Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Kinek nem lesz szemöldöke hétfőtől? 😀szoval, hogy nem tudnak mar mast kitalalni 😀
petey
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
1. Anno a Steelersnél volt BigBen hasonló helyzetekből eredményes. Emléksze,,néztem a Pats elleni meccseiket, és nem hittem el,hogy ekkora "szerencséje" van,hogy kimozogva állandóan célpontot talál. Persze ez a siker nem a véletlen műve volt...Itt vannak az én gondolataim is a meccsről. 😊Most néztem meg a meccset másodszor és egyetértek a gondolataiddal. Wilsont valószínűleg este (vagy reggel, mit tudom én hány óra lehetett Seattleben a matiné meccsről hazaérkezve) nem kellett ringatni, de lehet még álmában is futott az életéért. Két dolog vele kapcsolatban: 1. Hülyeség, hogy menekülés közben vakon dobálta a levegőbe a labdákat és csak mákja volt, mint ahogy néhányan fanyalogtak, 2. a másik dolog pedig, hogy nála a legjobb kezekben van a marsallbot. Ahogy a kinti kommentátor is mondogatta: nem pánikol, nem ijed meg. El Presidente - nincs vita!
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/09/Nagyon_nehez_ertekes_gyozelem_-_Panthers-Seahawks_7-12/Medvepapa
Első értelmes momentumunk, ami úgy látom neked is feltűnt, az Ryan puntja volt. Úgy seggbe rúgta a bogyót, hogy még ma is keresik. Nagyon tetszett.
OL - Hát igen, kellene még két Okung és még egy Unger. Passrush - 0,5. Kell Clem és Avril, meg az atomtudós Irvin (tudom már LB, de akkor is). Newton minden dobás előtt meguzsonnázott.
DEF: Wagner és Wright nekem kicsit halványabbak mint megszoktam, de majd felpörögnek, nem kétség. LEGION - Már nem is nagyon mertek hosszúkat passzolni. Thomasnak meg tuti van egy (vagy több) ikertesója, mert nem létezik, hogy ez a manus mindenhol ott van.
WR sor: Tate állat, Rizsa állat, Baldwin állat. Ja hogy valakinek meg oda is kell dobni a lasztit? Hálistennek van ilyen ember! Kearse meg ott lesz a szeren meglátjátok.
TE: Willson zöldfülű, Miller pedig legyen egészséges végre egy teljes szezonban, mert nagyon kell.
ST: Maragosék ritka kellemetlen élőlények és ez így van rendjén.
Egy ilyen soványka és csúnya győzelem elég lenne a SB-ban is. Na de egyenlőre jöjjenek azok az Aranyásók! Nyugodt, csöndes meccset várok, ahogy az lenni szokott!garrett27
A vesztes fél mindig bosszankodni fog,és az a legegyszerűbb nekik,ha azt gondolják, RW vaktában lövöldözget 😉
2.KJ-nél valahogy azt vettem észre,hogy volt 1-2 helyzet,amikor feltűnően nem tudott szabadulni az O-lineman fogásától. Wagner dettó. Luke szerintetek miért akkora állat? Azon felül,hogy ligaelit, van lehetősége szabadon cikázni a fal mögött,mert ott O felamber nem jön át,hogy blokkolja.
Nekünk szar volt a fal néha úgy érzem. Ráadásul a LB sor sem volt a topon. LEsz jobb.
3.Cam azt nyilatkozta,hogy ő nem akart mélyeket dobni. Nyilván nem azért hátrált meg,mert olyan könnyen oszthatta volna a deep goldot 😊
4. E.T.-nek tavaly nem volt szerencséje. Konkrétan kiperdült minden a kezéből, és egyszerűen nem tudott egy oldalra kerülni Fortunával. Idén reméljük ez változik.
5. TE kérdés egyedül blokkolásban aggasztó. Elkapásban ahogyan már korábban is írtam,én úgy látom,hogy Baldwin visszatértével tudja hozni a 3&shortokat, meg az olyan passzroutokat,amiket jószerével elkapó TE is futna.
több mint 12 éve
Itt vannak az én gondolataim is a meccsről. 😊Most néztem meg a meccset másodszor és egyetértek a gondolataiddal. Wilsont valószínűleg este (vagy reggel, mit tudom én hány óra lehetett Seattleben a matiné meccsről hazaérkezve) nem kellett ringatni, de lehet még álmában is futott az életéért. Két dolog vele kapcsolatban: 1. Hülyeség, hogy menekülés közben vakon dobálta a levegőbe a labdákat és csak mákja volt, mint ahogy néhányan fanyalogtak, 2. a másik dolog pedig, hogy nála a legjobb kezekben van a marsallbot. Ahogy a kinti kommentátor is mondogatta: nem pánikol, nem ijed meg. El Presidente - nincs vita!
