NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
O#
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt12
7wk - 6

O# pontátlaga 15. Mi lesz, ha a D# betlizik?! Értem ezalatt, hogy nem tudja tartani a kapott 15-ös átlagát?12
matematikailag kikapunk...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Az elkapóink nem igazán könnyítették meg Russ dolgát.

@KJuraszik
több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
O#
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt12
7wk - 6

O# pontátlaga 15. Mi lesz, ha a D# betlizik?! Értem ezalatt, hogy nem tudja tartani a kapott 15-ös átlagát?

több mint 12 éve
Nem dőlt össze a világ, nem játszottunk jól, ennyi. Ahogy jósoltam, a földön dőlt el, amíg Gore-nak egy elit támadófal csinált repülőtér nagyságú folyosókat, addig Lynch-nek nem volt ilyen támogatása, így is kihordott lábon 100+ yardot, max. respect. A RZ védekezésünk viszont örömteli. Az alapszakaszban már csak 2-szer lesz dolgunk ilyen fasza #D ellen, a visszavágón és a Soldier-en. Jöhet a következő! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
na ezt sikerült megint elk.rni... 0-3 a csoportban... ez nagyon gáz.

Elkapók ma söpredékek voltak, a D-line sehol sem volt, a Lb-ereknek sok volt a zónázás és futásra figyelés, a safety-k hülyeségeket csináltak (a futásban nem jól segítettek be)... szánalmas volt, hogy egy csoport rivális ellen, megint magunknak nehezítjük meg a dolgunkat, és akkor persze meg is akad a tudomány... a szünetben megint jobban változtattak az ellenfél coach-jai. kár volt ezért...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Az első meccs idén amit élőben van lehetőségem megnézni. Húzzuk be. 😊Mad
gyere a meccs fórumára...

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Az első meccs idén amit élőben van lehetőségem megnézni. Húzzuk be. 😊

@KJuraszik
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
mindjárt, mindjárt!SeaSzilaHawk
Na ja, jo kesore raktak.

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
mindjárt, mindjárt!

több mint 12 éve
Medvepapa
Ez mekkora mar 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.

Ámen BigBaltazar
És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀Medvepapa
Nem, az Ur azt monda, hogy 12TH! 😊endorphyn
Ennél jobban már csak a hazai meccsünkön leszünk jogosultak egy kis trash talkra 😀
Valakinek egy-két poénosabb oltás a tarsolyában ? /Kéretik poénnak venni/ 😀

Kezdem én:
undisputedly
Tudod, ők a beépített pom-pom srácaink, annak érdekében, hogy Wilson csak úgy dobálja az INT-eket. 😊Petrosz
A védelmetekben tátongó lyukaktól esélyese sem lesz,hogy észrevegye 😀
több mint 12 éve
Petrosz San Francisco 49ers 92
Az elején megfogjuk a futójátékukat. Alex elkezd passzolni. A mi (labda)vadászsólymaink (Thomas,Sherman,Browner) meg szépen lekapdossák azokat.

Ámen BigBaltazar
Ennél jobban már csak a hazai meccsünkön leszünk jogosultak egy kis trash talkra 😀

Kezdem én:
undisputedly
Tudod, ők a beépített pom-pom srácaink, annak érdekében, hogy Wilson csak úgy dobálja az INT-eket. 😊

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Egy kicsit fohászkodtam Táltos után szabadon:

Nap fénye jó passzjátékot,
Hold fénye Irvinnek sacket,
Víz színe a Szörnynek is Touchdown-t ,
Csillagok Seahawks győzelmet
Adjatok, adjatok, adjatok!
Adjatok, adjatok, adjatok!

Kegyes Földanya, Kegyes Napapa,
Kegyes Holdanya, Kegyes Vízanya,
Kegyes Ősapák, Kegyes Ősanyák,
Kegyes Istenek, Kegyes Szellemek!

Áldozatunk fogadjátok,
Győzelmünket, megadjátok!
A 49ers-t üssük, verjük,
a csoportunkat mi vezessük!

😊

több mint 12 éve
Vicces kép, én inkább az eredménykövetőre tartogatom, az úgy lesz buli. Meg amúgy sem akarok előre inni a Medve bőrére... 😛

Szerk: na jó, ott már elkezdtem! 😀

több mint 12 éve

Ámen BigBaltazar

Kezdem én:
több mint 12 éve

Ámen BigBaltazar
Nem, az Ur azt monda, hogy 12TH! 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve

Ámen BigBaltazar
És mondá az Úr hogy légyen ez az parancsolat tizenegyedik! 😀

több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Hát srácok eljött az első csopi meccsünk. remélem Baltazarból a próféta szól 😊. Én Lynchtől félek, mint ahogy a DC-unk is. Vic Fangio:"Their running game is the bread and butter of their offense,".
Jó meccset várok, szoros eredménnyel, mk oldalon jó D#-el.
Sérülésmentes, jó meccset!diverdoc

Ámen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Hát srácok eljött az első csopi meccsünk. remélem Baltazarból a próféta szól 😊. Én Lynchtől félek, mint ahogy a DC-unk is. Vic Fangio:"Their running game is the bread and butter of their offense,".
Sérülésmentes, jó meccset!diverdoc
Minket csak "pumpál" a PAts legyőzése. Wilson és a D# egyaránt sokat meríthet belőle. A Pats secondary nagyon trágya volt, így nem várok olyan bombákat, sőt egyáltalán nem számítok nagy playekre.
Remélem viszont,hogy Alex rendesen földbe lesz döngölve 😀
Sérülésmentes game-et nehezen tudok elképzelni,pedig jó lenne.
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Sérülésmentes, jó meccset!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A Frisco védelme kb. ugyan olyan jó, mint a mienk + ők otthon lesznek. Az O#-nek nagyot kell alkotni, hogy partiban legyünk.BigBaltazar
Az övéknek is a mi D-nk miatt, plusz a Giants ellen is otthon voltak... 😊Medvepapa
A gond az, hogy Alex nem fog még egyszer ilyen sz@rul játszani... pedig megtehetné 😉

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Csoportmeccs mindig más, főleg nekünk, pláne idegenben! Lélektani előny lehet nálunk, de ez a Frisco már sokszor merített erőt a vereségeiből! Így is nagyon veszélyesek! Lehet, hogy az OC-nekmondania valamilyen mélyen megélhetőt Justinra!
Mondjuk én továbbra is úgy vélem, hogy a Frisco kiemelkedő csapat,nálunk sokoldalúbbak, egyáltalán nem 1 trick pony-k, de komoly szűk keresztmetszeteik vannak!
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
A Frisco védelme kb. ugyan olyan jó, mint a mienk + ők otthon lesznek. Az O#-nek nagyot kell alkotni, hogy partiban legyünk.BigBaltazar
Az övéknek is a mi D-nk miatt, plusz a Giants ellen is otthon voltak... 😊Medvepapa
heh, a Giants vasárnap ezzel a játékkal pépesre vert volna mindenkit 😊 nem véletlen elit csapat

több mint 12 éve
Az övéknek is a mi D-nk miatt, plusz a Giants ellen is otthon voltak... 😊