Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
41 milliós szerződése van 5 évre(18.5 garantált)rice kurva jó mindent elkapEdwards-ot kivágták, Carpenter pedig szezon végéig out:Valóban nem volt meggyőző.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000106045/article/braylon-edwards-waived-by-seattle-seahawksTessu
RW dolgát nem könnyíti meg a WR gárda az biztos.
Baldwin eltűnt, pedig neki kellene lennie a húzó embernek.
Rice pislákol ugyan de nem az igazi. Tate pedig megtalálta a számításait, eléggé megértik egymást Wilsonnal, de ne felejtsük,hogy szezon elején tiszta cut volt a srác.
Az elkapó abszolút nem prioritás a csapatban a többi poszthoz képest ( Oline,RB,QB,hogy csak az O#-nál maradjak ), de egy kis upgrade azért segíthetné az újoncot jövőre.undisputedly
tate is. szezon előtt meg nagyon messze volt a cuttól...braxa88
R.Wayne 17.5 millió/3 év: 88elkapás; 1156y; 3 TD
B.MArshall 47 millió/5 év: 91 elk.; 1182y; 8 TD
W.Welker 9 millió/1 év: 92 elk.; 1064 y; 4 TD
A.J.Green 19.6 millió/4 év: 76 elk; 1107y; 10 TD
A.Johnson 62.7 millió/7 év: 74 elk; 1114y; 3 TD
S.Rice 41 millió/5 év: 43 elkapás; 623y; 7 TD
Nem rossz, szóval nem mondtam. A hosszabbításban szerzett TD is hatalmas play volt, de ekkora befektetéstől azt várom,hogy ne tűnjön el teljes meccsekre, vagy félidőkre. Persze lehet számításba venni azt,hogy ki dobál nekik, meg mennyit fut a csapat mellette, ezek ellen is lehet érveket sorakoztatni. Az én szememben megbízhatóbb játék kell egy ekkora összegtől.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Edwards-ot kivágták, Carpenter pedig szezon végéig out:T.O.-t vissza!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000106045/article/braylon-edwards-waived-by-seattle-seahawksTessu
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Sebii
3 538
Egyébként - ha jól hallottam - a Cards kivágta Heap-et, nem kellene nekünk?Nem. Öreg és sérülékeny.
garrett27
több mint 11 éve
Én Rizsát nem bántanám, szerintem nagyon jól játszott az elmúlt meccseken, és nem sok droppja volt. A Macik még úgy sem tudták megállítani, hogy majdnem a nyakát törték. Baldwin kicsit halványabb, de nemrég tért vissza a sérüléséből és úgy látom kezd bemelegedni. Tate meg szépen lassan nagyon veszélyes fegyverré nőtte ki magát. Ráadásul van benne egy jó adag gazemberség, ami kell ehhez a játékhoz. Én inkább TE fronton látok egy kis gondot. Másoknál baromi jól használják őket, mi meg ne sok sanszot adunk nekik. Egyébként - ha jól hallottam - a Cards kivágta Heap-et, nem kellene nekünk?rice kurva jó mindent elkapEdwards-ot kivágták, Carpenter pedig szezon végéig out:Valóban nem volt meggyőző.
Rice pislákol ugyan de nem az igazi. Tate pedig megtalálta a számításait, eléggé megértik egymást Wilsonnal, de ne felejtsük,hogy szezon elején tiszta cut volt a srác.
Az elkapó abszolút nem prioritás a csapatban a többi poszthoz képest ( Oline,RB,QB,hogy csak az O#-nál maradjak ), de egy kis upgrade azért segíthetné az újoncot jövőre.undisputedly
tate is. szezon előtt meg nagyon messze volt a cuttól...braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
egyetértek braxával. Sokat köszönhet Wilson Ricenak és Tatenek is.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
rice kurva jó mindent elkapEdwards-ot kivágták, Carpenter pedig szezon végéig out:Valóban nem volt meggyőző.
tate is. szezon előtt meg nagyon messze volt a cuttól...
több mint 11 éve
Edwards-ot kivágták, Carpenter pedig szezon végéig out:Valóban nem volt meggyőző.
Az elkapó abszolút nem prioritás a csapatban a többi poszthoz képest ( Oline,RB,QB,hogy csak az O#-nál maradjak ), de egy kis upgrade azért segíthetné az újoncot jövőre.
több mint 11 éve
Off: Megjelent a HVG-nel a Seahawks tulaj Paul Allenrol szolo Idea Man konyv. Nem tudom, hogy milyen a magyar verzio, de az angol nekem nagyon tetszett. A Seahawksrol is van egy fejezet.www.hvgkonyvek.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=book_flypage.tpl&product_id=353&category_id=9
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Megemlíteném még Malcolm Smith-t aki egés jól játszott Hill helyén.
több mint 11 éve
Tegnap a defense valahogy nem volt az igazi, főleg Thomasék. ET tényleg nem az igazi, Shermanék meg szívtak rendesen Marshall miatt. Wagnert azért kiemelném, ő meccsről meccsre hozza magát, megint övé volt a legtöbb szerelés. Na de hát csak 2. körös gyerek, ezt vártuk tőle. Az offense viszont tényleg feljavult. RW egyre bátrabb, olyanokat futott, hogy csak lestem. Többször mozdította tovább a drive-t, és ahogy láttam erre nem nagyon számítottak a Macik. Ráadásul egyáltalán nem betoji gyerek. Nem esik pánikba és hihetetlenül koncentrál. Nekem mint ember is szimpatikus, remélem ilyen marad és nem tanulja el mondjuk Cutlertől a gúnyos félmosolyokat. Én bízom benne, hogy tényleg vezér lehet. Vannak még ugyan üresjáratai, meg rossz döntései, de kinek nincsenek. Meg aztán csak egy "törpe" újoncról beszélünk, aki nem lett agyon hypolva a médiában, sokan lesajnált harmadik körös nímandként értékelték, most meg majd nem győzik átértékelni magukat. Legalábbis én bízom benne.
