Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 878 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?
garrett27
Azert kezeljuk helyen a dolgokat mielott jegyet foglalsz Arizonaba a kovi SB-ra:

Megvertuk a:

2:3-al allo Denvert
1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst

Kikaptunk a:

3-3-al allo 49erstol
2-3-al allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol

Konkretan nem jatszottunk iden olyan csapattal, amelyik pozitiv merleggel allna most. De nem csak csapattal, QB-bol is RW volt az egyetlen neves ellenfel, de o meg elso meccs uj csapattal es latjuk, hogy az a gep elegge nem akar beindulni. Konkretan az iden botrany gyenge NFC (AFC messze kompetitivebb) aljaval jatszottunk eddig.
undisputedly
Azért nem lesz baj ha felülmúlják a várakozásaimat. Ha ezek csak tévedés győzelmek voltak hulladékok ellen, akkor is W a W.
garrett27
Hosszu tavon jobb lenne egy top pick a kovi evi drafton, abbol lehetne egy frencsajz QB-t hozni, mondjuk ebbe az O#-ba tok felesleges lenne szerintem (viszont akkor mehet a top 1-2-3 D# jatekosra), de talan lesz akkora makunk, hogy PC eltakarodik egyszer.

Nem tevedes gyozelmek, csak a gyozelem eleresehez szukseges teljesitmenyt nem szabad felulertekelni. Jelenleg alsohazi-kozepes csapatokkal jatszunk, egy olyan NFC-ben, ami kb az elmult evtized leggyengebb szintjet kepviseli.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Nem értem a dolgot. Már rég 0-6-al kéne állnunk, erre kiderül hogy mégis van valamicske fantázia a csapatban. Genot egyszerűen nem értem. Honnan, hogyan, miért? Nyilván RW árnyékában más az élet. Most megkapta a nagy lehetőséget és gyakorlatilag egy szavam nem lehet rá. Hogy a bánatban lesz meg így az 1/1. Na jó, mondjuk még hosszú a szezon. Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?
garrett27
Azert kezeljuk helyen a dolgokat mielott jegyet foglalsz Arizonaba a kovi SB-ra:

Megvertuk a:

1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst

Kikaptunk a:

3-3-al allo 49erstol
2-3-al allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol

Konkretan nem jatszottunk iden olyan csapattal, amelyik pozitiv merleggel allna most. De nem csak csapattal, QB-bol is RW volt az egyetlen neves ellenfel, de o meg elso meccs uj csapattal es latjuk, hogy az a gep elegge nem akar beindulni. Konkretan az iden botrany gyenge NFC (AFC messze kompetitivebb) aljaval jatszottunk eddig.
undisputedly
Azért nem lesz baj ha felülmúlják a várakozásaimat. Ha ezek csak tévedés győzelmek voltak hulladékok ellen, akkor is W a W.
garrett27
de tudhatnád h undinak a Seahawks W az L
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
garrett27

Megvertuk a:

1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst

Kikaptunk a:

3-3-al allo 49erstol
2-3-al allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol

undisputedly

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
braxa88
Említetted a múlt héten a WR3at, mint kurva nagy lyukat, hála istennek tegnap ebből én semmit sem láttam, Eskridge-el meg Goodwin-al szerintem nagyon jó és mély a WR poszt - a két mamutfenyő árnyékában is.
Vagy nem tudom pontosan mit hiányolunk. 😊
akdestroyer
igen, mindkettő tegnap jó volt.
Eskridgenek kimondottan örülök. Igazából ha ment felé labda eddig majdnem mindet behúzta, tavaly is.
de valamiért nem nagyon került pályára.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 878 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
garrett27

Megvertuk a:

1-4-el allo Lionst
2-3-al allo Cardinalst

Kikaptunk a:

3-3-al allo 49erstol
2-4-el allo Saintstol
3-3-al allo Falconstol

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 905
braxa88
Említetted a múlt héten a WR3at, mint kurva nagy lyukat, hála istennek tegnap ebből én semmit sem láttam, Eskridge-el meg Goodwin-al szerintem nagyon jó és mély a WR poszt - a két mamutfenyő árnyékában is.
Vagy nem tudom pontosan mit hiányolunk. 😊

több mint 3 éve
Na de mi van ha Geno lemenedzseli közepesen a meccseket, a def meg végre összeáll?
garrett27
Semmi, akkor majd az első kör közepén reachelünk a top100ba se jegyzett OLB-ért, ami jelenleg az egyik legnagyobb need.

