NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Most olvastam, hogy a meccs után Bruce Irvin, Bowl.hu sapkában nyilatkozott! 😊 😛
több mint 12 éve
gede
32
Megnéztem a Panthers elleni meccset. Hogy is van az az alap igazság, hogy az O nyeri a meccseket, de a D a bajnokságot!?Akkor ez most nálunk fordítva lesz?
Wilson tud dobni ha hagyják! Jól játszott az eddigiekhez képest. (Két interception nem a világ vége, pech, hogy az egyiket visszavitték.)Megint nem csináltak sok pontot a támadók, de legalább többet hagyták pihenni a védőinkket! Azért az szerencse, hogy a végén nem kellett nagy rohamot indítani egy mezőnygólért!
Miért fogy el a tudomány a vörös zónában vagy a közelében?
Kár, hogy soha nem fogjuk megtudni, hogy alakult volna ez a bajnokság Flynnel. Wilson ha nem sérül meg akkor végig játszani fog és Flynnt elpasszolják jövőre.
több mint 12 éve
12+1
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Ami sztem biztos: Pats ellen 20+ pontra lesz szükségünk, csak a D nem nyerheti meg azt a meccset, a Pats O jó formában van. Ami érdekes, hogy futással operáltak eddig jól, kíváncsi vagyok Ridley ellenünk mire képes...MedvepapaIgen ez lesz a nagy kérdés, bár sztem a futást úgy esszük majd meg, ahogy van... ellenben a passzal szét fognak szedni... ez a rövid passzos játék nem nagyon fekszik, mert Wes megver mindenkit egy-egyben (hacsak nem ET egy-egyezik vele 😀) és a zónázást is reggelire eszik... a kérdés sztem az, hogy az O-nak mennyire megy a futás, mert most tényleg lent kell tartani az ellenfelet, hadd unatkozzanak az oldalvonalon...
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
1, hozzánk bárki jöhet bármivel, a divízión belüli fanok egyszer sem lettek elhajtva vagy lettek kiosztva ilyen paraszt stílusban, ez itt nem megyHogy folytassam: 1, Olyan stílusban válaszoltam, ahogy te a meccs alatt és után böfögtél... btw mi sem kergetünk el senkit, meg lett mondva, h a trollkodást lehet a saját topikra hagyni.
2, nem tudom mivel sikerült belemászni a piciny lelkedbe, de ha az interception/GB válasz nem tetszett, nézd meg Sebii mit válaszolt, lehet így is
3, ez nem a te topikod, nem te mondod meg ki mikor jöhet. bámulatos arcot tud csinálni egy győzelem egyeseknek
4, valami nem tetszik használd a némítást
5, szar meccs volt, a védelem nyerte meg nektek nem Wilson
/rantpetey
2, Úgy látszik, h szelektív a válaszadásod.
3, Nem az én topikum, nem is a tied, de a tiszteletet elvárom. Kb annyira, mint magamtól... lehet nálad másképp működik.
4, Vettem az adást.
5, Így van, senki sem mondta, h nem a védelem nyerte meg... én a fejlődésről beszéltem, és h jól játszott RW.
Részemről ennyi.
Némítás on.
több mint 12 éve
O#5wk - 16
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 1312
ez nagyon szar volt.Mindenkinek, amit érdemel.
Megvárunk persze, de meccset is kell ahhoz nyernetek.Fucu
Minek nyerni, ha az ellenfél veszít?
ez melyik meccs volt? ez egy szerencsétlen Panthers Off. volt.peteyKb olyan szerencsések ellenünk az eddigi O#-ek mint a beírásaid...
Van ez így, megy vki közülünk hozzátok okoskodni? Vagy az eredménykövetőtökbe bepofázni? ha igen intézd vele, és nem kell nagyszájúskodni más csapat fórumán... ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk, de ezt a sz.rt tartogasd más fórumokra...SeaSzilaHawkÉn szoktam. 😀 Viszont petey nagyon hasznos a számunkra, amíg házhoz jön, nem kell hülyét csinálnunk valamelyikünkből...
Nem leszek népszerű de...Úgye még nem gondolkodtál el, mennyit ér ebben a témában jótanácsot osztogatni?! Szabad fórum, mindenki szabadon írogat és válaszolgat rá 😀
Ez egy szabad fórum, ezzel a nem a te topickod menj innen dologgal túl sokra nem mentek.Delonso_
(Illetve majdnem szabadon, mert ha azt mernéd írni, hogy *****, azt braxa88 azonnal kimoderálja)
A védelem remek, a meccs is nézhető volt, Cam nem sok sót evett meg. Igen a játék lehetne jobb is, de én imádom a csontzenét ebben pedig nagyon jók vagytok, Wagner játéka is tetszett a Legion of Boom mellett.Delonso_Azonos az ízlésünk.
Ja és nem vagy népszerű, húzz vissza a topicodba...
Továbbra sem szeretem a támadó játékunkat! ...HelmetÉn csak bizonytalan vagyok benne, mert most éppen a futást úgy-ahogy megfogták és a 16 pont megvolt - az pedig, khm, átlagunk feletti...khm...kuc-kuc...
btw gargalizálj rajzszögekkel! ezt akartam írni peteynek:
Kb olyan szerencsétlenek ellenünk az eddigi O#-ek mint a draftunk...
