Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
A legnagyobb Frisco sztár nem játszott.Fuculátva Brooks-ot, lehet utólag már örül neki 😀
több mint 11 éve
szaba
10 553
Szart, Alexre utalt. (szmájl)A legnagyobb Frisco sztár nem játszott.Fucuez igaz, McQuistan-nak meggyúlt volna a baja Justinnel 😀
SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
A legnagyobb Frisco sztár nem játszott.Fucuez igaz, McQuistan-nak meggyúlt volna a baja Justinnel 😀
őt is, de nem is sajnálom.Hát majd hozunk a 6. vagy 7. körben egy sztárelkapót 😀 De amúgy nem biztos, hogy kell ennél több. Én elégedett vagyok a WR corps-al.
ha már WR téma. azért a frisco ellen nem villogtak Riceék. sokat volt h megvolt az ideje wilsonnak, de nem talált elkapók ezért kellett vagyánykodni és szopatnia aldon smitht meg brookst és futott.
kell azért ide egy sztárkaliberű wr rice, tate és baldwin mellébraxa88
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
A legnagyobb Frisco sztár nem játszott.
több mint 11 éve
Nálatok mindenki karistol mostanság 😀Nem kellene Flynn hozzátok? Egy 2. és 3. körét máris a tietek 😀SeaSzilaHawkmondtam hogy majd jön jövőre Logan Thomas, addig Vick elkaristol 😀eaglesmcnabb
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
igen, ezért írtam, hogy ha RG3 kapja, akkor nem nagyon lehet vitatkozni vele, ő megérdemelten kapja meg ha megkapja 😊 Ez az a helyzet, mikor fel lehet hozni, hogy Wilson mennyire más szituációba jött bele (ugye nem volt 5 hónapja felkészülni a starterségre, csak 1 hete), de teljesen érthető, ha ezt nem veszik figyelembe a roynál 😊Mindegy. Mivel már a draft előtt is RW fan voltam, már az is szenzációs érzés, hogy a csávó beleröhögött teljesítményével a kb. összes szakértő arcába, mégis szar érzés lesz, hogy nem fogja megkapni a díjat, mert továbbra is kevesebbnek tartják mint a másik kettőt. Most nem szempont, hogy a teljesítménye annak ellenére ilyen, hogy mennyire kicsi...fetomyRÉSZBEN EGYETÉRTEK. Lucknak köze sincs az ORoY címhez.
viszont a számok:
RGIII: 26 TD 3850 yard 7 turnover és 104-es rating
Wilson: 28 TD 3300yard 13 turnover és 98-as rating
ezek alapján, és a SEA-WAS védelem erősségét összehasonlítva, ha RGIII kapja a díjat nem lesz meglepő. eaglesmcnabb
braxa: Az, hogy a WR-ek nem tudtak sokszor elszakadni csak amiatt volt jó, hogy így láthattuk ahogy RW hülyét csinál a legnagyobb frisco sztárokból 😀
több mint 11 éve
Nem kellene Flynn hozzátok? Egy 2. és 3. körét máris a tietek 😀SeaSzilaHawkmondtam hogy majd jön jövőre Logan Thomas, addig Vick elkaristol 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
őt is, de nem is sajnálom.meg DUrham-et, aki ugye most a Lions-ban vagánykodik. 😀 (remélem jól momdom 😀)SeaSzilaHawkpl butlertF@szom akkor kit vágtunk ki 😀 undisputedlyundi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.Igen, ezt már én is megfigyeltem, de gondoltam nem vitatkozom 😀SeaSzilaHawk
többször is leírtad ezt már hibásan 😊braxa88
aki 1-2 hete jött vissza
meg mike williamstbraxa88
ha már WR téma. azért a frisco ellen nem villogtak Riceék. sokat volt h megvolt az ideje wilsonnak, de nem talált elkapók ezért kellett vagyánykodni és szopatnia aldon smitht meg brookst és futott.
