NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mondjuk én annyira nem aggódok a kezdő CB-erekért, úgy sem a szélen vernek meg. A D fal legyengült, könnyen átfutnak rajtuk, nincs penetration, sőt a pass rush is gyengus lett... ha emberezünk majd sokat, akkor nem lesz gond, a zónázással van gond, a Fins ellen is sikerült mélyen tiszta üresen hagyni egy elkapót... és hát a LB-ink között is nagy területek szoktak lenni, sőt Hill még az egy-egyet is ektudta veszíteni egy FB ellen... ááá, komolyan, mi lett a cspatunkból, komolyan egyedül RW-ba és az elkapóinkban bízok.azért nem a szélen vertek eddig meg mert Shermanre és Brownerre nem mer senki passzolni. Trufantra én is mernék.
Amit nem értek, hogy most a legerősebb a falunk, visszajött Moffitt és Carp is, elvileg ezzel a fallal simán kellene futnunk... persze csak elméletben.SeaSzilaHawk
több mint 12 éve
mondjuk én annyira nem aggódok a kezdő CB-erekért, úgy sem a szélen vernek meg. A D fal legyengült, könnyen átfutnak rajtuk, nincs penetration, sőt a pass rush is gyengus lett... ha emberezünk majd sokat, akkor nem lesz gond, a zónázással van gond, a Fins ellen is sikerült mélyen tiszta üresen hagyni egy elkapót... és hát a LB-ink között is nagy területek szoktak lenni, sőt Hill még az egy-egyet is ektudta veszíteni egy FB ellen... ááá, komolyan, mi lett a cspatunkból, komolyan egyedül RW-ba és az elkapóinkban bízok.Amit nem értek, hogy most a legerősebb a falunk, visszajött Moffitt és Carp is, elvileg ezzel a fallal simán kellene futnunk... persze csak elméletben.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
😀 Nem, persze nem matematikailag, hanem forma alapján... míg más versenyben lévő csapatok nehéz meccseken szenvedtek vereséget, mi egy jóindulattal is középmezőnybe sorolható Miamitől kaptunk zakót.Matematikailag?!gedeTegnap azt írtam nagy elkeseredésemben, hogy buktuk a rájátszást. Javítanom kell magam. A csoportot a 49ers nyeri az tiszta sor! Viszont mindenki akivel harcba lehetünk a Wild Card-ért szintén vesztett ebben a körben úgyhogy van némi nemű reményünk. gedeIlyen játékkal nincs... a D nélkül nem fog menni, ez az O nem tud még magától meccseket nyerni és hát mostanság a D inkább gyengeség, mint erény.SeaSzilaHawk
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
krankovics
407
www.nflshop.com/product/index.jsp?productId=13270248
Rendelhető, most 15% kedvezmény és ingyenes szállítás. 😀
több mint 12 éve
Sebii
3 538
Ne legyünk igazságtalanok. Tavaly Tarvaris Jackson, idén Russell Wilson. 😀Gondolom Trufant és Thurmond
Kik lesznek a kezdő CB-k? tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ne legyünk igazságtalanok. Tavaly Tarvaris Jackson, idén Russell Wilson. 😀Kik lesznek a kezdő CB-k?
több mint 12 éve
Nyugi, tudjuk tavalyról hogy kell medvére vadászni hidegben, megismételjük és visszakerülünk a vágányra! 😉MedvepapaIgen, csak a tavalyi Hanie-Barber-Roy Williams kőkemény játékostrió helyett sajnos a gyengus Cutler-Bush-Marshall hármas kezd... 😊
Ritka szimpatikus a felhasználói neved .... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nyugi, tudjuk tavalyról hogy kell medvére vadászni hidegben, megismételjük és visszakerülünk a vágányra! 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Duff
3 133
Sherman és Browner nélkül tuti nem lesz PO.
több mint 12 éve
ha 4 meccsig nem elszenk shermanék, akkor az kapásból 4 bukta. legalább elől draftolunk majda.kacsaA tézis mostanra amúgy is megdőlt,hogy Top3 a védelmünk.
Sherman nagyon nem szimpatikus az utóbbi hetekben.
Innentől nem hiszem,hogy lesz rájátszás. Fiatal a csapat, teljes létszámmal sem hiszem,hogy bírtuk volna az idegenbeli játékot. Remélem azért idén meg lesz a 8-8!
több mint 12 éve
ha 4 meccsig nem elszenk shermanék, akkor az kapásból 4 bukta. legalább elől draftolunk majd
több mint 12 éve
O#12wk - 14
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt
7wk - 6
8wk - véletlen
9wk - na, már dadog
10wk - 21 (28, vagy esetleg 35?)
