Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
luck 18 intje a legrosszabb(mert azért az idei szezonig senki nem mondta volna sztem se a WAS-ra se a SEA-re, hogy húdejó csapat (ellentétben mondjuk a Colts-al) fetomyszerintem az teljesen irreleváns az ORoY szempontból hogy mi volt nálunk 2 évvel ezelőttig. Rookie a futónk, mindkét TE is az, a 4 WR-ből kettő, az OL meg bottom5 minden statban, beleértve a sérülékenységet. (Plusz mienk a legkevesebb labdaszerzés a ligában!). Ami miatt könnyű neki az Wayne meg a sorsolás, ennyi.
Én azt aláírom, hogy R. Wilson joggal kapja meg az ORoY díjat ha megkapja de a Luck hype akármekkora méreteket ölt, még így is jogos. Attól, hogy Wilson underrated, nem jelenti, hogy Luck meg over.Höri
2.legpontatlanabb, csak henne rosszabb, jobb nála sanchez, locker, weeden, cassel, gabbert...
ratingje a 6.legrosszabb.
ami mellette szól a yard, de ennyi passzkísérletből elég gáz lenne ha nem lenne meg...
meg a 10W. de arrol nem (csak) ő tehet
ilyenn statokkal nem lehet vki OROY!
nálam amugy a sorrend: wilson, rg3, morris, martin, kalil, luck, gordon.
több mint 11 éve
(mert azért az idei szezonig senki nem mondta volna sztem se a WAS-ra se a SEA-re, hogy húdejó csapat (ellentétben mondjuk a Colts-al) fetomyszerintem az teljesen irreleváns az ORoY szempontból hogy mi volt nálunk 2 évvel ezelőttig. Rookie a futónk, mindkét TE is az, a 4 WR-ből kettő, az OL meg bottom5 minden statban, beleértve a sérülékenységet. (Plusz mienk a legkevesebb labdaszerzés a ligában!). Ami miatt könnyű neki az Wayne meg a sorsolás, ennyi.
Én azt aláírom, hogy R. Wilson joggal kapja meg az ORoY díjat ha megkapja de a Luck hype akármekkora méreteket ölt, még így is jogos. Attól, hogy Wilson underrated, nem jelenti, hogy Luck meg over.
több mint 11 éve
Hamar elkezdtetek pedzegetni, hogy ki legyen az oroy, akkor itt van a hivatasos szakerto urak velemenye Luck 2, RG3 1, DangeRuss 1ja elolvastam tegnap... élvezem ezt a "nem a szezon második fele számít" dolgot arra az érvre, hogy week5 óta RW a legjobb QB. Amellett, hogy az közel sem fél szezon, gyorsan elfelejtik, hogy RG3 és Luck is egyértelmű no1 QB április óta, Wilson meg ugye Preseason után lett csak annak kinevezve, szóval érthető, hogy szüksége volt pár hétre, hogy teljes értékű offense részese lehessen, és btw az egész szezont nézve is bőven contender RW is...
RG3, Andrew Luck, Russell Wilson: Who deserves rookie award?
www.nfl.com/news/story/0ap1000000116707/article/andrew-luck-rg3-russell-wilson-who-will-win-rookie-awardendorphyn
Sosem szerettem a hype-ot amit Luck kapott már akkor mikor még draftolva sem volt. Gyakorlatilag kész tény volt, hogy day1-tól HOF QB lesz, és bár ez azért nagyon nincs még így, mégis továbbra is úgy van kezelve, és hiába jobb mindkét másik QB kb. minden statban, és hiába nincs egyik segge alatt sem szupersztár csapat (mert azért az idei szezonig senki nem mondta volna sztem se a WAS-ra se a SEA-re, hogy húdejó csapat (ellentétben mondjuk a Colts-al) de most hirtelen kiderült, hogy a WAS-nál és a SEA-nél is arany élete van a rookie QB-knak, fantasztikus elkapók, védelmek, könnyű divíziók, stb...
