Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
na de ezt mondom en is, csak hozza raktam a szemelyes impressziomat. temat reszemrol lezartamjajjj jó, ne légy már ilyen telhetetlen :d A win is a win 😀SeaSzilaHawkendo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkszimplan csak annyi, hogy bar gyoztunk, de keseru a szajizem egy csomo minden miatt. De azert termeszetesen nagyon orulok, csak mondjuk a frisco ellen sokkal lelkesebb voltam a meccs utan. Ennyi.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
jajjj jó, ne légy már ilyen telhetetlen :d A win is a win 😀endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkszimplan csak annyi, hogy bar gyoztunk, de keseru a szajizem egy csomo minden miatt. De azert termeszetesen nagyon orulok, csak mondjuk a frisco ellen sokkal lelkesebb voltam a meccs utan. Ennyi.endorphyn
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
de nem is akarja senki sem megmagyarázni... miért kellene nekünk savanyú szájízünk legyen, mert az ellenfél erőltette játékosát és ne jött be? HA a végén egy hosszú FG-vel nyerhettünk volna és nincs Hauschka? ez ilyen, ebben a sportban ez kikerülhetetlen, de mindenki felelős a saját döntéseiért, nekünk semmiféle hiányérzetünk nem lehet az ő cspatjukkal kapcsolatban... a mienkkel igen, de az más tál tészta.rosszul lépett szerencsétlen!endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkAz eleje nem volt Seahawks football, de aztán összeálltunk. Nincs HA. RG3 megsérült, de nem a tavaszi szellőtől. Nem bírta az ütéseket, sérülten is jött, játék közben még rászedett. Thats it! Jobbulást neki, ő a frencsájza jövője, de ez van, mindenkinek vannak sérültjei!
undisputedly
Ezt most nem fogod megmagyarázni! Nagyon jó volt a skins gameplan, csak úgy kezdődött, hogy RG3 játékra kész!
Helmut Zimmer
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
krankovics
407
ENNYI! Vagy jön Flynn és SB-be vezeti a csapatot! 😊Mi lett volna, HA Wilson sérül meg? 😊krankovicsLynch fut 3 TD-t, és 2 interceptiont...
Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Mi lett volna, HA Wilson sérül meg? 😊krankovicsLynch fut 3 TD-t, és 2 interceptiont...
több mint 11 éve
Ment a Subwaybe, vagy hová lépkedett? Futott a védőink elől, a játék része, ez van.rosszul lépett szerencsétlen!endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkAz eleje nem volt Seahawks football, de aztán összeálltunk. Nincs HA. RG3 megsérült, de nem a tavaszi szellőtől. Nem bírta az ütéseket, sérülten is jött, játék közben még rászedett. Thats it! Jobbulást neki, ő a frencsájza jövője, de ez van, mindenkinek vannak sérültjei!
undisputedly
Ezt most nem fogod megmagyarázni! Nagyon jó volt a skins gameplan, csak úgy kezdődött, hogy RG3 játékra kész!
Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Mi lett volna, HA Wilson sérül meg? 😊krankovicsNem lett volna ki leadblockoljon Lynchnek. 😛
több mint 11 éve
Grat srácok, nagy comeback volt, most már senki sem mondhatja, hogy a Seahawks csak otthon játszik jól.
több mint 11 éve
endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkszimplan csak annyi, hogy bar gyoztunk, de keseru a szajizem egy csomo minden miatt. De azert termeszetesen nagyon orulok, csak mondjuk a frisco ellen sokkal lelkesebb voltam a meccs utan. Ennyi.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
óóó hülye... többször is benézhetnél hozzánk a magasívű kommentjeid itt is feldobnák a hangulatot... és szólunk a fiúknak, hogy többé nehogy hiányérzetet keltsenek benned :dnekem is nagy hiányérzetem volt az elmaradt McDonald sackek miatt, de a Rec Fumbli minnenben kárpótolt.Ez így nem volt jó érzés mit mondjak.Hannide miért? nekem nagyon jó érzés volt, persze kivéve az első negyedet...SeaSzilaHawk
McCoynak is voltak szép megmozdulásai, blockjai, mindamellett azért elejtett egy TD-t 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
rosszul lépett szerencsétlen!endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkAz eleje nem volt Seahawks football, de aztán összeálltunk. Nincs HA. RG3 megsérült, de nem a tavaszi szellőtől. Nem bírta az ütéseket, sérülten is jött, játék közben még rászedett. Thats it! Jobbulást neki, ő a frencsájza jövője, de ez van, mindenkinek vannak sérültjei!
