Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
1.a.Nyílván, ha ő marad, az összes többi pontban megjelölt intézkedésnek kvázi semmi hatása nem lesz.
2.a.
Hatalmas meglepetésre, én nem RW-ban látom a probléma fő forrását, hanem az elégtelen edzői munkában meg a kritikán aluli támadófalban.
1: Kaphatna végre egy normális OL-t?
2: Normális playbookot, mondjuk egy olyat ahol +30%-ban tud play action játékokból dobni, ha már abban ligaelit.
3: Az megvan még bárkinek, hogy az öltözői hangok szerint, nincsenek jól felkészítve a fiúk a meccsre, mert kimennek, és nem azt látják, amire a tape-eken késztek?
Ez mekkora blama már?
És ez nem QB kérdés, ha folyamatosan feltörik az O# játékunkat, nincs az a QB a ligában, aki a (saját) edzői ellenszéllel szemben folyamatosan kirángatna minket a szarból.
(Nekem ez fáj az összes közül a legjobban, mármint hogy az ennek köszönhető negatív következményeket mindenki RW-ra kenegeti.)
3.az összes.
Nem nagyon van csapatrész, amivel elégedett lennék, mindenki mehet amerre akar.
Ha nagyon sorrendet kell mondani, akkor:
1: Nálam KNJr vezet, bár LB edzőnek megtartanám.
2: Utána a legszívesebben a DL edzőt rúgnám seggbe, csak nincs kit.
3: Aztán ott az ST.
4: Waldron szia!
5: A többi tetszés szerint.
1b.d.
Ha valaki azt hiszi hozzányúlnak PC-hez, az menthetetlenül idealista.
Amíg ő itt van, addig meg úgyse lesz semmi.
2b.a.
Wilsonnak elege lesz ebből a kibaszott nihilből, (nem kell neki még legalább 2 PC alatt), és a mostani offseasonban cserét kér. Meg tudom érteni.
több mint 4 éve
1.a.(Imádom a csávót, de 2022 van, lépni kéne előre. Változás kell, de nem azért mert 10ből egy év szar (ugye Avril) hanem mert alulteljesít a csapat rég óta,és a lejtőn nincs megállás)2.d (nem lesz sajnos új vezetés, én ledöbbennék ha egy hét múlva az fogadna h Carroll lapáton)
3.f (egy kókler. Még akkor is ha mondom a tegnapi defenset: Darrell Taylor, Rasheem Green, Carlos Dunlap, Poona Ford, Al Woods, Bryan Mone, Jordyn Brooks, Cody Barton, Benson Mayowa, John Reid(aztán vmi Jackson 30asban, nem jegyeztem meg a teljes nevét és megint nem akarom kiguglizni),Ugo Amadi,DJ Reed, Quandre Diggs, Ryan Neal. Na ebből hányan vannak kezdő szinten? mondom: Ford, Woods, Diggs, Brooks és Reed. De egy top10es védelemben senki sem lenne még egy rotációs tag sem, max Diggs és Ford. ez a védelem milyen emberanyagból áll már?! Sztem még egy hardcore nfl fannak is van itt 5-6 olyan név akikről nem tud semmit. Itt kezdenek ezek a csávók vagy legalábbis rengeteget vannak pályára rotálva
KNJ ettől föggetlenük egy kókler, aki nem tud defense playt hívni, Védelem még csakcsak összerakják mert nem legalja a defense a nevek ellenére.)
4.c (Carroll úgy gondolja ez egy kicsúszott szar év volt, Waldront kibassza, talán Nortont is, oszt hoz vmi csicskát)
5.b (ez a legnehezbb kérdés. nem tudom megjósolni mi lesz Wilsonnal, de mivel már tavaly is tárgyaltak pl a Bearsszel gondolom most még inkább leülnek. Kérdés lesz e olyan ajánlat ami megfelelő. Szerintem nem. (hajrá Jets, házat, lakást autót rakjátok bele)
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
Utolsó survey az idényre.1. Te melyik forgatókönyvnek örülnél.
a.) PC-től elköszön a csapat- rebuild új vezetéssel
b.) Schneidertől elköszön PC
c.) PC elköszön néhány pozíciós edzőtől esetleg koordinátortól és kb ennyi.
