Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Srácok, tudna valaki tanácsod adni arról hogy honnan érdemes Seahawks cuccokat rendelni?Jack Zoltánfootballfanatics.com
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Srácok, tudna valaki tanácsod adni arról hogy honnan érdemes Seahawks cuccokat rendelni?
több mint 11 éve
A Ravens veri a Coltsot Lewis bácsi miatt, Reed 2 INT, Lewis FF, 17-7. Ellenvélemény? 😀Uhh, ne menjünk bele!kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Ez most világítsd meg nekem földi halandónak??? mert biztos én nem értek eléggé hozzá 😉 😛 de nekem bőven elég lett volna ez nálunk.dande
Redskins: Nem kell elbizonytalanodni, nekünk van a jobb csapatunk. Persze ettől még kikaphatunk.SeaSzilaHawk
Már vagy 3 topicban körbejártuk a témát. A mi szemünkben Luck INT számát nem magyarázza az,hogy neki kellett a hátán vinnie a csapatot. A yard rekord pedig önmagában nem ér semmit, mert vagy kátszáz alkalommal többször passzolt mint pl RG3 vagy RW. A pontossággal is baj van. Persze a falat is el lehet fogadni mint közrejátszó tényezőt, illetve a futójáték teljes hiányát.
Egyik fél sem fogja meggyőzni a másikat!
Inkább beszéljünk a WildCard meccsekről!undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hát amint néztem, már eléggé belemerültél a Skins topikba és a petey féle harcokba... :dUhh, ne menjünk bele!kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Ez most világítsd meg nekem földi halandónak??? mert biztos én nem értek eléggé hozzá 😉 😛 de nekem bőven elég lett volna ez nálunk.dande
Redskins: Nem kell elbizonytalanodni, nekünk van a jobb csapatunk. Persze ettől még kikaphatunk.SeaSzilaHawk
Már vagy 3 topicban körbejártuk a témát. A mi szemünkben Luck INT számát nem magyarázza az,hogy neki kellett a hátán vinnie a csapatot. A yard rekord pedig önmagában nem ér semmit, mert vagy kátszáz alkalommal többször passzolt mint pl RG3 vagy RW. A pontossággal is baj van. Persze a falat is el lehet fogadni mint közrejátszó tényezőt, illetve a futójáték teljes hiányát.
Inkább beszéljünk a WildCard meccsekről!undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Uhh, ne menjünk bele!kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Ez most világítsd meg nekem földi halandónak??? mert biztos én nem értek eléggé hozzá 😉 😛 de nekem bőven elég lett volna ez nálunk.dande
Inkább beszéljünk a WildCard meccsekről!
több mint 11 éve
Értsd úgy, hogy RG3 és RW számai mellett eltörpülnek Luck számai 😀 értsük? Értem, hogy Filiben most gáz van, de azért biztosan te is értetted 😀kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Ez most világítsd meg nekem földi halandónak??? mert biztos én nem értek eléggé hozzá 😉 😛 de nekem bőven elég lett volna ez nálunk.dande
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Ez most világítsd meg nekem földi halandónak??? mert biztos én nem értek eléggé hozzá 😉 😛 de nekem bőven elég lett volna ez nálunk.
több mint 11 éve
kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Egy rossz szót nem szólok, ha RGIII nyeri, szeretem a játékát is, csak ne hájpolnák ennyire. 😊 De amúgy ez csak egy díj, amiből ha lenne 100, akkor is mindet elcserélné mindenki egy Lombardira... 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hát igen, kétségtelen 😊Kicsit off: Android play storeban az egyik legjobb Google Reader alkalmazás, a Press inapp reklamkepen mi az Espn elso híre? 😀Russelmania! 😊Medvepapa
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
kezdem a RoY-el... valljuk be őszintén, hogy azt nem tudjuk, h RW v RG3 v Luck lesz a jobb a karrierje során, de nem is erről szól ez. Luck közel nem hozta a kellő számokat, RW meg amikor elkezdett játszani, már fél szezon elmúlt... RG3 kell nyerje, ez van... sok érvet fel lehet hozni, de ez lesz a vége.Redskins: Nem kell elbizonytalanodni, nekünk van a jobb csapatunk. Persze ettől még kikaphatunk.
több mint 11 éve
www.seahawks.com/videos-photos/videos/Are-You-IN-For-the-Playoffs/081d438d-25c8-4485-af94-0de694691a57A végén a THE HIT 😀 ezek olyanok, h legszívesebben azonnal mennék lezúzni valakit... 😀
I'm IN! Are YOU IN? 😊Medvepapa
több mint 11 éve
Kicsit off: Android play storeban az egyik legjobb Google Reader alkalmazás, a Press inapp reklamkepen mi az Espn elso híre? 😀Russelmania! 😊
endorphyn
több mint 11 éve
Kicsit off: Android play storeban az egyik legjobb Google Reader alkalmazás, a Press inapp reklamkepen mi az Espn elso híre? 😀-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Kicsit úgy vagyok vele, mint a Skins fanok, nekem is minden PO meccs hab a tortán idén, 11-5 kurva jó(8-8,9-7,10-6 volt idény előtt), találtunk egy franchise QB-t, egy D vezért, Sherman "mocskos" jó, van Legion of Boom, szóval jók a kilátások a jövőre nézve!Gameday közeledtével szerintem mindenkiben csökken a magabiztosság. Bízom a győzelemben,mert minden adott egy esetleges deeprunhoz. Clucth játékosok a D#-ben, és egy nem elit, de előre döcögő offenz! Ehhez társul,hogy az edzői gárdánkat is alkalmasnak tartom a feladatra! Az is benne van,hogy kikapunk. Mondjuk szívunk 3 return TD-t!Ja, pont most bújom a fórumokat. 😊 Kicsit aggódok is a kinti fanok "túlzott" magabiztossága miatt. Sőt, szakértőknél is nagyobb az odds a Redskins W-re! Tényleg esélyesek vagyunk?! Szerintem nem jobban, mint a vendéglátók...MedvepapaRussell Wilson named NFL Offensive Rookie of the Month for December. He joins Walter Jones, Rocky Bernard and Lofa Tatupu as the only Seahawks to win the monthly rookie honor.MedvepapaHű, gyors vagy! 😀
Megérdemelte! Már várom a vasárnapi meccset!undisputedly
Remélem jó meccs lesz, és mindenki hozza amit tud.
