Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Mi az oka amúgy annak hogy Torontóban kerül megrendezésre a meccs? ( lusta voltam utána járni)
több mint 11 éve
A Bills ellen először lesz a csapat a szürke mezben! Hozzon szerencsét! Szerintem "vad"! 😀Adja nagyon, nekem jobban tetszik, mint a fehér, de a kéket nem veri...
Medvepapa
Most jönnek még csak az izgalmak...én épp, hogy befértem, de most fel kell venni a Giants álarcot, és végig masírozni :d
krankovics
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Most jönnek még csak az izgalmak...pechesen épphogy lecsúsztam 😕
krankovics
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
A Bills ellen először lesz a csapat a szürke mezben! Hozzon szerencsét! Szerintem "vad"! 😀Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Tessu
151
nézegettem az OL statokatA legvalószínűbb most miután eltolták a meghallgatás időpontját, hogy az (esetleges) eltiltását a következő szezon első négy meccsén kell letöltenie.
Okung idén 1sacket engedett, és ugye az utóbbi hetekben már a büntik is elmaradtak, pro bowl formában van végre 😊
Sherman nagyon kell a frisco ellen, meg nemtudom az eltiltás érvényes lenne a POra is ha sikerül?! gáz lennebraxa88
A CB témához kapcsolódik, hogy a hírek szerint Sherman mellett Carrollék a Thurmond, Lane, Maxwell trióval mennek tovább, tehát Trufant-nak valószínűleg reszeltek. Hill is nehezen szerezheti vissza a kezdő pozicíóját, úgyhogy a 2005-ös csapat utolsó hírmondói eltűnnek.
több mint 11 éve
Jogos, inkàbb úgy értelmeztem, ahogy szeretném. 😊 Így viszont nem fasza...Nem tévedtél, csak lelkesedésedben nem figyeltél a részletekre. Ha marad a négy meccses eltiltás, akkor az a PO meccsekre is vonatkozni fog.tomi-tominézegettem az OL statokatOkung...én mindig a bokája miatt aggódok... 😊
Okung idén 1sacket engedett, és ugye az utóbbi hetekben már a büntik is elmaradtak, pro bowl formában van végre 😊
Sherman nagyon kell a frisco ellen, meg nemtudom az eltiltás érvényes lenne a POra is ha sikerül?! gáz lennebraxa88
úgy tudom sajnos a PO-ra is érvényes lehet, mondjuk mikor robbanjon be Thurmond the III, ha nem akkor? 😊
szerk.: tévedtem: "If Sherman plays Sunday, the Seahawks will be down to only two possible games in which both their dynamic corners are concurrently on suspension." 😀 Így jóóó! 😊Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Nem tévedtél, csak lelkesedésedben nem figyeltél a részletekre. Ha marad a négy meccses eltiltás, akkor az a PO meccsekre is vonatkozni fog.nézegettem az OL statokatOkung...én mindig a bokája miatt aggódok... 😊
úgy tudom sajnos a PO-ra is érvényes lehet, mondjuk mikor robbanjon be Thurmond the III, ha nem akkor? 😊
szerk.: tévedtem: "If Sherman plays Sunday, the Seahawks will be down to only two possible games in which both their dynamic corners are concurrently on suspension." 😀 Így jóóó! 😊Medvepapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Az NFL.com-on a 12/12/12 mánia jegyében kijött egy lista a valaha volt 12 legjobb 12-es számot viselő játékosról. A 12. ember végzett a lista élén 😊Érdekesség,hogy Brady lett a második, és képesek voltak elírni, ugyanis csak 2 gyűrűt tüntettek fel a neve mellett... 😊
on.nfl.com/GreatestNo12
több mint 11 éve
sztem arra mennek, h minél kevesebb meccsen legyünk mindkettő nélkül. van benne ráció valljuk be
több mint 11 éve
nézegettem az OL statokatOkung...én mindig a bokája miatt aggódok... 😊
szerk.: tévedtem: "If Sherman plays Sunday, the Seahawks will be down to only two possible games in which both their dynamic corners are concurrently on suspension." 😀 Így jóóó! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
braxa88
12 534
nézegettem az OL statokatOkung idén 1sacket engedett, és ugye az utóbbi hetekben már a büntik is elmaradtak, pro bowl formában van végre 😊
Sherman nagyon kell a frisco ellen, meg nemtudom az eltiltás érvényes lenne a POra is ha sikerül?! gáz lenne
több mint 11 éve
Közben Sherman tárgyalását tovább tolják, Bills ellen is játszhat! Pont a PO elejére veszítjük el?!
