NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
5db 1. kör alatt nem adnám oda.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
feki Seattle Seahawks 79
Csak Jaguarsnak adnàm oda 3 db első körért Wilsont... viszont csak a Miaminak érné meg tradelni érte.
Az 1/3 meg nem érné már meg...
több mint 3 éve
Nyuszika! Levennél a halállistáról?! 😀
Cancel Culture
Téged??
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.

A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...

Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!
akdestroyer
Az nem én voltam... 😀

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Cancel Culture
Téged??
Ha a többiek a toll-papír kategória, akkor a te neved egyenesen gránitba vésetett.

A többiek csak eltévedt lelkek, akik megtagadják az Istenünket, de tee...

Te elkövetted az eredendő bűnt!
Megmutattad nekem az erő sötét oldalát!
Ledöntötted Isten szobrát!

több mint 3 éve
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.
empty taxi
Akarsz beszélni róla?! 😊

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.
empty taxi
En meg par hete adtam el. Hat nem ennyiert. 😂

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀
undisputedly
Most már késő vakarózni, csak szólok.
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
AK-nak szerintem van egy listaja, amire azoknak a nevet gyujti, akik valaha kritizaltak Russ-t, szoval probaljatok minel kevesebb infot kiadni magatokrol a kommentekben 😀
undisputedly
Most már késő vakarózni, csak szólok.

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.
 www.youtube.com/watch?v=7dnI3btuvlM
Cancel Culture
azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
peet_24
Pózerek hagyják el a termet.
Cancel Culture
<3
peet_24
Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.

Nem kell ez, AK sem várja el. 😀
Cancel Culture
több mint 3 éve
Egy kis bulvár, hátha segít Nektek is enyhíteni Russell potenciális elvesztésének lehetőségét.
Cancel Culture
azért nem könnyíti meg a csávó, hogy rajongó legyek...lassan tényleg csak a kék-zöld lobogó marad...
peet_24
Cancel Culture
<3
peet_24
Most már nem kell csicskulni, nem kell túl-kompenzálni. 😀
Bántod itt Wilsont aztán meg amikor felszólítalak, akkor beírod a Wilson egyház szent szimbólumát <3 , aminek a jelentése, hogy 3-nál minden más kisebb.

Nem kell ez, AK sem várja el. 😀

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Cancel Culture
peet_24
Cancel Culture
<3
több mint 3 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-sense
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
Mai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
undisputedly
meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolni
Cancel Culture
Elso korben csak futok, vagy leserulo es egy percet sem jatszo DL jatekosok.
több mint 3 éve
Cancel Culture
peet_24

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Cancel Culture
több mint 3 éve

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/30947115/kj-wright-opposes-taking-hometown-discount-stay-seattle-seahawks-makes-absolutely-no-sense
KJ nem ad hometown diszkontot, ami érthető, hiszen KJ Tennessee államban született. 😛
Cancel Culture
Mai ligaban nem er annyit amennyit kapni fog. Imadom a jatekat, nagyon jo csapattars, jo vezer, de az o pozicioja elegge hatul van a sorban.
undisputedly
meghát 3 1. körből nagyon sok LB-t lehet draftolni

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Cancel Culture
több mint 3 éve
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0222%2Fr818325_1296x729_16-9.jpg
Wright: Do 'too much' to give Seahawks discount
As much as longtime Seahawks linebacker K.J. Wright wants to finish his career with the team that drafted him, he doesn't want to do so on anything other than a market-value contract, he told CBS Sports Radio in an interview that aired Monday.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Állítólag Wilson ára: 3 db első kör 🤔
funkyparduc

2 a drafton és egy Ciaránál egy partin?
nem megy sehova szerintem (még), de vízválasztó lesz ez az év
peet_24
3 elso kor, de a trade bejelento lapot Hold Runakkal irjak majd, azt meg koranal fogva mar csak PC tudja olvasni, szoval nem kell aggodni.
több mint 3 éve
funkyparduc

2 a drafton és egy Ciaránál egy partin?
nem megy sehova szerintem (még), de vízválasztó lesz ez az év
több mint 3 éve
funkyparduc
Biztosan nem 4?!

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Hanni
No az elmúlt 10 évetek legjobb falembere lelép 😛 csak nehogy ő legyen a következő 10 évé is 😀 bocs megint topikgyilkos lettem 😉
dande
Egyreszt a poszt is irja, hogy velunk csak 2 evet volt, masreszt utoljara talan Arizonaban volt jo.
undisputedly
Húha most nem mondod, hogy komolyan vehető volt amit írtam 😉 nem jött át az élcelődés belőle, sorry 😉
dande
Atjott, csak az az alapvetes, amire epitetted, nem volt meg. Tul rovid idot volt itt es tul sokat volt serult ahhoz, hogy kezdonek nevezzuk, masreszt tul rosszul jatszott ahhoz, hogy vesztesegkent ertelmezzuk.

Azert az elmult 10 evben volt 1-2 jo falemberunk. Okung a serulesekkel egyutt is atlagosan jo LT volt (azok nelkul meg kiemelkedo), Duana Brown jo LT, Unger elit C volt... es kb. itt meg is alltunk. Ilyen tiszavirag eletu pillanatai voltak Brittnek is C-ben, Carpenternek G-ben, de egyik se volt konzisztens. Tavaly a kis ujonc Lewis futasban kiemelkedo volt passprotban meg nem volt jo, de belole meg lehet valami.

Ez a keresztunk,a szar OL.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hanni
No az elmúlt 10 évetek legjobb falembere lelép 😛 csak nehogy ő legyen a következő 10 évé is 😀 bocs megint topikgyilkos lettem 😉
dande
Egyreszt a poszt is irja, hogy velunk csak 2 evet volt, masreszt utoljara talan Arizonaban volt jo.
undisputedly
Húha most nem mondod, hogy komolyan vehető volt amit írtam 😉 nem jött át az élcelődés belőle, sorry 😉