Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha már draft! Emlékezzünk a Fins elleni meccsre!Itt egy lista www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=OL&y=2013
Én első körben húznék egy rendes Tacklet, mert ottigen komoly gondok vannak! Ja és Carp-Enter, Moffit/Konyhásnéni Guard trioról sem érzem, hogy nagy dolgokra lenne hivatott!
RW már halott lenne, ha nem látna kiemelkedően a pályán! Valójában a legótvarabb egységünk, egy klasszic C, és egy éppen remeklő T nem megoldás!Helmut Zimmer
a 2013-as OL Free Agency-ről. Innen szerintem be lehet foltozni a lyukakat, annyi korai picket adtunk már a falba, én már sajnálnám. Illetve várom, hogy jövőre már Rishaw Johnson is tényező legyen, szurkolok neki. Viszont minőségi DT v. WR v. Eifert 😛 kell.(persze ezt is lehet FA-ról, de a drafton ez a 2 poszt erősnek tűnik, érdemesebb onnan.)
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Látjátok,erről beszéltem pár napja 😛Meglepődnék, ha nem lenne le-trade belőle.Medvepapamióta schneider van azóta minden fontos FAt megtartottunk.Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wilson esélyes a OROY címre
Wagner DROY lehet
Carroll is esélyes az év edzője díjra.
Alexander és Tatupu óta ilyenek nem voltak...braxa88
Így van ez most nálunk is. Ez nem természetes,hogy minden évben hátsó körös játékosaink liga szinten meghatározó játékosokká válnak. Nagy dolgoknak raktuk most le az alapjait 😊undisputedly
Ja Okung is. Tate, bár Ő sztem 3-5 M környéke.Medvepapa
előbb lesz cut rice, miller, flynn, mint az említett fiatalok elengedve.
és rice nagy szerződése miatt is nagyon fontos egy hasonló típusú szélsőelkapó draftolása. így belegondolva DT v WR pick lesz elsőkörös pick. nem lehet más jelen állás szerint.braxa88
Túl nagy az a szerződés Ricenak 😛
több mint 11 éve
Megtaláltam a neked valótHogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Nem jó nem lehet velem gamewinning interceptiont nyomni ez igy nem valid .Toca
Medvepapa
több mint 11 éve
Ha már draft! Emlékezzünk a Fins elleni meccsre!Én első körben húznék egy rendes Tacklet, mert ottigen komoly gondok vannak! Ja és Carp-Enter, Moffit/Konyhásnéni Guard trioról sem érzem, hogy nagy dolgokra lenne hivatott!
RW már halott lenne, ha nem látna kiemelkedően a pályán! Valójában a legótvarabb egységünk, egy klasszic C, és egy éppen remeklő T nem megoldás!
több mint 11 éve
1. kör, TE, Tyler Eifert??? Vagy az már nekünk reach lenne?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Srácok én felugrottam a bandwagonra, idén a Colts - Seahawks döntő az álmom 😀Most soroljam hányan tűntek el a vagonról azok közül, akik felugrottak rá Lynch Saints verő, földrengéses futása után? Mi, akik évek óta szorongunk a 3. osztályon, megértünk jónéhány agyonverést (lsd Mora időszak, meg Holmgren vége), most átballagtunk egy másik vagonba, ahonnan jobb a kilátás, mert nem állnak annyian előttünk. De ez még ugyanaz a vonat, csak mozdonyt meg kocsikat cseréltünk. Ja és masinisztát meg kalauzt is. Szóval most már akár egy csarnok vágányra is jók lehetünk.
Az NFL csevegőben már kifejtettem mekkora élmény nézni a meccseiteket 😀tenorx
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Meglepődnék, ha nem lenne le-trade belőle.mióta schneider van azóta minden fontos FAt megtartottunk.Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
Így van ez most nálunk is. Ez nem természetes,hogy minden évben hátsó körös játékosaink liga szinten meghatározó játékosokká válnak. Nagy dolgoknak raktuk most le az alapjait 😊undisputedly
és rice nagy szerződése miatt is nagyon fontos egy hasonló típusú szélsőelkapó draftolása. így belegondolva DT v WR pick lesz elsőkörös pick. nem lehet más jelen állás szerint.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mióta schneider van azóta minden fontos FAt megtartottunk.Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
és rice nagy szerződése miatt is nagyon fontos egy hasonló típusú szélsőelkapó draftolása. így belegondolva DT v WR pick lesz elsőkörös pick. nem lehet más jelen állás szerint.
több mint 11 éve
Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
Ja Okung is. Tate, bár Ő sztem 3-5 M környéke.
több mint 11 éve
érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
Így van ez most nálunk is. Ez nem természetes,hogy minden évben hátsó körös játékosaink liga szinten meghatározó játékosokká válnak. Nagy dolgoknak raktuk most le az alapjait 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
érdekes év ez. Wilson esélyes a OROY címre
Wagner DROY lehet
Alexander és Tatupu óta ilyenek nem voltak...
több mint 11 éve
tudtam, hogy egyszerű lesz a megoldás 😂 😀A Rams védelem kemény kihívás lesz Wilsonéknak, odavágón láthattuk, hogy kőkemények, kíváncsi leszek mit találunk ki vasárnapra.Medvepapaazt amit eddig. run,run,pass,pass,run,pass,tdbraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
A Rams védelem kemény kihívás lesz Wilsonéknak, odavágón láthattuk, hogy kőkemények, kíváncsi leszek mit találunk ki vasárnapra.Medvepapaazt amit eddig. run,run,pass,pass,run,pass,td
több mint 11 éve
A Rams védelem kemény kihívás lesz Wilsonéknak, odavágón láthattuk, hogy kőkemények, kíváncsi leszek mit találunk ki vasárnapra.
több mint 11 éve
Eleget hallottam már a csalás szót, köszi nem kérem... 😊Hogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Nem jó nem lehet velem gamewinning interceptiont nyomni ez igy nem valid .Toca
Medvepapa
több mint 11 éve
Hogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Nem jó nem lehet velem gamewinning interceptiont nyomni ez igy nem valid .