Mindegy. Mivel már a draft előtt is RW fan voltam, már az is szenzációs érzés, hogy a csávó beleröhögött teljesítményével a kb. összes szakértő arcába, mégis szar érzés lesz, hogy nem fogja megkapni a díjat, mert továbbra is kevesebbnek tartják mint a másik kettőt. Most nem szempont, hogy a teljesítménye annak ellenére ilyen, hogy mennyire kicsi...
több mint 11 éve
Mondjuk NFL-ben nem nehez osszeeskuvest talalni. Mar az egesz liga az. Adjunk a szerencsetlen allampolgaroknak cirkuszt, torzsi jatekokat es majd azzal jol el lesznek foglalva ket reklam kozott alfa allapotban bamulva a televiziot. Addig is csondben vannak. 😊Az indoklast is elolvastad vagy csak a szamokat nezted? 😀endorphynAz indoklások nekem inkább kötelező tiszteletköröknek tűnnek. 😀 De én ilyen összeesküvés-elmélet gyártó vagyok! 😀 Sztem RG3 vagy Wilson(A. Morris?) érdemelné meg...Medvepapa
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Az indoklast is elolvastad vagy csak a szamokat nezted? 😀endorphynAz indoklások nekem inkább kötelező tiszteletköröknek tűnnek. 😀 De én ilyen összeesküvés-elmélet gyártó vagyok! 😀 Sztem RG3 vagy Wilson(A. Morris?) érdemelné meg...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Amugy errol beszeltem, mehettunk volna az 50-re is, de ahogy irjak, leginkabb csak a jatekosok akartak ( kam😊 )Pete Carroll: Seahawks wanted to hang 50 on 49ers
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Az indoklast is elolvastad vagy csak a szamokat nezted? 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Hamar elkezdtetek pedzegetni, hogy ki legyen az oroy, akkor itt van a hivatasos szakerto urak velemenye Luck 2, RG3 1, DangeRuss 1Ebből is látszik, hogy ezek a "szakemberek" is csak a médiát képviselik...kezdik nem szerettetni velem Luck-ot, pedig maga az ember szimpatikus, de ami körülötte van...
RG3, Andrew Luck, Russell Wilson: Who deserves rookie award?
www.nfl.com/news/story/0ap1000000116707/article/andrew-luck-rg3-russell-wilson-who-will-win-rookie-awardendorphyn
RG3 meg tényleg zseni, bár jobban kellene vigyáznia magára, de ami körülötte is van...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hamar elkezdtetek pedzegetni, hogy ki legyen az oroy, akkor itt van a hivatasos szakerto urak velemenye Luck 2, RG3 1, DangeRuss 1RG3, Andrew Luck, Russell Wilson: Who deserves rookie award?
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Köszönjük az elismerő szavakat!Titeket talán még több dicséret illet😊
Sajnos már említették rajtam kívül is, a sok sérült miatt elég nehéz minket komoly ellenfélként számon tartani. Ugyan az elmúlt évekhez képest kevésbé remegnek a lábak kulcsszituációkban, valamint a srácok rendre 120%-ot nyújtanak, egy Seahawks kaliberű csapat ellen ez kevés lenne. Mondjuk szerintem a WAS ellen sem sok esélyünk van, bár őket semmi esetre sem szeretném a PO_ban látni. Ha ne adj Isten bekerülnének, elvárom, hogy döngöljétek őket a földbe! Ha esetleg mi jutnánk be, akkor meg azt várom el, hogy előzékenyen engedjetek nekünk még egy kört, úgyis tiétek a jövő 😊
Amúgy tényleg félelmetes ez a Seattle, le a kalappal, Wilson nálam kenterbe veri mindkét "csodagyereket", a védelmetek meg fenomenális (K.J. Wright egyik személyes kedvencem).
több mint 11 éve
A Dallas szinte a sírból hozta vissza a PO reményeket. Az utolsó 5 fordulóban rendre kiélezett,hosszabbításos meccseken nyertek. Clutch csapat.He he, en is atolvastam oda. Hat tenyleg jo erzes, hogy igy megy a para, de szerintem nagyreszt foloslegesen. A Skins egy jo kis csapat meg mindig, nem konnyu ellenfel.endorphynAz még mondjuk össze is jöhet, de a Ari W nem :/ahoz kéne egy GB vereség isbraxa88Redskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?Szerintem kb. pont ugyanolyan játékerőt képvisel a két csapat, nekem mind1. A legjobb az lenne, ha nyerne a Cards, mi meg mennénk byeweekre, de ez esélytelennek tűnik.
