal megyek, ő van már csak ellenfélből 😀Borbinho
Attól újabbat még én sem láttam.
A teljes lista jelenleg:
Out: CB Tramaine Brock (toe)
Questionable: OT Anthony Davis (knee), TE Vernon Davis (back), C Marcus Martin(knee)
Probable: CB Chris Cook (quadricep), DE Tony Jerod-Eddie (shoulder), Andy Lee (ankle), DT Ray McDonald (knee), LB Nick Moody (hamstring), DT Ian Williams (ankle),Justin Smith (not injury related)
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Vernon Davis játszik este? fantasy questionablet ír. 15 ponttal megyek, ő van már csak ellenfélből 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)Montana
írok rád emailt 😀Josszi
Gondoltam hogy rád lehet számítani 😀
De mi ez a tipp tőled?:S
több mint 10 éve
írok rád emailt 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Én megnéztem a hóksz meccset,majd 2 óra alvással mentem melózni és most értem haza😊Nem mondom hogy nem érte meg,de a mi meccsünket inkább holnap délután nézem meg😊 (csak addig meg ne tudjam az eredményt..telefon kikapcs,gépet meg nem kapcsolom be,ameddig nincs vége!😊)
több mint 10 éve
én 4 kor kelek majd, és felvételről nézem

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
én leszek, és nyerünk 31-17-re
több mint 10 éve
én biztos nem 😊 öreg vagyok én ezekhez a hajnali meccsekhez, pláne melóba menet 😊

több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Hajnalban lesz valaki az eredménykövetőben?

több mint 10 éve
szerintem kikapunk 20-16-ra...

The Amazing Racoon