Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427

braxa88
Ahogy kell! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Hogyhogy nem a két SB-győzelmetek képét? 😊Wyatt
Kitettem:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-1/631826777_1320134543479735_5995899398104503850_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1179x1179&ctp=s720x720&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=3ab345&_nc_ohc=gkC-FkU8d5oQ7kNvwE7A10z&_nc_oc=AdlPVQ1ohy7tl74cYhepDDucYK-YCtB9Syi87aOKy1zw_t14xk4n_9LIuOZilRQnTQs&_nc_zt=24&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=1iWovsC_zPJjM5pdlMdMLQ&_nc_ss=8&oh=00_AfxwG2_fj5ZujCJXER0PaTlwMel991kmwNdEe4ExVhikng&oe=69B8E319
Seattle Seahawks Hungary
Seattle Seahawks Hungary. Gefällt 2.702 Mal · 1 Personen sprechen darüber. A magyar Seattle Seahawks rajongók itt vannak...

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hogyhogy nem a két SB-győzelmetek képét? 😊

több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
😊

krankovics
"Lődörgés" - észbontó ! 😀 😀 😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
😊

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
kicsit nehèz elhinni, hogy a SoundFX-ből meg tudod ìtèlni bárki szókincsèt...btw. a legtöbben ìrott formában sokkal igènyesebben tudnak megszòlalni, ott pl. van backspace. 😉Medvepapa
nonono, RealRobReport 😛sapka
Jó egyetem, jó edző, jó pr-es 😀
több mint 12 éve
Harvin tweet-je, látni fogjuk még idén... 😀

Percy Harvin ‏@Percy_Harvin 43p
What's goin 12th man just checkn in ...I'm making serious progress ...keep an eye on week 7...don't hang them 11's up.....we workn

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
kicsit nehèz elhinni, hogy a SoundFX-ből meg tudod ìtèlni bárki szókincsèt...btw. a legtöbben ìrott formában sokkal igènyesebben tudnak megszòlalni, ott pl. van backspace. 😉Medvepapa
nonono, RealRobReport 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
kicsit nehèz elhinni, hogy a SoundFX-ből meg tudod ìtèlni bárki szókincsèt...btw. a legtöbben ìrott formában sokkal igènyesebben tudnak megszòlalni, ott pl. van backspace. 😉

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
kicsit nehéz elhinni, hogy az a Sherman aki szóban 20x kimondja a c'mon brot úgy 30 msp alatt (már nem emlékszem pontosan mit és mennyit), mert kevés szóból áll az aktív szókincse... az megír egy ilyen összeszedett szócikket, amely esztétikailag is teljesen 'szabatos'
mindenesetre elég jó PR-ese lehet

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Avril edz ma
Stephen Williams pedig játszhat vasárnap, az agyrázkódását kipihente
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Sherman a Robinson cutról. Egy kicsit beleláthatunk hogy éli ezt meg egy csapattárs, barát. És ők pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez egy ilyen világ. Mentalitásból jeles. Profik.

mmqb.si.com/2013/09/04/richard-sherman-michael-robinson/Medvepapa
Sajnálom,hogy kitették. Egy bajnoki címért hajtó csapatba kellenek vezérek. Szerntem elcseszték ezt a cutot.
Az alapján amit tudnuk, elcseszték.
több mint 12 éve
Sherman a Robinson cutról. Egy kicsit beleláthatunk hogy éli ezt meg egy csapattárs, barát. És ők pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez egy ilyen világ. Mentalitásból jeles. Profik.

mmqb.si.com/2013/09/04/richard-sherman-michael-robinson/

több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
300 kiló természetesen font 😊
több mint 12 éve
-Clemons és Hill biztosan nem játszik vasárnap
-Avril és McDaniel nem edzett
-Mebane limitáltan edzett
-szerdán edz McDaniel és Mebane is, akkor okosabbak leszünk.
-Avrilről bizakodó Carroll, de nem nagyon edz. Sztem ő biztosan nem játszik vasárnap
-Bennett nem edzett, de ő valószínűleg játszik vasárnap
-S.Williams sem edzett, szerdán fog (agyrázkódás)
-Rice sem edzett, szerdán fog
-Coleman a kezdő FB
-Kearse a kickoff returner
nagyon nehéz meccs lesz.braxa88
Leginkább az zavar, hogy igen fontos emberek sérültek. Avril, Clem nagyon kellene. Én nem tudom milyen orvosai vannak RG III-nak, hogy már harcra kész, Clem meg szinte ugyanazzal a sérüléssel még mindig sehol. Rice is többet sérült mint amennyit tud játszani. Én is nehéz meccsre számítok, mert a Párducok nagyon masszívnak tűntek az előszezonban.garrett27
Az egyik irányító, a másik DLineman... Az egyik főként saját súllyal dolgozik ami alig egy mázsa, a másik meg 120 kilóval, valamint egy 300 kilós baromi elszánt OLinemannel...
Nem sorolnám tovább, szerintem belátható... 😊
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 956
-Avrilről bizakodó Carroll, de nem nagyon edz. Sztem ő biztosan nem játszik vasárnap
-Coleman a kezdő FB
Leginkább az zavar, hogy igen fontos emberek sérültek. Avril, Clem nagyon kellene. Én nem tudom milyen orvosai vannak RG III-nak, hogy már harcra kész, Clem meg szinte ugyanazzal a sérüléssel még mindig sehol. Rice is többet sérült mint amennyit tud játszani. Én is nehéz meccsre számítok, mert a Párducok nagyon masszívnak tűntek az előszezonban.garrett27
Azért RG3 sokkal fiatalabb mint Clem. Valóban nem lesz fáklyásmenet, de szerintem 10 ponttal behúzzuk.
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
-Coleman a kezdő FB
Leginkább az zavar, hogy igen fontos emberek sérültek. Avril, Clem nagyon kellene. Én nem tudom milyen orvosai vannak RG III-nak, hogy már harcra kész, Clem meg szinte ugyanazzal a sérüléssel még mindig sehol. Rice is többet sérült mint amennyit tud játszani. Én is nehéz meccsre számítok, mert a Párducok nagyon masszívnak tűntek az előszezonban.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
-Coleman a kezdő FB
nagyon nehéz meccs lesz.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
espn.náé behúztuk a Power Rankings elsp helyet!
van ott tudás, muhahaha 😊
több mint 12 éve
wyatt
petey
undisputedly
Jól van, kezdődik a szezon gyerekek!... 😀 xD (Y) 🏈