kell azért ide egy sztárkaliberű wr rice, tate és baldwin mellé
több mint 11 éve
Le kellene állnom a bleacherrel 😊meg DUrham-et, aki ugye most a Lions-ban vagánykodik. 😀 (remélem jól momdom 😀)SeaSzilaHawkpl butlertF@szom akkor kit vágtunk ki 😀 undisputedlyundi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.Igen, ezt már én is megfigyeltem, de gondoltam nem vitatkozom 😀SeaSzilaHawk
aki 1-2 hete jött vissza
több mint 11 éve
meg DUrham-et, aki ugye most a Lions-ban vagánykodik. 😀 (remélem jól momdom 😀)pl butlertF@szom akkor kit vágtunk ki 😀 undisputedlyundi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.Igen, ezt már én is megfigyeltem, de gondoltam nem vitatkozom 😀SeaSzilaHawk
aki 1-2 hete jött vissza
több mint 11 éve
braxa88
12 534
pl butlertF@szom akkor kit vágtunk ki 😀 undisputedlyundi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.Igen, ezt már én is megfigyeltem, de gondoltam nem vitatkozom 😀SeaSzilaHawk
aki 1-2 hete jött vissza
meg mike williamst
több mint 11 éve
Nem kellene Flynn hozzátok? Egy 2. és 3. körét máris a tietek 😀Mindegy. Mivel már a draft előtt is RW fan voltam, már az is szenzációs érzés, hogy a csávó beleröhögött teljesítményével a kb. összes szakértő arcába, mégis szar érzés lesz, hogy nem fogja megkapni a díjat, mert továbbra is kevesebbnek tartják mint a másik kettőt. Most nem szempont, hogy a teljesítménye annak ellenére ilyen, hogy mennyire kicsi...fetomyRÉSZBEN EGYETÉRTEK. Lucknak köze sincs az ORoY címhez.
viszont a számok:
ezek alapján, és a SEA-WAS védelem erősségét összehasonlítva, ha RGIII kapja a díjat nem lesz meglepő. eaglesmcnabb
több mint 11 éve
F@szom akkor kit vágtunk ki 😀undi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.Igen, ezt már én is megfigyeltem, de gondoltam nem vitatkozom 😀SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
undi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.Igen, ezt már én is megfigyeltem, de gondoltam nem vitatkozom 😀
több mint 11 éve
Mindegy. Mivel már a draft előtt is RW fan voltam, már az is szenzációs érzés, hogy a csávó beleröhögött teljesítményével a kb. összes szakértő arcába, mégis szar érzés lesz, hogy nem fogja megkapni a díjat, mert továbbra is kevesebbnek tartják mint a másik kettőt. Most nem szempont, hogy a teljesítménye annak ellenére ilyen, hogy mennyire kicsi...fetomyRÉSZBEN EGYETÉRTEK. Lucknak köze sincs az ORoY címhez.
viszont a számok:
ezek alapján, és a SEA-WAS védelem erősségét összehasonlítva, ha RGIII kapja a díjat nem lesz meglepő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
undi! vmit értd meg. Tate nem végtuk ki soha. szezon előtt meg tuti volt neki a 2-3.WR hely.többször is leírtad ezt már hibásan 😊
több mint 11 éve
Abszolút baráti hangnemben.szerintem az teljesen irreleváns az ORoY szempontból hogy mi volt nálunk 2 évvel ezelőttig. Rookie a futónk, mindkét TE is az, a 4 WR-ből kettő, az OL meg bottom5 minden statban, beleértve a sérülékenységet. (Plusz mienk a legkevesebb labdaszerzés a ligában!). Ami miatt könnyű neki az Wayne meg a sorsolás, ennyi.Nem lehet azzal érvelni egy csapat gyengesége mellett, hogy mennyi a rookie... láthatjuk, h mind1 h ki hányadéves ha produkál. Nálunk is van rookie szép számmal, jó pár másodéves és összességében egy nagyon fiatal csapatunk van. A futójátékot nézve pedig egyértelműen jobbak vagyunk, de ez a Colts-nak amolyan jó kór, már évek óta csak Peyton hívott be futást ha az ellen 11-en passzt védekeztek. De oké, mondjuk ezzel lehet érvelni, hogy könnyebb volt RW-nak.
