NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
matematikailag kikapunk...O#7wk - 6
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt12
O# pontátlaga 15. Mi lesz, ha a D# betlizik?! Értem ezalatt, hogy nem tudja tartani a kapott 15-ös átlagát?12
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
O#7wk - 6
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt12
O# pontátlaga 15. Mi lesz, ha a D# betlizik?! Értem ezalatt, hogy nem tudja tartani a kapott 15-ös átlagát?
több mint 12 éve
Nem dőlt össze a világ, nem játszottunk jól, ennyi. Ahogy jósoltam, a földön dőlt el, amíg Gore-nak egy elit támadófal csinált repülőtér nagyságú folyosókat, addig Lynch-nek nem volt ilyen támogatása, így is kihordott lábon 100+ yardot, max. respect. A RZ védekezésünk viszont örömteli. Az alapszakaszban már csak 2-szer lesz dolgunk ilyen fasza #D ellen, a visszavágón és a Soldier-en. Jöhet a következő! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
na ezt sikerült megint elk.rni... 0-3 a csoportban... ez nagyon gáz.Elkapók ma söpredékek voltak, a D-line sehol sem volt, a Lb-ereknek sok volt a zónázás és futásra figyelés, a safety-k hülyeségeket csináltak (a futásban nem jól segítettek be)... szánalmas volt, hogy egy csoport rivális ellen, megint magunknak nehezítjük meg a dolgunkat, és akkor persze meg is akad a tudomány... a szünetben megint jobban változtattak az ellenfél coach-jai. kár volt ezért...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Az első meccs idén amit élőben van lehetőségem megnézni. Húzzuk be. 😊Madgyere a meccs fórumára...
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Az első meccs idén amit élőben van lehetőségem megnézni. Húzzuk be. 😊
@KJuraszik
több mint 12 éve
mindjárt, mindjárt!SeaSzilaHawkNa ja, jo kesore raktak.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
mindjárt, mindjárt!
több mint 12 éve
A védelmetekben tátongó lyukaktól esélyese sem lesz,hogy észrevegye 😀Tudod, ők a beépített pom-pom srácaink, annak érdekében, hogy Wilson csak úgy dobálja az INT-eket. 😊PetroszEnnél jobban már csak a hazai meccsünkön leszünk jogosultak egy kis trash talkra 😀Nem, az Ur azt monda, hogy 12TH! 😊endorphynAz elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀Medvepapa
Ámen BigBaltazar
Valakinek egy-két poénosabb oltás a tarsolyában ? /Kéretik poénnak venni/ 😀
Kezdem én:
undisputedly
több mint 12 éve
Petrosz
92
Tudod, ők a beépített pom-pom srácaink, annak érdekében, hogy Wilson csak úgy dobálja az INT-eket. 😊Ennél jobban már csak a hazai meccsünkön leszünk jogosultak egy kis trash talkra 😀Nem, az Ur azt monda, hogy 12TH! 😊endorphynAz elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀Medvepapa
Ámen BigBaltazar
Kezdem én:
undisputedly
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Egy kicsit fohászkodtam Táltos után szabadon:Nap fénye jó passzjátékot,
Hold fénye Irvinnek sacket,
Víz színe a Szörnynek is Touchdown-t ,
Csillagok Seahawks győzelmet
Adjatok, adjatok, adjatok!
Adjatok, adjatok, adjatok!
Kegyes Földanya, Kegyes Napapa,
Kegyes Holdanya, Kegyes Vízanya,
Kegyes Ősapák, Kegyes Ősanyák,
Kegyes Istenek, Kegyes Szellemek!
Áldozatunk fogadjátok,
Győzelmünket, megadjátok!
A 49ers-t üssük, verjük,
a csoportunkat mi vezessük!
😊
több mint 12 éve
Vicces kép, én inkább az eredménykövetőre tartogatom, az úgy lesz buli. Meg amúgy sem akarok előre inni a Medve bőrére... 😛Szerk: na jó, ott már elkezdtem! 😀
több mint 12 éve
Ennél jobban már csak a hazai meccsünkön leszünk jogosultak egy kis trash talkra 😀Nem, az Ur azt monda, hogy 12TH! 😊endorphynAz elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀Medvepapa
Ámen BigBaltazar
Kezdem én:
több mint 12 éve
Nem, az Ur azt monda, hogy 12TH! 😊Az elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀Medvepapa
Ámen BigBaltazar
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Az elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀
Ámen BigBaltazar
több mint 12 éve
Hát srácok eljött az első csopi meccsünk. remélem Baltazarból a próféta szól 😊. Én Lynchtől félek, mint ahogy a DC-unk is. Vic Fangio:"Their running game is the bread and butter of their offense,".Az elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.
Jó meccset várok, szoros eredménnyel, mk oldalon jó D#-el.
Sérülésmentes, jó meccset!diverdoc
Ámen
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Hát srácok eljött az első csopi meccsünk. remélem Baltazarból a próféta szól 😊. Én Lynchtől félek, mint ahogy a DC-unk is. Vic Fangio:"Their running game is the bread and butter of their offense,".Minket csak "pumpál" a PAts legyőzése. Wilson és a D# egyaránt sokat meríthet belőle. A Pats secondary nagyon trágya volt, így nem várok olyan bombákat, sőt egyáltalán nem számítok nagy playekre.
Jó meccset várok, szoros eredménnyel, mk oldalon jó D#-el.
Sérülésmentes, jó meccset!diverdoc
Remélem viszont,hogy Alex rendesen földbe lesz döngölve 😀
Sérülésmentes game-et nehezen tudok elképzelni,pedig jó lenne.
több mint 12 éve
Hát srácok eljött az első csopi meccsünk. remélem Baltazarból a próféta szól 😊. Én Lynchtől félek, mint ahogy a DC-unk is. Vic Fangio:"Their running game is the bread and butter of their offense,".Jó meccset várok, szoros eredménnyel, mk oldalon jó D#-el.
Sérülésmentes, jó meccset!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
A gond az, hogy Alex nem fog még egyszer ilyen sz@rul játszani... pedig megtehetné 😉A Frisco védelme kb. ugyan olyan jó, mint a mienk + ők otthon lesznek. Az O#-nek nagyot kell alkotni, hogy partiban legyünk.BigBaltazarAz övéknek is a mi D-nk miatt, plusz a Giants ellen is otthon voltak... 😊Medvepapa
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Csoportmeccs mindig más, főleg nekünk, pláne idegenben! Lélektani előny lehet nálunk, de ez a Frisco már sokszor merített erőt a vereségeiből! Így is nagyon veszélyesek! Lehet, hogy az OC-nekmondania valamilyen mélyen megélhetőt Justinra!Mondjuk én továbbra is úgy vélem, hogy a Frisco kiemelkedő csapat,nálunk sokoldalúbbak, egyáltalán nem 1 trick pony-k, de komoly szűk keresztmetszeteik vannak!
több mint 12 éve
heh, a Giants vasárnap ezzel a játékkal pépesre vert volna mindenkit 😊 nem véletlen elit csapatA Frisco védelme kb. ugyan olyan jó, mint a mienk + ők otthon lesznek. Az O#-nek nagyot kell alkotni, hogy partiban legyünk.BigBaltazarAz övéknek is a mi D-nk miatt, plusz a Giants ellen is otthon voltak... 😊Medvepapa
több mint 12 éve
A Frisco védelme kb. ugyan olyan jó, mint a mienk + ők otthon lesznek. Az O#-nek nagyot kell alkotni, hogy partiban legyünk.BigBaltazarAz övéknek is a mi D-nk miatt, plusz a Giants ellen is otthon voltak... 😊