Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Ez tök érdekes téma, de szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a vetületét sem, hogy itt nem csak csapatokban, hanem gazdasági társaságokban is gondolkodnak a vezetőségek, és az eredmény nem csak a Super Bowl megnyerése, hanem a teli stadion, a sok eladott merch cucc, stb. És valószínű egy Freak irányító mezéből több fogy, mint egy bármilyen kiválóan felprogramozott Geno Smith, Jared Goff vagy Mac Jones mezből...
somoskovig
Mi csak a buildekkel foglalkozunk,de elhiszem, hogy a boldogsághoz kellenek pl a Maho-mezek (érted?! 😊 )

Azt nem sikerült jól elmondanom, hogy attól még tehetségek, meg zsenik vannak a csapatban és vannak mez eladások csak nem....
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Van egy elmeletem, hogy amiota nincsenek ex-birkozok a csapatban, azota megyunk lefele a lenton, addig legalabb stagnaltunk 😊
undisputedly
Ha már ennyire visszakívánjuk Cable-t, én egyből OC-nak hoznám vissza, mert 2 év múlva már lesz első körös pickünk.

Úgysem húzott még senki a top3-ban birkózómúlttal rendelkező, második napra várt védőfalembert a vakoldalra.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

Matthew99
DK-val biztosan jo kettost alkotnanak, ket diva egy csapatban. (NEM).
undisputedly
Egyertek szerintem is felesleges plusz aztan itt is hisztizne ha nem kapna eleg targetet a sokszor run heavy offensebe😀raadasul ami penzt kene fizetni neki, valami 7millio koruli azt ertelmesebb posztra is el szorhattuk volna mar
12th member
...átképezzük birkózóvá....
ami kell is, mert Metcalffal azon fognak balhézni, hogy kinek milyen színű legyen a haja.....
Helmut Zimmer
Van egy elmeletem, hogy amiota nincsenek ex-birkozok a csapatban, azota megyunk lefele a lenton, addig legalabb stagnaltunk 😊
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ez tök érdekes téma, de szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a vetületét sem, hogy itt nem csak csapatokban, hanem gazdasági társaságokban is gondolkodnak a vezetőségek, és az eredmény nem csak a Super Bowl megnyerése, hanem a teli stadion, a sok eladott merch cucc, stb. És valószínű egy Freak irányító mezéből több fogy, mint egy bármilyen kiválóan felprogramozott Geno Smith, Jared Goff vagy Mac Jones mezből...

több mint 3 éve
Van egy érdekes téma felvetés a mai surveyben, ami azt feszegeti, hogy egy adott O Build szavatossága legfeljebb 3 -4 év alatt lejár-irányítóstól, logikástól, infrastuktúrával tokkal vonóval.

Namost erre már vannak számok, és ezek nagyon azt mutatják, hogy 3 évente érdemes rettenetesen belenyúlni a rendszerbe, mert nem tart ki tovább.

Több elemzés feszegeti, hogy érdemes e még mindig az irányítóba nagyságrendekkel több erőforrást tenni, mint az infrastruktúra többi elemébe.

Picit azt mutatják a számok, hogy bizonyos konstellációknál "mind over matter" van, tehát ha nem is arról van szó, hogy berakhatsz bárkit mondjuk irányító pozícióba, de egy jól felkészített olvasni, képes, alapvető technikai képességekkel bíró backup is tudja futtatni a rendszereket. Legalábbis sokkal hatékonyabban, mint korábban.
Ez várható volt a felprogramozással,de nagyon érdekes, hogy mennyire fogja felhajtani az infrastruktúra árát, és levinni az irányítóét.
Nyilván ARod, és Brady egy külön kaszt (és szerintem amúgy Wilson is) , de gyakorlatilag azt látjuk, hogy berobban egy tehetséges irányító, jönnek az eredmények, megkapja a "nagyszerződést", ezzel megszületnek kompromisszumok, vékonyodik az infrastruktúra, és beomlik a story.