Zsinórban 3 L-ig nem lesz Wilson csere, de nem is kell...addig.
több mint 12 éve
Ami sztem biztos: Pats ellen 20+ pontra lesz szükségünk, csak a D nem nyerheti meg azt a meccset, a Pats O jó formában van. Ami érdekes, hogy futással operáltak eddig jól, kíváncsi vagyok Ridley ellenünk mire képes...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
braxa88
12 534
defense:total defense: 1.!!! (élvezzük ki, mert jövő héten vs Patriots: 1.offense)
pass defense: 5.
rush defense: 3.
5meccs.
eddig Kolb, Romo és a Rams punter passzolt ellenünk 1-1 TDt(Rodgers, Bradford, Newton 0)
eddig Stephens-Howling és BEnson futott ellenünk TDt.
tehát a D 5meccsen 4 TDt engedett.
Jön a Patriots. nagyon nehéz meccs lesz, remélem olyan lesz mint a PAckers elleni, vagy hozzuk azt amit a Cards ellenük.
Offensenek fejlődnie kell. egy épkézláb QBval irgalmatlan erős csapat lennénk, így csak egy erős közepes.
több mint 12 éve
Köszi...így, hogy nyertünk, a Pats ellen azért nyugodtabb leszek, nem mi vagyunk az esélyesek, szal ott a L realitás, a W pedig egy kurva nagy plusz lenne. De a CenturyLink-en bármi megtörténhet(lásd: Green Bay meccs). 😀Nyertünk! 😛 😉 Jííííháááá 😀Medvepapagrat 😊 jövő héten TD-ket kell szereznipetey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nyertünk! 😛 😉 Jííííháááá 😀Medvepapagrat 😊 jövő héten TD-ket kell szerezni
több mint 12 éve
Nyertünk! 😛 😉 Jííííháááá 😀
több mint 12 éve
1, hozzánk bárki jöhet bármivel, a divízión belüli fanok egyszer sem lettek elhajtva vagy lettek kiosztva ilyen paraszt stílusban, ez itt nem megyVan ez így, megy vki közülünk hozzátok okoskodni? Vagy az eredménykövetőtökbe bepofázni? ha igen intézd vele, és nem kell nagyszájúskodni más csapat fórumán... ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk, de ezt a sz.rt tartogasd más fórumokra...SeaSzilaHawkegy úr vagy.peteyszemélyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!SeaSzilaHawk
2, nem tudom mivel sikerült belemászni a piciny lelkedbe, de ha az interception/GB válasz nem tetszett, nézd meg Sebii mit válaszolt, lehet így is
3, ez nem a te topikod, nem te mondod meg ki mikor jöhet. bámulatos arcot tud csinálni egy győzelem egyeseknek
4, valami nem tetszik használd a némítást
5, szar meccs volt, a védelem nyerte meg nektek nem Wilson
/rant
több mint 12 éve
Továbbra sem szeretem a támadó játékunkat! Szerintem elfogadhatatkan a fal munkája, RW meg mindegy is. Nem kis feladat lett volna ettől a Carolinától kikapni, de majdnem sikerült megoldami!😕D továbbra is több mint jó! Tényleg, milyen rosszul draftoltunk Irvinnel, és Wagnerrel!
több mint 12 éve
Nem leszek népszerű de...Bárki jöhet-ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk
Ez egy szabad fórum, ezzel a nem a te topickod menj innen dologgal túl sokra nem mentek.
Delonso_
több mint 12 éve
Nem leszek népszerű de...Ez egy szabad fórum, ezzel a nem a te topickod menj innen dologgal túl sokra nem mentek.
Más.
A védelem remek, a meccs is nézhető volt, Cam nem sok sót evett meg. Igen a játék lehetne jobb is, de én imádom a csontzenét ebben pedig nagyon jók vagytok, Wagner játéka is tetszett a Legion of Boom mellett.
több mint 12 éve
Van ez így, megy vki közülünk hozzátok okoskodni? Vagy az eredménykövetőtökbe bepofázni? ha igen intézd vele, és nem kell nagyszájúskodni más csapat fórumán... ha vmi normális hsz-ed van szívesen várunk, de ezt a sz.rt tartogasd más fórumokra...egy úr vagy.peteyszemélyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!SeaSzilaHawk
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nem. csak az idézést látomEz a baj, h még troll-nak sem vagy jó! 😀SeaSzilaHawkpetey. nem kell idejönni. nem szeretünkbraxa88keblemre, levetted a némítást? 😀
petey
több mint 12 éve
egy úr vagy.személyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!SeaSzilaHawk
több mint 12 éve
Ez a baj, h még troll-nak sem vagy jó! 😀petey. nem kell idejönni. nem szeretünkbraxa88keblemre, levetted a némítást? 😀
petey
több mint 12 éve
petey. nem kell idejönni. nem szeretünkbraxa88keblemre, levetted a némítást? 😀
több mint 12 éve
személyeskedés rulezpeteyNo badass over here, just a guy who is fed up with you bs! Go back to your own forum and be a f.ckhead there!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
petey. nem kell idejönni. nem szeretünk
több mint 12 éve
Hát igen na, látom, hogy annyi eszed van, hogy belefér egy sms-be...SeaSzilaHawkinterceptionnel 😀 peteyHát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...SeaSzilaHawk
személyeskedés rulez
több mint 12 éve
braxa88
12 534
packers nem jobb a seahawksál, szal nincs értelme vitázni
több mint 12 éve
Hát igen na, látom, hogy annyi eszed van, hogy belefér egy sms-be...interceptionnel 😀 peteyHát grat srácok, de illúzióitok ne legyenek, nagyon szar csapatot vertetek meg.gabokockaNincsenek, de már vertünk meg jobb csapatokat is...SeaSzilaHawk