nemtom. dallast vertük simán hazai pályán, de azóta sokat erősödtek, RG3 meg OROY.braxa88
Duff
Amúgy beolvastam a Skins topicba, és ott eléggé "félnek" tőlünk, lehet, hogy tudnak valamit, jobb lenne ha őket kapnánk? Nem is tudom, mikor olvastam utoljára ilyeneket, hogy nem szeretnének a hawksszal játszani... De jó érzés volt 😀Duff
Romo nagyon jól játszott ezeken a meccseken a szezon elejei önmagához viszonyítva. Bryant törött újjal is elit formában, ha jól emlékszem 2 TD a Saints ellen. Erős TE játékuk van, ami nekünk nem igazán fekszik,mivel nyomást nagyrészt csak úgy tudunk generálni,ha blitz csomagokat használunk, és agresszíven megyünk az ellenfélre. Ilyenkor szokott jönni,hogy fű alatt 3-4 yardra a falunk mögé kapják a labdákat a TE-ek és a futók.
Ráadásul Ryant jó szakembernek tartom.
Összerakta a védelmet, és szerintem az ő érdeme,hogy ennyi kulcsjátékos kiesése után is még tartják magukat. Ráadásul lehet,hogy most sántikál,de az egész liga elmúlt éveinek legkonzisztensebb passrushere is ott van Ware személyében.PluszSpencer, aki szintén egy állat! Ráadásul ennek a csapatnak van már PO tapasztalata, igaz Garrett elég gyök edző.
A Skins option rendszerét szerintem RW miatt jól tudjuk modellezni, és meggyőződésem,hogy az edzéseken rendszeresen csinálják is az edzők. Az elkapó sor sem olyan veretes mint Dallasban. Kam állandóan a boxban játszhatna. Levadászná RGIII-at. Wagnernek és Wrightnak sem kellene emberezve hátra mennie,hanem csinálhatnák azt amihez értenek. Tömni a lyukat, és keresztben átjátszania pályát, résztvenni a blitzekben.
Amennyiben a futást megfognánk, nem lenne baj szerintem. A védelmük pedig ahogyan említettem, közepes.
több mint 11 éve
He he, en is atolvastam oda. Hat tenyleg jo erzes, hogy igy megy a para, de szerintem nagyreszt foloslegesen. A Skins egy jo kis csapat meg mindig, nem konnyu ellenfel.Az még mondjuk össze is jöhet, de a Ari W nem :/ahoz kéne egy GB vereség isbraxa88Redskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?Szerintem kb. pont ugyanolyan játékerőt képvisel a két csapat, nekem mind1. A legjobb az lenne, ha nyerne a Cards, mi meg mennénk byeweekre, de ez esélytelennek tűnik.
nemtom. dallast vertük simán hazai pályán, de azóta sokat erősödtek, RG3 meg OROY.braxa88
Duff
Amúgy beolvastam a Skins topicba, és ott eléggé "félnek" tőlünk, lehet, hogy tudnak valamit, jobb lenne ha őket kapnánk? Nem is tudom, mikor olvastam utoljára ilyeneket, hogy nem szeretnének a hawksszal játszani... De jó érzés volt 😀Duff
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Dallasban sok a sérült!Boldog Karácsonyt Hawks fan kollégák 😊
Én most félelmetesebbnek érzem a skinst! Jó, szeretik elmondani, hogy RG III azért érdemli meg jobban az oroyt, mert Washingtonban nincs futójáték, meg nagyszerű védelem! Ez részben igaz is, hiszen nincs valóban olyan futójáték, mint nálunk, de azért aza skins nem o e trick pony!
A szurkolói zrikát leszámítva, remek alakulatot kovácsolt belőlük Shanny! Mindentisztelet Neki!
