San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
K&@[rva unalmas. Nem lehetne valami mást, a szájkarate helyett?kilences
Holt szezon van 😊
több mint 12 éve
kilences San Francisco 49ers 30 — no link no party
K&@[rva unalmas. Nem lehetne valami mást, a szájkarate helyett?
több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Hát szerencsére nem az. Az enyém pl annyira nem szabatos, hogy utálom a külföldi szavakat.
Juszuf bácsi pedig bekaphatja Harlequin legszőrösebb testtáját - mellesleg, ugyanis a Mónika só felvételről bármikor látható, nekem is megvan az összes...az ismétlések is...kazettán. Sajnos a lejátszóm már annyira avétos, hogy nem megy a visszacsévélés, ezért kénytelen voltam a szallagokat végteleníteni. Ezért megy a nyugdíjas otthonunkban állandóan Móncsi - a memóriaproblémások le sem veszik róla a tekintetük - úgy hogy ne állítsa senki, hogy a köztévén nem megy!12
bocsi srácok, megkövetek mindenkit a stílusom miatt.. de ez a ki kinek kapja be című hsz kiverte nálam a biztit.. ezután PM-ben intézem a kedves "12" Úrral a dolgot..
ha valakinek kifogása marad ezután velem szemben legyen kedves szintén PM-ben megkeresni, igérem hogy válaszolok..
köszönömJosszi
Azt azért kifejthetnéd itt a nagyérdemű előtt is (gyerünk ALL IN), hogy miért is olyan rettenetesen borzasztó számodra, hogy mielőtt a Sobri (Pap) József kommentgenerátor számára elmagyaráztam, hogy milyen körülmények között nincs igaza a Harlequin nevű szépkorúval szemben, felajánlottam neki utóbbinak népgazdasági hasznosítását!?

több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 574
 www.49ers.com/video/videos/Cully-Conversation-Back-in-the-House/1428b2b7-8b80-43d0-8c2a-8057d9bde11f

Cully arról milyen volt az oldalvonal mellől néznie a szezont, miket tanácsol Bowmannak a rehabhoz, és mit vár a szezontól..
remélem az egyik CB megvan vele (Y)

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
Hát szerencsére nem az. Az enyém pl annyira nem szabatos, hogy utálom a külföldi szavakat.
Juszuf bácsi pedig bekaphatja Harlequin legszőrösebb testtáját - mellesleg, ugyanis a Mónika só felvételről bármikor látható, nekem is megvan az összes...az ismétlések is...kazettán. Sajnos a lejátszóm már annyira avétos, hogy nem megy a visszacsévélés, ezért kénytelen voltam a szallagokat végteleníteni. Ezért megy a nyugdíjas otthonunkban állandóan Móncsi - a memóriaproblémások le sem veszik róla a tekintetük - úgy hogy ne állítsa senki, hogy a köztévén nem megy!12
bocsi srácok, megkövetek mindenkit a stílusom miatt.. de ez a ki kinek kapja be című hsz kiverte nálam a biztit.. ezután PM-ben intézem a kedves "12" Úrral a dolgot..
ha valakinek kifogása marad ezután velem szemben legyen kedves szintén PM-ben megkeresni, igérem hogy válaszolok..
köszönöm

több mint 12 éve
Neee már...he7edik
Válaszokat privát üziként! Lécci, lécci, léccidiverdoc
Úgy látom mégis be fog illeszkedni...

Köszönöm!
12

((azoktól külön elnézést kérek, akiknek kevesebb hozzászólásuk van a Khóksz topikban, mint nekem itt, talán elfogadják és megértik, ha túlcsordulás miatt kiszorulok a topikunkból, én mindig célirányosan fogok folyni))12
PM ment..

több mint 12 éve
Így fog kinézni a Levi's Stadium(aki még nem látta volna):

És így néz ki most,egy kamerán keresztül:
 levisstadium.com/live-viewMontana
Magyarországon egy ilyen stadium legalább 10 évig épülne, és 3-szor többe kerülne mint az USA-ban.BigBaltazar
A tíz év nem pontos.... 10 évig épülne és sose készülne el. 😀silent7939
és olyan helyen ahol nincs csapat xDGábor
ott már van, egyik po meccskövetőben kitaláltuk a Upcsút Betterperformance-t
nemzeti logó meg miegymással

több mint 12 éve

Magyarországon egy ilyen stadium legalább 10 évig épülne, és 3-szor többe kerülne mint az USA-ban.BigBaltazar
ŐőőőŐŐőőőő mondjuk Felcsút? 😀😀😀😀silent7939
pollkorekt mode off, viccelsz? a közmunkások hada 2 év alatt felhúzná, Közgép powa

több mint 12 éve
Valaki tud adni egy olyan címet ahol a szezon meccseit teljes egészében vissza tudom nézni?
(Valami ingyenesre gondolok és nem a GamePass-re)Montana
torrentről letöltöd.. sajnos a gamepass nekem is csak regular seasonig élt, illetve még a wildcard meccset tudtam nézni.