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/09/Nagyon_nehez_ertekes_gyozelem_-_Panthers-Seahawks_7-12/Medvepapa
Első értelmes momentumunk, ami úgy látom neked is feltűnt, az Ryan puntja volt. Úgy seggbe rúgta a bogyót, hogy még ma is keresik. Nagyon tetszett.
OL - Hát igen, kellene még két Okung és még egy Unger. Passrush - 0,5. Kell Clem és Avril, meg az atomtudós Irvin (tudom már LB, de akkor is). Newton minden dobás előtt meguzsonnázott.
DEF: Wagner és Wright nekem kicsit halványabbak mint megszoktam, de majd felpörögnek, nem kétség. LEGION - Már nem is nagyon mertek hosszúkat passzolni. Thomasnak meg tuti van egy (vagy több) ikertesója, mert nem létezik, hogy ez a manus mindenhol ott van.
WR sor: Tate állat, Rizsa állat, Baldwin állat. Ja hogy valakinek meg oda is kell dobni a lasztit? Hálistennek van ilyen ember! Kearse meg ott lesz a szeren meglátjátok.
TE: Willson zöldfülű, Miller pedig legyen egészséges végre egy teljes szezonban, mert nagyon kell.
ST: Maragosék ritka kellemetlen élőlények és ez így van rendjén.
Egy ilyen soványka és csúnya győzelem elég lenne a SB-ban is. Na de egyenlőre jöjjenek azok az Aranyásók! Nyugodt, csöndes meccset várok, ahogy az lenni szokott!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Itt vannak az én gondolataim is a meccsről. 😊seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/09/Nagyon_nehez_ertekes_gyozelem_-_Panthers-Seahawks_7-12/
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem igazán tudok objektív lenni a meccsel kapcsolatban 😊Spoiler:megint kezded? 😀 tavaly is a Packs ellen ezt haluztad 😀
Az öböllakók ellen állítólag vegasban 3 ponttal mi vagyunk a favoritok,én ezt teljesen máshogy látom.
Sokkal inkább tűnt formában lévőnak a 9ers,ami mondjuk nem is baj,reméljük most kifutják magukat,aztán decemberre összeesnek 😊
Nagyon erős keretük van sajnos, és addig nem lehetünk esélyesek,amíg mindkét faluk jobb a miénknél.undisputedly
a 3 pont meg a hazai pálya miatt van, 50-50% hogy ki nyer. hajlok arra hogy tipetey
A front7 így sérülésekkel tényleg elég ergya passrushban.
ÉS habár szinte biztos vagyok benne,hogy a Boldin(Miért tradelték el, OMG?!)-Davis kettős harmad ennyi yardot nem hoz mint a GB ellen,de azért aggasztó a falatok mindkét oldalon.
Nem akarok vészmadárkodni,bízom a csapatban, ET-Kancellár kettős is beindult hátul-ez nem sok jót jelent Davisnak hahaha-,ráadásul hazai pályán játszunk, de egyelőre ti jobb formát mutattok.
Amúgy Carpenternek ez a versenysúlya?! 😀
Vicc!
több mint 12 éve
Spoiler:megint kezded? 😀 tavaly is a Packs ellen ezt haluztad 😀
Az öböllakók ellen állítólag vegasban 3 ponttal mi vagyunk a favoritok,én ezt teljesen máshogy látom.
Sokkal inkább tűnt formában lévőnak a 9ers,ami mondjuk nem is baj,reméljük most kifutják magukat,aztán decemberre összeesnek 😊
Nagyon erős keretük van sajnos, és addig nem lehetünk esélyesek,amíg mindkét faluk jobb a miénknél.undisputedly
a 3 pont meg a hazai pálya miatt van, 50-50% hogy ki nyer. hajlok arra hogy ti
több mint 12 éve
ups:+Támadójáték hívása jól alkalmazkodott a tényhez,hogy nem volt olyan passzplay,ahol nyugodtan,zsebből dobhatott volna RW
+RW
+WR-egység szerencsére nagyon mély. Megfigyelhető,hogy ha jó 3rd down ratinget akarsz, akkor kell egy jó,megbízható slot-elkapó, aki 1-5 yardon belül képes mindig elszakadni.Pl Amendola a Hazafiaknál, Welker a Broncosnál. Ezért örülök Baldwin "visszatérésének". Az egy dolog,hogy szélen a Rice-Tate egység jó, de rövid távon nem voltunk eléggé "felfegyverezve" Kearset is kiemelném. Nagy jövő állhat előtte,ha elengedjük Rizsát. Tate is akkor villant amikor kellett.