több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
akkor egy mod legyen szíves ezt a pár hszt átmozgatni az NFCW topikba, ott örömmel válaszolok 😊petey
Azt hiszem, hogy ez egy jo otlet Majd onnan is tovabbkuldenek titeket..

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 233 — Csodabogár
a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpetey
És akkor mivel magyarázod a J.S. hiányábában mutatott játékot? 😀
Olyannyira csak az én értékrendszeremben létezik,hogy anno az nfl.com főoldalon foglalkozott a témával 😊undisputedly
JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.
lényeg hogy szar.petey
Azt nem mondtam,hogy szar. At igen,hogy lufi. Annyira nagy a hype, pedig csaka zért érvényesült "ennyire",mert JS ott volt.
Meglepetés...mást is kettőznek a ligában 😊

Jajajajaja, nálunk elit lenne, ezért igazoltok a PS csapatunkból? 😀undisputedly
akkor kíváncsi lennék a szótáradra hogy mi a lufi benne. tény, JJ Watt, VonMiller előrébb járnak, de majd most kíváncsi leszek Vonra hogy nincs Dumerville. ezt az annyira nagy hype-ot nem értem, lásd az előző 2 pass rushert, ők többet kapnak. de higgy amit akarsz hogy tulajdonképpen 0 a srác, csak mert azt akarod belelátni.
nekem fontosabb hogy legyen egység a védelemben, aminek ő is a fontos része, ha kell lufisan 19.5 zsákkal.

a PS meg szabadrablásra van. azt gondolod hogy csak nálatok vannak PS-en meg nem értett zsenik? ne menjél már le kutyába bakker, ennél okosabb vagy.petey
Lufi az azt jelenti,hogy amikor a nagytesó akit kettőzni kellett,kiesett, már nem sok mindent mutatott 😉
Nyugodtan meggyőzhetsz az ellenkezőjéről,de akkor belinkelhetnél valami statisztikát is,ahelyett,hogy szaporítod itt a kommenteket 😊

Nem tudom nálad mit jelent a "lemenni kutyába", de szerintem ez a mondatod pont kimeríti:
de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak. petey
undisputedly
akkor egy mod legyen szíves ezt a pár hszt átmozgatni az NFCW topikba, ott örömmel válaszolok 😊

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
a jól ismert indok ami csak a te értékrendszeredben létezik. lufi, ja. ekkora bohócságotpetey
Olyannyira csak az én értékrendszeremben létezik,hogy anno az nfl.com főoldalon foglalkozott a témával 😊undisputedly
JS hiányában duplázták. utána megsérült a válla amit megműtöttek az offseasonban. de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak.
lényeg hogy szar.petey
Azt nem mondtam,hogy szar. At igen,hogy lufi. Annyira nagy a hype, pedig csaka zért érvényesült "ennyire",mert JS ott volt.

akkor kíváncsi lennék a szótáradra hogy mi a lufi benne. tény, JJ Watt, VonMiller előrébb járnak, de majd most kíváncsi leszek Vonra hogy nincs Dumerville. ezt az annyira nagy hype-ot nem értem, lásd az előző 2 pass rushert, ők többet kapnak. de higgy amit akarsz hogy tulajdonképpen 0 a srác, csak mert azt akarod belelátni.
nekem fontosabb hogy legyen egység a védelemben, aminek ő is a fontos része, ha kell lufisan 19.5 zsákkal.

a PS meg szabadrablásra van. azt gondolod hogy csak nálatok vannak PS-en meg nem értett zsenik? ne menjél már le kutyába bakker, ennél okosabb vagy.petey
Lufi az azt jelenti,hogy amikor a nagytesó akit kettőzni kellett,kiesett, már nem sok mindent mutatott 😉
Nyugodtan meggyőzhetsz az ellenkezőjéről,de akkor belinkelhetnél valami statisztikát is,ahelyett,hogy szaporítod itt a kommenteket 😊

Nem tudom nálad mit jelent a "lemenni kutyába", de szerintem ez a mondatod pont kimeríti:
de ha egy ilyen lufi lenne nálatok már rég "elit" státuszt kapott volna, a tények ne zavarjanak. petey
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 233 — Csodabogár
lényeg hogy szar.petey

a PS meg szabadrablásra van. azt gondolod hogy csak nálatok vannak PS-en meg nem értett zsenik? ne menjél már le kutyába bakker, ennél okosabb vagy.