több mint 12 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Valaki tud adni egy olyan címet ahol a szezon meccseit teljes egészében vissza tudom nézni?
(Valami ingyenesre gondolok és nem a GamePass-re)
több mint 12 éve

ŐőőőŐŐőőőő mondjuk Felcsút? 😀😀😀😀
több mint 12 éve
Gábor San Francisco 49ers 590

és olyan helyen ahol nincs csapat xD

több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Neee már...he7edik
Úgy látom mégis be fog illeszkedni...

Köszönöm!
12

((azoktól külön elnézést kérek, akiknek kevesebb hozzászólásuk van a Khóksz topikban, mint nekem itt, talán elfogadják és megértik, ha túlcsordulás miatt kiszorulok a topikunkból, én mindig célirányosan fogok folyni))

több mint 12 éve

A tíz év nem pontos.... 10 évig épülne és sose készülne el. 😀
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Magyarországon egy ilyen stadium legalább 10 évig épülne, és 3-szor többe kerülne mint az USA-ban.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635

levisstadium.com/live-view
több mint 12 éve
A srácok high school fótói:

www.49ers.com/photos/photo-gallery/49ers-High-School-Football-Photos/a13b92ef-d9d6-4dac-8ce7-827bf0d648b2JayB
Aszongyák, hogy a focistáknak sok nőjük van az isiben. Hát vaze ezek alapján.....😊 Nagyon kemény. Bruce Miller tipikus ami film bunkó sportolója, aki a film negatív főhősének (aki szintén focista) a spannja.diverdoc
de sok a nemi erőszak is.. amit néha elkennek a csapat érdekében :-/ Bruce inkább olyan jóféle fát lehet vágni a hátamon békésmackó fejet vág

több mint 12 éve
Srácok, az egy dolog,hogy nincs összhang közöttünk, de kérlek azért tartózkodjatok attól,hogy más accountokkal azonosítotok,mert a végén még valaki elhiszi 😊undisputedly
azonosság van a részemről.. mind kettötőket utállak mint a szart.. te egy arogáns okoskodó grafomán fasz vagy... és örülök hogy már nem esz ide a fene olyan gyakran hogy a terjengős stilusodban fikázz vagy véleményt nyilváníts.. 12 meg egy sima troll gyökér.. ennyi, overJosszi
Szerintem ezt a hsz-t töröld és gondold át milyen szinten vagy te ha ilyen stílust ütsz meg.Toca
igaz...

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Srácok, az egy dolog,hogy nincs összhang közöttünk, de kérlek azért tartózkodjatok attól,hogy más accountokkal azonosítotok,mert a végén még valaki elhiszi 😊undisputedly
azonosság van a részemről.. mind kettötőket utállak mint a szart.. te egy arogáns okoskodó grafomán fasz vagy... és örülök hogy már nem esz ide a fene olyan gyakran hogy a terjengős stilusodban fikázz vagy véleményt nyilváníts.. 12 meg egy sima troll gyökér.. ennyi, overJosszi
Szerintem ezt a hsz-t töröld és gondold át milyen szinten vagy te ha ilyen stílust ütsz meg.
több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Neee már...

több mint 12 éve
ok

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Válaszokat privát üziként! Lécci, lécci, lécci

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 916
Én szoktam a rivals archivumot bújni, elképesztően előnytelen szar képeket tudnak feltenni 😀
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

www.49ers.com/photos/photo-gallery/49ers-High-School-Football-Photos/a13b92ef-d9d6-4dac-8ce7-827bf0d648b2JayB
Aszongyák, hogy a focistáknak sok nőjük van az isiben. Hát vaze ezek alapján.....😊 Nagyon kemény. Bruce Miller tipikus ami film bunkó sportolója, aki a film negatív főhősének (aki szintén focista) a spannja.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 293 — Csodabogár

ez baszki mindent visz. pár arcnak helyből 5 év sitt. Aldonon röhögtem a legtöbbet, a slusszpoén volt a legjobb, Staley. na ott kidőltem.
szerk: a 9-es szerintem Culliver