Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Kit érdekel a Pro Bowl, úgysem érünk majd rá. Készülni kell a SB-ra. Na jó, csak vicceltem így Szilveszter előtt! Vagy mégsem?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Az az igazság, h idáig sem volt túl érdekfeszítő, h ki jut el Hawaii-ra. Nem is beszélve arról, h a Pro Bowl egyszerűen nézhetetlen... nincs tét. A játékosok csak barmulnak. Idáig annak volt értéke, hogy ha vkit emlegettek, akkor a neve mellé odabiggyesztették, hogy hányszoros Pro Bowl játékos. De ennyi.
És az h Sherman-t (de még lehetne említeni emberkéket) nem választottak be mutatja, hogy mennyire komoly a szavazás. Na de hátha majd ez is fölpaprikázza egy kicsit a comptoni srácunkat és még több bizonyítási vágy lesz benne 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Valljuk meg őszintén a Pro Bowl presztízs értéke mostanra eléggé megkopott, "hála" a sok visszamondásnak. Enyhe túlzással a végén úgy is azok játszanak (a szavazástól függetlenül) akik ráérnek és hajlandóak Hawaiira repülni.Szép és jó, de nem véletlenül terjed a pletyka,hogy ez lesz az utolsó ProBowl.2013 Pro Bowl roster Seattle (5)Tegyük hozzá hogy ebből Okung, Unger és Washington kezdők is.Hanni
Marshawn Lynch, running back
Russell Okung, tackle
Earl Thomas, free safety
Max Unger, center
Leon Washington, kick returnerkrankovics
McCoy,Lynch és Rice is kihagyta az edzést.undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
ezt speciel a cards beat writer írta és volt forrás honnan szedteAz érdekes az, hogy Sherman a szurkolói szavazás után 3. volt és Peterson 4., de az edzők és játékosok szavazatai után ez megfordult.Fucuazt hol lehet megnézni, hogy hogy alakultak a szavazások?fetomy
Medvepapa: nekem is ez a véleményem 😊
több mint 11 éve
Az érdekes az, hogy Sherman a szurkolói szavazás után 3. volt és Peterson 4., de az edzők és játékosok szavazatai után ez megfordult.FucuSzerintem a szakmai közeg annyira nem tudott azonosulni a megnyilvánulásaival mint a szurkolók... 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Az érdekes az, hogy Sherman a szurkolói szavazás után 3. volt és Peterson 4., de az edzők és játékosok szavazatai után ez megfordult.Fucuazt hol lehet megnézni, hogy hogy alakultak a szavazások?
több mint 11 éve
Az érdekes az, hogy Sherman a szurkolói szavazás után 3. volt és Peterson 4., de az edzők és játékosok szavazatai után ez megfordult.
több mint 11 éve
sherman amúgy 1st alternate cb poszton 😊Michael Robinson idén is bizonyított, csendes munkás de olyan fontos nekünk, mint a Ravensnek Leach!
ahogy Clemons DL, és Michael Robinson FB poszton fetomy
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
sherman amúgy 1st alternate cb poszton 😊ahogy Clemons DL, és Michael Robinson FB poszton
több mint 11 éve
Mindegy is, hogy hány hox játékos nem ér majd rá, egyéb elfoglaltság miatt 😛 😊 😊Ha érettek akarunk lenni egy PO menetelésre, ezt is tudni kell kezelni. 😊
Amúgy én nem örülök, hogy ennyire sokat foglalkoznak a csapattal, most kell hogy nagyon koncentrált maradjon a gárda!Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Mindegy is, hogy hány hox játékos nem ér majd rá, egyéb elfoglaltság miatt 😛 😊 😊Amúgy én nem örülök, hogy ennyire sokat foglalkoznak a csapattal, most kell hogy nagyon koncentrált maradjon a gárda!
több mint 11 éve
A Pro Bowl leginkabb Hawaii miatt erdekes, de abbol meg alig mutatnak valamit nalunk a teveben. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Mondjuk ez mindenkinek másként jön le, de szerintem a ProBowl tényleg jelentéktelen. Mint meccs, egyáltalán nem élmény. Nincsenek hitek, olyan mint egy edzés. Mint mérőszám pedig felesleges. Kerülnek be nagyon homály emberek. Az anno még a Patsben játszó Vödör például többször is bekerült ha jól emlékszem, pedig köze nem volt a játékhoz. Sherman szintű emberek pedig kimaradnak.kár mert a 2009-es ProBowl volt az elso meccs amit lattam es amiatt szerettem meg ezt a sportotWesterSzép és jó, de nem véletlenül terjed a pletyka,hogy ez lesz az utolsó ProBowl.2013 Pro Bowl roster Seattle (5)Tegyük hozzá hogy ebből Okung, Unger és Washington kezdők is.Hanni
Russell Okung, tackle
Earl Thomas, free safety
Max Unger, center
több mint 11 éve
kár mert a 2009-es ProBowl volt az elso meccs amit lattam es amiatt szerettem meg ezt a sportotSzép és jó, de nem véletlenül terjed a pletyka,hogy ez lesz az utolsó ProBowl.2013 Pro Bowl roster Seattle (5)Tegyük hozzá hogy ebből Okung, Unger és Washington kezdők is.Hanni
Russell Okung, tackle
Earl Thomas, free safety
Max Unger, center
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Szép és jó, de nem véletlenül terjed a pletyka,hogy ez lesz az utolsó ProBowl.2013 Pro Bowl roster Seattle (5)Tegyük hozzá hogy ebből Okung, Unger és Washington kezdők is.Hanni
Russell Okung, tackle
Earl Thomas, free safety
Max Unger, center
McCoy,Lynch és Rice is kihagyta az edzést.