+Maxwell
+Agresszívabb playcalling
Downs:
-Futójáték
-Támadófal.Nem bírjuk a nyomást. Panthers front7 kiváló,de találkozunk még hasonlóan jó egységekkel,és ez nem elég.
-Front7-Hiányoznak emberek,de ez a nyomás kevés volt.
Spoiler:
Nagyon erős keretük van sajnos, és addig nem lehetünk esélyesek,amíg mindkét faluk jobb a miénknél.
több mint 12 éve
Nekem sem tetszett a tegnapi meccs. De ne felejtsük el hogy hiányzik a támadó gépezedből egy Harvin.A D azért bíztató szerű volt.
több mint 12 éve
Az nevet,aki a végén nevet. MEgnézem az ismétlést,és összeszedem a saját ups&downs részlegemet 😊több mint 12 éve
...és még annyit szeretnék mondani, hogy drámai a bíráskodás...Már évek óta ez van, Cserebírókat!..., ja ne...
Helmut Zimmer
Beszélgessünk a RZO/3-ról!..., ja, ne...
Már nem emlékszem mikor kezdtünk szezont 3 O# TD-vel, vagy 20+ ponttal / game, vagy az első negyedben O# ponttal... mondanám, hogy ez a mi "stílus"-unk, de félő, hogy összekeverem a szarral (mert a szótárban egymás után vannak)
+ A Jóisten Seahawks fanGondolom, mert ez a fej és lábléce a playbook összes oldalának.
Helmut Zimmer
Azért én optimiska is vagyok:
A Denvér és a Fickó nem nyert idegenben...még.
több mint 12 éve
| Ez a 49ers O-line,és a komplett O# week2 odakeni a védelmünket. |
több mint 12 éve
...és még annyit szeretnék mondani, hogy drámai a bíráskodás... Nekem ugye örök bajom az O holding. Szánalmas! Most vagy mondjuk azt, hogy töröljük ezt a szabályt, vagy vegyük komolyan, de ez a sacciometrikus megközelités (najó ezt most nem fújom be, mert azt amúgy sem lehetett volna levédekezni), ez konkrétan tönkreteszi a játékot.
Én konkrétan unom!
több mint 12 éve
+ Legion of Boom+ Russ
+ A Jóisten Seahawks fan
+ Vannak tartalékok a D-ben, ha visszatérnek, azok, akiket nagyon várunk!
- Tom Cable's OLine
- Tom Cable's Oline scheme
- Pete Carroll really loves Tom Cable
több mint 12 éve
Bocsi, nem tudok leallni a hulyesegukrol. Tessek azt a sisakot alaposabban megnezni... 😀Official: The Legion Of Boom - Seahawks
They're coming in one week! We will remind them who we are!
Get yours. Go Hawks!
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Official: The Legion Of Boom - Seahawks:
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Nehéz szülés volt, de megvan és ez a lényeg. Volt olyan része a meccsnek amikor nem adtam volna sokat a győzelmünkre. A Panthers nagyon megnehezítette a dolgunkat ( mondjuk ez a dolguk ). Gyerünk menjünk szurkoljunk a sajtfejüeknek szükségük lesz rá, Ez a SF nagyon erős, de hátha...Gratulálok a csapatunknak és remélem a jövőhéten már sokkal jobban fogunk játszani.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Ujabb Facebook post amin rohognom kell. Itt trollkodnak a hatterben,. 😀 Official: The Legion Of Boom - Seahawks:
"Now lets go watch SF lose!"
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Hat oszintenszolva komoly szivasok lesznek meg, ha igy megyunk bele a szezonba. Kemeny meccsen eppen hogy nyerni nem szegyen. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
reggeli meccs volt idegenben. nagyon jó D# ellenWilson valami hatalmas király. sophomre slump?! 😀
több mint 12 éve
kellenek mjad nagyon a pass rusherek vissza. falat össze kell majd rakni, nem tetszik nekem ez a carpenter-írember folyamatos cserélgetése.wilson, tate, baldwin nagyon jó volt.
egyébként azt is tegyük hozzá, hogy jó csapat sztem ez a carolina. azaz kemény ellenfél.
1-0 megvan, sok hátra, jó lesz ez
több mint 12 éve
Nem is olyan rossz ez egy 12. legjobb csapattól 😉Szezon elején nem a szépségre kell menni. Jó jel,hogy tudjuk hozni a szoros meccset.
Hajrá Hawks!
több mint 12 éve
Sok sikert srácok!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 12 éve
tartani én is tartok tőle.Avril nagyobb gond.mondjuk szerencse h az acélos panthers elkapók ellen van ez inkább. tartok én ettől a meccstől.
Thurmond bizonyíthat. jó meccset várok tőlebraxa88
GO HAWKS!a.kacsa
50-50%