d.) Minden marad, ahogy volt a de facto csapatvezetésben
2.) Hiszel még Russell Wilsonban?
a.) Igen, szeretném, ha továbbra is az O vezére, a csapat arca lenne.
b.) Nem, mert már nem az a játékos, aki 3 éve volt, (Baldwin/Lockett nélkül egyszerűen kevés/kiismerték/nem tudja agyból kompenzálni a sebesség megkopását/stb.)- frissítésre van szükség QB poszton, akkor is, ha ez átmenetileg visszaesés lesz.
c.) Maradjon, de engedjük el a let Russ cook dolgot.
d.) Új vezetés majd kitalálja...
3.)Ha cserélnél pozíciós edzői stábot, melyik csapatrész(ek)ben tennéd?! (több válasz is lehet-de akkor legyen fontossági sorrend)
a.) O- csapat -coordinátorostól-pozíciós edzőstül
b.) O- csapat -pozíciós edzők
c.) Waldron menjen innen el!
d.) D- csapat -coordinátorostól-pozíciós edzőstül
e.) D- csapat -pozíciós edzők
f.) KNJ nem vált be, és soha nem is fog -jöjjön más szakember!
g.) ST Edzői stáb, ahogy van.
1.b) na és akkor Goto 10- mi lesz?
a.) PC-től elköszön a csapat- rebuild új vezetéssel
b.) Schneidertől elköszön PC
c.) PC elköszön néhány pozíciós edzőtől esetleg koordinátortól és kb ennyi.
d.) Minden marad, ahogy volt a de facto csapatvezetésben
2.b) Wilson sorsa
a.) jövőre már nem lesz itt
b.) Wilsonnal megyünk neki a jövő évnek.
Ha szerdáig kitöltitek, akkor összesítem.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Legalább lesz egy nyugisabb meccsünk. Gondoltam én. Egy jó darabig úgy is volt. 31-7-nél aztán a védelem kiment a büfébe. Na de egy halott szezon utolsó előtti meccsén a liga egyik legrosszabb csapata ellen miért kell bosszantani az egyre fogyatkozó Hox tábort?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
50 pont fölött. lol 😀-DK mutatja mit tudna elit QBval. kb amit Adams
-Pennyt meg kell tartani, beszarás mit fejlődött. Élmény nézni.
-John Reid (igen) kezdett LCB poszton. Ő se lenne sehol nfl rosteren de itt kezdő, majd agyrázküdás után jött egy JAckson nevű CB 30as mezben, rágogliztam eze ki a tököm.
-DJ Reedet is megtartanám olcsóért RCB posztraő jó, LCBre meg hoznék méregdrágán egy jó FAt.
-Edge rushert is. Mióta agyindícsértük szezon közben Taylort azóta kb nulla amit leművel. Nincs kezdőszintű játékosunk itt. oké Taylor kvázi rookie, de több kell főleg a szezon 2.felében látott Taylortól.
-Haynes ugye. Há mié nem Kyle Fuller játszott he?! Nem is értem. kulcsblokkok futásnál Haynestől. Sztem a szezon elkúrúsúban nagy szerepe van Fuller erőltetésének.
-Wilson. NEm volt szar, de ez a lions secondary...
Még mindig azt mondom h el kéne tradelni, de nyílván az lenne alegjobb ha egy uj stábbal visszatér a legjobbak közé. Nem látok rá esélyth ő marad,és Carroll megy
-Brooks azé futás ellen tud hatalmas király lenni, de az mi már h az end zoneban ő fogja a Lions egyetlen jó skill játékosát St.Brownt. Nortonokos csávó
-Amadi 😀 jóég. Ligalegalja nickel, kezébe esik a picksix és azt is elkúrja 😀
nagyon izgi offseason lesz.
ha nem basszuk ki a fél GDPt FAkra mérges leszek. draftolni nem tudunk ugye
több mint 4 éve
A szerződés miatt kaphat érte a csapat ellenértéket, gondolom nem ua az ár ahol már világos a szitu, és nincs visszaút, mintha belebegtetik hogy akár játszom itt tovább ha nem megfelelő az ajánlat.Gondolom az ára is más meg a fizuja is, ha ‘meg kell győzni’, mintha lóg a levegőben.?! Lehet félre értettelek, de szerződés alatt áll.