több mint 11 éve
elsőre Wagnert mondanám... 😊aztán meglestem braxa hsz-t...LOLOLOL 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Tippeljetek ki volt az egyetlen játékos aki az összes snap-nél fent volt ebben a rotáció gazdag kiütésben? Nem ér rákeresni.undisputedlyzach miller?
rákerestem | Giacomini 😀 | , a klasszis az klasszis 😀
több mint 11 éve
Tippeljetek ki volt az egyetlen játékos aki az összes snap-nél fent volt ebben a rotáció gazdag kiütésben? Nem ér rákeresni.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Hol lesz a következő meccs, Rogers centre van az nfl honlapon, de az hol van? 😊 Nem ez a neve egyik csapat stadionjának sem 😊steroid stewieToronto
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Hol lesz a következő meccs, Rogers centre van az nfl honlapon, de az hol van? 😊 Nem ez a neve egyik csapat stadionjának sem 😊
több mint 11 éve
Rovid, de jo kis Kitna interju a hivatalos oldalon: www.seahawks.com/news/articles/article-1/Catching-up-with-Jon-Kitna/b18a7f69-a1ac-40a0-b9c4-f47581938af2
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
hát nagy meccs lesz az SNF, de ahhoz hozni kell a Bills elleni meccsetelőbb foglalkozzunk azzal.
több mint 11 éve
Ti is voltatok az eselyesek, de megtette az Olineotok azt a szivesseget, hogy semmit nem segitettek a tamadast. Pitt tanul a hibakbol.Jol latjatok a problemat, a Bills D ha jo napja van barkit meg tud fogni. Azonban ha a vedelmetek jol porog, kifaradnak es onnantol Lynch kezeli a problemat. Az O faluk jol blokkol futast, ezzel vagy tesztek valamit vagy futtok az eredmeny utan.Te a Fins ellen is ránk fogadtál volna... 😀 de ne fessük az ördögöt... 😀Medvepapa
En igy is 60%-ban ratok fogadnek ha jok az oddsok, meg is teszem a meccset.Delonso_
több mint 11 éve
na, megváltoztatták a 16. heti SNF-et a Niners - Hawksra, kemény lesz 😊 (mondjuk nem csoda, eredetileg a Chargers - Jets lett volna 😀)Dexxter Tailormegelőztél 😊 nem lepett meg, nagy meccs lesz mindenképp, és még aznap nem is kell dolgozni, csak várni a mákos bejglit! 😛
több mint 11 éve
na, megváltoztatták a 16. heti SNF-et a Niners - Hawksra, kemény lesz 😊 (mondjuk nem csoda, eredetileg a Chargers - Jets lett volna 😀)
több mint 11 éve
Jol latjatok a problemat, a Bills D ha jo napja van barkit meg tud fogni. Azonban ha a vedelmetek jol porog, kifaradnak es onnantol Lynch kezeli a problemat. Az O faluk jol blokkol futast, ezzel vagy tesztek valamit vagy futtok az eredmeny utan.Te a Fins ellen is ránk fogadtál volna... 😀 de ne fessük az ördögöt... 😀
En igy is 60%-ban ratok fogadnek ha jok az oddsok, meg is teszem a meccset.Delonso_
több mint 11 éve
Jol latjatok a problemat, a Bills D ha jo napja van barkit meg tud fogni. Azonban ha a vedelmetek jol porog, kifaradnak es onnantol Lynch kezeli a problemat. Az O faluk jol blokkol futast, ezzel vagy tesztek valamit vagy futtok az eredmeny utan.En igy is 60%-ban ratok fogadnek ha jok az oddsok, meg is teszem a meccset.