Gondoltam érdekes lehet.
Helmut Zimmer
Akkor ott megy félre a dolog, hogy minden csapat a következő HoF irányítót keresi, ahelyett, hogy felépít egy jól működő rendszert egy átlagosnál picivel jobb irányítóval, ahol ha kiesik az egyik fontos építőkocka (QB), akkor könnyedén lehessen pótolni fenntartva a gazdasági stabilitást és cap mérleget.

Ezt a csapatok nem akarják látni? Vagy már tudják, csak nem akar tudatosulni a dolog?

Minél többet olvasom a fórum szakmázós részét mindig az köszön vissza, hogy kell két jó fal, a többi pedig jó edzői gárdával megoldható (ezt nagyon erősen lezanzásítva, mert nyilván nem ennyi a tudomány).
Reggio1914
Buildek vannak, ezek valójában erőforrásallokációs stratégiák.
Két típusú build van a System build, és a Freak build. System build a Pats (azzal együtt, hogy Brady) a Titans (azzal együtt, hogy Henry), vagy volt anno a Hox bajnok csapata (volt LOB, Wilson, Lynch) , Freak build a Kansas. Ez nem azt jeleni, hogy a system buildben nincsenek freakek, csak azt, hogy nem feltétlenül egy unikális képesség rendszer a csapásmérő fegyver, amivel nyerünk.

A Green Bay Packersnek voltak korszakai, amikor az eredmény jelentős részben attól függött, hogy ARod az éppen aktuális kedvenc célpontjainak a külső vállára bedobja-e 20-ból 19-szer egy 1x1- es négyzetbe. Ehhez is kellett legalább egy átlagon felüli Tackle, ha lehet Guard/Center, egy WR (duelist), 1 WR (fader), valami futó....

Elsősorban az eszközrendszerről, ami köré építed a győzelmet, és a csapatot. A System build viszont nem nagyon bírja el az irányítók top 3-as fizetését, és itt már a tehetségek mennyiségéről beszélünk.
És ezzel kapcsolatban van még egy kérdés, hogy 3 év alatt kiismerik annyira az irányítót, a 11 súlyozott routet, a vakoldali Tacklet, hogy egyszerűen bele kell nyúlni. De mi van, ha rosszul nyúlsz bele?!

Egyre kevésbé tűnik szimpatikusnak a QB fej-nehéz Freak build, azzal együtt, hogy ezek a rendszerek, amikor a topon vannak éppen mindent bedarálnak. Emlékezzünk vissza, amikor nem az a szárnyaszegett csávónak tűnt, mint ma, hanem. 2+ pontos hátrányból (nyilván nem egyedül) agyonverte a Texanst az általa irányított O.
De Colin Kaepernick féle freak build, és a Niners, Az sem system build volt, mert volt annyira kiegyensúlyozott az a védelem, Patrick Willis ide, Justin Smith oda. És elkopott az is.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Van egy érdekes téma felvetés a mai surveyben, ami azt feszegeti, hogy egy adott O Build szavatossága legfeljebb 3 -4 év alatt lejár-irányítóstól, logikástól, infrastuktúrával tokkal vonóval.

Namost erre már vannak számok, és ezek nagyon azt mutatják, hogy 3 évente érdemes rettenetesen belenyúlni a rendszerbe, mert nem tart ki tovább.

Több elemzés feszegeti, hogy érdemes e még mindig az irányítóba nagyságrendekkel több erőforrást tenni, mint az infrastruktúra többi elemébe.

Picit azt mutatják a számok, hogy bizonyos konstellációknál "mind over matter" van, tehát ha nem is arról van szó, hogy berakhatsz bárkit mondjuk irányító pozícióba, de egy jól felkészített olvasni, képes, alapvető technikai képességekkel bíró backup is tudja futtatni a rendszereket. Legalábbis sokkal hatékonyabban, mint korábban.
Ez várható volt a felprogramozással,de nagyon érdekes, hogy mennyire fogja felhajtani az infrastruktúra árát, és levinni az irányítóét.
Nyilván ARod, és Brady egy külön kaszt (és szerintem amúgy Wilson is) , de gyakorlatilag azt látjuk, hogy berobban egy tehetséges irányító, jönnek az eredmények, megkapja a "nagyszerződést", ezzel megszületnek kompromisszumok, vékonyodik az infrastruktúra, és beomlik a story.