ozibozi
Cancel Culture
Erre gondoltam a nyilatkozat után, hogy ez így Win-Win mindkét félnek, a potenciális érdeklődőnek , , a harmadiknak kerül így többe mindkéttő
több mint 4 éve
Gondolom az ára is más meg a fizuja is, ha ‘meg kell győzni’, mintha lóg a levegőben.?! Lehet félre értettelek, de szerződés alatt áll.
ozibozi
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Arról az apróságról ne feledkezzünk meg, hogy ezt a választ egy olyan kérdésre ama adta, ami nem erre vonatkozott!!!Nekem a mostani Seahawks helyzet kapcsán ez ugrott be:Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in Seattlewww.youtube.com/watch?v=0apU9xUeChU
www.thescore.com/nfl/news/2263550
dande
Cancel Culture
youtu.be/rTPTEibUiNI
Érdemes figyelni a szövegre, nagyon üt.
Az egyetlen kérdés, hogy ki énekli kinek, Wilson Carrollnak, vagy braxa RW-nek, vagy Helmut PC-nek, vannak lehetőségek, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.
akdestroyer
Wilson árukapcsolta magát Bobbyhoz. Ezt is megértük. 😀
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Nekem a mostani Seahawks helyzet kapcsán ez ugrott be:Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in Seattlewww.youtube.com/watch?v=0apU9xUeChU
dande
Cancel Culture
youtu.be/rTPTEibUiNI
Érdemes figyelni a szövegre, nagyon üt.
Az egyetlen kérdés, hogy ki énekli kinek, Wilson Carrollnak, vagy braxa RW-nek, vagy Helmut PC-nek, vannak lehetőségek, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.
több mint 4 éve
Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in SeattleVendégként jöhet
dande
több mint 4 éve
Kellett ez ide , mint Zorán a Taurus-ba....!Hiába 😏😜Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in Seattlewww.youtube.com/watch?v=0apU9xUeChU
dande
Cancel Culture
youtu.be/aepQN98XEuc
dande
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Hiába 😏😜Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in Seattlewww.youtube.com/watch?v=0apU9xUeChU
dande
Cancel Culture
youtu.be/aepQN98XEuc
több mint 4 éve
Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in Seattlewww.youtube.com/watch?v=0apU9xUeChU
dande
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Russell Wilson: I hope Sunday isn't my last game in Seattlewww.thescore.com/nfl/news/2263550
több mint 4 éve
Nyugi van srácok, a hétvégén Goffék kifújják az orrunkat hazai pályán, aztán lesz itt forradalom.Lehet nem Goffék hanem Boyleék lesz az.
garrett27
De amúgy nem nyerünk szerintem annyira ráment most a csapatra a covid és sérülés para.
Akit lehet azt szórnak IR-re.
több mint 4 éve
Akdestroyer, ez neked akartam es nem ide. 😕
több mint 4 éve
Nem tudom mennyit jártok felènk de tudom itt ezt a fajta contentet különösen èrtèkelitek ezèrt ha nem is ti vagytok èrintettek nektek ajánlom külön is szeretettel 🤗Ha ezt megnezed es amit kuldtem akkor szepen 6 passzjatekbol hoztak peldat egy csomo dologra amit irtam.
www.bleedinggreennation.com/2021/12/29/22858220/eagles-all-22-film-review-observations-win-giants-philadelphi-jalen-hurts-defense-milton-williams
dande
Sasok is NFC es lovesem sincs roluk, de legalabbis ezen a 6 videon is latszik hogy futocsapat, nincsenek a passzjatekok begyakorolva tokeletessegig (sot ), tudjak a dolgukat de ezek a vegso csiszolason mulik es jon ki a kulonbseg siker es sikertelen passz kozott. Nem pocketQB. Gyenge fal.
1 video a legelso abra amit kuldtem. Tobb hiba, a go route elakad es lassu es ez hianyzik, de ettol kaphatna a masik ketto a haromszogbol. A QB rossz iranyba mozdul nem a jatek fele ( o mar nem a passzban gondolkozott, pedig ott volt ) 3 ember megy Route-ra a tobbi blokkol ( 7 az soknak szamit nagyon ), lehet csak aznap de tul sokat volt max prot.