Medvepapa
több mint 11 éve
Hogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
gede
32
Itt és most kérek elnézést a CSAPATTÓL, azok nevében (köztük én is) akik évközben egy-két gyenge meccs után meginogtak és nem hittek a csodában ami igenis, hogy létezik. Az alapszakasz végére összeállt a brigád, mint az a bizonyos sz...s gatya. De, ha lúd akkor legyen kövér. Wilson dobja meg a maradék TD-t a rekordhoz és söpörje be az év újonca díjjat, hibázzon a 49ers és a Packers és kezdhetjük hazai pályán a rájátszást, és jöhet végre az első SB győzelem.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Srácok én felugrottam a bandwagonra, idén a Colts - Seahawks döntő az álmom 😀te vagy a legjobb barátom 😊
több mint 11 éve
Srácok én felugrottam a bandwagonra, idén a Colts - Seahawks döntő az álmom 😀ÁMEN! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Srácok én felugrottam a bandwagonra, idén a Colts - Seahawks döntő az álmom 😀Az NFL csevegőben már kifejtettem mekkora élmény nézni a meccseiteket 😀
több mint 11 éve
Látom sokan DT-t várnak a drafton 1. körben. Viszont PC-ék draftstratégiáját kiismerni szinte lehetetlen. Nyilván kínálja magát a DT, de van egy gyanúm, hogy WR-t fognak húzni, aztán elengedik Millert és benyúlnak egy TE-be. Sokadik körre meg kibányásznak egy vakhangyát, aki senkinek se kell és nevelnek egy elit Def-et belőle. Hacsak össze nem akarják végre drótozni az O jobb oldalát. Ott azért van gond, bár mintha Giacoék kezdenék összeszedni magukat. Csak találgatok, de ez egy fiatal és nagyon kemény csapat, amelyik kezd igazán összeérni és a pici rések befoltozgatása után SB esélyes lehet. Nem is olyan sokára.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Mert miért?Szerintem gondold újra 😊Helmut ZimmerKamről feledkezünk meg méltatlanul! A csávótól konkrétan jobban fosnak az ellenfelek, mint bárkitől, mert bum bum Kam jön és megüt, ha akarod ha nem, és nagyon! Earl nem képes erre!Nem feledkezünk meg, de azt látjuk, h Pete filozófiája azon alapszik, h minden játékos erősségét hozza ki... az egész D azért tudja tenni így a dolgát, mert van ET-nk... ha Ő nem lenne, Kam nem ülne a boxba, nem tudna annyit futást védeni, és annyit emberezni TE-eken. Illetve a CB-ek sem embereznének ennyit. A legfontosabb játékosunk D oldalon ET és persze Wagner, de ET-n alapszik a fő koncepció, mert olyan range-el rendelkezik, h bárhova odaér. Ugyanezen koncepción alapszik Wagner és KJ. Fontos h a LB-ink jók legyenek emberezésben és h side-to-side sebességgel bírjanak. LeRoy ki is lóg emiatt a D-ből, de ugye nagyon sok nickel-t használunk, így nem sokat kell pályán lennie. Mindezzel nem akarom Kam érdemeit elvenni, nagyszerű játékos, de nem olyan fontos, mint ET. Én személy szerint imádom, remélem még sok sárga zászlót fog kapni, ami után valakit kiüt a meccsből 😀SeaSzilaHawk
Öregebb fórum tagok emlékeznek, hogy évekig sírtam egy rettenet kemény S-ért! Nem kérdés, ki a kedvencem!
A liga tE- jeinek ajánlásával!Helmut Zimmer
Na de megnyugtat, hogy nem vagyok ezzel a gondolattal egyedül:
"To my mind this goes back to something I argued last year. Browner and Sherman are excellent corners, but I think our system actually makes the cornerback spot a bit more fungible than many other defenses do, defenses like the Jets that rely on them. Sherman is as good a corner as there is in the NFL, but losing him would not undo this entire defense, as our depth is really good on one hand, and on the other hand our system in the secondary leans structurally on the presence of Earl Thomas more than on the quality of corners, making their job relatively "easy". Again, not knocking our corners, but it's a good system, it works, and just pray ET never gets hurt." by Thomas Beekes
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Nem én gyártom őket, csak jó a forrásom! De egyezik az ízlésem a készítőével...😊
több mint 11 éve
😂 Mennyire gonosz dolog ezt posztolni?Es milyen jol teszi! 😀endorphynEzeket tuti Medvepapa gyártja 😀undisputedlyMEg mindig hangosan rohogok! 😀 😀endorphyn1.Shermant elvitték mintavételre. "Véletlenszerűen" lett kiválasztva 😀C'mon Man! 😊
2.Vernon Davis hozza a 9ersekre jellemző sírást. Szerinte Kam a fején ütötte meg 😂
"Everyone thought he hit me in the chest, but he hit me in the helmet," Davis added. "It happened so fast."
undisputedly
Medvepapa