NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
he?...megyünk SFba. kőkemény lesz.braxa88Tegyél rá borogatást.
Amúgy nem tudom feltűnt-e, a törpék elvették a fegyverüket... "mindkettőt".12
több mint 12 éve
Fent van a meccs TYT-n, ha valakit erint.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Sherman és Tate fiatal, szemtelen es latszolag nem tisztelik Brady-t. A fenet nem, de ezt csak akkor adjak majd elo, ha nagyon muszaly. 😊Teljesen igaz, csak nagyon sokat mondó ennek a csapatnak a mentalitásáról.A liga legjobb secondaryje, és az elmúlt egy-két hétig nagyon kevés szó esett róluk,csak azért mert kis piac vagyunk. Korábban is jellemző volt Shermanre,hogy így nyilatkozik. Szerintem belefér, próbál karaktert csinálni a sec részére.sherman lassan top5 CBTrash-talk-ban is 😀
braxa88
Meccs előtt: "Me and Earl (Thomas) walked up to Brady and said, 'We're better than you. You're just a man. We're a team,' " Seahawks cornerback Richard Sherman said. "We're never gonna let just one man beat us."
Meccs után:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000080294/article/tom-brady-trashtalked-by-richard-sherman-after-loss?module=HP11_headline_stack
😀Tessu
Az más kérdés,hogy Tom a liga történetének egyik legnagyobb játékosa, aki nem csak 16-20 alapszakasz meccsen bizonyított már 😊undisputedly
Emlékszem amikor Mora fogcsikorgatva mondta az egyik sajtótájékoztatóján, hogy kellene néhány "dirtbag" a csapatba. Hát most van! 😀
Egyébként Bradey és Welker is teljesen korrekten nyilatkoztak a meccs után.Tessu
Mindenesetre nagyon nagy meccs volt es gondolom az, hogy a liga egyik legjobbjat gyoztuk le egy ilyen finaleban (azert jobb lenne mar egy kicsit kevesbe elesre venni ezeket a finisheket) a hangulat kicsit tovabb ment naluk. Az embereknek meg tetszik, mert show. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Gratulálok dühös madarak 😀A védelmetek parádés volt, nem hiába tartozik a legjobbak közé, a közönséggel együtt nagyon nagy győzelmet arattatok.
Még, hogy gyenge NFC West, fenét. 😛
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Gratula a Hawksnak... Sikeresen visszaengedtünk titeket a meccsbe...ThundersNFLGratula neked is hogy ezért beírtál ebbe a topicba!
több mint 12 éve
O#6wk - valami tévedés történt
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 1612
Gratula a Hawksnak... Sikeresen visszaengedtünk titeket a meccsbe....ThundersNFLBírócserét!
Én azért imádom a Seahawks-t, mert elvtelen önző módon "belülről" tönkreteszi a football-t és a sportfogadást...
...megyünk SFba. kőkemény lesz.braxa88Tegyél rá borogatást.
Amúgy nem tudom feltűnt-e, a törpék elvették a fegyverüket... "mindkettőt".
több mint 12 éve
Tessu
151
Teljesen igaz, csak nagyon sokat mondó ennek a csapatnak a mentalitásáról.A liga legjobb secondaryje, és az elmúlt egy-két hétig nagyon kevés szó esett róluk,csak azért mert kis piac vagyunk. Korábban is jellemző volt Shermanre,hogy így nyilatkozik. Szerintem belefér, próbál karaktert csinálni a sec részére.sherman lassan top5 CBTrash-talk-ban is 😀
braxa88
Meccs előtt: "Me and Earl (Thomas) walked up to Brady and said, 'We're better than you. You're just a man. We're a team,' " Seahawks cornerback Richard Sherman said. "We're never gonna let just one man beat us."