Én azt aláírom, hogy R. Wilson joggal kapja meg az ORoY díjat ha megkapja de a Luck hype akármekkora méreteket ölt, még így is jogos. Attól, hogy Wilson underrated, nem jelenti, hogy Luck meg over.Höri
RW-nek ugye mindenki azt mondta, hogy soha sem lesz belőle NFL QB, míg Luck-nak mindenki azt mondta, h Ő lesz a legjobb... érdekes, hogy különböző mindset-tel érkeztek és mindketten teljesítettek.
Végül is nekem mindegy, h ki kapja a RoY-t: 3 irányító + Alfred Morris-ról se feledkezzünk meg.
Ami engem jobban érdekel, h ki lesz a DRoY? Én a labda ezen oldalát szeretem jobban. És téged, mint szakértőt kérdezlek, hogy egyáltalán ki lenne várományos szerinted?SeaSzilaHawk
Nálunk nagyítóval kellett keresni az elkapókat RW mellé. Rice mindkét vállát műtötték a nyáron. Baldwin sérült volt. Edwardsról kiderült,hogy kuka, T.O. szintén. Tate akit szezon előtt *nem vágtunk ki* A falunkban olyan homály emberek vannak Giacomini, illetve a szezon első felében Okung alig játszott,mert a legkisebb ütéstől lesérült. Guardként egy újonc játszik, aki egyetemen még védő falember volt! Ráadásul míg nálatok mindig is a passzproteksön volt a fal feldata, nálunk ez egyáltalán nincs így. Mi egy run-run-boom csapat vagyunk. TE játék mint olyan,nem is nagyon létezett idáig, míg nálatok az az "újonc" TE egyetemen az egyik kedvenc célpontja volt Lucknak. Nálunk RW egy 3 fős Qb versenyt kellett,hogy megnyerjen. A TC elején még Jackson is itt volt, majd utána is megosztva kapták a playeket. Nálatok már előző szezon közben Lucknak dolgozták ki a playbookot, ha lehet egy kis barokkos túlzással élni. Ti kifejezetten szoptatok érte, mindenki tudta,hogy hozzátok megy, bőven volt idő rendszert hangolni rá.
*szerk
több mint 11 éve
Hali!Nem értek egyet azzal, hogy RG3 gyengébb csapatot kapott volna, mint RW... sztem kb ugyanolyan szintet képviseltünk a tavaly, sőt a szezon kb feléig is... nem akarok nagyarcúnak tűnni, de most talán egy picivel jobbak vagyunk, főleg, h RG3 gyengélkedik... ha Ő így folytatja, nem lesz hosszú karriere.
Kicsit túlpörgitek RW-t szerintem. Valóban jó a srác de ne lássátok bele a GodMode-ot 😀
A Colts alapjában véve szarabb csapat mint a Hox és lehet hogy ezért majd kapok. Nálatok a legnagyobb betömendő lyuk az irányító volt és ezt sikeresen teljesítettétek ebben az évben. A Colts még most is több sebből vérzik. Ismerjétek el... Russ sokkal jobb alapot kapott mint Luck. Indyben még csak most indul az építkezés. Ti idén beraktátok a zárókövet. Mellesleg RGIII is egy elég sánta csapatba ült bele. Neki is nehéz dolga van. Szerintem ezt is figyelembe veszik. Ki milyen hátteret kapott. Ebben pedig Russ-nak volt a leg előnyösebb helyzete.
Még mielőtt megvadulna néhány elszánt fan, csak leírtam a véleményem 😊silent7939
De am egyetértek a többivel.
Ahogy már elhangzott Lucknak könnyebb sorsolása volt, sok GWdrive, sok passzolt yard... igazából mindenkinek igaza van. Bárki nyeri, jó helyen lesz. Én már annak is örülök, h egy Seahawks játékost emlegetnek ilyen szinten 😀
több mint 11 éve
Attól, hogy Wilson underrated, nem jelenti, hogy Luck meg over.HöriNem azért lesz Luck over mert RW under, nem is értem hogy jutottál erre a következtetésre. Arról nem szeretnék vitatkozni, hogy a jövő szempontjából Luck overrated-e, mivel fogalmam sincs mi lesz belőle, simán lehet, hogy hof QB lesz. Arról viszont már lehet vitatkozni, hogy idén overrated-e a produkciója. Én erre mondom, hogy az, mert egyszerűen a statisztikái közelében sincsenek se RW-nek se RG3-nak. Lehet, hogy a csapata pl. nem olyan jó, de akkor így Weeden is legyen már ROY contender, hisz 1. körös volt, és bár szarok a statjai, de szar a csapata is, kb. a browns WR-ek dropolnak a legtöbbet a ligában.