2 video A ket szelso LB zonasat emeltem ki es itt gyonyoruen latszik hogy jatszottak meg a Curl to Flat. Curl lefogva de a Flat-re nem ertek volna le.
3 video mindegy max protection megint, de 20 yard kell.
4 video egyszeru egyeni hiba, mert azt hitte hogy leolvasta a jatekot es otthagyta a feleloseget, pedig volt Flat-vedo. De megint a haromszog ( nem tul jol megint, de segitett a vedo ). A szerzo ezt az OC-nek adja es lehet a LB hajlamos erre a hibara.
5 video Megint jon a haromszog, de amit irtam itt a Flat-et tamado borzaszto szarul jatszik, nem hiteles, rossz helyre rossz utembe mozog. Amit irtam ha egy futo csak kiszalad a Flat-re az nem eleg, hogy mukodjon. Aki a labdat kapja az meg amit a Fade technikarol irtam, itt nem jol jatszott, a vonal ket yardra igy a QB-nak egy nagyon pici helyre kell bedobnia. Kepes ra?
6 video megint a haromszog. A kivitelezes a problema mert megint a shallow Hook elkaponak allnia kell mert tul gyors a Futohoz kepest es lehet ezt is kertek tole, de nem valoszinu mert az nem jo, mert igy nulla esellyel lett volna YAC es nincs meg ). A mozgasa alapjan ezt kertek tole, de neki azon a vonalon kellett volna futnia tovabb csak rafutott volna a futora.
több mint 4 éve
Nem tudom mennyit jártok felènk de tudom itt ezt a fajta contentet különösen èrtèkelitek ezèrt ha nem is ti vagytok èrintettek nektek ajánlom külön is szeretettel 🤗www.bleedinggreennation.com/2021/12/29/22858220/eagles-all-22-film-review-observations-win-giants-philadelphi-jalen-hurts-defense-milton-williams
több mint 4 éve
oximoronÉn az alábbiakat kívánom!Én ugyanezeket, és Russell Wilsont! 😊
egy olyan QB-t, aki egy olyan Bears ellen, amely gyakorlatilag kirúgta a vezető-edzőjét két negyed alatt 21 yardnál többet képes haladni.
egy olyan vezetőedzőt, aki képes önreflexióra
egy olyan DC-t, aki nem a linemaneket küldi totál missmatch coverageba.
de leginkább....
egy olyan tulajdonost, aki hagyja dolgozni a szakembereket, de tudja, mikor kell változtatni, és nem kapkod, csapkod.
Cancel Culture
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Én az alábbiakat kívánom!Én ugyanezeket, és Russell Wilsont! 😊
egy olyan QB-t, aki egy olyan Bears ellen, amely gyakorlatilag kirúgta a vezető-edzőjét két negyed alatt 21 yardnál többet képes haladni.
de leginkább....
egy olyan tulajdonost, aki hagyja dolgozni a szakembereket, de tudja, mikor kell változtatni, és nem kapkod, csapkod.
Cancel Culture
több mint 4 éve
Nyugi van srácok, a hétvégén Goffék kifújják az orrunkat hazai pályán, aztán lesz itt forradalom.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Chancellornak igazából már minimum HCnak kéne lennie vhol.leginkább itt
több mint 4 éve
Me and Jody Allen need to have a discussion about the future of the seahawks. #JustSayin
— Kameron Chancellor (@KamChancellor) December 28, 2021
több mint 4 éve
Én az alábbiakat kívánom!Macklemore szerint next year. 😊Az SB győzelem, vagy PC kirúgása, vagy mi? Mi lesz jövőre? 😀
pgupPgdn
akdestroyer
www.seattlepi.com/sports/article/Late-magic-has-been-missing-from-Seahawks-lost-16732779.php
www.cbssports.com/nfl/news/pete-carroll-doesnt-think-the-seahawks-need-to-rebuild-indicating-he-may-be-returning-in-2022/
www.fieldgulls.com/2021/12/27/22855687/seattle-seahawks-chicago-bears-nfl-pete-carroll-head-scratchers-linemen-coverage-bobby-wagner
de leginkább....
Sending out an S.O.S