De a lényeg a győzelem megvan, méghozzá egy országos fix zakóként elkönyvelt meccsen. Ilyenkor különösen bosszant, hogy megvertük a Packerst, a Cowboyst, a Patriotsot, a Bearst, a Vikings-ot, erre leszívunk - igaz utolsó pillanatokban - a Lionstól, meg a Finstől.
Azért most már nem teljesen irreális kilátás a PO. Jöhetnek a csoportmeccsek, aztán hagy szóljon!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Es ugye a Rams meg legyozte a Friscot, szoval meg csoporton belul se egyertelmuek a lapok. Buszke vagyok, hogy mit csinalnak ebben a csoportban.Én is így gondolom, de sokan már edzőváltást akarnak. Király ez a csoport.Jövőre megoldjátok! Szerintem még mindig király Whizz, csak nem jöttek úgy a lapok! Jó ég mennyire disznó lesz jövőre az NFC West!Helmut ZimmerCards offense részről nem lesz, de ez van.FucuSherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.FucuRemélem jó meccs lesz! Helmut Zimmer
A meccsről nem írtam (és nem hülyéztem le senkit, öregszem). Wilson megint kitett magáért, csak nézek, hogy ez a kis suhanc hogy rohangál és hosszabbítja meg a playeket és ebből ad jó passzt és nem egyet.Fucu
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Én is így gondolom, de sokan már edzőváltást akarnak. Király ez a csoport.Jövőre megoldjátok! Szerintem még mindig király Whizz, csak nem jöttek úgy a lapok! Jó ég mennyire disznó lesz jövőre az NFC West!Helmut ZimmerCards offense részről nem lesz, de ez van.FucuSherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.FucuRemélem jó meccs lesz! Helmut Zimmer
A meccsről nem írtam (és nem hülyéztem le senkit, öregszem). Wilson megint kitett magáért, csak nézek, hogy ez a kis suhanc hogy rohangál és hosszabbítja meg a playeket és ebből ad jó passzt és nem egyet.
több mint 11 éve
Jövőre megoldjátok! Szerintem még mindig király Whizz, csak nem jöttek úgy a lapok! Jó ég mennyire disznó lesz jövőre az NFC West!Cards offense részről nem lesz, de ez van.FucuSherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.FucuRemélem jó meccs lesz! Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Cards offense részről nem lesz, de ez van.Sherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.FucuRemélem jó meccs lesz! Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Én nem bánnám, ha pihenésképpen nem kéne összehugyoznom magam az izgalmaktól és mondjuk 2 TD lenne közte...persze ettől még lehet jó meccs! 😊Sherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.FucuRemélem jó meccs lesz! Helmut Zimmer
Szerk.: MNF-t követi valaki majd hajnalban, én nagyon rajta vagyok. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Sherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.FucuRemélem jó meccs lesz!
több mint 11 éve
Sherman eltiltásos tárgyalása dec 14-én lesz tehát még a Cards ellen is játszik majd. Browner-nek még nem szabtak ki időpontot szóval valószínűleg ő is lesz vasárnap.
több mint 11 éve
Carroll meccs utáni beszéde: megemlíti Flynn-t a coin toss-nál 😀 , de nézzétek RWill-t!, szinte még itt is összpontosít 😀 , true leader! www.seahawks.com/videos-photos/videos/Week-13---Carroll-Postgame-Locker-Room-Speech/5df7881d-aadf-45b5-ad7a-ba5043ef1426
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Igen, a 2 GW driveban asszisztáltatok rendesen, a coachingról nem is beszélve...épp ezért írtam valahol, hogy nekem nem olyan meggyőző ez a Bears. 😊Köszi, ahol tudunk, segítünk! 😀 😛MedvepapaAzért a végén már mi is toltuk a szekeretek rendesen 😊dcsicsak
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Köszi, ahol tudunk, segítünk! 😀 😛MedvepapaAzért a végén már mi is toltuk a szekeretek rendesen 😊
több mint 11 éve
Nagy gratula srácok! Szurkoltam Nektek, és legalább ez a meccs bejött. Mindketten megyünk PO-ba sztem (de még kérdés a tegnapi játékunkat látva ki lesz NFCW csemp). Ti mindent megtettek, a mi 2. seedünkért.Köszi, ahol tudunk, segítünk! 😀 😛
A lesajnált NFCW-ből két csapat is PO-ba, én ennek örülnék.diverdoc
több mint 11 éve
Chuck "12th Fan View" McGowan osztotta meg ezt a fotot az alabbi megjegyzessel 😀Szerintem 4. negyed végén a srácoknak is megmutatták a képet 😀
There is NO WAY we can lose to these guys, right?!?!
endorphyn
több mint 11 éve
Chuck "12th Fan View" McGowan osztotta meg ezt a fotot az alabbi megjegyzessel 😀 There is NO WAY we can lose to these guys, right?!?!
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Tessu
151
Ez azért nem semmi:"He's a born leader," Bears receiver Brandon Marshall said. "I listened to the guy talk. I watch how he conducts himself, how he handles himself. That's a guy I can watch and learn from."
Ha Carrolléknak 2 éve sikerült volna Marshallt megszerezni akkor még közelebbről figyelhetné😀