Gondoltam érdekes lehet.
Helmut Zimmer
Akkor ott megy félre a dolog, hogy minden csapat a következő HoF irányítót keresi, ahelyett, hogy felépít egy jól működő rendszert egy átlagosnál picivel jobb irányítóval, ahol ha kiesik az egyik fontos építőkocka (QB), akkor könnyedén lehessen pótolni fenntartva a gazdasági stabilitást és cap mérleget.

Ezt a csapatok nem akarják látni? Vagy már tudják, csak nem akar tudatosulni a dolog?

Minél többet olvasom a fórum szakmázós részét mindig az köszön vissza, hogy kell két jó fal, a többi pedig jó edzői gárdával megoldható (ezt nagyon erősen lezanzásítva, mert nyilván nem ennyi a tudomány).
több mint 3 éve

Matthew99
undisputedly
Egyertek szerintem is felesleges plusz aztan itt is hisztizne ha nem kapna eleg targetet a sokszor run heavy offensebe😀raadasul ami penzt kene fizetni neki, valami 7millio koruli azt ertelmesebb posztra is el szorhattuk volna mar
12th member
...átképezzük birkózóvá....
ami kell is, mert Metcalffal azon fognak balhézni, hogy kinek milyen színű legyen a haja.....
több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053

Matthew99
undisputedly
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

Matthew99
Namég ő nagyon kell ide!!!!
 www.youtube.com/watch?v=SOJSM46nWwo
Helmut Zimmer
Legkirályabb muzsika! 😎
több mint 3 éve
WR3-nak veteránminimumért jöhet.
Mi lenne a cél amúgy a leigazolásával? PO kontenderek leszünk cserepados corner sorral, vagymi? 😀

több mint 3 éve

Matthew99
több mint 3 éve

Gondoltam érdekes lehet.
több mint 3 éve

Matthew99
Namég ő nagyon kell ide!!!!
 www.youtube.com/watch?v=SOJSM46nWwo
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Ez csak a tavalyi 5-5 meccs. A két piros területen 18-5 (első 5 meccs) és 22-15 (utolsó 5 meccs) a jó-rossz arány (bunkó módon egybeszámolva mindent mindennel). Biztos sok összetevője van, de gondolom edzői munka is, hogy nincs variálás nem? Idén is csak egy irány lenne?
peet_24
több mint 3 éve
én sorrendem:
1 Russell Wilson. (top QB, arc, mindenáron itt kell tartani még 8-10 évig)
2 DK Metcalf (sztem idén még fejlődött is, nagyon tetszik az amit idén látok tőle(snaptől a play végéig, mert a bunyó, taunting, twitterezés nem))
3 Bobby Wagner (még mindig az egyik legjobb LB
4 Tyler Lockett (ha tömjük labdával mindig bizonyítja h kevés hasznosabb WR és sokoldalúbb WR van nála)
5 Darrell Taylor (gyémánt, a régóta keresett speed edge rusher, új kedvenc)

kiről mondanék le? senkiről. Talán Lockettről, mert Eskridge sztem nagyon jó utód lesz.
braxa88
top 10 szerintem érdekesebb, mivel a top5ből 4 azért mindenkinek ugyanaz
így kiegészítem:
6 Poona Ford
7 Chris Carson
8 Quandre Diggs
9 Duane Brown
10 Gabe Jackson
braxa88
6. Diggs
7. Brown
8. Carson
9. Poona
10. DT
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275

Ez csak a tavalyi 5-5 meccs. A két piros területen 18-5 (első 5 meccs) és 22-15 (utolsó 5 meccs) a jó-rossz arány (bunkó módon egybeszámolva mindent mindennel). Biztos sok összetevője van, de gondolom edzői munka is, hogy nincs variálás nem? Idén is csak egy irány lenne?
több mint 3 éve
Napi csemege:
Russell Wilson 5, illetve Geno Smith 4 kezdő meccsének a lőlapja.