11wk12
Lefulladt.
na hát ez nagyon gáz volt. Az O nagyon lassan indult be, és az utolsó drive-ban érthetetlen hívások voltak, vajon miért nem bíztak RW-ben?A Lions is az uccsó negyedben, a Fins is...fáradtság, rutintalanság, vagy csak a drukk ez nem olyan nagy meglepetés, vagy másképpen fogalmazva:
De a nagyobb meglepetést a D hozta... így végigmasírozott rajtuk egy nem túl acélos Miami O... ez nagyon gáz. Sajnos nem látok túl sok esélyt a PO-ra, hacsak nem verjük meg a Bearst... sad day...SeaSzilaHawk
Nem nőttünk még fel a PO-hoz! Ahhoz tudni kell nyerni idegenben! Ez van! Jövőre!
Wilson, gyakorlatilag futójáték nélkül nagyon jól játszott, rendkívül bíztató a teljesítménye a jövőre nézve!Helmut Zimmer
De szerintem a D# rendben volt, meglepetés akkor lenne, ha 30 fölött kapnánk...
Más!Helmut ZimmerPersze hogy más!
Mivel Bills fan is vagy, van rá logikus magyarázat, hogy miért jön elő belőled Captain Leslie Hero "másik énje" és vállalod fel nyilvánosan viszonyod Fundirral....Vártam az oltást, de PM-ben már nem lett volna jó.Xandirén úgy gonolom, hogy Neked nincs sem jogod...Helmut Zimmer
Viszont ha már Nemtommelyik Feri lusta volt, vagy csak nem volt annyi esze (végül is Cards fan, vagy mi?!), hogy csináljon egy user-t a szerkesztői énjének, kössük ki, hogy Feri=/=Cucu és utóbbi hadd írja le hogy hülyék vagytok, pláne mivel én használom a ***** (bár ezt mindig kicsillagozza braxa88...)
több mint 12 éve
Pete Carroll puts the blame of a 24-21 loss on himself but Russell Wilson disagrees and admits he called the Leon Washington touchdown return. Also hear from Leroy Hill, Golden Tate, Michael Robinson and Marshawn Lynch. www.seahawks.com/videos-photos/videos/Week-12---at-Dolphins-Recap/7f660a6d-8345-4474-95aa-0168ee18bd98
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
gede
32
Matematikailag?!Tegnap azt írtam nagy elkeseredésemben, hogy buktuk a rájátszást. Javítanom kell magam. A csoportot a 49ers nyeri az tiszta sor! Viszont mindenki akivel harcba lehetünk a Wild Card-ért szintén vesztett ebben a körben úgyhogy van némi nemű reményünk. gedeIlyen játékkal nincs... a D nélkül nem fog menni, ez az O nem tud még magától meccseket nyerni és hát mostanság a D inkább gyengeség, mint erény.SeaSzilaHawk
több mint 12 éve
Tegnap azt írtam nagy elkeseredésemben, hogy buktuk a rájátszást. Javítanom kell magam. A csoportot a 49ers nyeri az tiszta sor! Viszont mindenki akivel harcba lehetünk a Wild Card-ért szintén vesztett ebben a körben úgyhogy van némi nemű reményünk. gedeIlyen játékkal nincs... a D nélkül nem fog menni, ez az O nem tud még magától meccseket nyerni és hát mostanság a D inkább gyengeség, mint erény.
több mint 12 éve
Sztem a legnagyobb katasztrófa (a felsoroltak előtt) az, hogy egy bye week-ről jöttünk, pihenten... oké, hogy az egész USÁt át kellett repülni, de hát emberek 2 hét volt rájuk fekészülni, emlékezzünk vissza, hogy amikor Csütörtök este játszottunk, másik hétvégén ugyanígy kioptunk. Vmi nincs rendben, és nem Wilson az, mert nekem legalábbis bebizonyította, hogy lehet rá számítani és építeni... megint vissza kell térjek a play hívásokhoz, mindkét oldalon... nálam a hunyó a coaching. Ezt már egyszer vissza szívtam, remélem újból vissza kell.
több mint 12 éve
gede
32
Tegnap azt írtam nagy elkeseredésemben, hogy buktuk a rájátszást. Javítanom kell magam. A csoportot a 49ers nyeri az tiszta sor! Viszont mindenki akivel harcba lehetünk a Wild Card-ért szintén vesztett ebben a körben úgyhogy van némi nemű reményünk.