több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
-ha blicceket felvesszük, Damien Lewis és a két OT picivel jobb meccset játszik valszeg ez simább lett volna
-akkor is ha Dickson nem próbál már sokadjára hősködni. Ott azért punt protectoer csapat is egy fos volt. megint

-Walker mekkora meccset tolt. a végén mikor prögettük le az órát uccsó driveokban jól lerontotta az RB átlagát, de amúgy nagyot ment
-DK-nek gyenge meccse volt, de a pass prtection miatt kevés lehetősége volt neki. gyors screenek elmaradnak amik voltak év elejn. Látszik hogy kinyílt a palybook Genonak. Eskridge végre!
-Fantet rossz nézni. Hogy van az Dissly gyorsabbnak és dinamikusabbnak néz ki?
-mi ez a defense?! Mone, Ford, Jefferson és Harris is állat volt a DL közepén, ahogy Taylor is megtalálta magát. Brooks is tetszett.
-Bryant 6.meccsén a 4. FF az mi? Peanut Tillman a srác
-Woolen 6.meccsén 4.int. Shermannek is ennyi volt rookie évében de 16 meccsen (bár ő valahogy év közepén lett kezdő Trufant sérülésével). Hihetetlen a srác, lassan eléri azt hogy nem fognak rádobni, egy 5.körös rookiera.
-volt azért jópár csúnya missed tackle még mindig, főleg Murrayn, de az benne van. A QB viszont továbbra is hótgyenge, és neki még +6évig szerződése van 😀

végre megvertük a Cardsot otthon, így hogy nem Colt McCoy irányított...
több mint 3 éve
DEFENSE!
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mekkora lenne amúgy ha kiderülne, hogy RW volt a Seahawks Favre-ja, Geno pedig AR lesz. 😀
akdestroyer
Én csak egyet kívánok neked, ezzel az álommal kapcsolatban:

Jó reggelt kívánok! 😊
ulpianus
Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy Boldog Karácsonyt!
😀
akdestroyer
Úgy értem: ébresztö kispajtás! 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Mekkora lenne amúgy ha kiderülne, hogy RW volt a Seahawks Favre-ja, Geno pedig AR lesz. 😀
akdestroyer

Jó reggelt kívánok! 😊
ulpianus
Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy Boldog Karácsonyt!
😀

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
akdestroyer

Jó reggelt kívánok! 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Zman77 Seattle Seahawks 781
nyitottabb vagyok hinni benne,hogy ha Pete C. nem Russellt választja a csapattal szemben,akkor ,még lett volna élet 2015 után.
Zman77
-E.Thomasnak nem megy el az esze?
-K.Chancellor nem szenved carrier ending sérülést?
-Nem válunk meg méltatlan módon a klubikonoktól aprópénznyi plusz capért?
-M.Bennettből mintajátékos/vezér lesz, és nem dulakodik rendőrökkel az offseasonban?
-Schneider nem trollkodja meg a draftokat?
-Sherman leáll a trash talkkal, és nem pécéz ki később valaki mást?
-McDowell nem vágódik el az ATV-vel?
-Rawls, Prosise, meg Penny varázsütésre workhorse lesz?
-Passzolunk 1.re vagy 2.ra?
-P.Harvin nem tol egy Antonio Brownt?
-T.Cable hirtelen kompetens lesz?
-Nem basszuk el a világ pickkészletét faszságokra?
-W.Dissly nem hagy ki mérkőzést?
-J.Adams beválik?
-M.Kendricksnek törölték volna a priuszát?

Vagy szerinted mi történt volna RW hiányában? 😀

Tényleg érdekel.
akdestroyer
Jogos. A "HA" meg nem létezik mint tudjuk. Inkább a morálra,kapcsolatokra,hangulatra értettem . Érződött a pályán,minden megmozdulásban,hogy kb. mindeki utál mindenkit. Rossz volt nézni. Erre gondoltam inkább.

