Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Kancellár seggre teszi RG3-at hamar elmegy a kedve a szaladgálástól 😊BlitzHawkbiztos úgy lesz, ha utóléri... 😛
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 11 éve
Kancellár seggre teszi RG3-at hamar elmegy a kedve a szaladgálástól 😊
több mint 11 éve
Remélem RG3-nak pár futás után elvesszük a kedvét a továbbiaktól 😀 Csak találkozzon Kammel 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
ha már megy a linkelgetés...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
www.torontosun.com/2012/12/13/russell-wilsons-time-is-nowezt pedig a bears topicba linkelték 😊
több mint 11 éve
Hörinél az év segédedzője lett. Mondjuk ahonnan ahova fejlődött év közben az O, nem kis érdem.Rettenetesen sajnálnám, ha elhagyna minket, de idén a labda másik oldalán legalább ugyanolyan minőségű munkát végeztek, sőt Bevell picit talán jobbat!Helmut Zimmeremlékszem még a milloyos védelem balfaszkodásaira 😀 jesszus hol tartunk azóta hálaistenneka.kacsaA Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:nagyot fejlődött a D# alatta, de ehhez azért jópár év kellett, elején össszevissza szidtuk Bradleyt.braxa88
The Eagles announced they have received permission to interview Bradley next week.
twitter.com/EaglesInsider/status/287313088842194946
Várhattak volna az interjú engedéllyel amíg biztos vége a szezonunknak.Tessu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Rettenetesen sajnálnám, ha elhagyna minket, de idén a labda másik oldalán legalább ugyanolyan minőségű munkát végeztek, sőt Bevell picit talán jobbat!emlékszem még a milloyos védelem balfaszkodásaira 😀 jesszus hol tartunk azóta hálaistenneka.kacsaA Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:nagyot fejlődött a D# alatta, de ehhez azért jópár év kellett, elején össszevissza szidtuk Bradleyt.braxa88
The Eagles announced they have received permission to interview Bradley next week.
több mint 11 éve
Igazából en csak nagyon minimalban, övék az érdem, de tervezem jobban aktivizalni magam. 😊mind3an 😀braxa88Azt Te csinálod? 😀 Kajak azt hittem, hogy braxa meg kranko! 😀MedvepapaMedvepapaNagy kiralysag, ki is raktam a Seahawks Hungary Facebookra! 😊endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Na elmentek a... 😀 Amúgy szép munka sràcok, csak így tovàbb! Én Tate-re szavaztam az O playa szavazàson! 😊mind3an 😀braxa88Azt Te csinálod? 😀 Kajak azt hittem, hogy braxa meg kranko! 😀MedvepapaMedvepapaNagy kiralysag, ki is raktam a Seahawks Hungary Facebookra! 😊endorphyn
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mind3an 😀Azt Te csinálod? 😀 Kajak azt hittem, hogy braxa meg kranko! 😀MedvepapaMedvepapaNagy kiralysag, ki is raktam a Seahawks Hungary Facebookra! 😊endorphyn
több mint 11 éve
Azt Te csinálod? 😀 Kajak azt hittem, hogy braxa meg kranko! 😀MedvepapaNagy kiralysag, ki is raktam a Seahawks Hungary Facebookra! 😊endorphyn
több mint 11 éve
MedvepapaNagy kiralysag, ki is raktam a Seahawks Hungary Facebookra! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
MedvepapaÉs a nevem alatt szereplő Tate hit is benne van, ami teljesen SZABÁLYOS 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Burfict és Atkins miatt húzok hozzájuk picit, de semmi bajom nem lesz, ha ti mentek tovább. 😉Na, ma Bengals és Vikings fan leszek, bár egyik esetben sem a QB miatt. 😊MedvepapaNaa, pedig én holnap veletek vagyok 😊Bondi
több mint 11 éve
Na, ma Bengals és Vikings fan leszek, bár egyik esetben sem a QB miatt. 😊MedvepapaNaa, pedig én holnap veletek vagyok 😊
több mint 11 éve
Na, ma Bengals és Vikings fan leszek, bár egyik esetben sem a QB miatt. 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
persze énsem örülnék.Azért nem örülnék, ha most elmenne...Akát Pete utódja is lehet valamikor.MedvepapaA Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:nagyot fejlődött a D# alatta, de ehhez azért jópár év kellett, elején össszevissza szidtuk Bradleyt.braxa88
több mint 11 éve
Azért nem örülnék, ha most elmenne...Akát Pete utódja is lehet valamikor.A Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:nagyot fejlődött a D# alatta, de ehhez azért jópár év kellett, elején össszevissza szidtuk Bradleyt.braxa88
több mint 11 éve
emlékszem még a milloyos védelem balfaszkodásaira 😀 jesszus hol tartunk azóta hálaistennekA Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:nagyot fejlődött a D# alatta, de ehhez azért jópár év kellett, elején össszevissza szidtuk Bradleyt.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
A Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:nagyot fejlődött a D# alatta, de ehhez azért jópár év kellett, elején össszevissza szidtuk Bradleyt.
több mint 11 éve
Tessu
151
A Philly jövő héten hallgatja meg Bradleyt HC ügyben:The Eagles announced they have received permission to interview Bradley next week.
Várhattak volna az interjú engedéllyel amíg biztos vége a szezonunknak.
több mint 11 éve
Amúgy ja, 1x A.J. meg 1x ahogy Morris alázta a Bengals D-t! 😀 Pedig meg fogják verni a Texanst! 😊Hatalmas vidi! 😊 Én már rápörögtem a meccsre 😊Rúgjuk szét RG III seggét 😊Így egyszeri megnézés után: a Bengalst látta valaki a videóban?
BlitzHawk
undisputedly