Meccs után:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000080294/article/tom-brady-trashtalked-by-richard-sherman-after-loss?module=HP11_headline_stack
😀Tessu
Az más kérdés,hogy Tom a liga történetének egyik legnagyobb játékosa, aki nem csak 16-20 alapszakasz meccsen bizonyított már 😊undisputedly
Emlékszem amikor Mora fogcsikorgatva mondta az egyik sajtótájékoztatóján, hogy kellene néhány "dirtbag" a csapatba. Hát most van! 😀
Egyébként Bradey és Welker is teljesen korrekten nyilatkoztak a meccs után.
több mint 12 éve
A liga legjobb secondaryje, és az elmúlt egy-két hétig nagyon kevés szó esett róluk,csak azért mert kis piac vagyunk. Korábban is jellemző volt Shermanre,hogy így nyilatkozik. Szerintem belefér, próbál karaktert csinálni a sec részére.sherman lassan top5 CBTrash-talk-ban is 😀
braxa88
Meccs után:
😀Tessu
Az más kérdés,hogy Tom a liga történetének egyik legnagyobb játékosa, aki nem csak 16-20 alapszakasz meccsen bizonyított már 😊
több mint 12 éve
Erre a győzelemre csak egy szó van:"Szuperfenofreneticomaxikapitális"
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Gratula a Hawksnak... Sikeresen visszaengedtünk titeket a meccsbe...ThundersNFLLótüdőt!
Győzött a Seahawks, mert 1. a védelmük nem roppant össze, hogy a ligaelit Pats Off. ellen kell hosszú időn keresztül meccsben tartaniuk a csapatot; bebizonyították, hogy tényleg elit egység, 2. a támadóik kihasználták a lehetőségeiket, lehet rájuk számítani a kigondolt stratégiában, 3. Carrol zseniálisan kezelte az utolsó négy percet, tudta, hogy a védelme vissza fogja adni a labdát az Off-nek; két időkérésért és 24 másodpercért nyert 26 yard-ot.
A Seahawks meccsdöntő egysége legyőzte a Pats meccsdöntő egységét. Pats szurkolóként bánatos vagyok emiatt, de nagyszerű meccs volt, foci szeretőként nagyon tetszett, amit láttam.
Gratulálok!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Tessu
151
sherman lassan top5 CBTrash-talk-ban is 😀
braxa88
Meccs után:
😀
több mint 12 éve
grat, fasza meccs volt, amikor néztem. remélem mi is megvegzáljuk a Patst így nfcw módra
több mint 12 éve
Gratula a Hawksnak... Sikeresen visszaengedtünk titeket a meccsbe...ThundersNFLKöszönjük, tök rendsek vagytok meg minden! 😊
több mint 12 éve
Gratula a Hawksnak... Sikeresen visszaengedtünk titeket a meccsbe...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Hát ez tényleg az év meccse volt, sikerült is felkeltenem a családomat a Rice TD-nél... 😛 Holy shit! 😀 De jó így menni hétfőn dolgozni! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Wilsonra 2 hétig nem mondok semmi rosszat, legfeljebb kitiltatom maga a 9-ers meccs utáni hétre! 😊
több mint 12 éve
Óriási grat, mekkora eredmény !
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nálunk annál több, meg sem lepett ezért már 😊sherman lassan top5 CBClemons is állat volt.
mebane top5 DT
Wilson nagykirály volt az 1. és 4.negyedben. 2-3.ban szar volt 😀
4-2. megyünk SFba. kőkemény lesz. semmi jóra nem számítokbraxa88
Amúgy találtam egy epic kommentet a követőben:
😀
Basszus Rizsa elkapta!!!!!!!!garrett27Na, nálam ezt megérdemelten behúztátok, gratula hozzáWyattKöszönjük. Ilyen végjáték nem sok van a Hawks oldalán.undisputedly
több mint 12 éve
Hát tudunk mi játszani!!!!! Mekkora fordítás volt egy Pats ellen! Most hogy fogok elaludni, sík ideg vagyok még mindig? De legalább jó érzés.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
sherman lassan top5 CBClemons is állat volt.
mebane top5 DT
4-2. megyünk SFba. kőkemény lesz. semmi jóra nem számítokbraxa88
Amúgy találtam egy epic kommentet a követőben:
😀
Basszus Rizsa elkapta!!!!!!!!garrett27
Na, nálam ezt megérdemelten behúztátok, gratula hozzáWyattKöszönjük. Ilyen végjáték nem sok van a Hawks oldalán.
több mint 12 éve
Sebii
3 539
Mebane tényleg elit DT és nagyon alulértékelt.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
sherman lassan top5 CBmebane top5 DT
4-2. megyünk SFba. kőkemény lesz. semmi jóra nem számítok