Csak én látom úgy, hogy gyakorlatilag ugyanazt dobáltatjuk a két Qb-val? 😀

Érdekesség gyanánt - ugyanez tavalyról, 2020 első tíz meccsének lőlapja RW kezéből:

Kinek tűnik fel valami?

több mint 3 éve
Részletesebben? 😊
akdestroyer
Kicsit ellentmondásosak voltak a nyilatkozatok a tű kivételével kapcsolatban.
több mint 3 éve
Részletesebben? 😊

több mint 3 éve
szerintem újabb feszkó van Wilson felépülésének értékelésével kapcsolatban
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 356
1. Russell Wilson
2. Bobby Wagner
3. Tyler Lockett
4. Quandre Diggs
5. Michael Dickson

Hát nekem is elég egyértelmű volt. Talán Dickson lenne a legkevésbé fájdalmas, ha már nem játszana nálunk.
BigBaltazar
Hát - tekintve hogy mennyire van foglalkoztatva az utóbbi időben - szerintem nagyon fájna ha vki középszer lenne helyette... 😎
több mint 3 éve
Csatlakozok braxához, legyen top10:

1.Russell Wilson (nem akarom túlragozni, az én számból nem is lenne hiteles.)
2.Bobby Wagner (számomra nagyobb splíler ő, mint amit a számai mutatnak - és amúgy azok sem rosszak.)
3.Tyler Lockett (majdnem a 2.helyre írtam, nagyon szeretem)
4.Michael Dickson (ha az egész ligát nézem itt a helye, ha a pozíciós értéket nézném alig férne be a 10-be. Őt is imádom.)
5.Darrell Taylor (radar alatti csávó, Frank Clark óta a legjobb passzsiettető, egy izmosabb védőfalban már ligaszinten ismert sztár lenne.)
6.Quandre Diggs (Én nagyon nagyra tartom, emberemlékezet óta a legnagyobb steal szerintem. Ha érte adtunk volna 2 első kört, nem fakadnék sírva. Egy 5.-ért jött anno, azaz szotyiért.)
7.DK Metcalf (lehetne Lockett magasságában is, az off-field hülyeségek miatt nem raktam oda. Pontosabban azért, mert félek hogy 1-2 év múlva ezek a pályára is begyűrűznek majd, és az a játéka rovására mehet.)
8.Poona Ford (a belső védőfal Darrell Taylora. Nem is értem miért nem tömte ki valamelyik csapat rengeteg pénzzel - valószínűleg pont ezért. Egy jobb falban ő is sztár lenne már.)
9.Chris Carson (nem lenne ennyi sérülése top5-be rakom. Egészségesen hihetetlen mit tud az az ember, hatalmas kedvencem.)
10.Jamal Adams (nem hiszem hogy elfelejtett focizni, jól láttuk a Jetsben meg az egyetemi tape-eken ki ő, szerintem egyszerűen nem tudjuk használni.)

Honorable mentions:
Jason Myers (bakker, egy szalmaszálon múlott hogy kicsúszott a tízből, az utóbbi 4 meccse pocsék volt, ellenben az azt megelőző 2 éve meg fantasztikus.)
DJ Reed (nagyon jó kis corner, én nagyon szeretem, csak a CB1 kabát még nagy rá. Lehet jövőre már más lesz a helyzet.)

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Holnap lesz összegzés az előző heti játékról.

Eheti játékunk

Ez most nem ötletkérő!!!!- és megalapozza a következő játékokat :
a.) Ki szerinted a csapat 5 legjobb játékosa sorrendben.
b.) Ha egyről le kéne mondanod közülük, akkor kiről mondanál le?
Helmut Zimmer
1. Russell Wilson
2. Bobby Wagner
3. Tyler Lockett
4. Quandre Diggs
5. Michael Dickson

Hát nekem is elég egyértelmű volt. Talán Dickson lenne a legkevésbé fájdalmas, ha már nem játszana nálunk.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
1. Russell <3 Wilson
2. Tyler Lockett
3. Bobby Wagner
4. Michael Dickson (ő mehet a poszt miatt)
5. Poona Ford

hát tényleg eléggé egy kaptafa nem?