Persze Luck-ot nyilván jobbnak tartom mint Weedent, csak azt akarom ezzel mondani, hogy a ROY szempontjából nem csak az nem szabad, hogy számítson, hogy 2 éve milyen volt a csapat, hanem az sem, hogy idén milyen a csapat. Legalábbis nagy érv nem lehet, mert a WAS és a SEA QB-knak is megvannak a csapatbéli hátrányai, pl. egyiknek sincs egy olyan elkapója mint Wayne. Lehet, hogy Luck 15x MVP lesz, és sima HOF, de egyszerűen a ROY-hoz szerintem kevés az idei teljesítménye. Legalábbis top esélyesnek mindenképpen. Ezt nem csak RW fanságom miatt mondom, ha RG3 nyerné, az nem annyira zavarna, pedig őt se bírom 😀
Jajj szaba, Tebow-nak hány GW drive-ja volt tavaly? 😀 Szar Wilson, hogy nincs szüksége az utolsó percben megnyerni a meccseket, mert megvan előbb is 😛 Nem amúgy nagyszerű szellemi teljesítmény a GW drive, de szvsz ha túl sok van belőle, az már nem olyan egyértelműen pozitívum.
több mint 11 éve
szerintem az teljesen irreleváns az ORoY szempontból hogy mi volt nálunk 2 évvel ezelőttig. Rookie a futónk, mindkét TE is az, a 4 WR-ből kettő, az OL meg bottom5 minden statban, beleértve a sérülékenységet. (Plusz mienk a legkevesebb labdaszerzés a ligában!). Ami miatt könnyű neki az Wayne meg a sorsolás, ennyi.Nem lehet azzal érvelni egy csapat gyengesége mellett, hogy mennyi a rookie... láthatjuk, h mind1 h ki hányadéves ha produkál. Nálunk is van rookie szép számmal, jó pár másodéves és összességében egy nagyon fiatal csapatunk van. A futójátékot nézve pedig egyértelműen jobbak vagyunk, de ez a Colts-nak amolyan jó kór, már évek óta csak Peyton hívott be futást ha az ellen 11-en passzt védekeztek. De oké, mondjuk ezzel lehet érvelni, hogy könnyebb volt RW-nak.
Én azt aláírom, hogy R. Wilson joggal kapja meg az ORoY díjat ha megkapja de a Luck hype akármekkora méreteket ölt, még így is jogos. Attól, hogy Wilson underrated, nem jelenti, hogy Luck meg over.Höri
RW-nek ugye mindenki azt mondta, hogy soha sem lesz belőle NFL QB, míg Luck-nak mindenki azt mondta, h Ő lesz a legjobb... érdekes, hogy különböző mindset-tel érkeztek és mindketten teljesítettek.
Végül is nekem mindegy, h ki kapja a RoY-t: 3 irányító + Alfred Morris-ról se feledkezzünk meg.
Ami engem jobban érdekel, h ki lesz a DRoY? Én a labda ezen oldalát szeretem jobban. És téged, mint szakértőt kérdezlek, hogy egyáltalán ki lenne várományos szerinted?
több mint 11 éve
Hali!Kicsit túlpörgitek RW-t szerintem. Valóban jó a srác de ne lássátok bele a GodMode-ot 😀
A Colts alapjában véve szarabb csapat mint a Hox és lehet hogy ezért majd kapok. Nálatok a legnagyobb betömendő lyuk az irányító volt és ezt sikeresen teljesítettétek ebben az évben. A Colts még most is több sebből vérzik. Ismerjétek el... Russ sokkal jobb alapot kapott mint Luck. Indyben még csak most indul az építkezés. Ti idén beraktátok a zárókövet. Mellesleg RGIII is egy elég sánta csapatba ült bele. Neki is nehéz dolga van. Szerintem ezt is figyelembe veszik. Ki milyen hátteret kapott. Ebben pedig Russ-nak volt a leg előnyösebb helyzete.