több mint 12 éve
Még ma reggel is gyalázatosan érzem magam a tegnapi zakó miatt. A defense olyan ökör hibákat követett el, hogy rossz volt nézni. A végső drive meg feltette a koronát az egész estére. Gyakorlatilag simán bemasíroztak a Delfinek a field goal zónába. Sima egyszerű passzokkal. Mi pedig végig szurkoltunk nekik. Katasztrófa. Az offense meg olyan volt, mint a hideg motor, több mint egy negyed kellett, hogy felpörögjön. Ez így sajnos kevés. Wilson tényleg nem lát rendesen a fal mögül, nagyon kellene az a 20 centi. Az utolsó drive-unknál pedig a play hívásokért jár a seggberúgás. Lynch futásai halott ügyek voltak, rendesen rákészültek, és újra bebizonyosodott, hogy menet közben képtelenek vagyunk váltani.Szóval egy szomorú zakóval vagyunk "gazdagabbak". Ha pedig a két idióta CB se lesz, akkor roló. Most pedig mehetünk a Soldier Fieldre hógolyózni. Király lesz. Az esélytelenek nyugalma.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
az király. a két top CB nélkül baszhatjuk... cardsot elverjük, de akkor is 1-3...
több mint 12 éve
igen, mert megtehetem. eredménykövetőben bocsánatot kértem a hülyézésért de az véletlenül nem olvasta senki.Vártam az oltást.arcod nagy. nemtudni mire. inkább kérnél bocsánatot. szépmunka
Más:
Sherman és Browner 4 meccsre el lett tiltva.Fucu
eltiltás meg mi?braxa88
eltiltás:
Filed to ESPN: Seattle CBs Richard Sherman and Brandon Browner facing 4-game suspensions for violating performance enhancing drug policy. by Schefter
Richard Sherman and Brandon Browner are appealing suspensions, insisting they are innocent. Appeal could be heard as early as this week.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Vártam az oltást.arcod nagy. nemtudni mire. inkább kérnél bocsánatot. szépmunka
Más:
Sherman és Browner 4 meccsre el lett tiltva.Fucu
eltiltás meg mi?
több mint 12 éve
Vártam az oltást, de PM-ben már nem lett volna jó.Más:
Sherman és Browner 4 meccsre el lett tiltva.
több mint 12 éve
gede
32
Minden tiszteletem Wilsoné mindent megtett ami tőle tellett. De nem tud a zsebből passzolni ki kell mozognia, hogy lásson valamit és addigra legtöbször odaérnek hozzá és akkor jön a menekülés ami vagy bejön vagy nem. Futás nélkül nincs passz és fordítva, de azt kell játszani ami működik nem pedig ugyanazt erőltetni, ha megy ha nem! Most, hogy a rájátszás szerintem is elúszott Flynn kaphatna lehetőséget a bizonyításra. Aztán legfeljebb megy máshová ami így is nagyon valószínű.
több mint 12 éve
Nem nőttünk még fel a PO-hoz! Ahhoz tudni kell nyerni idegenben! Ez van! Jövőre!Osztom...és verjük el a Bearst a Soldieren, van törleszteni valònk! 😊
Wilson, gyakorlatilag futójáték nélkül nagyon jól játszott, rendkívül bíztató a teljesítménye a jövőre nézve!
Más!
na tessék ezért volt a hiszti, hülyék.FucuFucu,
én úgy gonolom, hogy Neked nincs sem jogod, sem alapod bárkit lehülyézni! Ritka goromba sértés volt, amely valójában szimpla trollkodás, nem több!
Ami a hisztit illeti, kérlek olvasgasd saját magad, tanulságos! Talán 2009.febr.2-val indulj! Szerintem mindenkinek vannak rosszn napjai, mindannyiunknak van Best Of-ja, Neked is!
Általában nem hittem volna, hogy a bowl.hu akármelyik tagja, pláne szerkesztője (ha nem vagy az, akkor bocs... a bowl.hu-tól) ilyen fokú arroganciát megengedhet magának! Mindenképpen csalódást keltő magatartás, és nem jó a jövőre nézve!
Szerintem nem vagyok egyedül, amikor arra kérlek, hogy gondold át, és változtass!
köszönöm, üdv.
H
Helmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem nőttünk még fel a PO-hoz! Ahhoz tudni kell nyerni idegenben! Ez van! Jövőre!Wilson, gyakorlatilag futójáték nélkül nagyon jól játszott, rendkívül bíztató a teljesítménye a jövőre nézve!
Más!
na tessék ezért volt a hiszti, hülyék.FucuFucu,
én úgy gonolom, hogy Neked nincs sem jogod, sem alapod bárkit lehülyézni! Ritka goromba sértés volt, amely valójában szimpla trollkodás, nem több!
Ami a hisztit illeti, kérlek olvasgasd saját magad, tanulságos! Talán 2009.febr.2-val indulj! Szerintem mindenkinek vannak rosszn napjai, mindannyiunknak van Best Of-ja, Neked is!
Általában nem hittem volna, hogy a bowl.hu akármelyik tagja, pláne szerkesztője (ha nem vagy az, akkor bocs... a bowl.hu-tól) ilyen fokú arroganciát megengedhet magának! Mindenképpen csalódást keltő magatartás, és nem jó a jövőre nézve!
Szerintem nem vagyok egyedül, amikor arra kérlek, hogy gondold át, és változtass!
köszönöm, üdv.
H