NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
5db 1. kör alatt nem adnám oda.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
feki
79
Csak Jaguarsnak adnàm oda 3 db első körért Wilsont... viszont csak a Miaminak érné meg tradelni érte.Az 1/3 meg nem érné már meg...
több mint 3 éve
Az nem én voltam... 😀Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀Téged??
Cancel Culture
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.
A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...
Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀Téged??
Cancel Culture
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.
A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...
Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!
több mint 3 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.Akarsz beszélni róla?! 😊
empty taxi
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.En meg par hete adtam el. Hat nem ennyiert. 😂
empty taxi
több mint 3 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀Most már késő vakarózni, csak szólok.
undisputedly
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀Most már késő vakarózni, csak szólok.
undisputedly
több mint 3 éve
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀<3Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
www.youtube.com/watch?v=7dnI3btuvlM
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
peet_24
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.
Nem kell ez, AK sem várja el. 😀
Cancel Culture
több mint 3 éve
Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀<3Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
peet_24
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.
Nem kell ez, AK sem várja el. 😀
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
<3Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
több mint 3 éve
Elso korben csak futok, vagy leserulo es egy percet sem jatszo DL jatekosok.meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolniwww.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-senseMai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
több mint 3 éve
Pózerek hagyják el a termet.Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
Cancel Culture
több mint 3 éve
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.www.youtube.com/watch?v=7dnI3btuvlM
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolniwww.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-senseMai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-senseMai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
Cancel Culture
több mint 3 éve
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
3 elso kor, de a trade bejelento lapot Hold Runakkal irjak majd, azt meg koranal fogva mar csak PC tudja olvasni, szoval nem kell aggodni.Állítólag Wilson ára: 3 db első kör 🤔
funkyparduc
2 a drafton és egy Ciaránál egy partin?
nem megy sehova szerintem (még), de vízválasztó lesz ez az év
peet_24
több mint 3 éve
peet_24
275
Állítólag Wilson ára: 3 db első kör 🤔
funkyparduc
2 a drafton és egy Ciaránál egy partin?
nem megy sehova szerintem (még), de vízválasztó lesz ez az év
több mint 3 éve
Állítólag Wilson ára: 3 db első kör 🤔Biztosan nem 4?!
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Állítólag Wilson ára: 3 db első kör 🤔
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Atjott, csak az az alapvetes, amire epitetted, nem volt meg. Tul rovid idot volt itt es tul sokat volt serult ahhoz, hogy kezdonek nevezzuk, masreszt tul rosszul jatszott ahhoz, hogy vesztesegkent ertelmezzuk.Húha most nem mondod, hogy komolyan vehető volt amit írtam 😉 nem jött át az élcelődés belőle, sorry 😉Egyreszt a poszt is irja, hogy velunk csak 2 evet volt, masreszt utoljara talan Arizonaban volt jo.HanniNo az elmúlt 10 évetek legjobb falembere lelép 😛 csak nehogy ő legyen a következő 10 évé is 😀 bocs megint topikgyilkos lettem 😉
dande
undisputedly
dande
Azert az elmult 10 evben volt 1-2 jo falemberunk. Okung a serulesekkel egyutt is atlagosan jo LT volt (azok nelkul meg kiemelkedo), Duana Brown jo LT, Unger elit C volt... es kb. itt meg is alltunk. Ilyen tiszavirag eletu pillanatai voltak Brittnek is C-ben, Carpenternek G-ben, de egyik se volt konzisztens. Tavaly a kis ujonc Lewis futasban kiemelkedo volt passprotban meg nem volt jo, de belole meg lehet valami.
Ez a keresztunk,a szar OL.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Húha most nem mondod, hogy komolyan vehető volt amit írtam 😉 nem jött át az élcelődés belőle, sorry 😉Egyreszt a poszt is irja, hogy velunk csak 2 evet volt, masreszt utoljara talan Arizonaban volt jo.HanniNo az elmúlt 10 évetek legjobb falembere lelép 😛 csak nehogy ő legyen a következő 10 évé is 😀 bocs megint topikgyilkos lettem 😉
dande
undisputedly