Go Hawks! undisputedly
több mint 11 éve
braxa88
12 534
50-50Ja, pont most bújom a fórumokat. 😊 Kicsit aggódok is a kinti fanok "túlzott" magabiztossága miatt. Sőt, szakértőknél is nagyobb az odds a Redskins W-re! Tényleg esélyesek vagyunk?! Szerintem nem jobban, mint a vendéglátók...MedvepapaRussell Wilson named NFL Offensive Rookie of the Month for December. He joins Walter Jones, Rocky Bernard and Lofa Tatupu as the only Seahawks to win the monthly rookie honor.MedvepapaHű, gyors vagy! 😀
több mint 11 éve
Gameday közeledtével szerintem mindenkiben csökken a magabiztosság. Bízom a győzelemben,mert minden adott egy esetleges deeprunhoz. Clucth játékosok a D#-ben, és egy nem elit, de előre döcögő offenz! Ehhez társul,hogy az edzői gárdánkat is alkalmasnak tartom a feladatra! Az is benne van,hogy kikapunk. Mondjuk szívunk 3 return TD-t!Ja, pont most bújom a fórumokat. 😊 Kicsit aggódok is a kinti fanok "túlzott" magabiztossága miatt. Sőt, szakértőknél is nagyobb az odds a Redskins W-re! Tényleg esélyesek vagyunk?! Szerintem nem jobban, mint a vendéglátók...MedvepapaRussell Wilson named NFL Offensive Rookie of the Month for December. He joins Walter Jones, Rocky Bernard and Lofa Tatupu as the only Seahawks to win the monthly rookie honor.MedvepapaHű, gyors vagy! 😀
Remélem jó meccs lesz, és mindenki hozza amit tud.
Go Hawks!
több mint 11 éve
Ja, pont most bújom a fórumokat. 😊 Kicsit aggódok is a kinti fanok "túlzott" magabiztossága miatt. Sőt, szakértőknél is nagyobb az odds a Redskins W-re! Tényleg esélyesek vagyunk?! Szerintem nem jobban, mint a vendéglátók...Russell Wilson named NFL Offensive Rookie of the Month for December. He joins Walter Jones, Rocky Bernard and Lofa Tatupu as the only Seahawks to win the monthly rookie honor.MedvepapaHű, gyors vagy! 😀
több mint 11 éve
Russell Wilson named NFL Offensive Rookie of the Month for December. He joins Walter Jones, Rocky Bernard and Lofa Tatupu as the only Seahawks to win the monthly rookie honor.MedvepapaHű, gyors vagy! 😀
Megérdemelte! Már várom a vasárnapi meccset!
több mint 11 éve
Russell Wilson named NFL Offensive Rookie of the Month for December. He joins Walter Jones, Rocky Bernard and Lofa Tatupu as the only Seahawks to win the monthly rookie honor.
több mint 11 éve
www.seahawks.com/videos-photos/videos/Are-You-IN-For-the-Playoffs/081d438d-25c8-4485-af94-0de694691a57I'm IN! Are YOU IN? 😊
több mint 11 éve
Még nőhet...pl hétvégén...az! nagyon is.Wilson a SoundFX-ben!TRUE LEADER!!! 😊Medvepapa
Azért Robinsonon mennyire látszik, FB?!
A TD előtt, nem lép ki szépen az oldalvonal felé,hanem lehajol, és fejjel nekimegy a védőnek 😀
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000120999/Sound-FX-Russell-Wilsonundisputedly
kiváncsi vagyok amugy mennyi van még benne. braxa88
Azért Robinsonon mennyire látszik, FB?! A TD előtt, nem lép ki szépen az oldalvonal felé,hanem lehajol, és fejjel nekimegy a védőnek 😀undisputedlyMegszokta, mert edzésen olyankor BéBé gyün.
több mint 11 éve
Kiraly az ember! Mondjuk vicces, mikor magyaraz McQuistannek es megbuksizza a pufifank fejet! 😀Wilson a SoundFX-ben!TRUE LEADER!!! 😊Medvepapa
A TD előtt, nem lép ki szépen az oldalvonal felé,hanem lehajol, és fejjel nekimegy a védőnek 😀
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000120999/Sound-FX-Russell-Wilsonundisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
az! nagyon is.Wilson a SoundFX-ben!TRUE LEADER!!! 😊Medvepapa
kiváncsi vagyok amugy mennyi van még benne.
több mint 11 éve
Wilson a SoundFX-ben!TRUE LEADER!!! 😊
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Wilson a SoundFX-ben!ideje volt már hogy róla is készüljön egy ilyen összeállítás 😊