NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Montana
635
Ki ne maradjak a tippelésből:49ers-Rams: 38-13
Kaep 300+ yard 3 TD 0 INT
Gore 100- yard TD
Hyde TD
Cox INT 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 365
“Kassim Osgood, again, he’s our best player on special teams, especially on the coverage units,” Harbaugh said as he went over a list of standout players from Sunday's game. “He’s doing a great job.”és utána repült
Read more here: www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/#storylink=cpy
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
megjött a cucc? 😀27-10 NinersHarlequinElfelejtettem indokolni:
Most majd minden befelé pattan nekünk ezen a meccsen!😊Harlequin
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Amúgy a C'mon man kifejezést hogy fordítanátok magyarra?he7edikhagyámááá én így aszem
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
27-10 NinersHarlequinElfelejtettem indokolni:
Most majd minden befelé pattan nekünk ezen a meccsen!😊
több mint 10 éve
Amúgy a C'mon man kifejezést hogy fordítanátok magyarra?he7edikNagyon vicces volt a KC lb az "ugyanmá' " videóban 😀
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Én nem tippeltem még eddig és nyertünk úgy hogy marad is ez a szokás.
több mint 10 éve
26-17 nekünk (4FG,két TD) 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Harlequin
332
27-10 Niners
több mint 10 éve
nálunk van röplabdás és kézis is 😀 Röplabdában a mozdulat jó, csak leütésnél homorítasz, kéziben meg a törzs egyenes és csak könyökből dobod meg a labdát, kb mint amikor a QB dob. 😊OFF:Dokikám, ez egy kézilabda átlövő mozdulata 😊 ha a jobb kezében lenne a labda, az első pillanatokban el is hinném, hogy kapura dörgeti 😀szasziaA mozdulatsor eleje klasszikus tollaslabda tenyeres leütés😊, vagy röplabda.diverdoc
egy "6,3" magas CB ellen milyen már ez 😀Josszi
Tudod, ki miben él és melyik sportot űzi 😊
Nagyon bocs az offért.diverdoc
több mint 10 éve
OFF:Dokikám, ez egy kézilabda átlövő mozdulata 😊 ha a jobb kezében lenne a labda, az első pillanatokban el is hinném, hogy kapura dörgeti 😀szasziaA mozdulatsor eleje klasszikus tollaslabda tenyeres leütés😊, vagy röplabda.diverdoc
Tudod, ki miben él és melyik sportot űzi 😊
Nagyon bocs az offért.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
zsazsa
39
talán ez is a normális mert más csapat szúrkolója mit kezdene vele?nekünk, nekem mge természetesen érzelmi kötödés.
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 10 éve
Vegita
363
akkro most mar en is beszallok a tippversenybe 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
nem is azért csinálom 😀 de azoknak akik itt vannak örömet szerzek ennyi...Ettől nem lesztek többen 😉 😛dande
még hozzá ilyen! 😀remélem jövö hétre is maradt matrica 😀Gáborjövő héten ha megjön akkor kulcstartó lesz 😀Josszi
viszont egy diszkriminatív lépés: matricát (kulcstartót) nyerni csak 49-ers forum tagok nyerhetnek, a többiek is tippelhetnek de ők max az erkölcsi elismerést gyűjthetik be 😀Josszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Dokikám, ez egy kézilabda átlövő mozdulata 😊 ha a jobb kezében lenne a labda, az első pillanatokban el is hinném, hogy kapura dörgeti 😀A mozdulatsor eleje klasszikus tollaslabda tenyeres leütés😊, vagy röplabda.diverdoc
több mint 10 éve
Ettől nem lesztek többen 😉 😛
még hozzá ilyen! 😀remélem jövö hétre is maradt matrica 😀Gáborjövő héten ha megjön akkor kulcstartó lesz 😀Josszi
viszont egy diszkriminatív lépés: matricát (kulcstartót) nyerni csak 49-ers forum tagok nyerhetnek, a többiek is tippelhetnek de ők max az erkölcsi elismerést gyűjthetik be 😀Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 365
viszont egy diszkriminatív lépés: matricát (kulcstartót) nyerni csak 49-ers forum tagok nyerhetnek, a többiek is tippelhetnek de ők max az erkölcsi elismerést gyűjthetik be 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Megnéztem tegnap én is a meccset, hát nem volt az a pazar, sziporkázó támadójáték. De nem fanyalgok, én erre számítok ebben a szezonban, a kis w-nek is örülni kell.futást jól fogják a Kosok, Gore-nak nem lesz könnyű dolga, főleg a mostani OL-el, de passzolva lesz esélyünk... és Kap is fog rohangálni úgy érzem (remélem tudatosan és nem a blitzek elől) kemény csata lesz,
Kap hol szenzációs lézer passzokat dobál, hol iszonyat homályt, amikor még ideje is van, szabad elkapó is. Nem túl megbízható a teljesítménye. A futásait szépen levédekezték egy-két kivétellel. Az O falunk viszont csak árnyéka hajdani önmagának. Remélem a sérültek minél hamarabb visszatérnek, mert ez a teljesítmény harmat gyenge. Eddig is a D# volt a csapat motorja, de ez idén még inkább látszik. Szegény Alex idején volt ilyen impotens a támadójátékunk, pedig most már futunk is, Gore megint 100 yard felett. A Rams ellen egy soványka győzelemnek is örülnék. GO 9ERS!red6t6
Bowmanról úgy hallani nem lesz még a pályán a szezon felénél... de jöjjön 100%-ra rendbe ne járjon úgy mint RG3
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/07/49ers-expect-navorro-bowman-back-later-rather-than-sooner/
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
oan nincs, a legközelebbi Ellington akit returnerként használunk vagy sweepre. mondjuk az Eagles ellen majdnem bejött amikor az uccsó védő szerelte éppenhogy. de WR-ként még nemErős a csoportunk baromira (bár van recept pl a hóksz ellen www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000406950/Jackson-makes-57-yard-reception), kemény a sorsolásunk is, de az elmúlt két meccs alapján bizakodhatunk talán. Monday nighton pedig beat the Rams!diverdocazert keresem a villamlabut nalunk, aki ugy fut, mint D-jax 😛Vegita