RG3 pedig zseniális! Szívemből én is neki adnám a díjat, ezéris írtam, hogy, ha nem kapja meg RW, akkor is jó helyre fog kerulni!Helmut Zimmer
Annak kapcsán, h WAS-ban nincs futójáték, azért idézném ezt: "Redskins RB Alfred Morris needs 104 rushing yards next week to break Clinton Portis’ team record for rushing yards in a season (1,516 in 2005)."
Amúgy ez egy szerencsés év, szerintem jó helyen lenne az oroy nálunk, de nálatok is, de még a Coltsnál is. félelmetes QB generáció jött ki, ezt nehéz volna vitatni.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
Dallasban sok a sérült!Én most félelmetesebbnek érzem a skinst! Jó, szeretik elmondani, hogy RG III azért érdemli meg jobban az oroyt, mert Washingtonban nincs futójáték, meg nagyszerű védelem! Ez részben igaz is, hiszen nincs valóban olyan futójáték, mint nálunk, de azért aza skins nem o e trick pony!
A szurkolói zrikát leszámítva, remek alakulatot kovácsolt belőlük Shanny! Mindentisztelet Neki!
RG3 pedig zseniális! Szívemből én is neki adnám a díjat, ezéris írtam, hogy, ha nem kapja meg RW, akkor is jó helyre fog kerulni!
több mint 11 éve
Duff
3 133
Az még mondjuk össze is jöhet, de a Ari W nem :/ahoz kéne egy GB vereség isbraxa88Redskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?Szerintem kb. pont ugyanolyan játékerőt képvisel a két csapat, nekem mind1. A legjobb az lenne, ha nyerne a Cards, mi meg mennénk byeweekre, de ez esélytelennek tűnik.
Duff
Amúgy beolvastam a Skins topicba, és ott eléggé "félnek" tőlünk, lehet, hogy tudnak valamit, jobb lenne ha őket kapnánk? Nem is tudom, mikor olvastam utoljára ilyeneket, hogy nem szeretnének a hawksszal játszani... De jó érzés volt 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ahoz kéne egy GB vereség isRedskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?Szerintem kb. pont ugyanolyan játékerőt képvisel a két csapat, nekem mind1. A legjobb az lenne, ha nyerne a Cards, mi meg mennénk byeweekre, de ez esélytelennek tűnik.
Duff
több mint 11 éve
A Redskins most eléggé egy emberre épül, ha nem csak egy lufi az egész, akkor verhetőek. A Cowboys meg Amerika csapata, langyos közönséggel és egy hektikus Romoval. Bryantnek meg Sherman a második percben rálépne a fájós ujjára, van annyira genyó. Úgyhogy inkább a Tehenészek.Redskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?Szerintem kb. pont ugyanolyan játékerőt képvisel a két csapat, nekem mind1. A legjobb az lenne, ha nyerne a Cards, mi meg mennénk byeweekre, de ez esélytelennek tűnik.
Duff
Szerintem a Pintyeknek idénre annyi, úgyhogy a csoport a Friscoé, de nem baj, legalább játékban maradunk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Redskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?Szerintem kb. pont ugyanolyan játékerőt képvisel a két csapat, nekem mind1. A legjobb az lenne, ha nyerne a Cards, mi meg mennénk byeweekre, de ez esélytelennek tűnik.
több mint 11 éve
másSzerintem tökmindegy. Mindkettő nehéz, PO meccs eleve nem lehet könnyű vagy lejátszott, de jó lesz látni a csapatot januárban is! 😊
Redskins vagy Cowboys. Dallasba vagy Washingtonban legyen a wildcard?