több mint 11 éve
Mekkora faszsag hogy sherman nem került be
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
2013 Pro Bowl roster Seattle (5)Tegyük hozzá hogy ebből Okung, Unger és Washington kezdők is.
Russell Okung, tackle
Earl Thomas, free safety
Max Unger, center
több mint 11 éve
krankovics
407
2013 Pro Bowl roster Seattle (5) Marshawn Lynch, running back
Russell Okung, tackle
Earl Thomas, free safety
Max Unger, center
Leon Washington, kick returner
több mint 11 éve
Tessu
151
A bowl.hu szakértői sokszor vannak érdekes véleményen. Egy kis stat:érdekes lista.akkor még egyszer: szted kik a DRoY várományosai?SeaSzilaHawkGilmore, Janoris, Hayward, Dennard mind király corner. Claiborne engem nem kápráztatott el.
Kuechly alap lenne, de nem elég látványos a játéka a győzelemhez. Ugyanez igaz Barronra is ha a top10-et nézzük. Burfictre tuti megy majd szavazat.
A védőfalemberek közül szvsz Chandler Jones végez majd legelől, de nem ő fog nyerni.
Én valamelyik CB-nek adnám.Höri
Bobby Wagner, Lavonte David és Harrison Smith kimaradását nem értem. pl Burfivtnél, Barronnál, Jonesnál mind jobb szezont tol.braxa88
- Bobby Wagner has 130 tackles, 3 INT, and 2.0 sacks. Only Zack Thomas (1996) has matched, or bested, each of those numbers as a rookie.
Ezenkívül Wagner egy Top 10-es védelmet segített a játékával Top 3-ba emelkedni. Perpillanat nr.1 scoring defense.
Ezzel együtt szerintem nem fog nyerni, de dobogón lesz.(Hayward esélyesebb). RW is dobogó és RG3 nyer a támadóknál.
Egy kis stat, ha valaki nem olvasta volna:
www.hawkblogger.com/2012/12/fun-with-numbers-through-week-16.html
Csupa szép és jó😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
braxa88
12 534
érdekes lista.akkor még egyszer: szted kik a DRoY várományosai?SeaSzilaHawkGilmore, Janoris, Hayward, Dennard mind király corner. Claiborne engem nem kápráztatott el.
Kuechly alap lenne, de nem elég látványos a játéka a győzelemhez. Ugyanez igaz Barronra is ha a top10-et nézzük. Burfictre tuti megy majd szavazat.
A védőfalemberek közül szvsz Chandler Jones végez majd legelől, de nem ő fog nyerni.
Én valamelyik CB-nek adnám.Höri
Bobby Wagner, Lavonte David és Harrison Smith kimaradását nem értem. pl Burfivtnél, Barronnál, Jonesnál mind jobb szezont tol.
több mint 11 éve
Ray Edwards work out-on van nálunk. Előtte a 49ers-nek nem kellett. Ha fejben ott lenne megérne egy ismét, de kételyeim vannak...
több mint 11 éve
Tudom... Krankovicsnak írtam mert a blogon 4. kört emleget Wilsonnal kapcsolatban 😊silent7939valószínűleg keverte velem a GM játékból 😛
több mint 11 éve
krankovics
407
Hehe, 49ers meccs előttről idézet a FK blogról:"Két mérkőzést játszanak hazai pályán, egy győzelem elég nekik a rájátszáshoz. Ha a 49ers-t nem is, de a Kosokat minden bizonnyal verik (10-6). Persze az lenne a legszebb, ha már most nyernének és akkor talán Matt Flynn egy egész meccset is kaphatna, pont úgy, mint tavaly."
több mint 11 éve
Mr. "Multiple" Smith-re!Szart, Alexre utalt. (szmájl)szabaA legnagyobb Frisco sztár nem játszott.Fucuez igaz, McQuistan-nak meggyúlt volna a baja Justinnel 😀
SeaSzilaHawk
Ha a mohóságot félretesszük, akkor saját érdekünk lenne az idegenbeli meccs(ek)...first round bye and two possible home games 😊krankovicsSzerintem semmi, mert Vikes és Bears is mindenképp az utolsó spotért küzd a top4 seed pedig mindenképp a csoportgyőzteseké.fetomyannyi van, h ha kikap a 9ers meg a pack is, akkor mi vagyunk a 2 seed, ami tudjuk mivel járna 😉a.kacsa
Most néztem meg a meccset, hát állatok voltunk 😀 Mondjuk biztos voltam a gyozelemben, fantasyban is bennhagytam a HC-t 😀WesterAzt hittem a Chargers nyert.