undisputedly
több mint 11 éve
Még! 😀
több mint 11 éve
ezzel is egyet értek... de tényleg ennyi!endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkAz eleje nem volt Seahawks football, de aztán összeálltunk. Nincs HA. RG3 megsérült, de nem a tavaszi szellőtől. Nem bírta az ütéseket, sérülten is jött, játék közben még rászedett. Thats it! Jobbulást neki, ő a frencsájza jövője, de ez van, mindenkinek vannak sérültjei!
undisputedly
több mint 11 éve
nekem is nagy hiányérzetem volt az elmaradt McDonald sackek miatt, de a Rec Fumbli minnenben kárpótolt.Ez így nem volt jó érzés mit mondjak.Hannide miért? nekem nagyon jó érzés volt, persze kivéve az első negyedet...SeaSzilaHawk
McCoynak is voltak szép megmozdulásai, blockjai, mindamellett azért elejtett egy TD-t 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hát örülök a továbbjutásnak, sajnálom RG-t, és mielőbbi felépülést neki, de ez benne van a sportban, nem nagyon érdekel mi lett volna, ha nemsérül meg/Cousins hamarabb jön. Nemértem, mi ebben a nem jó érzés. Emellett persze tiszteletem a Redskinsnek nagyon jól játszottak, és szerintem játszottak is volna, ha nem erőltetik...Ezzel teljes mértékben egyetértek... nem értem a fanyalgásokat... csak annyit látok, h ez nem az igazi, de nem tudom miért...
A D az elején nagyon tré volt, ennél majd több kell a jövőhéten Atlantában, és a pass offenset is jó lenne javítani.
Miller nagyon állat, látom rájöttek, hogy használni kéne, mert nagyon jó TE.Duff
több mint 11 éve
endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀SeaSzilaHawkAz eleje nem volt Seahawks football, de aztán összeálltunk. Nincs HA. RG3 megsérült, de nem a tavaszi szellőtől. Nem bírta az ütéseket, sérülten is jött, játék közben még rászedett. Thats it! Jobbulást neki, ő a frencsájza jövője, de ez van, mindenkinek vannak sérültjei!
több mint 11 éve
Na jó ez így nem volt az igazi! Fetomy, Medvepapa- elég kompetens társasággal néztem, és megerősítették a gyanum, hogy a sackek fele Wilsoné! Nem érzi!
Nem tudom, de valaki megemlékezett a D meccs közbeni sémaváltásáról? Vicces volt!
több mint 11 éve
endo neked meg mi az ambivalens? most átmentem team saviour and defenderbe--- vigyázzatok 😀
több mint 11 éve
Duff
3 133
Hát örülök a továbbjutásnak, sajnálom RG-t, és mielőbbi felépülést neki, de ez benne van a sportban, nem nagyon érdekel mi lett volna, ha nemsérül meg/Cousins hamarabb jön. Nemértem, mi ebben a nem jó érzés. Emellett persze tiszteletem a Redskinsnek nagyon jól játszottak, és szerintem játszottak is volna, ha nem erőltetik...A D az elején nagyon tré volt, ennél majd több kell a jövőhéten Atlantában, és a pass offenset is jó lenne javítani.
Miller nagyon állat, látom rájöttek, hogy használni kéne, mert nagyon jó TE.
több mint 11 éve
Ez így nem volt jó érzés mit mondjak.Hanninekem is nagyon ambivalens a dolog, de megiscsak gyoztunk!
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Russel oriasi! Meccs utani riport vegen "Thank you so much! GO HAWKS!" Lelkes a gyerek! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Ez így nem volt jó érzés mit mondjak.Hannide miért? nekem nagyon jó érzés volt, persze kivéve az első negyedet...
több mint 11 éve
Ez így nem volt jó érzés mit mondjak.