Szerkesztette: Zman77
több mint 3 éve
nyitottabb vagyok hinni benne,hogy ha Pete C. nem Russellt választja a csapattal szemben,akkor ,még lett volna élet 2015 után.
Zman77
-E.Thomasnak nem megy el az esze?
-K.Chancellor nem szenved carrier ending sérülést?
-Nem válunk meg méltatlan módon a klubikonoktól aprópénznyi plusz capért?
-M.Bennettből mintajátékos/vezér lesz, és nem dulakodik rendőrökkel az offseasonban?
-Schneider nem trollkodja meg a draftokat?
-Sherman leáll a trash talkkal, és nem pécéz ki később valaki mást?
-McDowell nem vágódik el az ATV-vel?
-Rawls, Prosise, meg Penny varázsütésre workhorse lesz?
-Passzolunk 1.re vagy 2.ra?
-P.Harvin nem tol egy Antonio Brownt?
-T.Cable hirtelen kompetens lesz?
-Nem basszuk el a világ pickkészletét faszságokra?
-W.Dissly nem hagy ki mérkőzést?
-J.Adams beválik?
-M.Kendricksnek törölték volna a priuszát?

Vagy szerinted mi történt volna RW hiányában? 😀

Tényleg érdekel.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
hajrá Astros vagy kik.
nem kéne azért fél12kor kezdeni a vasárnapi meccset

(ha seattlei bézbózcsapat nyer még egy meccset vagy fenese tudja hogy működik az a sport, akkor a vasárnapi seahawks meccs 1 órát csúszik, Mi ez amúgy? bézbózváros?!)
braxa88
Megnyugodhatsz.
Matthew99
Királyság
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 332 — Invisible man
hajrá Astros vagy kik.

(ha seattlei bézbózcsapat nyer még egy meccset vagy fenese tudja hogy működik az a sport, akkor a vasárnapi seahawks meccs 1 órát csúszik, Mi ez amúgy? bézbózváros?!)
braxa88
Megnyugodhatsz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Követitek a Sherman podcastet. Lynches rész erős lett, a a KJ-s sem lett gyenge..
Érdekelne a véleményetek akár PM-ben (nem akarom felgyújtani a topicot).
Szeretem Richardot, de kezd kicsit gondom lenni vele...jó, akkor ne hallgasd. Ok én nem hallgatom, de ő beszél, és beszél, és beszél, és még mindig beszél. és szerintem a bnap végén ő mindig ugyanarról beszél.
Helmut _Professional drinker
Kezd átmenni Ray Finklebe 😀 Nem tudom annak idején gondolom volt itt kibeszélés Wilson-L.O.B. ügyben,de... tudathasadásos állapotomban,már nyitottabb vagyok hinni benne (pedig szeretem RW-t ,és utólag könnyebb mondani),hogy ha Pete C. nem Russellt választja a csapattal szemben,akkor ,még lett volna élet 2015 után.
több mint 3 éve
Ha már Gino ilyen jó,akkor Christian McCaffrey-ért ,én tennék ajánlatot. Ésszerűen persze. Walkernek jó mentora lenne.
több mint 3 éve
vasárnap bekerül a Ring of Honorba a játékos aki miatt ebbe a topicba sokat írok.

Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Követitek a Sherman podcastet. Lynches rész erős lett, a a KJ-s sem lett gyenge..
Érdekelne a véleményetek akár PM-ben (nem akarom felgyújtani a topicot).
Szeretem Richardot, de kezd kicsit gondom lenni vele...jó, akkor ne hallgasd. Ok én nem hallgatom, de ő beszél, és beszél, és beszél, és még mindig beszél. és szerintem a bnap végén ő mindig ugyanarról beszél.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
hajrá Astros vagy kik.

braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 369 — Csodabogár
Rémlik, hogy régebben volt itt arról szó Wilsonnak hogy megy/nem megy a pre-snap read. Aki jobban ért hozzá, az mit lát Genonál? Nekem a walker TD-nél tűnt fel, hogy talán áthív, biztos volt több is csak nem vetem észre.

Barnaby
Korai lenne még nagy dolgokat kijelenteni, de Genonak úgy néz ki, hogy egyelőre nincs ezzel gondja...ami amúgy természetes, mert sok évig koptatta a padot, és ilyenkor a csere QB sokat elemez. Nem véletlen, hogy a csere QB-k és az OL játékosok adják ki a karriert befutó OC-k nem jelentéktelen hányadát.
Helmut _Professional drinker
én bírom Genot-t. semmi nanobubis csodavíz, nercbunda, keddi mesedélutánok. teszi a dolgát, közben üldögél a padon csendben, nem teszi a fejét 😀

több mint 3 éve