több mint 11 éve
Duff
3 133
Na ez még egy idióta sztori:Asszondja Sherman: "Lets score, and go for two" beszarok ezen az emberen, imádom 😀
'Hawks accuse 49ers' Harbaugh of unsportsmanlike honking
www.nfl.com/news/story?id=0ap1000000116258&template=blank&confirm=trueendorphyn
több mint 11 éve
Na ez még egy idióta sztori:'Hawks accuse 49ers' Harbaugh of unsportsmanlike honking
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Ti is kezdtek beindulni. Hazai palyan kemeny lenne. A skins rendszerere pedig tudunk keszulni. A vedelmuk pedig maximum atlagos.Ne aggódjatok a Wasra nagyobb esély van sokkal!!Miért félsz tőlünk jobban? Mi nem erősödtünk, csak lélekben és csapatszellemben ami hetekig elég volt,de nem tart örökké.washingtont megvernénk simán, a dallastól jobban féleka.kacsatélleg. zsíramugy Sherman eltiltása még bezavarhat.brownernek a mostani lesz az utolsó meccse a 4bőla.kacsa
reméljük trufant marad maródi. thurmond jó, lane és maxwell is.
de pl a wildcardon egy lane maxwell/thurmond kezdő duó/trió annyira nem lenne jó.
browner a wildcard meccsig nincs, tovább kell menni és akkor az egyik pro bowl cb visszatér, reméljük sherman nem kap eltiltást és összeállhat a secondary.braxa88
más
Több mint a fél védelem hiányzik tényleg ilyen street védelem vab kb, O fal gyenge, futójáték 1 emberes fal miatt nem is működik és kihasználva sincs.
+ Ware is megsérült, ha játszik is nem egészséges.
tehát védelem 5 legfontosabb játékosából 3 sérült, 1 sérülten játszik.
Erőn felül teljesítenek a srácok hetek óta 110%,lsd. Dez(törött ujjal,Romo,Witten)félek már a Was ellen lesz a lufi amikor minden szétrobban és széesik a csapat maradék része.a Saints ellen már voltak erre utaló jelek, de Romoék visszajöttek .Kroos
több mint 11 éve
Ne aggódjatok a Wasra nagyobb esély van sokkal!!Miért félsz tőlünk jobban? Mi nem erősödtünk, csak lélekben és csapatszellemben ami hetekig elég volt,de nem tart örökké.washingtont megvernénk simán, a dallastól jobban féleka.kacsatélleg. zsíramugy Sherman eltiltása még bezavarhat.brownernek a mostani lesz az utolsó meccse a 4bőla.kacsa
reméljük trufant marad maródi. thurmond jó, lane és maxwell is.
de pl a wildcardon egy lane maxwell/thurmond kezdő duó/trió annyira nem lenne jó.
browner a wildcard meccsig nincs, tovább kell menni és akkor az egyik pro bowl cb visszatér, reméljük sherman nem kap eltiltást és összeállhat a secondary.braxa88
más
Több mint a fél védelem hiányzik tényleg ilyen street védelem vab kb, O fal gyenge, futójáték 1 emberes fal miatt nem is működik és kihasználva sincs.
+ Ware is megsérült, ha játszik is nem egészséges.
tehát védelem 5 legfontosabb játékosából 3 sérült, 1 sérülten játszik.
Erőn felül teljesítenek a srácok hetek óta 110%,lsd. Dez(törött ujjal,Romo,Witten)félek már a Was ellen lesz a lufi amikor minden szétrobban és széesik a csapat maradék része.a Saints ellen már voltak erre utaló jelek, de Romoék visszajöttek .
több mint 11 éve
majd jövőre.Patriots ellen hirdette talán a Boston Herald a Colts meccsét úgy,hogy "Luck vs Skill" 😀4meccse óta nem dob 50%felett, dehát ilyen célpontokkal mint Reggie Wayne nehéz is.braxa88meglesz. végülis nem luckról beszélünkbraxa88Hé, Lucknak meglett a yardrekord! Az volt az, amihez elég egy átlagos teljesítmény is ha eleget dobatnak vele, és hát valami neki is kell a neve mellé, hogy ne legyen teljesen nevetséges az OROY cím 😊fetomy
Mindent elmond. Idővel majd talán a "szakemberek" és a média is rájön,hogy az a tavalyi Colts nem is volt olyan rossz, csak Luckért szoptak. Igazából egy SuperBowl összecsapás lenne a leginkább stílusos. Szeretném látni Shermanék ellen. 😂undisputedly
több mint 11 éve
egyébként ray edwards volt ma workouton. szokásos low risk-high reward dolog. minnyben jó volt azért még