Még mielőtt megvadulna néhány elszánt fan, csak leírtam a véleményem 😊
több mint 11 éve
ami mellette szól a yard, de ennyi passzkísérletből elég gáz lenne ha nem lenne meg...ez azért van mert konstansan szopóágon vagyunk a meccsek nagyobbik felében. még tegnapelőtt a chiefs ellen is 😀
meg a 10W. de arrol nem (csak) ő tehetbraxa88
szóval amellett hogy muszáj passzolnia, még csak nem is ilyen Checkdown Charlie üzemmódban tolja hanem kockáztatni kell. Szóval ami nagy dolog hogy nála 0 babysitterkedés volt, első naptól azt mondták neki, hogy te nyerd meg a meccset, mert más nem bírja. Két hete, a Titans ellen volt 2 clutch pickünk, az volt az első, amire azt mondtam hogy végre jött valami segítség neki.
Ja és NFL rekorder a 3. és 10+ kísérletekben 😀 nem rookie hanem all-time. Fuckyeah!
Szerintem a ti mérlegetek sem lenne rosszabb Luckkal, hiába tűnik ( 😉 )ügyetlenebbnek Wilsonnál.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
wilson nem tehet róla(JA DE), h 40pontokkal vezet a csapata és a 4.negyedben nemtud comebackelni. meg amugy is, mostanában akkor már Flynn van bennluck 18 intje a legrosszabbKicsit már off ide, de azért még beírom, hogy volt 7 db game winning drive-ja is eddig Lucknak (és a Coltsnak), talán ez a legnyomósabb érv mellette. Persze én RG3-t mondom.szaba
2.legpontatlanabb, csak henne rosszabb, jobb nála sanchez, locker, weeden, cassel, gabbert...
ratingje a 6.legrosszabb.
ami mellette szól a yard, de ennyi passzkísérletből elég gáz lenne ha nem lenne meg...
meg a 10W. de arrol nem (csak) ő tehet
ilyenn statokkal nem lehet vki OROY!
nálam amugy a sorrend: wilson, rg3, morris, martin, kalil, luck, gordon.braxa88
több mint 11 éve
szaba
10 553
luck 18 intje a legrosszabbKicsit már off ide, de azért még beírom, hogy volt 7 db game winning drive-ja is eddig Lucknak (és a Coltsnak), talán ez a legnyomósabb érv mellette. Persze én RG3-t mondom.
2.legpontatlanabb, csak henne rosszabb, jobb nála sanchez, locker, weeden, cassel, gabbert...
ratingje a 6.legrosszabb.
ami mellette szól a yard, de ennyi passzkísérletből elég gáz lenne ha nem lenne meg...
meg a 10W. de arrol nem (csak) ő tehet
ilyenn statokkal nem lehet vki OROY!
nálam amugy a sorrend: wilson, rg3, morris, martin, kalil, luck, gordon.braxa88
több mint 11 éve
Dallasban sok a sérült!Egy picit vitatkoznék... A Skins-nél nagyon jó futójáték van, Alfred Morris hihetetleül jól fut... nálam Ő lenne a RoY ha nem lennének az irányítók. Ezt már csak onnan is tudom, hogy Fantasy-ba Morris és Lynch voltak a futóim és simán bajnok lettem.
Én most félelmetesebbnek érzem a skinst! Jó, szeretik elmondani, hogy RG III azért érdemli meg jobban az oroyt, mert Washingtonban nincs futójáték, meg nagyszerű védelem! Ez részben igaz is, hiszen nincs valóban olyan futójáték, mint nálunk, de azért aza skins nem o e trick pony!
A szurkolói zrikát leszámítva, remek alakulatot kovácsolt belőlük Shanny! Mindentisztelet Neki!
RG3 pedig zseniális! Szívemből én is neki adnám a díjat, ezéris írtam, hogy, ha nem kapja meg RW, akkor is jó helyre fog kerulni!Helmut Zimmer